Új privát üzeneted érkezett!

Jaj,szia Szilcsi :):)!

Elfelejtettelek üdvözölni :).Hát üdv nálunk,örülök,hogy sikeresek voltatok,még ha a doki nem is mondta rá az áment :wink:!
Szl gratulálok a porontyhoz :).
Csak hőmérőztél,vagy volt más "beavatakozás" is?

anyapoc

Sziasztok!

Újra vagyok, egy hét után. Elég felületesen tudtam csak olvasni, majd még próbálkozom. Pussz mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,

Cenikőnek megszületett a kicsi fia. További infók a hőmérős topikban!

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Kép

Az ígért kép :D

Kép
Kép
zsazsóka73

HATALMAS GRATULA CENIKONEK!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Kép

Csikken: koszi hogy szoltal!

Zsazsoka: ez a kisfiu gyonyoru szep, nagyon, nagyon formas kis pofikaja van!!! :D

Anyapoc: ez a kep is gyonyoru, Te mennyi ido alatt csinalsz egy ilyet? Nekem sokaig tart de baromira megfajdul a hatam igy nem tudom sokaig csinalni. Megneztem azt a honlapot, tenyleg nagyon szepek, Te innen rendeled?

Megint nagyon nem jol vagyok, tegnap, tegnapelott a hatam fajt nagyon, ma meg alomkoros vagyok meg hanyingerem van. Olyan jot rohogtunk Apaval mert ahogy folkelek az agyrol, megfeszulnek a hasizmaim es irto csunya format vesz fel a hasam, tisztan latszik hol vannak a babak, Anna teljesen jobb oldalon, de szinte nem is a hasamban hanem az oldalamban, Alex pedig kozepen es ugy latszik senkinek nem tetszik a ball oldalam. :lol: Ejjel hihetetlen sokat rugdosnak, nappal meg alszanak, na majd megnevelem Oket ha kijonnek.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Csak Robcsinak szeretnék üzenni, hogy most te jössz! :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
bettike
Eger

Hali!

Anyapoc, tündéri a kis kócoskád!!!

Zsazsó, édi Zsombi babó!

Most csak ennyit:

Kép
Kép
Pusz
Vendég

Sziasztok!

Zsóka, Athiz gyönyörűek a babák!
Tudom, hogy nem lesz sétagalopp 2 kicsivel, de én már szeretném ha az enyém is kinn lenne.

Csütörtökön voltam uh-n, minden ok, méretei megfelelnek a terhességi kornak, ezért a doki nem saccolt súlyt, de végül is mindegy. Pénteken volt az első NST-m, amin a fájásgörbe olyan, de olyan lapos volt, még egyetlenegy árva kiugrás sem volt rajta :cry: Mondjuk gondoltam, hogy ilyen lesz, mert alig-alig keményedik néha a hasam.
Férjem is kiakaszt, éjszaka ahányszor megmoccanok kérdezi, na menjünk? Mondtam neki fejezze be, majd szólok én, ha menni kell, de akkor tuti nem fogja majd fel :lol:

Tontica, a hátad tuti, hogy a hasad miatt fáj, nagy súlyt kell tartania. Vannak ilyen hastartók, próbáld ki ezt arra találták ki, hogy a gerincedről valamekkora terhet levegyen. Nagyon sokan dícsérik.

Anyapoc, nagyon szép a kézimunkád, ügyes vagy!

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Athiz: gyonyoru ez a baba, milyen edesen osszegombolyodik es Apa imadja, mi?! :D Szili hogy all hozza, segit? Nem feltekenykedik? Te jobban vagy mar?

Robcsi: orulok hogy minden rendben akkor nincs mas hatra mint varni de nyugi mar nagyon kozel vagy! Hastarto? Hat, nem tudom, nagyon meleg van meg a bugyit se vagyok kepes elviselni magamon. :lol:

Megyek uh-ra, remelem minden ok es nagyot nottek a babak, felek ha Anna nagyon lemaradt most mar befektethetnek. :(

KépKép
KépKép
tontica

Na sziasztok

Megjöttünk tegnap éjjel, nagyon klassz volt a hétvége, azt leszámítva hogy megjött a mensim és meg is tréfált egy kicsit. Szombaton reggel barnétzam aztán egész nap semmi és reménykedtem hátha baba miatt, de a teszt csont negatív .... úgyhogy ma Forgács ....

Babák nagyon édik :)

Bocsika most ennyi mert hulla vagyok .... majd még jövök
kokusz

Sziasztok!

Kókusz, fene vinné! Szemétség! :cry:

Tonti, Apa tényleg imádja a kis szarosokat. Tegnap rosszat álmodott Szilivel, és totál kivolt miatta. Olyan édi.
UH-on minden okés lesz, nagy drukk!
Szilikém segít, ahogy tud, főleg a pelusozásnál. Ma megsimizte kismanó fejét, és közölte, hogy milyen okos a baba. :lol: Ilyenkor kész vagyok, hát nem édi? Meglepő dolgokat tud mondani, annyi szent. Féltékeny sajnos, de ez mindössze abban nyilvánul meg, hogy többnyire nyafog, ha nem vele foglalkozik valaki. Általában lenn van az apóséknál, de apóska már múltkor kijelentette, hogy 3 óra egyhuzamban már neki sok. Mondtam neki, hogy ha sok, csak küldje fel. Szilit is próbálom fenn tartani nálunk, de nagyon nehéz, rögtön elkezd sírni, hogy itt unatkozik. Pedig próbálok vele is foglalkozni, de pl. szoptatás alatt ez nem nagyon megy, márpedig az nem 2 perc. Hú, hát nehéz ügy. Nem irigyellek, neked aztán pláne súlyos lesz a helyzeted, szegény Rate. :roll:

Robcsi, mindjárt szülhetsz te is! De izgi! Az én férjem is mindig azzal szekált ha pl. fájdalmaim voltak, hogy na, szülünk? Az agyamra ment vele. :lol:
De jobb, mintha nem figyelne rád, nem? :wink:
NST miatt meg ne izgulj, ha emlékszel, nekem is totál lapos volt még ekkor, majd nemsokára azért beindulnak azok a fájások, csak győzd szusszal. :)

Ja, azt nem írtam, hogy ahol apa tartja a kistököst a kezében, ott Endi tekerte ki a buksiját, és emelte a fejét, hogy lássa az "Istent", az apucit. :P

Amúgy köszönöm, még mindig erőgyűjtésen fáradozom, de azért jobban vagyok, csak sajnos délutánonként, amikor a kistökik alszanak, én is aludnék, de képtelen vagyok rá, még 5 perc is jól jönne, de hiába. Nem tudom, miért ilyen selejtes a szervezetem. :roll: Hőm még mindig emelkedett, de nem is csoda, tegnap akkora varratcsomó jött belőlem ki, és ezek a cérnák olyanok, mint a damil, borzalmas. :?

Pusszantás
Vendég

Athiz!
Nagyon aranyos a kisbabád!!! :D

A kisfiam is így alszik, én meg izgulok, hogy elzsibbad a lába... :wink:

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Szirom

Üdv újra itthon :)Ö!Mesélj!!!!

Zsóka

Nagyon édes a nagyfiad a képen :)!Olyan kis békés :)!

Tontica

A kép méretétől függ,meg az elfoglaltságaimtól.A nyár elején hozzá sem bírtam fogni,de egy ilyen,intenzív varrással (ami mondjuk azt jelenti,hogy napont kb 1 órára elő tudom venni) cirka 1-másfél hónap... :roll: Ez kb 2-3 hónapja készült már,mert sok volt a melóm :(.
neked most nem olyan könnyű megfelelő pózt találnod a varráshoz,majd könnyebb lesz,ha ráérős háromgyerekes anyuka leszel :D:D:D!
Nem innen rendelem,mert dárga.Amik nekem megvannak,innen-onnan kaptam,meg fent voltak azon az orosz oldalon,amit egyszer belinkeltem neked.Persze fű alatt,nem legálisan :D!
Bal oldalad :D:D:D!Hát ez jó,még válogatnak is :D!
UH-ra drukk :)!

Robcsi

Örülök,hogy UH-n minden OK,reméljük,már nem húzod tovább,mint kellene :wink:!Elhiszem,hogy már ketten lennél :roll:....Talán ez a hideg idő...

Athiz

Nagyon édes Endre bébi és apuci is :).
Ne csodálkozz rajta,hogy rosszul voltál,ha varratok voltak benned...nem is igazán értem,hogyan sikerült benned hagyniuk!!! :twisted:
Remélem,most már jobban leszel :roll:...

Kokusz

Ma mész????Drukkdrukkdrukk!!!majd jelentkezz,hogy mizu????
Fránya mensi :twisted: !

Már napok ót akarom írni,hogy voltunk meglátogatni TAKIDO-t és Gerda babát :).
Gerda már nagylány,hiszen elmúlt fél éves :).Nagyon jól éreztük magunkat,teljes körű kiszolgálást kaptunk,jobb volt,mint egy hiperszuper wellnes szálloda :D!
A gyerkőceim azért hozták a formákjukat,de remélem,hogy azért nem vettük el a kedvüket a tesótól :wink:!

anyapoc

Sziasztok!

Most csak annyit hogy ne aggodjatok, minden a legnagyobb rendben csak nem tudok jonni mert itt van az asztalos es parkettaz meg eddig foztem az ebedet, na meg Ratico, szoval nincs idom de majd este jovok!

Uh.: Alex: 1340 g. Anna: 1218 g. Szoval szepen novekednek a bebik es mar csak 1 hetnyi kulonbseg van de az lofutty! :D Oriasbebik nem lesznek de sebaj! Alex csucsul, Anna keresztben van es mondta a doki valoszinu ebbol csaszar lesz de ez nem erdekel csak jol legyenek!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

Szuper :):)!

anyapoc

Tontim, de jó hír, na ugye, hiszen te is ezt írtad magadnak, hogy minden rendben lesz, akkor legalább magadnak elhiheted.
:wink:

Anyapoc, azért vannak varratok bennem, még mindig egyébként sajna, mert elvileg ezek felszívódó varratok, csak éppen nem nagyon akarnak szívódni, inkább velem szívózni. :lol:
Mindig megpróbálom megpiszkálni picit a varratokat, hátha szép lassan kihullanak belőlem. Elég szar'ka így a dolog, de nincs mit tenni.
Bulcsúnak holnap lesz a szülinapja, jól látom?
Nem tudom, holnap tudok-e jönni, így most kívánok neki boldogságot, szeretetet az életében. Az 5 éves nagyfiúnak! :)
Kép

Zsóka, a pocakodban is felhúzott lábbal csücsült a bébi, szerintem nem zsibbad el a lábacskája, csak nekünk már szokatlan ez a pozíció. Azért megsúgom, hogy még a 3 éves nagyfiam is így alszik el néha. :D
Vendég

Athiz

Felszívódó varrat,ami nem szívódik fel :?...mondjuk hallottam már mástól is :(.Remélem,mihamarabb arrébbpiszkálod :wink:!
Huh,köszi,de még 1 hónap van vissza a szülinapokig :).Most nézem én is a vonalzót és nem értem,hogy miért így jár.eddig fel sem tűnt... :oops: :oops: ...
De azért köszi előre is :)!

anyapoc

Ja,jó a ticker,most néztem...még van több,mint 3 hét :D!...majd ha 11 hós és 4 hetes lesz,akkor lesz az évforduló :wink:!

anyapoc

Anyapoc, tényleg. Pedig külön a férjemet is megkérdeztem, hogy jól tudom-e. Nagyon figyelt ezekszerint. :lol: Én meg csirke vagyok, a sok varrat lehet, az agyamba szívódott fel. :twisted:

Egyébként a dédimamának a hasát legalább 2 éve, hogy összevarták műtét után, és még tavaly is szedett ki belőle varratot, és addig nem is gyógyult be szegénynek a sebe. A dokik meg semmit nem csináltak vele, mert idős, le se tojják. Szemetek.
Vendég

Athiz

A lényeg,hogy a luakadat nem varrták össze :mrgreen: :oops: ...
Egyébként engem is beetettél simán a vonalzóval :D!Szl lehet,hogy férjid is ennek az áldozata... :wink:
Anyósomnak cisztát nem találtak meg...férfiökölnyi méretű volt és az X. doki vette észre.Kivették neki,és persze maradtak bent varratok.Összevisszavérzett hónapokig,senki nem talált semmit...Mire az SZTK-s doki észrvette,hogy maradtak varratok...Nos,érzéstelenítés nélkül,hüvelyen keresztül szedte ki neki :shock: ...de utána már minden rednben lett...
Azért nem semmi szegény dédid... :(:( Ez tényleg jellemző...ha nekik fáj valami,az már szinte "normális"... :(

anyapoc

Piros az ég alja,alig ha szél nem lesz(valahogy így szólt a fáma,nem? :oops: )

Kép

anyapoc

Tontica!
Nagyon gratulálok a jó eredményekhez! Anna baba jól összekapta magát, erős kiscsaj ! :wink: De az ikrek egyébként is általában csaszisak nem?

Hűű Anyapoc, mindjárt leesik az ég nálatok! Rémisztően néz ki :|
katica_75

Katica

Ez itt a függetlenség napja :mrgreen: !

anyapoc

Na hali csajok :)

Voltam Forgácsban ...

Levették a 3. napi vért néznek hormonokat, aztán majd 21. napon megint kell mennem vérvételre és ha minden oké akkor a köv. ciklusban inszem.
Nagyon jó fejek voltak és kedvesek, kicsit izgultam. A férjemnek is tetszett ahogy bántak velünk. Úgyhogy hajrááááááááá fel vagyok pörögve :)
kokusz

Kokusz

Yesssss :lol: :lol: :lol:

anyapoc

Sziasztok!

Kicsit "elkestem", bocsi, mostanaban mar egyre hullabb vagyok, tiszta koma! :roll:

Athiz: nem hangzik valami jol ez a varrat dolog, azert vigyazz hogyan szedegeted ki Magadbol nehogy felrepedjen a seb.

Anyapoc: raeros 3 gyerekes anyuka? :shock: :lol: Ha-ha-ha!

Kokusz: tok jo hogy belecsaptok vegre a levesbe!!! :D

Tegnap voltam dokinal aki megnyugtatott hogy minden ok, nagyon szepen fejlodik mindket baba, holnap megyunk 4D-re, mar alig varom hogy lathassam Oket!!! :D

KépKép
KépKép
tontica

Hol vagy Kriszti????????????????????????????????????????

KépKép
KépKép
tontica

És a többiek hol vannak??????

anyapoc

Én speciel vasalok :roll:

Tontica! Örülök, hogy minden oksi a babáiddal! Mi is tegnap voltunk doktornál, nálunk is minden rendben, már fejvégű a kiskrapek. Nem tudom, mikor fordult meg, de sejtettem valamit, még tegnapelőtt mondtam is az uramnak, hogy mintha fent kapnám most a nagyobb mozgásokat, inkább rúgásnak tűnnek, szóval mintha ott lennének a lábacskái :wink:

Kókusz! Tök jó, további drukkok mennek nektek!

Anyapoc! Szép a kép! Hányadikon laktok? :wink:

Athiz! Dokidnak mondtad ezt a hőemit? Nehogy az legyen, hogy bent marad valami, aminek nem kellett volna! Endi nagyon édes!

Zsazsóka! Zsombor szintén tündérke!

Pussz mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nincs időm visszaolvasni,csak átlapoztam,amit írtatok.Babák,pocakok gyönyörűek!!Akinek megjött :( sajnálom!

Nálunk még mindig sok a gond,remélem az augusztus elfújja őket.Az utolsó 3 hét elég nehéz volt. :cry: Egyenlőre ennyi futja,majd jövök,amint lesz erőm,és energiám.

KépKép

KépKép
okr

Kriszti: dehat mi a baj? :cry: :cry: :cry: Legalabb tudjuk hogy eltek es "jol" vagytok!

Szirom: mar fejvegu? Hu, de jo Neked, az enyemek lent meg oldalt rugdosnak szet. :lol: Vasalas! Brrrrrrrrrrr!Nekem az marnagyon nem megy! :oops: Mikor mesz legkozelebb uh-ra?

Na, megyek himezni! :D

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!!
Itt a gyerkőc :D :
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Tontica

Képek ha lesznek,jöhetnek :).
Egyébként mi bajod a ráérős 3 gyerekes anyukákkal? :D:D:D

Szirom

Ohh,én már túl a vasaláson :wink:!Anyum elkezdte,kénytelen voltam befejezni :D!
Magasföldszinten lakunk :mrgreen: ...komolyan egyébként a harmadikon :).
Szuper,hogy befordult a babóca :).

Enikő

Ez a békés alvás!!!!! :):):) Szuper és édes és most irigy vagyok :oops: ....

Jó napom volt ma :).
A bankban "csak" két órát voltam várkozás + ügyintézéssel együtt...Ehhez képest az ügyintéző 600 euro helyett 800-at adott :shock: (persze a kivéten 600 volt),amivel én csak a váltónál szembesültem...azt hittem,nem tudok számolni,de nem így volt.Szépen visszaügettem a bankba és visszaadtam neki a fennmadaró 200-at... :roll:
A játéknagykerben elém került egy pasi,akinek PONT 100ezer Ft-ért kellett áru,se több,se kevesebb...így míg azt kalkulálták a gépen keresztül,várhattam egy bő fél órát,hogy sorrakerüljek a pár játékommal... :roll:
Ezek után hazafelé anyuékhoz dugóba !!!! kerültem a körgyűrűn...
szl pazar nap volt :D!

anyapoc

Ceniko: gyonyoru es csodaszep a bebi!!! Milyen edi kis rozsaszin, pillangos ruhacskaban van! :D

Anyapoc: visszavitted a 200 eurot?! :shock: :roll: Nem sokan tettek volna meg!
Sajna az uh-on nem lattunk semmit, minket baba elbujt, semmi nem latszott az arcocskajukbol ugy fordultak, nem merte meg Oket mert hetfon mertek utoljara a korhazban, szoval nem volt szerencsenk de legalabb a penz megmaradt. :roll: Most mar kivaruk amig kibujnak, biztosan nagyon szepek lesznek! :D

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

Már kutya bajotok sem lehet,elhagytátok a 30. hetet :)!De azért csak nőjetek szépen odabent :).Asszem aztán jól eltűnsz majd egy időre :?...
Visszaadják iylenkor a pénzt???ez sem semmi :roll:...
Hát tudod,engem így neveltek.Ami másé,az másé.Persze ehhez tudni kell,hogy ismerem az összes ügyintézőt,sokmindent megcsináltak már nekünk és valahogy a lelkiismeretm sem hagyta volna,hogy ők fizessék ezt a nagy összeget ki,mert ugye ez hiány...
De az biztos,hogy nem mindenki vitte volna vissza.Egyébként kiderült volna,mert nyomon tudják követni,hogy hol mennyi pénzt vettek ki a nagykasszából és utána a másik nőci mondta is,hogy 12 helyett 16 50-est vett fel,ezért lett több,csak nem figyelt rá.A másik meg nem számolta meg,mert ő ugye 600-at kért...
Max letagadhattam volna(mint ahogy volt is már ilyen),de nem tudnám megtenni... :oops: :oops:

anyapoc

Hali!

Ceni, gyönyörű a bébikéd!

Kókusz, de jó, klassz, hogy végre haladtok előre az úton. A Forgács nagyon jó, azt mondják. :wink:

Szirom, én is mindig éreztem, amikor Endi megfordult bennem. Furi, de klassz érzés volt.

Okr, drukk, hogy javuljon a helyzeted, és a kedved is!

Anyapoc, szerencsémre még szelel a seggem. :lol: Bár nagyon sok varrást kaptam, meg újra szűz sem lettem, bár hasonló a helyzet azért. :P
Jó kis kalandjaid voltak akkor tegnap.

Tonti, sajnálom, hogy ti is úgy jártatok a 4D-vel, mint mi, de a lényeg, hogy jól vannak a bébik, és szépen növögetnek. Beszéld meg velük, hogy mikor jöhetnek ki leghamarabb, de már így is ügyesen vettétek az akadályokat. Éljen a 30. hét, gratu!!! :wink:

Katica, mi újság, hogy vagy?

Cupákosmókus
Vendég

Sziasztok!

Van végre rendes írnivalóm, nem csak az, hogy ma is szúrtam! :roll:

Megvolt az UH, legalább 10 szép tüszőm van :lol: , hétfőn jöhet a tüszőpunkcióóó! :D

Ceni,
nagyon édes ez a baba! :)

Athiz,
a te Endi babád is! :)

Bocs, most csak önzőn hozzászóltam, és a képekre vetettem a piilanátást, de puszi MINDENKINEK! :D

Anyapoc,
A te képeden ott sejtem valahol héttérben a gólyámat! :)
angel37

Athiz

Na legalább lukilag rendben vagy :D!Apa meg úgy érzeheti magát,mint ifjú korában :mrgreen: !
Egyébként hőemelkedésed már nincs???

Angel

Aztaaaaa,nem semmi gyorsasággal érlelődsz!!!Juj,de izgi lesz,akkor majd kukkolok be a hajóról is néha :).
Nem hiszed el,de minap elszállt felettünk egy gólya...csak a képen nem látszik :oops: :oops: .de az mind a tietek!!!!!

anyapoc

Anyapoc,
erre a részre nincs is panasz! :lol:

Hú, én le vagyok ám maradva :oops: ... már indultok hajózni-apázni? Jó lesz az! 8)
angel37

Angel

Aha,vasárnap.már kitakarítottam,körbenyaltam a lakást,már csak vasalás van és pár dolog még szárad.Szeretek tiszta otthonba hazaérkezni 8) ....

anyapoc

Sziasztok!

Bocsánat, hogy csak beköszöntem és eltűntem, elmentünk barátokkal a Dunántúlra pár napot pihenni.
Anyapoc, csak hőmérőzés volt, semmi más, nem volt beavatkozás. Mondjuk pont aznap nem mértem, amikor megvolt a fogamzás, mert húsvét hétfő volt, nagy vendégség után és nem keltem fel mérni. Csak később láttam, hogy így is-úgy is berakta a ferty a pé-t, és a másnapi tüszőleső uh is igazolta. :lol:
Egyébként Tonticával lennék napra pontosan egyidős, ha megmarad az első baba, de sajnos a vizsgaidőszak betett elég csúnyán. :cry: De kihevertem és most már 10 napja érzem is a kis mocorgómat, aki eddig nagyon gyanús, hogy kislány, így az Emma Liliána nevet fogja kapni.
Tonti, de jó nektek, nemsoká láthatod a babákat!!!
Kókusz, szorítok a sikeres inszemhez!!! +++++++++++++
Athiz, nagyon édes Endrebaba!
Én ma voltam Ceniéket meglátogatni, nagyon aranyos a kis Zalán, legszívesebben hazavittem volna. :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Szüléstörténet:

Hát elég velős volt. Olyan rövid de velős. :D

Péntek délután fél 1re volt időpontom CTG-re. Fájásokat nem mutatott egy nagy csík volt az egész…
Utána a dokim megvizsgált 2 cm volt a méhszáj, picit lefejtette a lepényt a méhszájról, iszonyat fájt, majd összecartam magam, nagyon kapaszkodtam a vizsgálószékbe, levert a víz rendesen, de úgy voltam a vele, én ezt már nem bírom szülni akarok és ha ez az ára akkor ez az ára…

Eljöttem a klinikáról még elmentem boltba, vettem egy zsugor ásványvizet hazacipeltem (najó csak a kocsiig :lol: ) meg még ezt azt, tele voltam pakkal.

3 kor kezdtem el fájogatni, de csak olyan lájtos mensiszerűen. Nem voltak elég erősek, meg rendszeresek se, de mivel Violával is dettó ez volt aztán egyszer csak pikkpakk eltűnt a méhszáj és már jött is, úgy döntöttem nem kockáztatok inkább bemegyek a klinikára… Olyan 5 óra fele bementem 3 cm volt a méhszáj. Ctg --> fájáskák, ügyeletes doki szerint még ma éjjel szülünk. Felvettek a terhespatológiára, mert a szülőszobában teltház volt.. :roll:
Kaptam egy ágyat a patológián és vártam, közbe fájogattam, de nem voltak vészesek a fájások! Megjött a Dani, dumáltunk, benyomtam egy szendvicset :lol: és vártunk…. Fél 10kor feljött az ügyeletes doki megvizsgált 4 cm volt a méhszáj. Lementünk a szülőszobára (már mindenki megszült addigra egyedül voltam, tök jó volt :D )
Előkészítettek, sétálgattam a folyosón, mivel senki sem szült rajtam kívül nyitva voltak az ajtók, az egész klinikán nem volt egy árva lélek sem, lépcsőztünk, sétáltunk Danival. Olyan 11 körül kezdtek erősödni a fájások, azok már rendes vajúdós fájások voltak. Kapaszkodtam apa nyakába, ő meg masszírozta a derekamat ami nagyon jól esett! Rákoncentráltam lélegeztem rendesen, akkor már eléggé fájtak, de állva sokkal elviselhetőbbek voltak a fájások, mint fekve vagy bárhogy… Vártuk az ügyeletes dokit hogy lejöjjön burkot repeszteni, mert fent volt a műtőbe császározott.....

Fél 1re ért le, akkor 5 cm volt a méhszáj, megrepesztette a burkot. Na akkor jött a fekete leves :shock: . Utána már nem kelhettem fel. Ctg-re voltam kapcsolva. Na aszittem ottmaradok, de Barbi (szülésznő) hozta a kéjgázt, azt szívtam mint atom :lol: :lol: :lol: És azzal egész jól elhalucináltam a fájásokat. Úgy szívtam a kéjgázt, hogy behorpadt a fejem. :lol: Ahogy a CTG-én hallottam a béjb szívhangját rendes diszkós tuctuc zenét produkáltam magamnak a kéjgáz segítségével :lol: :lol: :lol: Mondtam a dokinak, hogy doktor úr halucinálok, dizsizenét nyomatok magamban :D Aszonta, az jó, akkor jól csinálom… :lol: Közbe a szülésznő nyomatta a számba a homeós golyókat, úgy vettem észre használnak :wink:

Igazából a fájások brutálhipererősek voltak,de olyan erősek, hogy komolyan azt gondoltam hogy nem élem túl…. :shock: Pedig nem vagyok egy lagymatag jól bírom a fájdalmakat... Nem emlékszem hogy ennyire fájt volna a csajokkal, de hát hatottak is, mert fél óra alatt tágult 5 centit és tűnt el a méhszáj.... :o
A kitolás viszont elég gáz volt, mert gátvédelemmel szültünk, ami azt jelentette, hogy amikor nyomnom kellett nem nyomhattam, hanem mindig csak egy picit...és nyomás, majd gyorsan sóhajt,majd megint picit nyom megint sóhajt, de csak ilyen 1 másodperceket volt szabad nyomni, hogy nagyon lassan jöjjön ki a feje, csak amikor ott a székelési inger és a "nyomnom kell" akkor elég nehéz visszatartani és elsóhajtani az ingert..... Úgyhogy nagyon kemény volt!!!! Ezért a kitolás picit hosszabb is lett (kb 10 perccel) de megérte, mert nem kellett gátmetszést se csinálni, nem is repedtem (szuperügyes volt a Barbara :wink: ) és varrni se ugye, ami így utólag azért nagyon jó....
Az dokinak nem volt velem semmi dolga, a kitolás idejére ott állt mellettem balról és szurkolt :D Lényegében mondta a szülésznővel együtt hogy most nyom, most sóhajt, nyom, sóhajt, nyom, sóhajt, meg adta a kéjgáz maszkját a számhoz. A keze a hasamon volt, de nem nyomta, csak úgy rajta volt. A szülésznő dolgozott sokat (no meg én :D )

És végülis 1:15-kor megszületett Zalán László 3400 grammal és 51 cm-rel :D :D :D :D Rögtön a hasamra tették, nagyon kis forró volt a teste és nyüszizett, mint egy kisegér :) Megkértem a párom csináljon pár képet Róla, erre a doki kikapta a kezéből a fényképezőgépet, hogy majd ő fotóz :D Nagyon rendes volt szenzációs jófej. És tök furcsa, hogy ugye nem fogadott orvosom volt mégis maximális teljesítményt nyújtott, és ugyanúgy bánt velem, mintha az ő betege lettem volna. Tényleg le a kalappal előtte… Amikor már nem pulzált a zsinór a párom elvágta, majd elvitték tisztába tenni a gyerkőcöt. Megszületett a lepény is minden okés volt. Utána a szülésznő lemosott, a doki megnézett majd közölték, hogy se repedés, se vágás, nem kell gátat varrni :D Na ilyen se történt még velem :D Úgyhogy rögtön felkelhettem, átsétáltam a megfigyelőbe. Odaadták a kezembe a már tisztára mosott bepólyázott babát és ismerkedtünk... Nézett a nagy szemeivel, hogy most vajon hol van. Próbáltunk szopizni is, de nem különösebben izgatta a dolog :) , főleg pihengettünk mert iszonyat ki voltam nyúvadva, ő meg nézgelődött aztán bealudt :lol:
Viszont az utófájások (méhösszehúzódás) nagyon brutálisak voltak így a harmadik baba után :shock: . Tudtam, hogy jobban fog fájni, mondták, de hogy ennyire azt nem gondoltam volna. :x Vasárnap-hétfőn egész éjjel görcsöltem (ment vissza a méhem) nem aludtam semmit, úgy fájt hogy az ágyba kapaszkodtam és rendesen szuszogtam mintha vajudnék...... :shock:

Mindent összevetve szuper volt a szülés!! És mázlim volt, hogy pont egy szuper ügyeletes doki volt, így a sajátom helyettesét nem is hívtam be, és a szülésznőm a Barbi megint ügyeletes volt :D Eddig mindhárom gyerekem akkor született, amikor ő ügyeletes volt. Jól időzítettek a kölkök :lol:
Hát nagyjából ennyi :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Enikő

Óóóó,de jó volt olvasni :):).Teljesen átéltem :):).Szuper lehetett az egész,még a fájdalmak ellenére is.
Minden esetre akkor felkészülök majd a harmadikra,mert nekem a ketteskével is elég intenzív volt a szülés,az utófájások meg brutálok! :shock: :shock: ... Én is úgy éreztem,hogy szülök... :?
Érdekes ez a gátvédelem,nálunk amikor koronáz a baba feje,akkor nem szabad nyomni és a doki fejti át a fején a hüvelynyíllást.Legalább is náluam tuti így volt.Ez egy fájásnál volt így,utána már nyomhattam és a következőre kint is volt a teste.... Bár nem volt így sem kellemes :?....
Szl örülök,hogy jó élményekkel tértél haza,na meg egy nagyfiúval :):)!

Szilcsi

Ez már csak így szokott lenni :wink:...amikor az ember félvállról veszi,akkor durr bele :D!
Ezek szt volt egy vetélésed? :roll:... Mi történt???

Kriszti

Már akartam írni a múltkor is,hogy sokat gondolok rátok!!!!

Pusztok!

anyapoc

Sziasztok!

Bocs, hogy így eltűntem, de egész héten rohangáltunk, babónak meg esze ágában sincs kijönni az albérletéből.

A lényeg, hogy apának megvan az új (relatív új, 3 éves) kocsi, kombi, hogy kényelmesen elférjünk benne ha majd 4-en leszünk. Csak lennénk már :lol:

Tontica, örülök, hogy minden ok. veletek, szerintem már neked sem kell olyan nagyon sokat várni a nagy találkozásra.

Angel, nagyon drukkolok neked!

Anyapoc, jó hajókázást!

Athiz, jobban érzed már magad?

Pénteki NSt-n sikerült 40-es fájásokat produkálni, de én ezekből semmit sem éreztem. Hétfőn megyek újra, hacsak addig nem történik valami...

Kép
Kép
robcsi03

Bocsi Lanyok hogy nem irok de olyan ramatyul erzem magam ma egesz nap, faradt vagyok es szedelgek meg faj a gyomrom. :( Egesz nap csak pihizek.

Ceni: hat ezzel a szulessel tenyleg nagy szerencsed volt hogy nem repedtel, szep emlek lesz majd! Mennyire erdemes megszenvedni ezekert a kis angyalkakert!

Angyal: 10 tuszo??? :shock: :D Ez durva, nagyon ugyi vagy!!! Nagy, nagy drukk hetfore! Amugy milyen ez a tuszopunkcio? Hogy csinaljak? Mennyit ultetnek majd be max?

Anyapoc: latom mentek nyaralni Apahoz, erezzetek nagyon jol Magatokat, ha tortenik valami erdekfeszito a topikban kuldok sms-t hogy ne maradj le! :wink:

Robcsi: milyen az a 40-es fajas? Hu, Te mar nagyon kozel vagy! Neha olyan erzesem van hogy en is kozeledem mar mert naprol napra sz@rabbul vagyok de atsz

KépKép
KépKép
tontica

Azta mekkora mazlim volt! Virusos a gepem es neha kikapcsol magatol, amikor lattam hogy kezd hullamzani a monitor gyorsan elkuldtem az uzit, hu, szerencsere nem kell ujrairnom! :lol:

Szoval Robcsi: szoval azt akartam irni hogy naprol napra sz@rabbul vagyok viszont ebben a topikban nem jelemzo a koraszules csak a tulhordas szoval ki tudja lehet en is a 42. heten fogok szulni! :lol:

Szilcsi:gratula a kislanyhoz! Hany hetesen veteltel el?

Kriszti:?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Csak futtában vagyok,bocsánat! :oops: Nem olvastam még vissza! :oops:

NAGGGGGGGYON NAGYON ÉDESEK A BABÁK!!!!!!!! :D :D :D Gratula a szülőknek! :wink:

OKRISZTI!!!!!!!!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok neked!!!!
Kép

Puszi

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Tontica, az NST-n 2 tappancsot tesznek az ember hasára, az egyik a baba szívhangját, a másik az összehúzódásokat, fájásokat mérik. Pont 38. hetesen voltam először és aznap a fájásgörbe olyan egyenes volt, hogy olyan EKG-ja senkinek ne legyen (ez volt pénteken), aztán hétfőn már 2*-3* volt 20-as és most pénteken már 40-esek voltak. Mondjuk ezeket sem éreztem, de valahol azt olvastam, hogy ezeknek a görbéknek dombosaknak kell lennie és ezek azért már olyanok voltak. Kíváncsi vagyok holnap mi lesz.

Ma éjszaka olyan jól aludtam, hogy arra sem emlékszem voltam-e kinn egyáltalán wc-n :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Robcsi

Örülök,hogy jól vagy :).Apának külön gratula a kocsihoz,nagy lehet az öröm :D!
Majd ha 100-asok lesznek azok a fájások,tutira érezni fogod :wink:!

Tontica

Nyugi,fogok ellenőrizni én a hajóról is,van net :wink:!De ha szülni mész,írj,hogy tudják majd a többiek is :D:D:D!Na de még ráérsz ám :D!És tuti,hogy nem fogsz túlhordani :):)!

Ancsa

Most spontán vagytok? :)

anyapoc

Anyapoc: de jo! Akkor nem fogsz eltunni teljesen, hianyoznal am! :wink: En uuuuugy irigyellek most Teged hogy mesz hajokazni, a tokom tele van mar ezzel a bezartsaggal de kint olyan meleg van hogy nem lehet kibirni! :evil: :(

Robcsi: hat en meg mindig nem ertem ezeket a fajasokat, milyeneknek kell lenniuk szulesnel?

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?