Szasztok!
Azta, nem vagyok egy délután és alig győzök visszaolvasni!
Tartok tőle, hogy nem is sikerül mindenre reagálnom
Először is, Dorka, üdv közöttünk! Mesélsz nekünk az élményeidről? Szabika nagyon szép kisfiú, gyere gyakran!
Kati, szuper helyen voltatok! A táskás kép, hát az fantasztikus!
Elin, nem tudom ki mondta neked, hogy a bölcsibe bármikor be tudsz jutni, már 5 évvel ezelőtt is nehéz volt a Jósikába, nemhogy most! Szerintem egy évben egyszer van beiratkozás, olyan április tájékán. Akkor is ilyenkor kell beiratkozni, ha csak következő év márciusában viszed a gyereket! Nagyon gyorsan betelik a létszám, szeritem itt csak arra számíthatsz talán valaki meggondolja magát. Érdemes a mamához közel vinni is, sosem jön ám rosszul, ha el tud menni a gyerkőcért!
A Jósika úti oviba pont ezért nem irattam Csongit. Mi a Bajtárs útiba járunk, de a Dobó utcait is nagyon dicsérik.
És hogy tudsz dolgozni Lilcsi mellett? Az OBI-ban nem sokáig kell dolgozni.
Szerintem a szabidat muszáj lesz kivenned, legalábbis az előző évieket, nem viheted át későbbre.
Az LLL-es barátnőm az ősszel volt itt Szolnokon tanfolyamot tartani a csecsemősöknek. Akkor állítólag nagyon lelkesek voltak. Hát nem sokáig tartott
Én is szívesen lennék, de Pesten van képzés, kemény orvosi, egészségügyi dolgokkal, hááát, nem tudom, nem hiszem, hogy én most belevágnék. De olvastátok remélem, amit bemásoltam a szolnoki LLL-es hölgyről!?
Betti, utálatos dolog a lakásfelújítás, de gondolj arra, utána milyen szép lesz!
BBj, tündériek a lányok! Tök jó medencétek van
No, ha valaki kimaradt, sorry, ennyire futotta a memóriámból.