Sziasztok!
Megvagyunk ám. Ma idefent. Úgy terveztem, hogy utoljára. Ahhoz képest elég bili füle lett. Hiányzik egyetlen sor, egy web cím a publikációs listámról. Ami egyébként val. még nem is létezik, de ez majdnem mindegy. Fõnökömnek próbáltam részletezni, kifejteni stb. Ezzel együtt lelépett anélkül, hogy ez meglenne. Nekem meg semmi kanalam csak ezért még felmászkálni. (ja, nem haza ment, melóra) És most ülök és netezek.
Ja, mindezt azért ilyen nyugiban, mert anyósom otthon. Ikrek lázasak. Sokszor tizedfokra ugyanannyit produkálnak.
Aki lemaradt volna, szóval még mindig leányzó, 3,5 kg-ra van saccolva.
Bálint 6. lett a kerületi matekversenyen. Ilcsi 9. élete elsõ tornaversenyén, oklevelet, érmet is kapott. (Na jó, az is igaz, hogy 9-bõl lett 9.
)
Autós sztori: anyósom ment hazafelé a szomszéd faluból a trabantjával, amiben néhány hónapja cseréltek motort. Egyszerre csak látja ám, hogy valami füstöl elöl. Nem részletezem, annyi ideje maradt, hogy kiszálljon, meg apósom is (a maga százvalahány kilójával). A kocsi totálisan leégett. Anyósom összes papírja is bent maradt a kocsiban. Ezek után a röhej. Vinné leadni a rendszámot, lévén volt-nincs kocsi. Erre közlik vele, hogy hozzon forgalmit is. De az elégett. Csináltasson másikat (8 ezer pénz). De mégis mire, ha egyszer nem létezik a kocsi? (rakás ócskavas maradt)
Ja, ez a trabant hozta haza eddig az összes gyerkõcömet....
Én meg rájöttem, hogy kezd összeállni minden a szülésre: anyósomnak nincs kocsija, személyije, semmi papírja, totál el lenne foglalva vele, hogy ilyeneket beszerezzen. Anyámnál itt van a nyolvan év körüli keresztanyja, akit hónapok óta hív, hogy jöjjön el egy kicsit hozzá (amúgy rendszeresen kórházi kezelt), most itt van egy hétig. Ikrek ma már 39 fokos lázasak voltak. Anyósomnak csütörtökre vissza kell mennie. Szóval kezd összeállni minden. És még mindig nem tudom beadni a cuccomat az egyetemre, egyetlen web cím miatt..... (mérges fejecske)
Na, nem panaszkodom tovább, jók legyetek és ne legyetek betegek!!!!
Ildi