Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Alziza nagyon édes kisfiad van tünemény:-)

Ma megyek UH-ra úgy izgulok meg várom nagyon hogy láthassam minden oké.

Saara hogy vagytok? Milyen lett az afp-d?

Többiekről is alig hallok, remélem mindenki jól van :-)

Puszi mindenkinek!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok!

Brik,
örülök,hogy jelentkeztél,és minden rendben nálatok.

Alziza,
hát tényleg volt elég kaland a nyaralásotokban,ami még a pénztárcátokat sem kímélte.De mindezektől eltekintve biztos remekül éreztétek magatokat!Zalán nagyon édi,milyen komolysággal figyeli a környezetét.

Mandala,
köszönöm a soraidat.Sajnos tudnám még fokozni,mert az anyukám sem könnyíti meg az életemet.Megkapom tőle,hogy csak is magamnak köszönhetem,hogy így alakult az életem.A gyerekeim viselkedésére meg azt mondta a legutóbb(itt voltak meglátogatni minket,és a Rebi borzasztóan viselkedett)hogy ő nem mesél semmit otthon rólunk,mert nem égeti le magát.Amikor megjöttek a Rebi nem is köszönt neki,és csak egy jó óra múlva állt szóba vele.Pedig várta őket,de amikor megérkeztek egyszer csak vett egy 180 fokos fordulatot.A Zsoltit is szégyenli,mert nem tanult meg rendesen beszélni.Hát ennyi röviden.
A Gerda-ügy sem változott,sőt inkább romlott.Letiltattam a telefonját,mert rengeteg a számlája.Kapott egy évet,hogy csökkentse,de nem jött össze.Na ezzel biztos még jobban eltávolodott tőlünk.Az apját fel sem hívta a szülinapján(akkor még tudta volna hívni),azóta sem kereste,semmilyen formában.A myvipről és az iwiwről is leszedte az apja képeit a profiljából.Sőt még a Hanna képeit is,pedig őt nagyon szereti(ez az ő állítása volt).
Hát nem tudom mi lesz a vége,de a párom biztos nem fogja keresni!
És mi újság a pocaklakóddal?Hízott már?Mi volt az uh-n?

Muzsu,merre jársz?

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

Sziasztok!

Mandala!
Valószínűleg teljesen normális amiről írsz!
Én is Zalánnál féltem a legjobban és Nála kombináltam a legtöbbet!
Valószínűleg ez az előzmények miatt van!(nálam a 3 vetélés!)Az ember nehezen hiszi,hogy jól is végződhet,ha előtte sok rossz történik!
Kitartás már nem sok van hátra!Hízott már a baba?

Timi!
Hát,nem irigyellek!Nem lehet könnyű Neked!

Brik!
Biztos minden rendben van!! :lol:

Zalánnal kapcsolatos hozzászólásokat köszönöm!!!
Még egy strandon alvós és egy nagyon komoly!

Kép Kép

Sziasztok!!
Vendég

Boga: A szüléseim nem voltak épp szívderítőek... legalábbis számomra. Bár Etelka azt mondja gyönyörűen szülök, dehát, tudod... nem neki fáj...

Leírom mik kavarognak bennem... kész pánikban vagyok... aztán, lehet, hogy a végén egyszerűen csak megadom magam....

2000-ben született a fiam, kész borzalom volt, rövid volt a madzag, másfél órás kitolási szak.... óborzalom... kikönyökölték.... oxytocin ment, fájdalomcsillapítás csak a gátmetszésnél, suturat nem éreztem, csak az utolsó 5 varratot, mert addigra kiment a fájd. csill.
2002-ben 24 hetesen szülésindítás, mert fejlődési rendellenessége volt a kislányomnak, 2 napig 5 perces fájások éjjel nappal, oxytocin és társai... ohne tágulás, végül iszonyat kínok között meglett a baba.
2004-ben született a kislányom, végülis ő volt a legkönnyebb, vele csak 1 órás volt a kitolási szak, de oxytocin ment... fájdalomcsillapítás semmi.... sutura egy rémálom!
2006-ban kisfiam született, két órás kitolási szak, elájultam a szülőágyon, nyomták az orromba az oxigént, hogy nehogy elájuljak újra... oxytocin infúzió, fájdalomcsillapítás semmi, sutura egy borzalom! Utána infúzió, hogy életre keljek.... a férjem lefotózni sem mert, mert olyan zombi fejem volt, szülés után még vagy fél órát úgy remegtem a kimerültségtől, hogy injekciót kellett adjanak...

Minden babával hónapokig feküdtem benn a kórházban, végig aggódtam, az idegeim teljesen kivoltak...
Gondolhatjátok, ha nem örömömben sírtam a két csíkon a teszt láttán....
Túl sűrűn jöttek a gyerekek, a szüléseim nem voltak épp könnyűek és az idegeim emiatt teljesen felmondták a szolgálatot....

Amióta megtudtam, hogy terhes vagyok, azon kavarok, hogy valaki császározzon meg. Hogy miért? Nos:

1. szeretném a kitolással és vajúdással járó fájdalmat megúszni.... tudom, a csaszis seb sem leányálom, de akkor már ott a babám, talán könnyebben viselem.
2. szeretném ha nem lennének inkontinencia-gondjaim, mert minden babát (kivéve az elsőt) gátvédelemmel szültem, aminek az lett az eredménye (az utolsó szülés után már), hogy 6 hónapig jóformán egyáltalán nem tudtam tartani a vizeletemet.... képzelhetitek!
3. szeretném ha elkötnének, mivel semmiféle fogamzásgátló módszer nem jöhet számításba nálam (orvosilag igazolt), így nem marad más, és ha nem csasziznak, akkor az elkötésért be kell feküdnöm, hogy laparoszkóppal megcsinálják, ami 60 ezer forintba kerül, plusz amit a dokinak adsz, és két napig bent kell lenned mert altatnak. A babát nem szoptathatod 24 óráig, ja meg hát oldd meg, hogy valaki bevigye hogy megszoptasd amikor lejár a 24 óra... szóval köszi...
Arról nem is beszélve, hogy pszichésen teljesen kivagyok már! Komolyan mondom, én aki mindig és mindenben egy karakán, határozott csaj vagyok, úgy váltogatom a nőgyógyászokat, mint más a bugyiját... szóval rohanok fűhöz-fához, hátha valaki megszán és felvágja a hasam... de nem találtam még olyat. Van aki csak hitegetett aztán mire eltelt három hónap, benyögte hogy mégsem, van aki élből elutasít, van aki más alternatívákat ajánl, de nem gondolja át őket... szóval tele van a hócipőm....
Holnap egy barinőm találkozik a Paulin proffal, hátha ő sikerül elintézze a csaszit nekem a klinikán... hátha van még szava....
Amúgy meg a baba állítólag alig 2 kiló és azt is szeretném, ha nem kéne annak a csöpp emberkének végig tuszkolódnia a micsodámban.... hát röviden (?) ennyi....

Birkancs: uh ma? Akkor lehet, hogy már megmutatja magát és kiderül ki lakik a pociban?

Timi: pedig azt hittem ezt már nem lehet fokozni... :(

Alziza: gyönyörű ez a fiúcska... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Mandala,
írtam neked a citromailes címedre.:)
timiban

Timi: válaszoltam, ránézel? Puszi és köszönöm Neked! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok!

Minden rendben volt az Uh-n még mindig titok hogy mi lesz a bébim neme. De az a legfontosabb minden oké.

Jövőhéten megyek 4d-re lehet hogy ott mutatja :-)

Jó nagy pocim van már most, de hát min csodálkozom Ákoskával is nagy volt :-) Viszont eddig 1kg-ot hiztam, amit eszek az a babára megy:-) Azért ennek örülök egy kicsit :-)

Mandala hát neked nem sok van már hátra kinél szülsz? Hogy birod a meleget? Drukkolok nektek!!!

Alziza Zalán nagyon szép kisfiú!!

Timiban hogy vagytok? Látom nagyon nehéz az életed, én sok erőt kivánok neked és remélem minden megoldódik. Szoritok és imátkozok értetek!

Puszi mindenkinek!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok!

Mandala!

Biztosan van mód arra,hogy császárral szülj!
Egy ismerősöm 3 hete szült a klinikán,saját kérésére császárral!
Neki az első babája halva született!Nem a klinikán!Már túl lépte akkor a 40.hetet,bent feküdt a korházban már 10 napja.Érezte,hogy baj van mégsem csináltak a dokik semmit!
Most a 38.héten már annyira pánikolt,hogy szinte nam is aludt szegény!Ezért kérte a dokiját,hogy császározza meg!És a dokija,aki elég népszerű és ismert a klinikán megcsinálta neki a 38.héten!Gyönyörű kislánya lett!!Tehát szerintem van rá esély,hogy Téged is megcsászározzanak!!
A császáros seb valóban nem leányálom!(Mondom ezt 3 csaszi után!)De azért túl lehet élni! :roll: És az már nem a babával történik ami utána van! :lol:

Sziasztok!
Vendég

Alziza: KINÉL??????? Könyörgöm, kinél?????? Add meg a számát!!! Istenem, én a Várbíróhoz járok és ő kerek perec elutasított.... Most épp kavarásban vagyok, egy kedves ismerős segítségével, ma reggel kiderül működik-e ez a vonal, ha nem akkor megyek tovább! Nem lehet választani. Csodálkozom, hogy saját kérésre... ez főleg a klinikát ismerve lep meg.
A mama szava: kuss! Amikor a beteg babával vajúdtam, két napig hagytak szenvedni. Könyörögtem, hogy császározzanak meg, de azt mondták két indok van: vagy a baba, vagy én kell, hogy életveszélyben legyek. Amúgy nem. Sőt, mivel a baba úgyis halálra volt ítélve, így csak azt nézték én ne haljak meg. Hát, mondjuk egyszer majdnem feldobtam a pacskert, de észnél voltak... és megúsztam... szóval sem fájdalomcsillapítót, sem csaszit nem szavaztak nekem....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Ja, csak mellékesen említem, hogy már a vérnyomim is kezd magassá válni, mert folyamatosan (főleg ahogy közeledik az időm) pánikrohamaim vannak.... borzalmas érzés.... olyat érzek, hogy menekülnöm kell, mert ha nem, baj lesz... amolyan csökkentett halálfélelem... nem tudom másként mondani. Amúgy a múltkor 5 perces fájásaim lettek... ne tudd meg azt a pánikot, ami eluralkodott rajtam... sírtam, hánytam, és mint egy őrült oroszlán le s föl mászkáltam.... azt éreztem, hogy megbolondulok.... de szerencsére elmúltak a fájások és ez a rossz érzés is.
Csodálkozom magamon... ennyire még nem voltam ki pszichésen, mint most... ja, de egyszer, amikor idegösszeroppanásom volt... amikor meghalt a kislányom.... de ezt már tudjátok... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Képzeljétek! Előkerült a mókusunk... :) Annyira édes... itt zabálja a fenyőtobozokból a magokat az ablakból látom.....
Kár, hogy nem tudom megmutatni Nektek... Olyan szép napra ébredtünk, süt a napocska.. és holnap köszöntjük a lányomat... már három éves a királylány!!!! :)
Megyek, tolok az arcomba egy kv-t... :)
Szép napot Nektek lányok!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok!

Mandala
Írtam Neked privit!
Egyébként nem értem,hogyha a dokid tényleg úl picinek találja a babát és az előzményket is ismeri miért zákózik el teljesen a császártól!
Nem vagyok császár párti,félre ne értsétek!Ha választhattam volna biztos nem így szültem volna,főleg úgy,hogy én mindegyikből nehezen épültem fel!(főleg Zinánál)De vannak esetek amikor indokolt!Szerintem Mandala Nálad az!Ha máshogy nem pszichésen!

Sziasztok!
Vendég

Alziza!
Mindjárt ránézek a privire, bár azt írta ki, hogy nincs... de hátha mégis... :)
Tudod, most már úgy vagyok, hogy ha beindul, megszülöm úgy ahogy a többit és kész. Nem könyörgök már senkinek! Elég volt.
De azért mindenkinek köszönöm a támogatást! Igazán már csak abban reménykedem, hogy a babát elmérték és meghaladja a 2- 2,5 kg-ot. A múlt héten alig mérték kettőnek... remélem csak ők tévednek... hát, nemsokára kiderül.. :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Alziza: jól látom, hogy nem látom... :) nem jött át a privi... próbáld, dobd rá a citromomra, az talán megbízhatóbb.
Köszi! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Mandala!

Küldtem e-mailt!!
Vendég

Alziza: :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok!

Mi ez a pangás lányok?
Merre vagytok :?:
Vendég

Sziasztok!

Mandala
Nagyon kemeny ez a tortenet, megmondom oszinten, nem csodalom, h felsz! Egyebkent soraidat olvasva en is arra gondoltam, amit Alziza is irt, h psziches alapon nezve a dolgot nem hiszem el, h nem figyel oda rad vki rendesen! Van 3 gyerkoc, akit gondoznod kell, es panikrohamokkal kuzdesz??? A korzeti dokiddal, v vedonoddel nem beszeltel errol? Biztos h vannak a te helyzetedben levo kismamiknak is jogaik!! Kerdezz utana, tuti h van megoldas, ne add fel!!! Remelem, minden rendben lesz, es megtalalod a segitseget!

Timi
Elotted is le a kalappal am!!!

Kép
boga

Sziasztok Lányok!

Egész éjjel szúnyogot kergettem... a dög! Hiába dugtam be azt az elektromos kütyüt, semmit nem ért.. úgyhogy jött a "dezodor" a kedves szunyi hóna alá... de ahhoz el kellett csípnem... most, hogy sikerült, most meg nem vagyok már álmos.... negyed öt óta az órát lesem... inkább felkeltem... :)
Tegnap köszöntöttük az én drágámat, Encsit, holnap lesz három éves... most nézem, hogy sztem meghülyült a vonalzóm...

Boga: Neked is köszönöm az együttérzésedet!

Annyira aranyosak vagytok mindannyian, hogy így átérzitek a nyomoromat, még ha a csaszival oly sokan nem is értetek egyet! Higyjétek el, én sem vagyok műtét párti... de most már nagyon szeretnék az összes fogamzás(gátlás), terhesség, szülés témakörben kívülálló lenni... Inkább mostantól más babavárásának örülni... elfáradtam... nagyon!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok!

Mandala!

Hát akkor Encsitnek BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Kép
Vendég

Bocsi de valahogy becsúszott a t betű!!
Vendég

Alziza: köszönöm! :) És ahogy priviben írtam, megy a levél és a fotó ha megszületett a kisasszony... :) Puszillak! Ja, holnap megyek ctg-re és uh-ra aztán meg a Várbíróhoz... asszem lesz egy jó kis beszélgetésem Vele... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

HALIHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

Megjöttem/megjöttünk a nyaralásból!!!!! :oops:

Remélem mindenki jól van!!!!!
Most elpakolgatok, meg rendet rakok! Két hét után szalad a ház! Azta mennyi szennyyest termeltünk!Brrr, az még semmi,hogy ki kell mosni, de majd vasalni is! :cry: :cry: :cry:

PUSSZANTÁS

Kép
anid

Sziasztok, júni 27-én született Regina a Klinikákon. :)
Amit kérdeznék tőletek, hogy a héten esedékes a 6 hetes kontroll. Mivel nem volt fogadott orvosom, hanem az ügyeletesnél szültem, ezért most nem tudom, hogy ide menjek vissza kontorllra vagy a körzeti dokihoz, ahová terhesgondozásra jártam.
Van egy kis problémám, szerintem nem jól vartak össze.
Ti hová mennétek vissza?

Kép

Kép
boszti

Szia Boszti!
Konkrét info-m nincs a dologról, de ha ennyi alapján nekem kellene dönteni, akkor én oda mennék vissza, ahol a terhesgondozást csinálták, az az orvos legalább ismer és tovább tud küldeni, ha tényleg valami gond van, amit ő nem tud megoldani.
Gratulálok a Babához!
Tücsi
20150827140659

Sziasztok!

Anid

Üdv újra itthon!Ez a vasalás ismerős! :roll:

Boszti!
Én mindenképp odamennék akinél szültem,főleg,ha rosszul varrt össze!

Sziasztok!
Vendég

Sziasztok,

Mi is megjöttünk a nyralásból :-)
Berregő élvezte a tengert, a napsütést, a vizet és megtanult önállóan állni és már tesz 1-2 lépést is egyedül.
Azt hittem legalább 3 napig fogom olvasni a "terméseteket" de alig írtatok.

Mandala
Lehet, hogy én vagyok tudatlan, de a gátvédelem nem pont arra való, hogy ne legyenek inkontinencia gondjaid? Vagy az csak a vágástól/repedéstől kímél meg?

Na megyek pakolom én is a cuccokat :shock:

Üdv,

Gabek

Kép

Kép
gabek

Sziasztok!

Most csak egy gyors bekukk.
De majd még jövök ma.

Boszti szia.
Én visszamennék a klinikákra az ambulanciára és ott nézetném meg. Ha baj van, már csak azért is, hogy tudjanak róla.
Gratulálok mindkét gyermekedhez!

Edina és Anita

Kép
educi

Sziasztok rutinos anyukák,

A feleségem októberben szül a SOTE II-n. Van vkinek elsőkézből tapasztalata arról, milyen a kórház mostanában? Állítólag volt ott vmi felújítás...
Nagy segítség lenne, ha írnátok valamit a köv. témákban:

1. Bababarátság:
odaadják-e vagy nem?
Bent lehetek-e én is (apja leszek a kölöknek)? Ha igen, mikor, mikor nem?
elviszik-nem viszik
kap-e cukros teát, cumit, stb?
Hagynak-e beleszólni?

2. Szülésznők mennyire kooperatívak/bunkók?

3. Általános állapotok:
mennyire balkán a hely, és a személyzet?

Egyéb személyes impressziók?

Még hezitálunk, hogy ne menjünk-e inkább az Istvánba - ti mit javasolnátok?

Előre is nagyonnagyon hálásan köszönöm.

ksgr
ksgr

Sziasztok!

Mi is vagyunk, de mostanában inkább csak olvasó üzemmódban, mert ha leülök a géphez, akkor Imi is jön géplni, és hát a billenytyűzet nem igazán bírja az Ő erős karját. :lol:

Boszti!
Én is a klininára mennék vissza, mondjuk... Most azon gondolkoztam hogy terhesgondozásra nem a klinikára jártál?
Mert akkor lehet, hogy nem a klinikára kellene visszamenni, mert azt a dokit már legalább ismered aki a terhesgondozást végezte. Vagy felhívod telefonon a rendelőt és megkérdezed hogy oda kell e visszamenned. Sajna nem tudom, mert nekem fogadott orvosom volt. Így egyértelmű. :roll:

ksgr!
Üdv itt!
De jó, van egy apukánk is!
Tücsi egy hozzászólását bemásolom:

"A szülőszobák egyágyas, apartman jellegűek.
A kórtermek ötágyasak. Egyágyas kórterem is van, fizetős, 10 000 forint / éjszaka. Előre nem kell bejelentkezni, amikor szülni érkezik valaki, akkor kell szólni, általában van elég hely.
Normál, spontán hüvelyi szülés után köldökzsinór elvágás előtt pocakra teszik a kisbabát, hagyják ott egy ideig, utána köldökzsinór elvágás és tisztogatás után két órán át a szülőszobán lehet maradni, utána kerülnek le együtt a gyermekágyra.
A gyermekágyon 24 órás roaming-in van, csak fürdetni viszik el a babát. Igény szerinti szoptatás van, de a teát (cukros vizet) és tápszert lehet kérni, az anyuka eteti a babát. Ötágyas kórterem esetén látogató nem mehet be a kórtermekbe és a folyosóra sem, üvegajtó mögül nézhetik meg a gyereket, ki kell menni a látogatókhoz.
Császármetszés esetén 6 órás tűt használnak spinális érzéstelenítéshez, nagyon rövid időre lehet megkapni a babát, utána 24 órára örzőbe kerül az anyuka. Ott csak naponta kétszer lehet megkapni a babát, rövid időre. Ha az anyuka jól van (6 óra után úgyis fel kell kelni), azért nem kell szigorúan 24 órát tölteni az örzőben. Az örzőben 10 perc a látogatás, más nőgyógyászati műtöttek is vannak."

Egyéb válasz:
1.ha beértek szülésnél, akkor először nem mehetsz be.
Megvizsgálják a párodat és ha úgy néz ki hogy szülés lesz, akkor bevezetik a szülőszobába ahova már Te is bemehetsz.
Császárnál sajna nem lehetsz bent.

2.Szülésznő van egy pár... de átlagban aranyosak.
Ha valakinek van rossz élménye akkor szoljon. Nekem csak jó van. 8)
3. Szülőszoba teljesen fel van újítva, apartman jellegű. Tényleg szupi.
A kortermek pedig 5 ágyasak és mindegyikhez van fürdőszoba.

Ha van még kérdés, akkor írj nyugodtan.
És gratulálok a babótokhoz!!!!

Mi jól vagyunk egyébként. Leszámítva hogy éjszaka még mindig felkel Imi, de már teljesen hozzászoktam.
Hízni sajna nem sikerült egy dekát sem. :( :( :( :( :(
Remélem majd a nyaralás alatt magamraszedek egy-két kilót.
Imi már sokat gyalogol, szerencsére, így nem kell cipelnem annyit. Nem mintha eddig olyan sokat cipeltem volna :wink:
Olyan gyorsan tanul. Ha rámutatok valamire és mondom a nevét egy párszor, utánna ha megkérdezem hogy hol van, akkor rámutat. Olyan ügyi. :D :D :D
De dumálni még mindig csak a saját nyelvén hajlandó. De azt megállás nélkül.

Na most már dugulok.

További szép estét.

Tündi és Imi

Tündi
Kép
Kép
_manó

Szia Mindenkinek!!!

Vasárnap jöttünk meg a Balatonról. A kicsi nagyon élvezte, hatalmasakat aludt a strandon és egész nap nézelődött. Hát persze, jó sok szin volt, meg jó sok ember. Belevittük a Balatonba is, mert annyira összeszarta magát, hogy nem tudtam a törlőkendővel normálisan letisztitani. Remélem, hogy nem ment a vizminőség kárára... :)

Köszönöm a kakis hozzászólásokat, azóta úgy tűnik, hogy beálltunk a 3-4 napos kakikra. Mostanában kaja után, büfi közben jön a kaki, miközben Bálint baba a vállamon pihen. Olyan édes, egy pillanatra lehajtja a fejét a mellkasomra és nyom egy nagyot. Ma délután is úgy kellett kimosnom a sok kakiból.
Egyébként több gyümit eszek én is, remélem, hogy ez a kicsinek is segit.

A szélcső olyan barbár módon hangzik, de ha durvul a helyzet, akkor természetesen mindent be fogok vetni. Van rugalmas végű lázmérőnk is.

Bálint baba most kezd el fogni, de még forogni nem forog. Viszont nincs még 3 hónapos és már most 7 kiló!!! :shock:

Jó nyaralást mindenkinek!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Ezt kaptuk egy kedves barátunktól! :D Kép

Kép

Kép
precious
Budapest

Imi esőben!

Kép

Tündi
Kép
Kép
_manó

Sziasztok!

Mennyi szép baba!!!!!!!

Üdv itt KSGR!!!!!!!!!!!
úgy látom már kaptál válaszokat :lol: !

Nálunk Ákosnak 2 hét alatt lett alúl 2 rágófoga, így a fogállománya 7-ről 9-re nőtt, + még szerintem jön még 1-2 :lol: !
és Picurkánál az amnió eredménye OK!!!!!!!!!!!!!!!!! és megerősítették hogy ismét fütyisünk lesz! Úgyhogy mostmár totál férfiuralom lesz nálunk :lol: :lol: :lol: !

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika!

De jó hogy minden OK a babóval!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gondolom most már nyugodtabbb vagy!

Ákosnak még csak 9 foga van??? Azt hittem hogy másfél éves korra már azért több fog kijön. Vagy csak Ákos nem sieti el? :lol: Azt hallottam, hogy minél később jönnek ki a fogak annál egészségesebbek lesznek.
Szerintetek ebben van logika?

Szép estét!

Tünde és Imi

Tündi
Kép
Kép
_manó

Sziasztok!

Manó
igen Ákosnak még csak 9 foga van, ill. a 8-9. már szépen áttörte az ínnyét, de még nem jött ki teljesen, és már látni hogy elől a 10. is úton van.
De a szomszédban is van egy 14 hónapos kisfiú, még szopizik is, és neki is még csak 4 fogacskája van elől!
Úgy látszik egyikük sem sieti el.
Én még nem hallottam ilyen összefüggést.
De az egyik ismerősünknek a kislányának 3 éves korára lett meg mint, és mióta bölcsis, ill. mostmár 1 éve ovis, sokszor volt beteg.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

HAli!
tegnap írtam, de elszállt és nem volt ekdvem újra írni!

Nyaralásról:
Gyerkőc nagyon jól bírta, imádta a tengert, homokot, hínárt, kajákat, szóval mindent!
Hízott fél kilót (már majdnem 9 kiló) és van 12 foga!
Eszméletlen tempóval megy és annyira megszokta aszabad levegőt, hogy amint felkel fogja a cipőjét és áll az ajtóban és indulna! :lol

Nálunk zajlik az élet!
Szeptemberben elkezdem az egyetemet (na erről volna egy két keresetlen gondolatom, meg a Neptun rendszerrel kapcsolatban is).
Külön szervezés kell majd, hogy Miskolcra eljussak!
Már egy jó ideje szúrom magam, és úgy néz ki, hogy aug.19-20 körül lezárul a tesóprojekt! Kérjük a szurkolást!

Erika
Már olvastam a jó hírt és nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Manó
Nekem még mindig van felhasználható kilóm, sőt a gyógyszer hatására újra lufi a hasam! :lol:

Szia KSGR!
Arra készüljetek fel, hogy mindenhol tömeg van!!!!

A kórház úgy egyébként átlagos (hálapénz tekintetében is), viszont szerintem anya és gyerekbizotnság tekintetében jobb,mint az átlag, legalábbis én ezért választottam!
további jó pocaksodást!
Azért érdekes lenne néha apuka szemmel is a mi világunk! Nincs kedved írni?

Megyek, mert holnaptól anyósék jönnek és még szalad alakás,!
Hétvégén Sziget! Jön valaki???

Kép
anid

Sziasztok!
A II.számu klinikán szeretnék szülni.
Valaki tudna nekem ajánlani jo orvost?
Császármetszésem lesz valaki leírná,hogy milyen a műtét és utánna meddig kell feküdni!!
ivett&fanni

Sziasztok!

Újra pörög itt az élet! :)

Tündi! Sanyikának 16 hónapos kora ellenére még mindig csak 7 foga van, (gondolom mi tartjuk ezzel a rekordot) és engem is mindenki ezzel, nyugtat, hogy majd milyen szép és erős fogai lesznek. Na, én ezzel kapcsolatban rettentő szkeptikus vagyok, tekintve, hogy Sanyika tejallergiás és a tápszer és egyéb műkaja társai nem tartoznak a kedvencei közé, igy nem sok kalcium kerül a szervezetébe. Sajnos. :( :?

Anid! Nagyon szurkolok!!!
A miskolci tanulás nem lesz egyszerű dolog. Hány éves a képzés?

Erika, Brik! Örülök, hogy minden rendben van a babákkal!!! :D

Mi jól vagyunk, Sanyika imádja a vizet, naponta 3-4-szer fürdik, hol medencében, hol a kádban, ahogy éppen kijön a lépés, mindegy hol, a lényeg, hogy vizben legyen! :)

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
huncut

Sziasztok!

Vanda!
Hatalmas bálint!Nagyon édi!

Manó!
Imi is édes!

Ivett!
Én biztos,hogy írtam már a császárról pár oldallal ezelőtt!Most nincsidőm újra leírni,de ha nem találod leírom később!
A dokiról annyit,hogy természetesen mindenki a sajátját tartja a legjobbnak!
Én nem a sajátomnál szültem mert a vártnál előbb jött a baba és a prof. pont elutazott!Dr.Valent Sándor császározott,mert Őt bízta meg a prof. nagyon megvoltam elégedve vele!Más is van itt aki nála szült!
Szültek már egy páran Gimes doktornál is!Nekem egy nagyon jó ismerősöm is nála szült császárral 3×!Egy másik ismerősömnek is ajánlottam Őt és meg van vele elégedve!

Lányok!
FOG!
Zalánnak még egy fránya foga sem jött ki!
Pedig néha szenved vele,de nem akar kibújni!

Mandala!
Hogy vagy?
Írtam Neked egy e-mailt valamelyik nap de a választ sajna nem tudom elolvasni mert a barátnőméktől elkellett költöznünk(előbb hazajöttek Amerikábó)És most anyáméknál nyomorgunk amíg kész nem lesz a lakás!Most csak a tesóm gépét tudom használni!

Sziasztok!!
Sziasztok!
Vendég

Jaj!Vanda!Véletlenül kisbetűvel írtam a fiad nevét!Bocsi!De olyan sz@r ez a billengyűzet!
Vendég

Vanda!
Megdobbento adatok, gratulalok!!!Kuldesz egy egesz testes kepet orias fiadrol? Nem eleg jo a kepzeloerom, kivancsi vagyok ra :wink: !

Kép
boga

Sziasztok!

Majdnem elfelejtettem a nap legnagyobb hiret! Ma voltunk dokinal, es vegre hallottam azt a mondatot, amire tobb mint 2 honapja ahitozom: LUJZINAK TISZTA A TUDEJE!!!!!!!

Meg egyszer koszi a sok tanacsot!!
Vegul szalvusz/salvus??? vizes porlaszto gepes inhalalas vetett veget mizerianknak! Vegre koncentralhatunk teljes erovel az evesre, jatszasra, mosolygasra :D !

Kép
boga

Meg vmi:

1 baratnom kisfia 8 honapos, es nem mindig, de fel-fel kel ejszaka, es igy kb 4 orakat alusznak. Van tippetek, mitol lehet, ill. mivel lehet ezt kikuszobolni? Vacsi? Nem felkeles? Viz? ???

Kép
boga

Szia Boga!

Először is gratula, hogy minden renden van a Lujzival. Gondolom, igy most már Te is könnyebben hajtod álomra a fejedet.

Végignéztem az összes balatoni képet, de nem készült egyetlen teljes alakos kép sem a kicsiről. Ma este csinálunk egyet fürdés közben. Egyébként már azon gondolkozunk, hogy a nagy kádban fogjuk fürdetni, mert már csak ott fér el.

ALZIZA,

Ne, probléma a kisbetű, ettől még nem lesz nemecsek. :)

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Igen, MANDALÁnak akartam még irni, hogy

LE A KALAPPAL AZ ILYEN ANYÁK ELŐTT!!!!!

Remélem, hogy ha nem is ekkora fájdalommal, de nekem is megadatik, hogy ennyi lurkóm legyen majd nemsokára. A gyerek az igazi érték ebben az életben. Szerintem.

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Alziza,
Mandala már bent fekszik a klinikán,és ha jól tudom holnap lesz a császár!
Most csak gyorsan ennyi voltam!
Anid,jó,hogy megint itt vagy!:)A többieknek is örülök!:)

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

Sziasztok!

Anid
Hajráááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miskolcon mit fogsz tanulni? Pestről elég sok vonat (IC-is) jár oda-vissza!
Csak az a baj hogy órákat kell utazni, + míg az állomásról eljutsz az egyetemre kb. az is félóra óra!

Boga
éjjszakai nem alvás: nekünk a dokinéni azt mondta, hogy hagyjuk sírni, és max itassunk vele egy kis vizet, ez általában be szokott válni, de nálunk csak max legjobb esetben is 1 hónapig aludta végig az éjjszakát, így most másfél évesen pedig (mivel már kimászott a kiságyból és mindig beverte a száját) már köztünk alszik, és így is míg mi nem megyünk aludni jóformán minden este egy idő után felkell és sír és vissza kell altatni.

Manó
nyugodtság: majd ha megszületett megnyugszom, hogy minden OK!
Jó lenne már ha ősz lenne!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Hali!

Gyerek alszik, apa szigetel és borozok!
:)))))))))))))

Boga
Nincs ötletem, azon kevés szülők közé tartozunk, akiknek alszik,eszik a gyereke! :oops:

Jó, hogy Lujzi meggyógyult!
Amit vetettek,az olyan hideg párásító????

Erika
Miskolc sajna azért kell,hogy megmaradjon az állásom(magyar kiegészítő diplomás képzés) illetve a suli ragaszkodik jozzá! Így ők fizetik, pont ma beszéltem meg az ig.heleyettessel.
Nem is az utazással van gond, hanem a gyerekkel. Úgy néz ki,h ogy konzultációk alkalmával már csütörtökön megyek haza Nyíregyházára és a család dajkálja Katát,míg én pénteken/szombaton suliban vagyok! MAjd pedig vasárnap hazajövünk!Ez az B verzió!Vannak B és C terveim is, majd aug. végén egyeztetek a családdal!
Így legalább többet unokázhatnak!
:shock:
Hogy én mennyire nem akarom a magyart egyetemi szinten tanulni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyira fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Timi
Köszi!
Hogy megy az angol???

Manó
Ez utóbbi kérdésem neked is szól!

Kép
anid

Sziasztok lányok!
Mi is megjöttünk a nyaralásból, már hétfőn!
Kedden szétrobbantották a konyhámat a fiúk, mert az új hűtőnk miatt szét kellett vágni a nyírfa munkalapot. Teljes káosz a házban.

Timi!
Nem volt már nyaralás előtt időm elbúcsúzni, azért tűntem el olyan hirtelen!!

Mandala!
Tudom, hogy már nem olvasod, de nagyon-nagyon szurkolok neked. TUDOM, hogy minden rendben lesz!!!!!!!! :D

Anid!
Én megyek pénteken, szombaton a Szigetre, holnap jönnek anyukámék vigyázni a gyerkőcökre. Tegnap volt Péter lovag szülinapja és holnap ünnepeljük a LOVAG Étteremben!!!! Meglepi lesz mindenkinek, anyukámék se tudják még. Apukám is odavan érte!

Még nem olvastalak el titeket, most csak ennyire van időm. Ráadásul ma Panninak hasmenése volt, Gézu meg lázas volt, de semmi baja. A fogára gyanakszom. Remélem, nem komoly, mert úgy várom a Szigetet.
Tavaly nem voltam egyedül, amúgy a kezdetektől varacskoltam. Petike születése előtt 3 nappal még koncerten voltam - persze hátul. Aztán Peti egyéves szülinapját is ott tartottuk, azt mondtuk neki, hogy több tízezer embert hívtunk meg a bulijára. Két éve meg egy hétig pihentem a 2 lurkó nélkül a sátorban Gézuval a pocakomban. Mindenki rajtam röhögött, hogy mekkorákat alszom a sátorban!
Jó éjt!
Véget ért a sorozatom!!!!
Zsuzsi

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
muzsu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?