Új privát üzeneted érkezett!

Bibarci!
Kávé!Hát engem most tiltott le az Istenhegyis UH-s,mert annyira hyperaktívak,hogy ezzel se segítsek nekik!Mondjuk egy nap csak egyet ittam és az is capuccinó volt,de hiányzik nagyon és amúgy normális babáknál nem árt,csak az én két kölkömön lenne változás,de eddig ficánka hegyek vannak!Gyökérkezelés?????HUUUUUUHHHHHHH
Gica!
Hajrá 36.hét!Utána már kűzdés!Gyerekszoba fotót kérünk!
Sharon!
Puklisodsz alul már te jány!!!
Lexi!
Szabi?Ez helyes!Csak hidegfront volt és olyankor többet nyomom az ágyat a haskeményedéstől!No meg este turmixozni voltam 2 barinémmal!Ma is mész dokihoz ugye?
Mamm!
Ugye milyen helyesek amikor virgonc üzemmódban nyomják az UH-n?Gratula!Mekkora most?
Lukrécia!
Te vicces néni,gyógyulgassál ám,így mi lesz veled a talin?Maszkban gyüssz?
Zsókuci!
De jó pihid volt!
Lippa!
Te hanyadik hétre szültél?Szóval akkor ha meglesznek,kint sem lesz pihi!

Csajok!
Ma láttam a babáimat álmomban!Hosszú barna hajúak és picik,de nem inkubátorosok!És november 13.-án szültem a névnapomon,de császárral és kékszemű a lány és barna szemű a fiú!És csak néztem őket!Igaz 4 baba volt benn abban a kórházi bevásárló kocsiban,de 3 volt az enyém,de csak kettőt éreztem az enyémnek!Mondjuk igaziból 3-at ültettek be!Talán ezért az álom!Annyira jó volt!Már annyira várom őket!
Vendég

Kép

Látjátok mi van a lábaközött????Na az a lányok szíve!!!!!!ez júniusban készült még!De gyönyörű!Igazi kis Bráner-Májszter!!!!
Vendég

Benszikém
akkor lehet hogy az én álomszuszi babámnak még jót is tesz egy kis kávé????a védönö azt mondta napi egyet lehet inni,hát remélem tényleg :oops: :oops: jó kis álom lehetett :P :P nagyon jóóóóó ez a kis kukis kép,jaj én is akarom már tudniiiiii :oops: :oops:

bibar

Bibarci!
Mikor mész UH-ra?Én néha még Coláztam is ám,de már azt sem!Semmi baja nem lesz a babádnak,reméljük felébred inkább a kávétól!Na jó,nem feketét kell inni!
Vendég

Benszi
csütörtökön este megyek,coca-cola
már bekészitve a hűtöbe :P :P egyébként azt nem iszom soha.a kávét ugy iszom hogy pici kávé sok tej :oops: :oops: nem szeretem az izét :oops: :oops:

bibar

Sziasztok!

Sharon, igen, határozottan látszik már, hogy nagyobb az előző fotóhoz képest a hasad.De nem semmi, mennyire nem lehet látni.Volt egy általános iskolai batárném, aki 16 évesen szülte az 1.gyerekét, és képzeld, még 6 hónaposan lejött szórakozni, mert egy harangalakú felső simán eltakart neki mindent, úgyhogy semmi izgalom, nálad ezu így van kialakítva, meglátod, még örülhetsz is neki, hogy csak a végén érzed úgy, hogy egy nagy sinnyét cipelsz a pocidban :wink:

Zsókuci, de jóóó lehetett, most én vagyok irigy-birigy :wink: képek nemkészültek?

Benszi, csodaszépek az uh képek :!: :lol:

Bibarci, én is kávézom, de én azért, mert álmos vagyok mindig, meg azért, mert kávéimádó vagyok de én is sok tej,pici kávé, és néha csalok, mert a szomsz'asszonyom koffeinmenteset szokott nekem készíteni, és csudafinom :wink:

Lukrécia, még 4 nap és találkozunk :lol: :lol: :lol: keveset írok, persze, mert még fél napig dolgozom, aztán teszek-veszek itthon, amit és amíg tudok.
De olvaslak ám Titeket mindig, csak nem mindig tudok írni.Érzem már az én kis szerelmeimet mindennap, de még nagyon kis gyengén.Őszintén szólva nem tudom mikor fognak úgy igazán beindulni, amiről itt írnak mindig a lányok, akiknek már javában buliznak bent.. :oops:

Tényleg, Lippa drága, neked mikor indultaK be igazán?mert emlékszem írtad, hogy csak a 21.héten érezted először őket, de akkor még csak finoman, nem?

puszi

Kép
numato

Numa!
Visszasírod még te ezt a lájtos fickándozást!
Ugye milyen jól lehet látni őket az UH-n?Pedig itt 15hetesek voltak asszem!Hasad hogy bírta a tegnapot?
Bibarci!
Én meg imádom a kávé ízét!Tegnap vettem koffeinmentes nescafét,de kiöntöttem,mert akkor inkább nem kávézom,olyan szar!
Drukk a csütire!
Vendég

Bibar!

Én tegnap ittam először capuccinót, sok tejjel, szerintem nem lesz semmi gond, főleg ha alacsony a vérnyomásod és az miatt fáj a fejed! Nekem a védőnő pár napja 80/50 Hgmm-t mért, azóta én is gondolkozom, hogy kéne innom. Nekem is sokat fáj a fejem. Sok tejjel kell inni, úgy jobb is és nem olyan erős az íze, ha nem szereted annyira!

Csajok!

Olyan jó, hogy Ti láttok már valami dudorocskát! Én még semmit, de lehet, hogy azért mert minden nap 20x megnézem, hogy nőtt-e már?

Bibar!

Csütörtökön 4D-re mész? Lehet, hogy Te előbb fogod tudni, hogy mi a helyzet odabennt, mint én. Izgulsz, mi? Nekem már majdnem kilyukad az oldalam, de csak a jövő hét pénteken megyek sima 18. hetes uh-ra. Várom a híreket! Te mit szeretnél, azon kívül, hogy egészséges legyen?
Nekem a Kismoni féle inga meg sem mozdult, de lehet azért, mert egy kicsit sem hiszek az ilyen dolgokban!

Numato!

Szerintem lesz még nagy buli a hasadban! Ha hátsó falon tapadtak meg, akkor nehezebben lehet érezni őket!

Kép

Kép
sharon

Lexi!

Már biztosan úton vagy, nagyon szorítok neked! Remélem a mai konzultáción nem hozzák rád a frászt! Rendben lesz minden, érzem! Erős kis Törpéd van! Ha lesz gép a közelben, üzenj, mert a sok szorítástól begörcsöl a kezem!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok Kismamik!!!!

Benszike!!!!Tuti kis uh-kép!!!!!!!! :)

Képzeljétek,ma császározzák a 3 as ikres barátném!!!!Azt ,hogy mikor ö se tudta pontosan,lehet túl van már rajta! :roll: Majd este csörög!Ugy örülök neki!Egyik a keresztlányom!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Jó sokáig húzta a barinéd!Ez hanyadik hét neki?Drukk oda!
Vendég

Nyunyi!
Köszi!
Vendég

Sharon
nekem is kilyukad már az oldalam hogy mi van a lába között :lol: :lol: szerintünk kisfiú,terhességem elött mindig kislányt szerettem volna,most meg már tök mindegy,csak tudjam már :P :P :P mi mindien nap Olivérrezük már őt,hát majd kiderül.aztán lehet hogy nem mutatja meg magát :P :oops: :oops: :oops:

Nyunyi
jaj de szuper,nekem is pár hét mulva születik meg a kis keresztfiam :P :P :P már nagyon várom,mondtam a barinőmnek hogy rajta fogok gyakorolni,no meg decemberben Lukrécia babáján :P :P /nagyon örült Lukikám :shock: :shock: /

bibar

Lexi

Nagyon szorítok mára,holnapra!

Benszi

Csúcs az UH képed!Hát ha nem gyógyulok meg a taliig,akkor nem megyek.... :cry: De kikúrálom magam,nem ússzátok meg.... :wink:

De jó ez az álom dolog!Na kíváncsi vagyok!

Sharon

Tényleg mintha.... :wink: Úgyis beindulsz most már!A piercinget lassan szerintem szedd ki,hogy összeforrjon mire megfeszül a pocid!

Bibarkám

Ugyan már,egy gyenge kávé????Sokkal többet ártasz a babának ha nem iszod meg és egész nap szenvedsz,fáj a fejed.Tudod én is iszom még néha kólát hányingerre!

Numa

örülök,hogy megy a moci végre! :lol:

Kép
lukrécia

Bibarci

Pedig nagyon örülök,tényleg! :D Csak PONT nem leszünk itthon sokat,tudod....pedig engedném szívesen...... :lol:

Kép
lukrécia

Benszikém!

Most kezte volna meg kedden a 39-hetét!!!!Nem semmi,jól bírta!!!!!!Már alig várom,hogy hívjon!!!!!!!! :D :D :D

Bibar!De jó!!!!Jó babázást neked is!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zsókuci, Mamm, Kriszti köszi a köszöntést, aranyosak vagytok :lol: :lol: :lol:

Zsókuci, jó lehetett a hétvége :lol: tegnap mi is mentünk Mártit köszönteni, hatkor vacsora, hétkor az ágyon feküdtünk és mindenki leste a pocakomat, hogy ficánkolnak a csajok, negyed kilenckor meg eljöttünk haza, mert álmos voltam :oops: nagy buli volt :lol:

Sharon szerintem is vedd ki a piercinget, mert én a terhesség elején rögtön kiszedtem és most mégis fosok, hogy ott fog elrepedni a pocim, mert elég csúnyán nyúlik ott a bőr :cry:
Hát ez tényleg egy helytakarékos gyerkőc nálad
:lol: de majd beindul a növekedés :wink:

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Eddig nem is gondoltam rá, hogy kivegyem a piercinget, már úgy hozzámnőtt. A 18. szülinapomon csináltattam és azóta ki sem vettem! Erre nem is gondoltam, hogy később ott szétrepedhet a bőr, mert most még egy kicsit sem feszüll a hasam. De igazatok van, rá kell szánnom magam! Köszönöm a jótanácsokat! Tök jó, hogy Ti mindenre odafigyeltek! Nekem eszembe sem jutott volna! Én még szülni is piercinggel akartam menni! A férjem nagyon fog örülni, hogy ki kell vennem, ő nem nagyon szereti!

Benszi!

Nagyon jó az uh kép, mekkora kuki! Már gratuláltam, de most mégegyszer muszáj, már csak a mérete miatt is!!!

Kép

Kép
sharon

Lexi

Már bizotsan nem olvasod,de nagyon szorítok neked!!!Egy kis szerencshozó neked is jár Kép

Sharon
Az előző képet és a mostanit össze hasonlítva igen is nőtt egy ici-picit aza pocak!Nem elkeseredni!!!Te minden nap látod magad és azért nem tűnik fel ez a kis változás!

Lippa
"Szerencséd" van,hogy nem tudok menni szombaton(amúgy nagyon sajnálom,mert szerettem volna),mert szét zabálnám a lányokat!!!
gabicsibe

Sziasztok!
Köszönöm az infókat az Istenhegyi UH-ról, remélem minden rendben lesz. Már csak azt felejtettem megkérdezni, hogy ez sima UH, vagy lenti? :D
Lexi:
Gondolok rád folyamatosan!
Benszi:
Tök szuper a fotó, nagyon jól lehet látni. :)
Vendég

Gica igen teljesen olyan volt ,nagyon élveztük :D !

Zsókuci tuti,hogy igazam lesz gólya ügyben :wink: !Örülök,hogy jól éreztéteek Magatokat,jó kis csapat lehet a Tiétek,még használd ki ezeket az erezd el a hajam féle kiruccanásokat,mert már nemsokára nem teheted :D !Nekem 2005 januárban volt a beültim,hát én előtte szilveszterkor úgy berugtam mint még soha(már akkor éreztem,hogy ez lesz az utolsó :lol: )!

Mamm köszi nagyon aranyos vagy :D !Örülök,hogy minden rendben volt a kis ficánkátokkal!

Sharon szerintem is kifejezetten látszik a változás!Most már nem homorú a pocid,hanem domború :wink: !

Benszi nem semmi a kis Bráner-Májszteretek :D .Még nem is láttam ilyen jó UH képet amin ennyire jól kivehető :o .
Én a 37.héten szültem a Tündérkéket drukkolok,hogy Neked is kihúzzák minimum a 36.hétig :wink: !Pihi az micsoda ?
Na jó csak vicceltem :lol: !

Lexi nagyon-nagyon szorítok Nektek,ha tudsz jelentkezzél légyszíves!

Numa hát az az igazság,hogy én rögtön egy nagy rúgást éreztem :roll: .Én nem vettem észre azokat a finom kis mozgásokat előtte,pedig nagyon figyeltem ám őket.Nagyon örülök,hogy már Te is érzed Őket,meglásd hamarosan beindul majd a boksz :lol: :wink: .

Lukrécia,Bibar :D ,annyira bírom a cívódásotokat.

Lukrécia remélem jobban leszel és tudsz jönni a talira,jobbulást továbbra is Neked!

Gabi sajnálom,hogy nem tudsz jönni a talira,de irigyellek is mert nagyon szép helyre mentek!Na de majd a következő talira már Te is pocakosan jössz,vagy már Babával-Babákkal meglátod :wink: !

Estrella mi volt az orvosnál?

Puszi Mindenkinek
Lippa

lippa

Lippa:
Csak vizsgálat volt a dokinál. Azt mondta szépen növöget a baba, a méhszáj zárt. UH majd szombat reggel lesz.

Csajok!
Nekem már most nagyobb a hasam, mint Sharoné. :shock:
Na jó, ő vékony, én nem annyira.
Vendég

Hellóka :lol: :lol:

Estrella, nekem hasi uh volt az istenhegyin :lol: Emlékszem, jól meg is lepődtem, a másikra készültem még. Nagyon ahhoz voltam szokva :oops: 8)

Kedves Lexi, megy a drukk neked! rendben lesz minden, mert úgy kell lennie!!!!! :lol:

Bibarci és Luki néni! :lol:
cívódjatok csak! Mibe,, hogy így Bibarcinak se fáj úgy a feje, és Lukrécia is hamarabb gyógyul! :lol: :lol:
És nem utolsósorban mi is jól szórakozunk... :wink:
Remélem, szombaton élőben is megtekinthetjük a műsort :wink: 8)

Zsókuci, a hétvégén én is ereszd el a hajam - ottalvós buliba voltam, egy barátnőnk 30. szülinapján :lol:
kissé aggódtam, hogy fog ez nekem feküdni most, de nagyon jól szórakoztam az összesen fél deci borocskámmal is :P
Hát hiába, ha az embernek bolond barátai vannak, akkor még részegnek se kell lenni a röhögéshez.
Szóval, jó kis kikapcsolódás volt, és szép helyen is voltunk.

Sharon, tényleg látszik a különbség az előző fotóhoz képest :wink:

Lippa, annyira édesek a csajok!!!! :wink:
Tudják élvezni az életet :D

Gica, nekem ma nem lett volna jó, mert ma 14 éve vagyunk egy pár az uracskámmal, így program van :D
De éppenséggel a holnap se, úgyhogy mindegy is.
remélem, neked jól esett :wink:

Gabicsibe, jó nyaralást! remélem, hozol majd képeket!

Krisztike, megy a drukk, kismami :wink:

Csajok, lehet, hogy egy kicsikét hibbant vagyok, de erősen gondolkodom rajta, hogy jövő héten kimegyek az Lgt koncertre :shock:

KépKép
naposoldal

Estrella!

Te is nagyon csini szép vékony vagy!

Nem is írtad,hogy múlt hét óta ilyen nagy lett a pocakod!

Jó lesz ha meglátogatsz ha arra jársz,hogy megnézhesselek!:-)

Örülök,hogy minden rendben van veletek!

Jó pocakosodást!

Zsebike
zsebibaba74

Zsebibaba:
Köszi a bókot, ari vagy. :) Hasam az mindig is volt, szóval most meg még jobban látszik is. (mindenki mondja)
Na majd felrakok egy képet elrettentés képpen hamarosan. :?
Vendég

Sharon!
Hát igen apa büszkesége kifigyel középen rendesen!
Lippa!
Ez olyan kép,hogy a dvd lett nemtommicsinálva és onna lettek a fényképek előhivatva!Amúgy a dvd-n is ilyen jó,nem csak a fotóműhelyben élesítettek rá!Remélem 36.-ig kihúzom!
Lukrécia!
Klassz álom volt nagyon!Telihold segített benne!
Nyunyi!
Nem semmi 3 babaával így kihúzni!
Estrella!
de jó,hogy minden ok veled!Ja és köszi!
Napsi!
LGT?????Annyira elmennék,de már nem bírok állni a lábam miatt!No meg emberem agyonvágna!

Megyek bálnázni megint!Olyan jó lesz!Már nem én vagyok a legkisebb bálna termetre!korra még igen!HIHIHIHIH
Vendég

Benszike!

Stram csajszi!!! :wink: Uszni mész???De jó!!!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Csajok!
A hasfotó elég béna lett, nem publikus. Majd megpróbálok valamikor valami szebbet összehozni aztán majd azt felrakni. :?
Vendég

Estrella!

Hasi uh-ra készülj! Én farmerban mentem egy övvel, a doki meg morgott, hogy mekkora övet vittem oda neki... laza gatyába menj, amit jól le lehet tolni.
Várjuk a hasfotót!!! Nem baj, ha béna! Én is tükör előtt telefonnal csináltam, dögös piros melegítőben és zöld trikóban... :roll: :roll:

Benszi!

Jó bálnáskodást! Vigyázz a hátadra!

Bibar!

Hol van a mára ígért fotód???? Kíváncsi vagyok nagyon!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok!

Rozus,
Boldog 9.hófordulót Verusnak!! :D:D
Kép

Dobok egy táblicskut! :D Ha valami nem stimm, jelezzétek :wink:
Kép Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Kismamik!

Meg írom nektek is!Hívott barátném!Megvannak a babák!Kaptam jó hírt is de rosszat is!A kislány:Bibórka 2850gramm és 54 centi,az egyik kisfiú:Hunor:2650gramm és 52 centi!a másik kisfiú sajnos meghalt :cry: :cry: :cry: Ö lett volna Álmos és 2000grammal 47 centivel született!Azt hogy mért halt meg ,még nem tudni!!! :cry: :cry: :cry: Most nagyon nagyon szomóru vagyok! :cry: :cry: :cry: Holnap megyek megnézem öket,és majd rakok képet fel rólluk!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sharon
már elkészült :P :P nemsokára megkérem Benszikémet hogy kicsinyitse le nekem,párom kaja után feltölti a gépre :P :P

Benszikém
küldhetem majd anyuci?és ha kérhetlek rakd is fel majd nekem légyszi ide,mert múltkor is bénáztam :oops: :oops: elöre is köszi

bibar

Jóóóééécccaaakkkáááttt Kismamik!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi
ez borzalmas :cry: :cry: :cry: kihordta szegény barátnőd ilyen sokáig,hát mi lehetett a baj?pedig a súlya sem volt rossz :cry: :cry: nagyon sajnálom szegényt :cry: :cry:

bibar

Még itt vagyok!
Bibar!nem tudják mi lehettet a baja,a dokija se volt 100-as mert akár hányszor mostanában uh-volt nem nézte meg mindegyik babát ,"Macerás" címszóval!Montam neki szóljon rá ,de nem mert! :cry: Most megyek mert kész vagyok!!!Holnap reggel majd jövök!!!! :cry: :cry: :cry: Még egyszer JÓCAKÁT nektek Kismamik!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Benszikém
elküldtem 3 képet,ha ráérsz majd megoldod nekem? :oops: :oops: köszönöm :P :P remélem megkapod mert most a citromailomrol küldtem :oops: :oops: jóéjt :P :P

bibar

Gyors bejelentkezés. bocsi, nem leszek hosszú!

Nem tüntem el, csak a front megviseli Nikit, ,meg vendégek jönnek-mennek nálunk. :)
Jól esett, hogy hiányoztam. :)

Beszéltem megint a bölcsödével, akkor várnak minket, és ha tetszik nekünk majd, akkor bármikor szervezhetünk oda talit szombati napra. :)

Napcsi LGT koncert?? Hááát az nagyon merész lenne. Én a spektrumon láttam anno, hogy megijed bent a baba hangos zajokra. A tömegről meg nem is beszélve. Vigyázz magatokra csajszi.
Akkor Ti is 93-ban jötettetek össze a férjeddel? :) Jó év volt :) Nekünk most a babatalin lesz 14 éve. :)

Na férjem már túr is ki a gép elől...

Kép
Kép Kép
Kép

chesti

Kép Kép Kép
chesti

Benszi, Bibar, Chesti :oops:

Jóvannna... :oops: :roll:
Mondtam, hogy egyelőre csak gondolkodom rajta :roll:
Csak a legeslegutolsó sorban állnék, vagy ülnék igény szerint, és az uram is velem lenne testőrnek. De még nem eldöntött.

Nyunyi, ez szörnyű, tényleg :cry:

Chesti, jó hogy vagytok megint :lol: És persze Nikibaba is :lol:

Bibarci :P Jól vagyunk, köszi :lol: Már csak egyet kell aludnod, és láthatod ( talán ), hogy bejött e a megérzésed :lol:

Lexinek megy a drukk!!!!!!

Ja, és kicsit megkésve- Juci, de boldogságos névnapot! :D

KépKép
naposoldal

Napcsi
bizony :P :P már alig várom :oops: :oops:

Chesti
már hiányoltam az óriásszemü szépséget :P :P :P /no meg az anyucit/annyira jópofa ahogy lóg ki a szájábol az a valami :P :P ,talán egy szivacsdarab abból az összerakósból??? :P :P

Lexi
megy a drukk neked :oops: :oops:

bibar

Köszi, Napcsi :lol:

Judit

jucicuki

Jó reggelt kismamik!

Köszönöm,nektek is az együtt érzést !!!!Továbbítom! :oops: Majd nemsokára hívom öt ,és megyek megnézem a kicsiket!!! :) Szegények!Megvették a 3 as ikres babakocsit !! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Chesti

Jó lenne ha lenne majd később még egy tali,mert szeretnék menni arra én is.Babazabálós kedvem lesz az biztos :D Rettegjetek csöpségek!!!
gabicsibe

Igy alszok anyán :lol:
Kép

Igy mosolygok álmomban
Kép

Kép

Puszi mindenkinek

Kép
bibike27

Sziasztok!

Gica,nagyon köszönöm a segítséget! :lol: :lol:

Bibar,ráért volna,neked is köszönöm!
Én már másfél éve kölcsönadtam egy lánynak a könyveim,aki mellesleg már leállamvizsgázott ,de még mindig nem hozta vissza! :evil: Pedig szóltam már egy párszor neki.Olyan jó lenne ,mert már egy csomó dalszöveget elfelejtettem! :oops: :oops: :oops:

Bibike,puszi ennek a kis Tündérkének!

Benszi,hát nem semmi méretekkel rendelkezik Kisfiacskátok!!!!! :shock:

Estrella,nagyon csini a pocakod!Nem tudom miért rejtegeted?

Zsókuci,puszit átadtam és már meg is gyógyult!

Lippa,akkor jó,mert mi is ezen a szinten tartunk evés ügyileg!

Puszi mindenkinek!

Andi

Kép
taptau

Lexi remélem már túl vagy rajta,ha tudsz írjál majd!

Estrella örülök,hogy minden rendben van :D .Annyira szép formás a pocakod :o .Ide is kérünk majd egyet :wink: !

Napcsi szerintem is óvatosan azzal a koncerttel!Köszi a csajok nevében,hát unatkozni nem sűrűn szoktak az biztos :D !

Nyunyi ez borzalmas ami a barátnőddel történt :( .Kitartást kívánok nekik!

Bibar hú de izgi,már holnap mentek.Aztán amilyen gyorsan csak tudsz gyere ám a hírekkel :wink: !Hányra van időpontotok?

Chesti na végre már,hogy jelentkeztél,már azt hittem megint a Balcsin vagytok!Nagyon édesek a képek ismét,az utolsón jól látszik,hogy milyen kis husi Niki :D .Szombaton megdögönyözöm az bizti :wink: !Egyébként tegnap a Petra is iszonyú hisztis volt,biztos a hidegfront!

Bibike gyönyörű szép Kislányod van :wink: !

Taptau :D most mindenáron egyedül akarnak inni pohárból is .Gondolhatod,hogy néz ki utána a lakás :shock: .

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?