Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
Lexa küldtem privit, remélem most megkapod.

Úgy irigyellek titeket, akik már látták a kicsit az ultrahangon. Én a hatodik hét elején voltam és 10mm-es petezsák látszott. Majd hétfőn megyek újra, remélem már sokkal több fog látszani. Neketek hüvelyi ultrahangot vagy hasit csináltak? Nekem hasit, csodálkoztam is rajta.
Most egy darabig nem leszek, mert megyünk mindjárt Sárvárra, motoros találkozóra, majd csak vasárnap jövünk haza.

Úgyhogy mindenkinek kellemes hétvégét és pocaknövesztést kívánok!!

Böbi

Böbi

Kép

Kép
bosek

:shock: :shock: :shock: :cry: Hát én vagyok a legidősebb????? Jajjjjjj
Vendég

Szia Bosek!
Te is mocizol????? Hihihihihihihihhihi Mi is!!! Borsóka hagy szokja a benzinszagot....... Remélem kapaszkodik eléggé a lelkem!

Meddig tart a mocistalálkozó? Hétvégén is lesz még??? Lehet, hogy lenéznénk......
Vendég

Sziasztok lányok !
Micsoda pörgés volt itt tegnap :lol:

Lexus nagy grat a táblázathoz, szép munka :P
Eszter , én is megfogadom a tanácsodat, mert a dm-es termékek nekem is fekszenek :!:
Hatalmas drukkolás, lexus, ódry, és éva :!: Várjuk az élménybeszámolót :D
Hason fekvés: én nem érzem jól magam amikor hason vagyok, egyszer , kétszer próbáltam de kellemetlen érzés és így inkább nem erőltetem .
A ruháim kezdenek szűkek lenni, de még mindent feltudok venni :?
Így én nem tervezek még ruha vásárlást .
Viszont nagyon feszül a mellem és sokat fáj a pocóm :(

Anita
Kép
boszi30

Szaisztok csajok!

Tényleg nem semmi a tegnap esti termés!

Lexus, a szülési kalkulátor szerint március 18-án szülök, és a következő vizsgálatra pedig augusztus 6-án megyek. Ja és már elneveztük: Lakó, és ennek különböző bővítményei (benti lakó, új lakó, stb.)

Mindekinek szorítok, aki ma megy uh-ra! De kérjük ám a beszámolókat!

Kép
tand

Én is mindenkinek drukkolok aki ma megy uh-ra. És egyben irigyellek is benneteket. Valahogy elmúlik ez a pár nap keddig nekem is.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Csajok!

Én is ma megyek UH-ra fél 2-re!!

Lexus!

Teljesen megértelek...én is kicsit ideg vagyok hogy lesz e szívhang...
De biztos hogy lesz mindenkinek és kész!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Amúgy klassz lett a tábla :D

Majd jövök én is a hírekkel,most nincs idegzetem addig írni,remélem megbocsátotok.... :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Alig győztem a tegnap esti hsz-eket visszaolvasni! :lol:

Lexus! Amúgy Adri vagyok. :D

A hason fekvés nálam még nem zavaró nagyon, de igyexem nem azon feküdni.
Nemtom Ti hogy vagytok vele, de nekem akkora pocakom van, mint az első gyerkőcnél kb. 3-4 hónaposan! Annyira szokatlan! Akkor mekkora lesz a végén?!
A kenegetéssel pedig úgy vagyok, hogy megveszem szépen a krémet, nagyjából 1 hétig lelekesen használom, aztán totál megfeledkezek róla...

Nálunk a Kistesó "beharangozása" már megvolt. Amikor sejtettem, hogy nem vagyok egyedül, elmondtam a fiúknak, hogy lehet, egy pici babuci van a pocakomban. Azóta nézegetjük a kismamis könyvet, hogy kb. mekkora most.
Ja, és olyan aranyos a nagyfiam. Mondtam Neki, hogy pénteken megyek a dokibácsihoz és akkor biztosan megtudjuk, hogy minden okés-e. Erre ma amikor felkelt, megkérdezte, hogy voltam-e már doktorbácsinál és mit mondott?! Annyira cuki volt! Bár egy kicsit csalódott is, mert mondtam, hogy csak este 8-ra megyek.
Amúgy már pár hónappal ezelőtt elkezdtük mondogatni a gyerekeknek, hogy lesz még egy? kistesójuk.
(Az egyet azért írtam kérdőjelesen, mert mostanában többször is eszembe jutott, hogy mi lenne, ha ikrek lennének? Ugyanis volt a családunkban! Anyukám apukájáék 6-an voltak testvérek, mind fiú, és abból egy ikerpár. Szal, lehet, dobnék egy hátast, ha ma a dokim azt mondaná: itt bizony nem egy pici fejlődik!)
Eredetileg 3 gyerkőcöt terveztünk. De mint tudjuk ember tervez...

Ruhavásárlás: emléxem, amikor az első babát vártam (Ő is márciusban született) kb. novemberben vettem az első nadrágot. Bezzeg most, ha így haladok, már jövő héten vehetek valamit - farmerem és bársony nacim van pár, de, ha 30 fok és azon felüli hőmérsékletek lesznek, akkor azt azért nem bírnám ki télies rucikban!

Ti szedtek valamilyen magzatvédő vitamint?
Én most Elevitet vettem, egészen a múlt hétig szedtem rendszeresen, de valahogy nem gondolom, hogy szednem kellene. Mindegy, ma úgyis megtudom a dokitól! Mondjuk Ő inkább azt szokta javasolni, hogy egyek friss zöldséget és gyümölcsöt, ne pedig kapszulát, de most épp abban a fázisban vagyok, hogy még a gyümit sem kívánom! (Bár tegnap magamba tuszkoltam egy almát - nem mintha rá lettem volna kattanva.)

Bocsi előre is a hülye kérdésért: Nektek nincs székrekedésetek? Én állítom, attól is rosszul érzem magam! (Mondjuk így nem nehéz, hogy szinte semmit nem eszem, de akkor is rosszul esik!)
De ha nem eszem semmit, mitől híztam már 1 kilót az utóbbi 1-2 hétben?

Asszem most kicsit békén hagylak Titeket! Még magamnak is sok vagyok, hát még másnak... :shock:

Szép napot!
Vendég

Nem semmi mennyit írtam és mégis kifelejtettem a lényeget!

Lexus! Naggggyon jó a táblázat! :wink: Köszi!

Aki pedig ma megy dokihoz vagy uh-ra annak megy a drukk!
Biztos minden oké lesz!
Vendég

Lexa, én Kistarcsán szülök. Végülis az van legmesszebb Érdtől :D (Gordont is ott szültem, nagyon jó kh).

SZURKOLOK A SZÍVECSKÉKHEZ!!!!!
Tegyetek fel képeket ha megjöttetek!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Lexi!

Küldtem ismét privit. Remélem megkaptad. Nem haragszom amiért elírtad a nevemet már mással is előfordult. :) Tényleg nagyon jól sikerült a tábla, jól áttekinthető és minden lényeges dolog benne van.

Lányok!

Nekem is viszonylag elmúltak a hányingeres tüneteim. Inkább csak émelygés van. Hála istennek székrekedésem nincsen, minden reggel azzal ébredek, hogy irány a mellékhelység "nagydolog" miatt.
Rengeteg gyümölcsöt eszem viszont a húsra rá sem bírok nézni.
A melleim eléggé érzékenyek és a pocim nekem is néha fájdogál, szúrdogál, de ez természetes, mert a méh tágulása okozza.

Tegnap én is jó sokat aludtam. Este 1/2 9 - 9 körül elszunyáltam és csak reggel 7-kor keltem fel.

Képzeljétek eldöntöttük, hogy Tunéziába megyünk nyaralni augusztus legvégén. Akkor már (igaz, hogy csak pár nappal, de) túl leszek a 12. héten. Remélem nem fog semmi probléma adódni a repülőút és az ottani kaja miatt. Max. majd viszünk neomagnolt és a gyümölcsöket azzal fertőtlenítem le. Kiváncsi leszek mit szól majd a doki az ötletemhez.

Kép
cicuka78

Elköszönni jöttem :cry: :cry:
Tegnap du már nagyon görcsöltem, az UH-n már nem látszódott életjelenség, műszeresen fejezték be.

Lexus, a tábliból is vegyél ki. Köszönöm. (nagyon csini táblit hoztál össze!)

Vigyázzatok magatokra!

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok lányok!

Hát ez aztán a termés... :lol: :lol:

Bocsi, hogy így eltűntem, de kórházban voltunk :( :( :(
Infúziót kellett adjon a doki, mert majdnem kiszáradtam, napok óta nagyon erős hányingerem volt, napi 1-2 hányással, nem bírtam semmit enni-inni, így be kellett feküdnöm. Hosszú ideje a tegnapi éjszaka volt az első, amit át tudtam eludan, csak inni keltem fel, nem hányni.

Jó lett a tábla, nagyon ügyi vagy, az adatkiegészítés: szülés várhatóan 2008. 03. 22.

Puszi

KépKép
bnesz.eva

Óóóóóóó Minyu.......
Nagyon sajnálom drága.......

Sírj sokat, engedd el babácskát!!!!
Kitartás! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Istenem. Nagyon sajnálom!
Vendég

Ja, és tegnap láttam a babókámat!!!!!! Minden rendben vele, a korának megfelelő és dobog a pici szívecskéje!!!! :lol: :lol: :lol:

Panny, nagyon várom az eredményt...

Legközelebb, ha tünetmentes vagyok, akkor aug. végén kell mennem.

KépKép
bnesz.eva

Minyu, Nagyon sajnálom! :cry:
Fel a fejjel! Igaz mondani könnyű ezeket, de próbáld túltenni magad ezen. És nem feladni! A következő próbálkozás biztos sikerül!

Kép
tand

Minyu!!!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Azért ne hagyj itt bennünket, nagyon szurkolunk a folytatáshoz.
Volt előzménye a dolognak?

Kép
Kép

mpatr

Éva!

Ismerősek a tüneteid és az eseted. Én is ilyentájt jártam ugyanígy, mint te, de mostmár minden rendben van. Előbb-utobb neked is visszajön az étvágyad és elmúlik a hányinger.

Minyu!
Sajnálom a veled történteket. Mi okozta a gondot? Tudom, hogy vérezgettél és görcsöltél és emiatt sokat kellett pihenned, de mi volt a probléma?

Képzeljétek az előbb felhívtam a dokimat, hogy beszéljünk meg a jövő hétre időpontot, de mondta, hogy szabin lesz. Felajánlotta, hogy holnap bent ügyel a kórházban és menjek be ha nekem is megfelel az időpont. Naná, hogy megfelel :wink:
Kiváncsi vagyok már nagyon, hogy mit fogunk látni és mit fog mondani.

Kép
cicuka78

Óh , Minyu !

Sajnálom :cry:
Nem is lehet erre mir írni.............
Nagyon sok erőt .

Anita
Kép
boszi30

Lányok, az uh-osokat elrabolták az ufok????? :shock:
GYertek lányok, ligetre?????

Hahóóóóóóóóóóóóóóóó!

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Megjöttünk, csak átfutottam az oldalakat, erre mit látok? :(
Minyu! Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Kitartást, és nagyon sok érőt!!! Kiveszlek.. :(

Puszi

KépKép
lexus

Egyébként velünk hál Istennek minden OK, dobog a pici szíve!! :D 8.6 mm a baba, kaptam róla képet is, mindjárt felteszem. Mellesleg mástól még mindig nem láttam UH képeket! Ideje lenne pótolni :P

KépKép
lexus

Sziasztok 8)
Csatlakoznék, 2008. márciusában fogok szülni, jövő hétem megyek dokihoz és akkor majd megírom a pontos dátumot, adatokat.
Szép hányéstól mentes napot mindenkinek 8)
Vendég

Böbi! Megint nem kaptam privit :? Akkor majd ha leszel, írd le ide az adatokat, és beteszlek! Jó szórakozást nektek! ;)

Ódry! Köszi a kiegészítést! Én is Elevitet szedek, és nekem egelőre még nincs székrekedésem! De nem kizárt, h lesz, amilyen mázlista vagyok a hányingerrel, biztos, h ezt sem úszom meg.. Optimista vagyok, ugye?

Évi! Jesszus :shock: És már jól, vagyis jobban vagy??? Ííííh, nem semmi! Köszi a kiegészítést, helyre is teszlek!

Na, csinálom a táblát. Ja, a kép, dobom, íme, ő Törpicsek :)

Kép

KépKép
lexus

Jimmorrison! Üdv itt, gratula a babához, meg a tesójához is!

KépKép
lexus

Lexus, Bnesz.eva gratula nektek! Öröm ilyen jó híreket hallani! Várom a képeket!
Remélem én is hasonlókat fogok nektek írni hétfőn. Már alig várom , hogy én is mehessek, egy kicsit türelmetlen vagyok!

Egyébként hogy vagytok ma?
Én szerencsére ma is jól vagyok, szinte nem is érzek semmit.

Egy kicsit gondban vagyok, mert estére jönnek fel a barátnőim, pletyka-party lesz nálunk, és már most pedzegetik, hogy estére menjünk el Nádasba retro-buliba. A két barátnőm közül csak az egyik tudja, hogy mi a pálya, a másiknak még nem mondtam el, de amíg nem hallok szívdobogást, addig nem is szeretném. Szerintetek milyen kifogást találjak ki? Még azt sem tudom, hogy a szokásos pezsgőzésből hogy dumáljam ki magam? :roll: :?:

Kép
tand

Andi! A pezsgőhöz mondhatnád azt, h bevettél vmi fájdalomcsillapítot, ami után nem lehet alkoholt inni! Nekem az egyik barátnőm ezt csinálta, aztán Mptar másik topikjában is olvastam :D Hogy a buli alól hogy húzd ki magad, az már nehezebb tészta...

KépKép
lexus

Üdv Jimmorrison!

Lexus, hát igen, Törpicsek már biztos, hogy ott van! Még egyszer gratula! :lol:

Kép
tand

Jajjjj Lexus!!!
Ne értsd félre, de én most ollyan irigyke vagyok................. :oops: :oops: :oops:
Vendég

Tábla :D

Kép

Szakadék! Dehogy értem én félre ;) De hamarosan majd nem kell irigykedned! ;)

Andi! Köszi a gratulát!! :) :)

KépKép
lexus

Na, akkor most összeszedem, és beírom, h kitől mire van szükségem, OK? Nagyon ráérek.. :D

Cicuka: mikor mész dokihoz
Pumperka: mikor mész dokiohoz, van-e beceneve a babának
Panni: mikor mész dokiohoz, van-e beceneve a babának
Ajsa: mikor mész dokiohoz, van-e beceneve a babának
Aranykavics, Pepike: minden :D
Nekem meg lassan majd el kellenne döntenem, h hol szülök.. Tök gáz, csak én nem tudom! :shock:

KépKép
lexus

tand: Nádas disco? Fénykoromban voltam párszor, mikor EDDA táborba jártam a barátnőimmel :D :D :D Csak vigyázz magadra 8)

lexus, köszönöm a gratulációt. :wink: Milánnak csak féltesókája lesz, mert ő az első férjemtől van. De olyan aranyos, simogatja a hasamat, és hogy mikor jön ki a kisbaba. Várja nagyon.
Vendég

Sziasztok!

Minyu :cry:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Minyu!

Nagyon sajnálom! Hietetlen mennyire esetleges még ilyenkor egy kis élet. Pihenj sokat, és sok erőt az elkövetkező időszakhoz!

Lexus!
Izékék (régebben leírtam, hogy kapták a nevüket)
Orvos:08.07.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jim! Esetleg kaphatunk egy sztárfotót Milánról? ;) Egyébként te mikor tudtad meg, h babát vársz?

Amúgy ahogy nézegetem a táblát, ez a mikor szülünk 19-20-21-22-23. tök jó! :D 24.-re nincs vki? :P

KépKép
lexus

Mpatr!

Látom Te is Kistarcsán szándékozol szülni. Ki az orvosod? Én az első kettőt nem ott szültem. Te már ismered a kórházat. Későbbiekben lehet, hogy lesz majd kérdésem. Ha nem gond.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka! De hülye vagyok :? Bocsi! Pedig még jót is röhögtem, h a párod Izéknek mondta őket :D Beírok mindent ;)

KépKép
lexus

Kép

Ahogy elnézem, a 6.-a is népszerű nap a vizsgálat körében ;) Egyébként én keddtől egy hétig nem leszek, megyünk nyaralni!

KépKép
lexus

08.07.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Szia Lexi!

Holnap 2007.08.04-én kell mennem a dokihoz.
Hova mentek nyaralni?

Kép
cicuka78

Lexa, gyönyörű a foltocskád. :P rosszulléted mindjárt el is múlt, hogy láttad Őt?

Jimm, EDDA TÁBOR? YEAH!!!!!!! :D :D
Üdv a rosszullétesek között, nekem is 5 hetesen indult be. Remélem, most nem kerülsz kházba. Egyébként a Szt Imre viszonylag közel van és jó.

Pumperka, Gerő főorvosnál. A Praxisban van a magánrendelése. Te kinél?

Szakadék, hogy vagy? Remélem naggggggggyon rosszul :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Lexus, íme Milán

Kép
Vendég

Lexa most nézem, 1 hétig nem leszel????
Elmegy a topik motorja?????

Hiányozni fogol. :?

Kép
Kép

mpatr

Bizony Patrícia, nagy Eddás voltam régen :D Azt mondjuk nem értem, anyám hogy engedett el már 14 évesen Agárdra...én a gyerekeimet nem fogom, az tuti 8) Majd ha jó lesz a szekenner, akkor rakok fel néhány régi fotót, rám sem lehet ismerni :oops:

A Szt Imre merre van? Ahogy számolom, engem március 29-re fognak kiírni.
Vendég

Pumperka! Bocs.. :oops: Kicsit szétszórt vagyok. Javítom.

Cicuka! Köszi, beteszem! Párizsba megyünk :)

Mpatr! Jaja, nem leszek :( Ti is hiányozni fogtok!!!

Milán nagggyon cuki ;)

KépKép
lexus

Én is voltam Agárdon!!

A Szent Imre a XI. kerületben, nem annyira messze az M1/M7-től.
Tétényi út. Keresd ki a térképen. Elég jó kh, nagyon szuper szülésznőkkel, a csecsemősök állítólag kicsit gázok de szép, modern, felújított és bababarát. Vannak előkészítők, én lehet, h megyek majd tornázni.

CSajok, nézem, van, aki este 10 után gépnél ül... Én elájulok 9-fél10 kor mint a zsák.... 8)
Tényleg! Éjszakai pisiléssel hogy álltok? Nálam 4-5x standard... Legalább szokom az éjszakázást a babcsi miatt.

Kép
Kép

mpatr

Kép

KépKép
lexus

Mpatr! Én is egy csomót járok ki! Amikor tegnap éjjel itt vtam, eredetileg akkor is pisilni mentem ki, mert felébredtem, h kell, aztán visszaaludni meg már nem tudtam! :? Egyébként én bazi érdekes módon napközben vagyok hűdeálmos, este nem! :shock:

KépKép
lexus

Én napközben nagyon sokat járok pisilni, éjjel ritkábban, de előfordul, hogy felébredek! De én, mint pl ma is, hajnalban kelek, 2.40-kor, úgyhogy megoldom, nem kell rá felébredni...... :roll:
Vendég

Juteszembe székrekedés!
Van valami, amit ajánlatotok székrekedésre, lehessen szedni terhesség alatt is, ne hajtson meg mint az állat, mert az vetélést is okozhat, természetes legyen......
Szóval nincs sok kívánságom..... :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?