Nikie,
az igazság az, hogy véletlen baba. És minden oka meg lett volna rá, ha nem akart volna engem.
Nem éltem igazán babaváró életet, ha érted, mire gondolok. Még nem igazán volt tervben, csak távlatokban. Én szerencsés vagyok a teherbeeséssel kapcsolatban. (Akkor még választott orvosom sem volt, mondván, minek, majd ha már komolyabban gondolkodunk, gondoltam.
A húgom orvosához mentem el.)
Egyébként én élõ példa vagyok arra, hogy mennyire nem készülnek fel a nõk a gyermekáldásra!
Most már nem is tudom meg, hogy ha nem spontán terhesség lett volna, akkor vajon mennyire készülök elõre. (
Tudod, azon gondolkodtam, ha már lett volna egy vetélésem, akkor valszeg máshogy látnám ezt a tabletta bevételt.
A fenti következtetésedbõl azt vontam le, hogy minden olyan esetben, mikor már túl vagy egy nem megjött mensin, és vérzel, akkor segítenek a gyógyszerek?
És azt nem értem, hogy miért írna fel egy orvos csak pihenést azért, mert könnyen teherbe estem? Gondolod, azért mert úgy gondolta, legközelebb is könnyen megy majd, ha mégis baj lenne?
Szerintem ez nagyon negatív gondolat. Ugye nem erre gondoltál?
Ráadásul, ha tényleg hormonprobléma, akkor azt kezelni kell akkor is, ha baba nem marad meg, nem?
Eszti,
akkor elvileg már jó ideje nyomon követ az orvosod, bízz benne, biztos tudja, mit miért tesz!
Fel a fejjel és pihi!
(Csak vigyázz a vanília fagyival!
)
Solya