Sziasztok!
Alig győztem a tegnap esti hsz-eket visszaolvasni!
Lexus! Amúgy Adri vagyok.
A hason fekvés nálam még nem zavaró nagyon, de igyexem nem azon feküdni.
Nemtom Ti hogy vagytok vele, de nekem akkora pocakom van, mint az első gyerkőcnél kb. 3-4 hónaposan! Annyira szokatlan! Akkor mekkora lesz a végén?!
A kenegetéssel pedig úgy vagyok, hogy megveszem szépen a krémet, nagyjából 1 hétig lelekesen használom, aztán totál megfeledkezek róla...
Nálunk a Kistesó "beharangozása" már megvolt. Amikor sejtettem, hogy nem vagyok egyedül, elmondtam a fiúknak, hogy lehet, egy pici babuci van a pocakomban. Azóta nézegetjük a kismamis könyvet, hogy kb. mekkora most.
Ja, és olyan aranyos a nagyfiam. Mondtam Neki, hogy pénteken megyek a dokibácsihoz és akkor biztosan megtudjuk, hogy minden okés-e. Erre ma amikor felkelt, megkérdezte, hogy voltam-e már doktorbácsinál és mit mondott?! Annyira cuki volt! Bár egy kicsit csalódott is, mert mondtam, hogy csak este 8-ra megyek.
Amúgy már pár hónappal ezelőtt elkezdtük mondogatni a gyerekeknek, hogy lesz még egy? kistesójuk.
(Az egyet azért írtam kérdőjelesen, mert mostanában többször is eszembe jutott, hogy mi lenne, ha ikrek lennének? Ugyanis volt a családunkban! Anyukám apukájáék 6-an voltak testvérek, mind fiú, és abból egy ikerpár. Szal, lehet, dobnék egy hátast, ha ma a dokim azt mondaná: itt bizony nem egy pici fejlődik!)
Eredetileg 3 gyerkőcöt terveztünk. De mint tudjuk ember tervez...
Ruhavásárlás: emléxem, amikor az első babát vártam (Ő is márciusban született) kb. novemberben vettem az első nadrágot. Bezzeg most, ha így haladok, már jövő héten vehetek valamit - farmerem és bársony nacim van pár, de, ha 30 fok és azon felüli hőmérsékletek lesznek, akkor azt azért nem bírnám ki télies rucikban!
Ti szedtek valamilyen magzatvédő vitamint?
Én most Elevitet vettem, egészen a múlt hétig szedtem rendszeresen, de valahogy nem gondolom, hogy szednem kellene. Mindegy, ma úgyis megtudom a dokitól! Mondjuk Ő inkább azt szokta javasolni, hogy egyek friss zöldséget és gyümölcsöt, ne pedig kapszulát, de most épp abban a fázisban vagyok, hogy még a gyümit sem kívánom! (Bár tegnap magamba tuszkoltam egy almát - nem mintha rá lettem volna kattanva.)
Bocsi előre is a hülye kérdésért: Nektek nincs székrekedésetek? Én állítom, attól is rosszul érzem magam! (Mondjuk így nem nehéz, hogy szinte semmit nem eszem, de akkor is rosszul esik!)
De ha nem eszem semmit, mitől híztam már 1 kilót az utóbbi 1-2 hétben?
Asszem most kicsit békén hagylak Titeket! Még magamnak is sok vagyok, hát még másnak...
Szép napot!