Sziasztok!!!
Juca!!!!!
JÓ NYARALÁST NEKTEK, várjuk a sok szép képet majd!!
2 éve voltam a vadasparkban, akkor kb. 1500 ft volt egy felnőtt+1 gyerek (elvittem a keresztlányomat, aki tegnap volt 14 éves
)
Mondtad, h Kinga iszonyat mocskos néha.... na tegnap Ábel sem volt egy "arielfehérruha" reklám
Ömlik a nyála a fogzás miatt, turkál a füben-homokban és a szájában is.... apa szerint Mr. Szutyok Márton...... Ahányszor kimegyünk, annyiszor tiszta ruci kell rá....Igaz csak egy bodyban és egy rövidgatyóban van, de így napi 3-4 váltás ruci.....
Szutyok Marci szomszédol
Köszönöm a védőnénis beszámolót!! Csak tudni akartam másfelé mi a helyzet! Nálunk most váltás lesz, egy pályakezdő érkezik szept. 1-től. Nem akarok előre véleményt mondani, kivárom......
Linácska!-Kacika!
Köszi az infót a 4d-ről, majd ha babás leszek eldöntjük mejnünk-e. Amikor Ábelt vártuk itt voltunk Szegeden, de csak közepesen voltuk megelégedve.
Kislibus!
Védőnéni
Én is ilyen pályára készültem a gyerekimádatom miatt, de az egészségügyi területben vannak "véres" dolgok is, na azt meg nem nekem találták ki.
Örömmel veszem a tanácsaid, véleményed!!!!!!!!!!!!!
Csak itt és most, csak Neked (és mindenki másnak, akit érdekel)
http://freefoto.hu/abel/
Jó hétvégét Neked is!!!!
Linácska!
Köszi a visszajelölést!
Én sosem használtam semmiféle kütyüt, valahogy nekem ez amcerás. persze, ha gondok lennének, biztosan megerőltetném magam
Nicci!
Remélem a család mielőbb kiheveri a balesetet! Sok őrült száguldozik az utakon. A férjem nagyon nyugis emberke, csak egyszer hallottam komolyan káromkodni, amikor mentünk valahová és egy kereszteződésben az autós indexelt, h kanyarodik, a férjem indult , de a pasi egyenesen ment és kis híján csattantunk.......
Gondolom sokaknak van autós történetük. A motorosoknak csak kiszól az ablakon......
Végül melyik dokihoz mégy???????
Meglestem Lázárt, CSUDASZÉP!!!! Te meg egy modellszépségű édesanya vagy, gratulációim!
Kacika!
A hányinger tényleg jó, de kívánom, h könnyen viseld!! Nekem Ábellel nem volt, csak a szagokra voltam nagyon érzékeny. Kiváncsi leszek Ábeltesóval milyen lesz.
A Rennie nagyon jó cucc, remélem használ. Ti is nagyon szépek vagytok a képeken!
Monti, Monti, Montana......
Tegnap megjött Ábel útlevele, 9 nap alatt kész lett.
Szép 7végát Mindenkinek!!