Új privát üzeneted érkezett!

Szia KisZsé Apája! :D

Szerintem inkább aludj egy nagyot, hosszú volt ez a mai nap!!!!!!!! :D
Gratulálok neked is, HŐS vagy!!!!!!
Ezek szerint jó élménnyel gazdagodtatok mindketten! (Azért még ne kezdd el a focicsapatot tervezni! :wink: :lol: )
Dimetnek üzenem, h. nagyon szorítottam neki! Pihizzen amennyit csak tud!
Jó éjt!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Dimet,
sok boldogságot kívánok nektek KisZséhez. Tényleg nagyon ügyi, gyors kisbaba volt!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Léni vagyok,pécsi. Pcos vagyok, babát szeretnénk, de mindenek előtt orvost keresek.
léni

Léni, nézd meg a pcos.hu oldalt, ott az orvosajánlót és kereshetsz a lakhelyednek megfelelő dokit.
Vendég

szakadék: Igen, az van a teszten, hogy urine, csak azért gondoltam, hogy 25-ös, mert a tájékoztatóban az van, hogy ennyi fölött mutatja a hcg szintet, de ezek szerint félreértettem valamit. Egyébként a vitaninak egy viszonteladójánál voltam tegnap a Rómaifürdőnél. Ez nekem közelebb van és itt nem kellett 25 db-ot megvenni (én darabra vettem), viszont így 200Ft volt darabja. A mikroszkóp meg 2300 Ft. Ezt még nem nagyon tudom használni, de csak egyszer kellett megvenni.

Dimet papa: Még egyszer gratulálok mindenkinek. Ha egyszer valahára én is oda kerülök, hogy szülök, akkor az én páromnak is egyértelmű, hogy bent lesz. Hol szültetek? Melyik kórházban?
vicky79
Budapest III. kerület

szakadék: Megkerestem a tájékoztatót. Azt írja, hogy a test alkalmas a hcg hormon kvalitatív kimutatására 25mlU/ml érzékenységgel. Most akkor miért 10-es? Nem értem igazán. :? Bár végülis mindegy, csak két csík legyen rajta, nem? :wink:
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt csajok!

Visszaolvastam, de egyenlőre csak egy dolgora tudok reagálni.... (bocsi többiek)

Dimet és Apuci! Gratulálok nektek! A picúrnak boldog gyermekkort és nektek pedig sok örömet kívánok a babátokhoz!!!!!

babszika

Sziasztok!

Ma reggeli görbém (kezd egyhangú lenni...) Cicitudatom van :wink: , apa is észrevette hogy mintha nagyobb lenne :oops: de tegnap teszteltem a 10-essel egy csont negát.

Kép

Kép

Kép
anyoooka

Anyooo!
EZ kezd nagyon izgalmas lenni.... :wink:

babszika

Szia Léni!

Milyen orvost?
Nőgyógyászt? Endokrinológust? Diabetológust? (Fogorvost? :lol: )
Mesélj, mi történt veled eddig?
Mióta próbálkoztok?
Hány dokit fogyasztottál már el? :twisted:
Milyen kezeléseid voltak?
Milyen tüneteid vannak?
Üdv a csapatban!

Norka!

Mi a véleményed a Corax Rapidról? Megbízható?

rambóka

Jujj de durva volt! Lafi, küldtem a pü-t és közben kiírta itt nekem hogy 65535 privát üzenetem van... :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
anyoooka

jajaja olyant nekem is csinált soxor!!!!!!!!!amikor először megláttam, hirtelen azt hittem, hoyg igaz, kissé ledöbbentem.....hogy hogy a fenébe fogok én azokra válaszolni, de frissítettem és 1 lett belőle! :shock:
Vendég

Vicky!
Írtam pü-t neked tegnap!
Meg szerettem volna tudni a Vitani pontos címét.....légyszike!
köszi....ja és az árakat is....Lh? Hcg=200.- ?

Anyooom nem semmit alakítassz!Hurrá!Holnap tesztre fel!
Lafika drága,ma este tuti leszek.....bocsi a tegnapiért! :wink: :!:
kandi72
Budapest III. kerület

Lafikám mikor mész?Izgi lesz....képeket tegyél majd fel!!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Rambóka:
2006 január óta próbálkozunk,
2006 áprilisban Pcos diagn. ekkortól closti 7 hónapon keresztül eredmény nincs
vérvétel hegyek: hormon,cukor stb
2 orvost fogyasztottam már el(nődoki) :-)
igazából nem sokat segítettek,sőt passzív volt a hozzáállás!
össze-vissza ciklus
léni

Kandikám, ma megyek 13,40-re!!!!!!!!!!!Teszek majd fel képeket!!!!!!!
Vendég

léni: Üdv köztünk! Szükséged lenne egy jó kis odafigyelős :D endokrinológusra. Ő tehet érted a legtöbbet pl. rendes kivizsgálás-terh. inzulin és társai.
vicky79
Budapest III. kerület

Kandi: Írtam pü. és még egyszer bocsi :?
vicky79
Budapest III. kerület

Lafi, de ugye most már nem vagy ideges?! Tuti minden OK lesz!!!!! És kiderül remélem hogy az álmok nem hazudnak... :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Vicky pü-ment! :wink:
Lafi...hajrá lány! :wink:
Anyoookám Te ellendrukker vagy! :wink:
kandi72
Budapest III. kerület

Jaj, Anyókám, dehogyis nem vagyok ideges!!!!Egész éjjel nem aludtam most meg q....va éhes vagyok, és csak 10-kor ehetek!!!!!! :twisted: Lecsökkentettem a chmat reggel, de asszem ez meg túl kevéske lett, el sem éri a 10 g-ot sem.......asszem majd ki kell tapasztalnom, meddig mehetek el reggel ch-ügyileg!De legalább az 1 órás vcm így csak 4.7 lett, ami kevés a kevés ch miatt.
Vendég

Kandikám, az ám!!! :wink: :lol: De csak azért mert azt álmodtam meg... És az eleje már bejött, ott lakik a baba a pociban... :lol: :lol:
Fogadás?! :wink: :P bocs Lafi, hogy itt a fejed fölött...

Kép

Kép
anyoooka

Ja igen, Kandikámnak már mondtam, itt még nem, szóval néhány napja lányos érzésem volt.............ja és a "biztosra" vehető kinai naptár szerint is lány!
Vendég

Lafim, ne idegeskedj! Tudod hogy ezek jó értékek voltak!!!! A Söfi paráztatásával meg ne foglalkozz!!! De nagyon szorítok ám Neked!!!
Szegény! Szadi ez a diéta! De a babáért mindent... én is benne voltam :evil:

Kép

Kép
anyoooka

szomorú leszek... Nem vagyok jó boszi... :( :wink: De majd csak ha kibújt akkor lesz biztos!!! Addig reménykedem... :P

Kép

Kép
anyoooka

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Léni!
Üdv a csapatban!

Lafi!
Drukk!! :)
Nekem fiús érzésem volt / van a legelejétől fogva.
:D

Kép
lara26

Dimet gratulálok!!

Csak gyorsan. Sajna Kaposváron vagyok, mert anyu agyvérzést kapott két hete... kezd jobban lenni talán.
Bettica! remélem a csomag befutott!

Anyóka! Hülye teszt! Talán pár nap múlva pozitív lesz!
lona1

Lona!
Mielőbbi gyógyulást kívánok anyukádnak!!!!!!!!!

Rambóka!
xxxxxxx!!! :)

Kép
lara26

Lafitól most kaptam sms-t:
"Rossz szonográfiai viszonyok mellett egy szemtelen, magát nem mutató de valszeg egészséges fiú, Hunor!"
:lol: :lol:

De jóóóóóóóóóó!!! :lol: :lol:

Mégis jó banya vagyok...

Kép

Kép
anyoooka

ÖÖÖÖöööö... A félreértések elkerülése végett, sajnos nagyon nem aktuális a teszt, csak most jutott eszembe megkérdezni Norkát!

Lara te mikor mégy manónézőbe??????

Pécsi, és Pécs közeli (Szigetvár,Mohács stb.) csajok!

Rejo is itt van Pécsen és arról beszéltünk, h. kéne rendezni egy helyi topiktalit.
Mindenki jöhetne, aki tud, külön meghívót ne várjatok, de az érdeklődőkkel itt egyeztetünk időpontot!

rambóka

Rambóka!
Pedig én már kezdtem örülni.

Manónézőbe kell hétfőn időpontot kérnem, + holnap kell telóznom AFP eredmény végett. :) Pont kedden bent voltam magánrendelésen amikor, mint később kiderült beszéltél orvosunkkal.

Taliban benne vagyok!!! :D

Kép
lara26

Lafi!!
De jó!!!!! :D :D

Kép
lara26

Tegnap esete már nem negedett be ez a dög babanet! :evil:

Lina, üdv a csapatban!

KisZSé papa, végül kinél szültetek? Képet pedig nagyon szívesen vennénk!

Kép
mamint

Lafi, én is fiúra tippeltem! :)

Kép
mamint

Lafika!!!!

Pöcörőőőős!!! Hát nagyon remek! Gratulálok drága!!! Kis szégyenlős na, nem mutogatja!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lafead: Gratula :)))))

Ui: ha éhes vagy de még nem mehet a CH akkor trükközhetsz is... én olyankor keménytojást, sajtot vagy vega felvágottat ettem... esetleg csináltam egy pótKV-t egy kis doboznyi kávétejszínnel ami max. 1-2 CH - a Maci KV-ban sok a CH, az tilos- és ez soron kívül is mehet... (a sajtból én szarvasi mozzarellát nyomattam mert abban nem volt só... a kemény sajtok sajna nem túl jók a bennük lévő só miatt...)... ja... uborka is mehet számolás nélkül, sima saláta is... (ami nálam nagyon csúszott: vékony szelet vega felvágott, rajta sajt, rajta tojás, rajta uborka... CH-mentes szenya :))))))
Vendég

Sziasztok,

Azt mondta a Hajdú drnő, hogy nagyon rosszul mutatja magát, iszonyat ficánkol, meg azt hiszi elfér, és bukfencezni akar, ezért a leletbe be kellett írni, hogy rossz viszonyok mellett látta egészségesnek a kis kukist!!!!!!!!!!!!

a férjem szerint ugyanúgy utálja a dokikat a gyerek, mint az apja! :lol: Állandóan elcsatangolt, ha az uhus nyavalyát a pocira tették.
214 g, orrcsontja 5,7 mm (ez nagyon jó), feje 44,3 mm! (ez több mint 19 hetesnek felel meg), lába 23,8 mm.

HC 141,5 mm, és AC 129 mm nem tom mit jelent, valamelyik a fejkerület, másik meg a pocikerület asszem.

összességében 18+1 idős!!!!
Vendég

Lafi, ez szuper! :lol: Kis szégyenlős! És kis tornászbajnok :lol:
Látom, már az aláírásodat is átírtad! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Naná!Bár én meg nem mondtam volna, hogy az a valami ott egy kuki, mert kb semmit nem láttunk a gyerekből , bár a fejét felismertük, hátigen, mi laikusok vagyunk.........de kép nincs, dvdből sem tudtam csinálni, nincs olyan pill, ami jó lenne, mert moccan abban a pillanatban.........a 4D sem lett jó, mert gyorsabban mozog, minthogy a 4D mutatná és tökre el volt mosódva a kép!
Sebaj!
Vendég

Halihó!

Kiszsé! Dimet anyika! Dimet apuka!

Hip-hip hurrá!!!! Nagyon ügyesek voltatok!!! Gratulálok, és sok-sok boldogságot, egészségét és sok sok örömöt kívánok!!!!!

Lafika!
De jó!! Vigyázzatok magatokra!!!

Léni!
Üdv itt nálunk!!

Norka!

Boginak így kicsit megkésve, de annál nagyobb szívvel: Boldog névnapot kívánok!!!

Pusszancs
csipi78

Sziasztok!

Dimet!
Hatalmas gratula, és Kiszsének nagyon boldog életet kívánok idekinn!

Kavicska!
A napokban olvastam a nagy hírt, és nagyon megörültem, gratu a kis pocaklakóhoz.

Norka!
Boginak így megkésve, de kívánok nagyon boldog névnapot.
ezoterike

Sziasztok!

Léni: Üdv itt nálunk. A lehető legjobb helyre kerültél, ha tanácsokat szeretnél kérni. A lányok nagyon profik már :D

Lafi: Gratula a kis örökmozgó fiatalúrhoz! Ha ilyen lesz, amikor kint van, akkor csak úgy futhattok majd utána :lol:

KisZsé Apuka: Ügyesek voltatok mind! Ilyen gyors szülésről ritkán hall az ember, de gondolom ez is elég fárasztó volt. Kérünk szépen majd részleteket és fényképeket is a családról! Most tessék pihenni, amíg lehet, mert ha hazamennek a lányok, akkor nem lesz egy perc nyugtotok sem :lol:

Csakegy: Tetszik a szenyód! Néha én is kreálok magamnak ilyesmit. Nyersen imádom a zöldségeket és szerencsére a párom is. Időnként egy jó kis karalábét vagy ha lehet éppen kapni, akkor zsenge, fiatal sárgarépát szoktunk majszolni a tv előtt :)

Lona: Anyudnak mihamarabbi gyógyulást! A borítékok szerencsésen megjöttek. Hétfőn utalom a pízt, addig nincs értelme, mert csak ráülne a bank hétvégére :evil:

Egy kis olvasnivaló:
Szója

Én rendesen meglepődtem, amikor elolvastam a cikket, bár lehet hogy kicsit tudatlan vagyok... :oops:

Na, pussza mindenkinek!

Kép

Kép
bettica

Lafi!
Édes lehetett a kis picúrotok! Csak ha elképzelem is jót nevetek :lol:

babszika

Dobok nektek egy aktuális görbét, csak hogy ti is lássátok, h milyen vicces:
Kép

ja és most hallottam vkitől, h a nlc-n arról beszélnek, h vkinek 386 lett az inzulinja.... csak nem rólam volt szó????? :oops:

babszika

Sziasztok!

Lafi!

Gratula a kis pöcsöshöz!!!!! :lol:
A nézhetetlen képen ne keseredj el! Van ez így!
Az én dokim a régió legjobb UH-osa, de nemrég visszanéztem az UH-os videókazettát és látszik, h. mindenhol nagyon küzdött, h. egy épkézláb 4D-s képet összehozzon az Egöről, de a gyerek állandóan bele volt heverve a méhlepénybe arccal, v. a kezét tartotta maga elé! Emiatt csak nagyon erős koncentrálással lehet felismerni a képen vmi archoz hasonlót!

Bettica!

Ne egyél sok szóját!!! Nekünk van bőven ösztrogénünk, még több is, mint kéne!
De ha majd megtalálják a progipótló növényt, azt kétpofára fogom zabálni! :lol:
(Majd klimax táján jól fog jönni a szója, de addig inkább ne!)

Babszika!

Télleg vicces! Kíváncsi leszek a poénra! :wink:

Ezoterike!

Jobb már a hangulatod?
Ha ráérsz, nézz át a felső topikba és ha nem fáj nagyon, akkor mondd el a véleményedet légyszi'!!!!!!

Lara!

:oops:

rambóka

Sziasztok!

Lafi, tök jó, csak izegjen mozogjon, legyen kis eleven babóca! Az a
jó!!

Voltam ma Tűű dokinál! Csomó kérdésem volt és mindenre olyan türelmesen válaszolt.

Eredményeim (45. napi):
FSH: 8.7 IU/l
LH: 35.2 IU/l
Ösztradiol: 303.2 pmol/l
Progi: 2.2 nmol/l
Prolactin: 284.9 mIU/l
Teszt.: 2.99 nmol/l
Szabad Teszt: 4%

Cukor 0 perc: 3.03 mmol/l
Cukor 120: 6.47 mmol/l
Inzulin 0 perc: 3.99 mIU/l
Inzulin 120 perc: 51.09 mIU/l

Inzulin az rossz, én csak kíváncsiságból nézettem meg, mert Tűű doki mondta, h 3 hónapos kontroll után általában rosszabb szokott lenni. Tesztoszteronom javult, a korábbiakhoz képest. Csak nálam az a baj, h rögtön Diane után kezdtem el a metet. Így nehéz okosnak lenni, h melyik eredmény mi miatt változik. Emelte a met adagomat, de csak az estit 850 mgra, mert így is fogytam és még mindig nem jött vissza az étvágyam. Hízókúra!
Most kaptam Norculutot.
Megkérdeztem a cicifeszülést, mert nekem szokott lenni, ha jól értettem a magas prolaktin szint okozza.
Hajhullás, pattonásos bőr a tesztoszteron miatt van.

Háát, javulgatok lassan! Bízok, bízakodok nagyon.

Pusza Mindenkinek!

Kép
apple

Sziasztok!!
A poén???? Az én vagyok magam!!! A lány, akinek írtam Babszikáról, na merthogy én voltam, 211-es terheléses inzulint tudott produkálni....... :shock: Eddig az nlc-n ő tarotta a csúcsot! No, gondoltam csak megírom neki, amit itt tapasztaltam, remélem nem haragszol Babszika érte!!!!! Azóta már szedi az Avandát, mert a met nem hatott nála.....
A görbéd: Erőlködik, erőlködik, de nem igen van itt pé szerintem....... De lassan jó lenne lezárni is ezt a ciklust nem????
Vendég

Bettica!

Én sem tudtam ennyi mindent a szójáról :) -és kiderült. a kicsi férjem meg még szereti is, mivel anyósom régen sok ételt főzött vele felesben....
úgyhogy lehet én is kipróbálom

Pusszancs
csipi78

Jó reggelt!

Monácska!
Dehogy haraxom. Jót nevettem, h mekkora "hírem" van :lol: Végre vmiben én is kiemelkedő vagyok :lol: :lol: :lol:

A pé tuti, h elmaradt, bár ma már a feri betette, mert ma 36,66-ot mértem. De ez az emelkedés azt jelzi, h meg fog jönni pár napon belül.

Apple!
Tök jó, h javulsz!
Remélem, h 3 hónap múlva én is ezt fogom tapasztalni.
Viszont a tesztoszteronod jó magas. mindig ilyen magas szokott lenni?

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?