Sziasztok!!
Manka!
Azért irigykedem a nyaralás miatt nagyon,mi nem tudunk menni az idén sehova sajnos!A táblázat jó ötlet,megkérdem bnőm hogy kell csinálni,és ha nem vagyok hozzá béna géza akkor szivesen bevállalom!
Bettó!
A felújitás minig izgi,még ha kényelmetlenséggel,meg kupival is jár,nem igaz?
Jadika!Nagy gratula a két manóhoz,ez nagyon izgi!!Én is jártam már úgy hogy azt hittem nem küldte el amit irtam,aztán megjelent vagy 5x.
A védőnő,kiskönyv,ki vesz tp-re kérdésben úgy látom mindenhol más szokások vannak.Nekem most már megvan akönyvem,mert voltam már múlt héten vérvételen is.Most héten pénteken megyek a dokihoz,remélem tud majd adni képet.
Amelitával tp-en voltam a váci kórház által is,aztán a házidokim átvett,de visszamentem akórház általira,mert mindig csak a tp-es papiromért kellett mennem a házidokihoz,és a sok "korlátolt" falusi ember,nem nézte jó szemmel hogy egy papirért nem fogok 2-3 órát ott ülni.Nekem meg elegem lett,és inkább visszamentem amoda,de neke mákom volt,mert ismerős csinálta a papiromat,aki ráadásul falubeli éés el is hozta mindig haza.VAgy anyósommal elküldte,aki a kh-ban dolgozik.
Az én rosszulléteim sajnos abszolúte nem akarnak múlni,egész nap van,tökmindegy mit eszek,mit iszok,hol erősebb,hol gyengébb.A agyomrom is hol fáj hol nem,nem tudtam rájönni a paradicsom és tej kivételével hogy még mitől fáj.Fogászatra nekem is el kell mennem sos,mert nekem sajnos örökletsen sorvad az inyem,és állandóan fogkövem van,mindig visszajön hamar,de azt mondták fölöslegesen rágódok ezen,ez igy lesz nálam mindig.
Viszont annak nagyon örülök hogy nincs azaz eszetlen meleg,mert már nagyon nehezen birtam.Kb.vasalni se birtam vagy két hete,de most délelőtt bepótoltam.
Szomabatra meghivtak minket egy nagyszabású szülinapi-kerti partira,anyukának lesz szülinapja(29),és a kislányának az első!
NAgyon várom!!
Pénteken meg a doki után megyünk a corába vásárolni(kaja,ajándék),meg kapok a névnapomra egy számitógép asztalt.Azt is nagyon várom!