Sziasztok!
Új felhasználóként csatlakoznék a csapathoz, bár már Szilbee révén hallhatattok rólam és a 6 és fél hetes kisfiunkról, Szabolcsról. Szilbee sógornője vagyok, és végre a pici fiam hagy egy kis időt, hogy a gép mellé üljek, szóval ha nem bánjátok, én is írogatnék!!!
Katlina is ismer, mert egy szobában voltunk a kórházban, egész addig, míg ki nem pateroltak minket a szobából, mert épp átalakították, vagy felújították, vagy micsoda.
Egyébként már a terhesség alatt követtem a fórumot, olyan jó volt olvasni benneteket!
A babák, kicsik és nagyok nagyon édesek, mindenkinek gratulálok hozzá!
Rólunk: Én 27 éves vagyok, tanárként dolgoztam egészen a 12. hétig, amikor bárányhimlős lett 2 gyerkőc az osztályomból (15 évesen!), így otthon voltam a terhesség alatt.
Szabika, a kisfiunk június 16-án született, Dinya dokibácsinál. Most már végre elkezdett hízni, de saja tápszer is kellett hozzá, mert 5 hetesen még alig mutatott többet a mérleg, mint a születési súlya (egyébként 3800 g-mal született, és 56 centivel.) MOst már 4600-4700 g a súlya, és nagyon nyúlánk baba, legalább 4 cm-t nőtt!
Szabika uncsitesója Levente, Szilbee kisfia, aki mellesleg a mi keresztfiunk is, és nagyon jó volt látni, hogy "csípik" egymást!!!
Remélem befogadtok, igyekszem rendszeresen írogatni!!
Szép napot mindenkinek!