Új privát üzeneted érkezett!

Sirkic:én nem izgulok, de tényleg.És a hőmre egy cseppet sem vagyok kíváncsi, sose voltam.Ha majd hétfőn sem jön meg, akkor majd elkezdek izgulni...de inkább a nyaralás miatt, mert csütörtökön indulunk!!!! :lol:
Amúgy a dokim azt mondta, ha nem jön meg, akkor örüljünk és menjek majd vissza hozzá hamar!
Vendég

Na, hamár egyszer én is ilyen pozitiv vagyok, akkor mindenkinek szétküldöm a pozitiv energiákat, végülis az mindig jól jön! :lol: Meg még a hülye főnököm sincs itt ma, hát nem jó?
Hú, de sokat fecsegek, befoghatnám már egy kicsit... :oops:
sirkici

Nóri!
Ne viccelj! Egyáltalán örülök ezeknek a recepteknek is!!!!!!!

Sirki!
Nem váltok. Nagyon keveset adnának. 75.000-et. Tudom, h ez valakinek sok (2 évvel ezelőtt nekem is csak 65.000 volt 2 műszakban a fizum), de a jelenlegi cégemnél megkapom a 100-at... És akármennyivel jobb lenne visszamenni, ennyiért nem vállalom be. Már csak a baba miatt sem.
Maradok.

A terv a következő:
maradok - 6 hónap gyogyi - olyan szintű gyógyulás, h 7. hónapban akár baba. ..... bár, az február.... szóval, akkor már kibírom áprilisig is.... sőt, májusban lesz az esküvőnk, és akár a nászéjszakán is megfoganhat babóka. :wink: :lol:

babszika

:lol: :lol: :lol: Akkor hajrá augusztus!!!
Vendég

Nóri,
azért szoritok, hogy ne jöjjön meg, meg akkor a nyaralás miatt sem kellene aggódnod, két legyet egy csapásra, nem is lenne rossz! :lol:
sirkici

SIRKI!!!!!!!!!!!!!!!!!
be ne fogd a szád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
örülök, h végre vki szól hozzám. már napok óta tök csend van itt. :cry:

babszika

Nóri,
igen végre én is mondhatom megint, hogy új hónap új remények, ha megjön, de majd meglátjuk! Én szeptemberben szeretnék teher be esni a tengeren, de ha augusztus lesz belőle, azt sem fogom bánni, max a nyaralást... :lol:

Babszika,
igen, a nászéjszakai foganás jó dolog, mint a filmekben... :lol: De azért inkább jöjjön még előbb az a babó, az a május olyan soká lesz még!
sirkici

Babszi,
én is örülök, hogy van kivel beszélgetni, én is benézegettem a napokban, de sosem volt senki itt!
sirkici

Tudod Sirki, én az áprilisba vagyok beleszerelmesedve. Ha áprilisban fogan, akkor hányinger már múlik nyárra, és januári babánk lehetne (januári az apukám is és én is) ... de tény, h bármikor jöhet. :roll:

babszika

Háááát,
én nem is tudom, hogy mikor szeretnék szülni, végül is lehetne a május, de az már nemhiszem, hogy össze fog jönni! De igaz, jobb ha a hányinger elmúlik már a nyárra, vagy alapból télen van. De különben meg van, akinek nincs is hányingere... :D
Akkor Babszi, hajrá április!!!
sirkici

Sirkici:na ekkora mákom nem volt még sose, (mármint hogy két legyet...)de nem hangzik rosszul!Na majd látjuk.Most valami angyali nyugalom van rajtam ezügyben.
Vendég

Nóri,
az nagyon jó, ha nyugodt vagy! Én már előre félek, hogy frászt fogok kapni, ha megjön, meg ilyesmi! Nem jó nagyon akarni, dehát hogy a francba lehet nem akarni?
sirkici

Babszi:én április jányka vagyok! :lol:
kicsit bolond is.... :wink:
Vendég

Sziasztok!

Sirkici,
nagyon jó a görbéd!!!!

Nóri,
drukkolok a két légyhez!4 :lol:

Kép
Kép
gabi82

Te Nóri! én nem áprilisban akarok szülni

babszika

Sirkic:majd idővel belejössz! :lol: :lol: :lol:
Szia Gabi:hú, nektek akciódús napok jönnek!Hajrá! :wink:
Vendég

Lehet egy kérdésem? A dokim felírt egy gyenge gyulladás gátlót.Meloxant. 1 hónapos kúra.(Volt egy kis kontakt vérzésem)Biztos ami biztos alapon.....
De attól nem lehet baj, ha esetleg teherbe sikeredne esni? Mert ugyebár azt is mondta, hogy rosszalkodjunk sokat.
Engem ez aggaszt. De gondolom nem írta volna fel, ha baj lehet belőle......

Kép
Kép
gabi82

Nóri,
én is áprilisi vagyok, ezért szeretnék májusban szülni! Én is kicsit bolond vagyok, de az április egy olyan hónap!
Babszi akkor akar megfoganni! :lol:
sirkici

Ja, akkor foganjon...hűű, mára befejeztem a hozzászólásokat, hót hülye vagyok!
Vendég

Nóri,
Akciódús már pár napja! :)
De nem mindig megy az egy nap szünet.... :lol: :oops:

Kép
Kép
gabi82

Nóri!
Rajtad is látszik a péntek :lol: :lol:

Gabi!
Ne foglalkozz vele. Ha jönni akar babókátok, akkor ő sem fog foglalkozni azzal, h kihagytátok-e az egy napot!

És egyébként én azt olvastam, h tényleg a 2 naponta való szex a legjobb, de az a pár, akik naponta szexelnek és hirtelen a babagyártás miatt lecsökkentik 2 napontára, azoknál nehezebben jön össze. :roll:

babszika

Nóri,
nem szeretnék belejönni, inkább jöjjön össze, és akkor nem kell belejönnöm, az jobban tetszene... :lol:

Gabi,
kösz neked is, hogy rápillantottál a görbémre! :D
Szerintem nem irta volna fel a dokid, ha gond lehetne tőle, de nem tudom igazán, különben is sokan isznak a terhesség alatt olyan gyógyszert is, amit nem szabadna, és mégsincs semmi gond, de ez is szerintem egy relativ dolog.

Tényleg, másnak nincs görbéje, rakjatok fel, hadd nézzük meg!
sirkici

Nóri,
ma péntek van, én is hót hülye vagyok, te csak irj!

Babszi,
:shock: , szóval nem mindenkinek kell lecsökkenteni? Na, de szerintem is, ha az a gyerek jönni akar, akkor mindegy, hogy hány napot szexelt valaki!
sirkici

Babszi:az avatarod jelenleg rám hasonlít a leginkább!!!
Vagy ez még a szőke múltam... :oops:

Gabi:szerintem sem baj, a doki tudja, mit ír fel.

Én egy pár hónapig mindenre kínosan odafigyeltem, mit eszek, hány kv-t iszok..stb.Mostmár nem izgat annyira, még olyan dolgokat is beszedek pl:szűztea kapszula, amit terheseknek nem ajánlanak.Majd abbahagyom, ha kell.
Vendég

Nóri!
Az avataromon én vagyok :lol: ez fejezi ki leginkább, h milyen vagyok. :lol:

Sirki!
az elején mi is kínosan ügyeltünk mindenre.... 6 hónap múlva már nem fogok!!!! :wink:
Én ost nem tudok görbét dobni, mert bent vagyok a cégnél és ráadásul le kell lépnem....

puszka nektek!

babszika

Szia Babszi!
sirkici

Szia Babszi bébi! :lol:
Vendég

Az biztos, hogy én sem figyelek már annyira oda minden apró részletre, például beveszem a fájdalomcsillapitót a fejemre, ha már őrült migrénem van, mert ameddig nem tudom, hogy terhes vagyok-e, mindent lehet, és majd ha kell, én is abbahagyom! De azért persze vannak olyan dolgok is, amikre még mindig figyelek, és nemtudom kiverni a kicsi buksikámból...
sirkici

Én csak a 14. naptól szoktam odafigyelni....:)
Nagy red-bull mániás vagyok. Kávé helyett iszom. De ezt szigoruan leteszem a várt pé napjaiban.
Aztán mikor megjön újra ihatom.......
:)
Meg ma megyek utóljára teljestest masszázsra. Legközelebb talán(de titkon remélem, hogy mégsem) 14 nap múlva. :D

Kép
Kép
gabi82

Gabi:annak úgy semmi értelme szerintem
A hatóanyaga ugyanúgy benned van.
Vendég

Gabi,
igen azért van egy pár dolog, amire odafigyel az ember, de mondjuk, aki nem is tervezi a babót, és csak úgy összejön véletlenül, és nem is tudja, hogy esetleg terhes, az is mindent csinál, amig meg nem tudja, hogy mi a helyzet, és mégsincs semmi baja. De persze én sem birom ki, hogy úgy viselkedjek, mintha nem is akarnánk a babót!
sirkici

Sziasztok!

Nóri: nagyon drukkolok, hogy ne legyen mensi.. :)

Jól teszitek, hogy lazítotok kicsit!! Ha a baba akar jönni, akkor fog is, hiába kávék, red bullok, fejfáji gyógyszerek...Az egyik ismerősöméknél (most 16 hetes terhes a lány) leánybúcsú, szülinap és esküvő után nászéjszakán fogant a bébi...Mivel nem tudták, ezért repültek Olaszországba, aho 1500 km-et motoroztak kavicsos utakon és mindent ettek, ittak, fürdőztek, napoztak...MInden rendben van a bébivel... :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni:meglestelek amott és nagyon nagyon csini pocakot növesztettél és a kismanód gyönyörű!!!!! :lol:
Vendég

Nóri: nagyon köszönöm! :lol: :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26

[img]C:\Documents%20and%20Settings\Gabriella\Dokumentumok\Képek\fer.jpg[/img][/img]

Kép
Kép
gabi82

na ez nem sikerült...

Kép
Kép
gabi82

Gabikám, küldöd újra? :shock:
Vendég

Heni,
igen, a te példád főleg jó arra, hogy bármit lehet csinálni, ha a babával minden rendben van, akkor nem lehet semmi gond. Azt szokták mondani, hogy ha az egyszer oda beágyazódott, akkor semmi sem veheti rá, hogy kijöjjön onnan, csak a szülés. Ezért, ha van is vetélés, az azért van, mert beteg volt a baba...
sirkici

Sirkic:mi nem ismerjük azt a szót, hogy beteg baba és vetélés!UGYE???? :wink:
Vendég

Nóri,
igen, mi azokat a szavakat nem ismerjük!!!!!!!!!!! :lol:
sirkici

Sirkici...irigylésre méltó görbe:))) Csak így tovább... :)))))

És igen, 3 nap és nyaralás... :) Nagyon várom már:))
Vendég

Pöttye,
neked is köszi, igyekszem! :lol:
De jó is lesz neked is, akkor jól kipihenhetitek magatokat!

Na, mivel látom már megint sehol egy lélek se, igy akkor elköszönök, hétfőn reggel pedig itt leszek újra!!!

Üdv.
sirkici

Elmentem nyaralni én is, aki még megy, pl. Nóri, annak jó pihenést kívánok! Pusssz!

Christel, hol vagy megint?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee:köszi, nektek is jó pihit! (utoljára kettecskén) :wink: :lol:
Vendég

Én vagyok a hónap dolgozója még mindig...ez van. :lol:
Mindenki alukál???Jól teszitek.Jó hétvégét mindenkinek.
Hasam tegnap este óta fájdogál, szúrkál, de piri nincs.

Krisztinka:hazajöttél a nyaralásból???
Vendég

Stzia Nóri!
Én már rágóta nem alszom, de nem akartam egyedül beszélgetni :lol:
Mikor tesztelsz??? Görbéd??

babszika

Babszi:görbém??? :shock: Nekem max a hátam görbe...sose volt görbém!!!
Nem tesztelek, mivel piri jönni fog.Hétfőn kell a doki szerint.Illetve nem kell, de én érzem, hogy jönni fog.

Dógozóztok hétvégén a háznál?
Itthon esik és előkerült a zárt cipő! :shock:
Vendég

Sziasztok.Én még uj vagyok de szeretném megkérdezni nem tudná e valaki kiszámolni nekem a Jónás napomat? Nagyon hálás lennék.Köszike
kocsiskriszti

Kocsis Kriszti!
Jónás napos topik van. Sztem ott kérdezd meg a csajokat. :wink:

Nóri!
Nem kicsit dolgoztunk.... hullák vagyunk.
Tegnap este még anyós, após meg én 200db egyenként 20kg-os béléstesteket pakoltunk.
Ma pedig a fiúk behordták, majd felrakták a betongerendákat. Ezek 200kg-osak voltak. És szegény Bálintom ma délutánra ment dolgozni.... :? :(
Szóval, pörgünk ezerrel. :roll:

babszika

Jó reggelt!

Van itt valaki?
sirkici

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?