Új privát üzeneted érkezett!

Hajny
Köszi, esetleg megkérdeznéd tőle hogy elképzelhetőnek tartja-e hogy taft anyagból lehessen virágot hajtogatni? :roll: :shock: (állítólag lehet)

Ma délután Botond is megkapta a Varilrix oltást.
Meg is méredzkedtünk a doktornéni kérésére, majdnem 11 kg :D :shock: 8)

KépKép
KépKép
nana09

Hajni,utólag is nagyon sok boldog névnapot kívánunk Annának! :)

Roz, ezt Neked találtam, vagyis kaptam az iwiw-en.....(már itt is megy a hírdetés.....)
http://www.webshop.cogenext.hu/
A csajaid tuti örülnének egy ilyen szép dolognak. :) :wink:
birolili

Nana, nagyon szép Boti súlya! :) Zsófi kevesebb......
birolili

Sziasztok!

Nana, valoban, mostanaban ritkabban irok, de koszi jol vagyok! :wink:

Katika viszont nem, tuszos mandulagyuszija van es lazas. :( Delutan jobban volt, de most hiaba adtam neki kupot, meg mindig meleg. :(

Osszefutottam Cukkerrel es a gyerekekkel. Mondta, hogy talan osztol tobbet jon forumozni, most el vannak havazva. Sokat nem beszeltunk, csak Adrit csodaltam meg. :D

Hajni, boldog Anna nevnapot, utolag is! :oops: :D

Ser, Weleda kozmetikumokat gyart, a DM-ben babas termekeket lattam. www.weleda.hu
Sikerult gyozedelmeskedni a vizko folott? :wink:

Ne haragudjatok, most is csak ennyire futotta, majd probalok holnap visszaolvasni es tobbet irni. :roll:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

sziasztok!

Nana:
Bocsi,elfelejtettem írni,de olvastam Lellét! :oops: Még nem döntöttünk,hogy pontossan hová,de mindenképpen el szeretnénk még idén jutni! :) Köszi a tippet! :wink:
origami,passz!

Hajni:
Gyermeknevelés,szoptatás fontossága,előnyei stb. ....ilyenekről volt szó ....és rengetegen voltak.

Dettus:
Azt hiszem te kérdezted a játszót.A Széchenyi krt.on van a Huncutkák játszócsoport,oda jár Mira már elég régóta.

Dóra:
Katikának jobbulást!!!!
kazi

Ser:
Ne legyen lelkifurdalásod,az egész egy nagy túró volt.Mire Minó volt,már nem voltunk ott.
Hanna reggel a konyhában :shock: :lol:
kazi

Sziasztok!

Na megjöttünk a pancsizásból,Anna eddigi élete során szerintem most élvezte a legjobban a fürdözést.Nagyon jó hogy végre itthon van.Soxor azt vettem észre hogy csimpaszkodik a nyakamban és szorít és mondja hogy nagyon szeretlek!Olyan jó volt végre magamhoz szorítani!

Dora,Lili
köszi nektek is a névnapi üdvözletet,jó sok mindenki felköszöntötte ma.

Nana
megkérdezem,holnap felhívom,ma nem tom mert pont dolgozik,és nem akarom zavarni.

Kattic
jövöhéten strand ?Eljöttök?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

sziasztok!
csak gyors bekukk
nemrég értünk haza egy szuper családi víkend (fogalmam nincs hogyan kell írni, még 1 év itthon és már írni se fogok tudni:(
Benedek annyira jól érezte magát (egykorú kislány táesaságban)
Most látom azt menniyre fontos kinek milyen a szeméályisége már ilyen kis korban:hiába van itt a közelben barátnője (""")nem tudnak együtt jót játszani
De most:)
Szóval SZUPER 2 napunk volt (Szegeden, és S-falván)
JÓÉJT
bepagabi

dehülyevagyokhát weekend télleg nem szabag már sokáig itthon maradnom :oops:
bepagabi

sziasztok!

Merre vagytok?Én is lefekszem......apa horgászik ,úgyhogy csak a csajokkal durmolunk :? :(
kazi

Sziasztok!

Kazi
mennyi halat fogott apa?Lesz halászlé?Vagy mi lesz a sorsa?

Bepa
majd visszajön minden ha dolgozol,élvezd csak ,ne akarózzál menni.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Borsika!
Tegnap nem sétáltál véletlen a városban piros felsőben? Egyszerűen vagy két-háromszor láttam valakit, aki akár te is lehettél, egyszer a Petőfi S. utcán, és a Malomban össze-vissza, olyan ingerenciám volt, hogy ráköszönjek, de nem voltam biztos a dolgomban.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina

Láthattál de csak pénteken! A piros felső is stimmel!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Borsika,
akkor lehet, hogy nem te voltál, szerintem szombat volt az, anyukámmal sétáltunk. Azért most jobban megnéztem a fényképed, lehet, hogy mégsem te voltál, de azért mondjuk a tesód símán lehetett volna :D

Nana,
nem tudok olyat, aki origamizik, de van egy könyvünk róla, ha az segít.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Pille, Flórának Boldog Névnapot!!!!!(bocs, h utólag :oops: )
Igen, pár perccel később kapcsoltam,h Ti dudálhattatok-akkor csak visszaintettem :oops:

Dora, egyenlőre a vízkő vezet,kicsit leálltam, mert a zuhanyfejet cserélni kell áldásos tevékenységem miatt,kimartam a tömítést......
Katika jobban van? Te jó ég, már Tejó is 24 hetes!!!!!

Hajny, hol pancsiztatok? Mi pénteken kint voltunk a strandon, de Hanna alig akart továbbmenni a lábmosónál :shock: :oops: ...nem értem, a nagy kék víz zavarhatja,mert a felfújható medencében semmi baja, a kádban semmi baja, sőt szombaton a Dunába menetelt......
És amikor dolgozni kezdtél azt hogy bírta Anna?Akkor is volt/van csimpaszkodás? félek

Kazi,na lettek halak? :wink:

Kép
seriff

sziasztok :)

Utólag boldog névanpot Annának és Flórának :)

Sajnos a héten sem leszek :( visszaolvasni sem tudtam idáig, péntken hazajöttünk Ágasról későn du mert mennem kellett dokihoz de most megyünk vissza csak még Nikit viszem de.a fejlesztőpedagógsuhoz.

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Kazi
Horgászférj ismerős! :D :( :wink: :D

Ser
Boti nálunk is a lábmosóhoz vonzódik. :D Illetve az első alkalmak során volt ez inkább jellemző.
Most szombaton amikor voltunk már a "mélyebb" vízben (persze kismedence) már Danussal kézen fogva ugráltak be a vízbe :D
Választ nagyon várom :D

Hopp Boti kicsit túlzásba esett... :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
nana09

Hajny
Hol van Álmaitok háza? ha megkérdezhetem :oops: :D
mióta hirdetitek a mostani lakást? Vannak érdeklődök?
Origamit megkérdezed majd? :wink: :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Hajni!

Igen,ilyenkor van inkább időm,mikor nyugodtan tudok írni,mindig 1-1/2 2 körül fekszem le.De jó lehetett,Annával lenni már,én el sem tudnám képzelni,hogy ne legyenek mellettem :D

Dettus!

Én sem erre a szakra gondoltam kifejezetten,de ez van csak szombati oktatással,helyben,de ezt sem sikerült megvalósítani,ennyi erővel bárhová nézelődhettem volna :( Nagyon sajnálom,egy fokkal előrébb lettem volna a 2betűs titulushoz,amit akarok.

Ser!

Mi múlt hét szombaton voltunk,az első 2 órát végigüvöltötte Donát,már olyan dühös voltam,hogy mondom az sem érdekel vesszen a belépő ára,de megyünk haza,már mindenki minket nézett.Szerintem megijedt a sok nagy víztől,meg a hangos zenétől,de utána alig akart hazajönni.Noémi kezdettől fogva egész nap vízben volt,pedig tőle féltünk,hogy megijed majd.De nagyon szép ez a strand,nem is voltunk még,mióta felújították.

Dóra!

Katikának jobbulást kívánok!
Vendég

Most nézem,csupa egyes ma törpördögöm :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ser
Anna akkor pityergett egy kicsit amíg el nem mentem a böliböl,majd semmi baja nem volt.Majd 3 hét alatt ez is el múlt,szeretett menni.Nem csimpaszkodott,mondtam neki dolgozni megyek és akkor tudta hogy mikor megyek érte.
A tóhoz járunk ki mi is,naon szereti Anna.Elleste a többi gyerektöl az úszógumival való közlekedést,és homokozik,jól elvan.

Nana
Ballószögben találtunk egy faja kis házat,meg Felsöszéktón.Egy éve kezdtük el hírdetni,sok az érdeklödö,de komoly is lenne,csak akkor nekünk nem volt kinézve ház.
Azt mondta Edit,aki ügyes az meg tudja csinálni belöle,gyakorlat kérdése az egész.Én nem tom,nem értek hozzá,te tudsz origamizni?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok,mert sajna nincs többre időm.
Dolgozunk ezerrel.Talán 3 hét múlva már tudunk költözni.Lilla jól van.Okos,ügyes és sokszor nagyon pimasz. :wink: :D
A pocaklakó is jól van,szombaton megyek orvoshoz kontrollra.Bár 2 napja megint görcsöl a hasam.Remélem minden oké lesz.

Puszilunk mindenkit,és ne haragudjatok,de csak ennyire van időm.

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Bea
kitartás,jobbulást,már nincs sok hátra.Pihenjél,hogy ne legyen semmi baj.

Dora
Katikának jobbulást,most legalább nincs kánikula.

Ser
pár hétig lehet naon fog csimpaszkodni Hanna,de ezek jó pillanatok,én soxor úgy lógom el ha alszik,vagy Endre eltereli a figyelmét és surranok csendben.Amúgy üvöltés lenne hogy ö is menni akar.

Erszényes
jobbulást,és ha jól leszel akkor csavizunk,vásárolni megyünk,felsöt keresek tod!

:!: Van egy iwiw meghívóm ha kell valakinek! :!:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

lina

Fura mert pénteken tényleg jártam azon helyeken ahol írtad hogy láttál. A kép igen csak a szemüveg már nincs!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Boldog névnapot Anának, Flórának! Bocsi, hogy megkésve, de nem voltunk itthon.

Lina
Gyertek el valamelyik nap, a Play Alongot kiírom másik programmal, hátha jobb lesz. Tudtam, hogy tetszeni fog a lányodnak, de nem értem miért szaggat, eddig sohasem volt ilyen gondom a másolatokkal!?

Dettus
Jó volt a képeket látni és téged is olvasni! Mikor jöttök felénk?

Csak ritkán tudok írni és olvasni titeket, rengeteg időmet veszi el az, hogy nem csak magyarul tanítom Nándit. Készülnöm kell, hogy jól mondjam a dolgokat. Nyelvtanároknak mekkora előnyük van!Vannak kis sikereink. Pl. angolul kérek valamit és megcsinálja + pár szó angolul. Magyarul meg egyre többet beszél...imádnivaló.

KépKép
kattic

Sziasztok!

Hal van,de a sógorom fogta :roll: egy nagy süllő -egészben megsütve nagyon fini állítólag :P

Strand:Lari is a lábmosót szereti,Mira pedig képes a nagyvízbe úszógumi nélkül is ugrálni :shock: (persze apa karjaiba)
kazi

Kattic,
hát ez a hét nem biztos, hogy össze fog jönni, de majd hívlak, ha mégis.

Borsika,
nem tudom, a Petőfi S. utcán babakocsi is volt annál a hölgynél, de gondoltam, hátha épp vigyázol a kislányra.

Pille,
utólag boldog névnapot kívánunk Flórának!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziassztok!

Kattic
minden elismerésem hogy tanítod Nándit,ez igen

Kazi
tán nem szereted a halat?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni:
1évben 1-2*megeszem.a hekk az más ,azt többször is :P amúgy nem az evéssel van a gondom,hanem,hogy itt pucolják meg...azt utálom!
kazi

Sziasztok,
hazaértünk épségben, nagyon klassz volt, szuperül éreztük magunkat, és persze a fiúk is. Eszti nagyon jól elvolt a mamával. Holnap próbálok jönni, most bezuhanok az ágyba :).
balim

Seriff,
tényleg, belegondoltál már, hogy még egy nap, aztán dolgozol? Jó, gondolom, persze, hogy igen.... Nekem már most többször eszembe jut, hogy mi lesz, hogy lesz, pedig még hol van szeptember 10...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, folyamatosan gondolkodom,és bevallom nem olyan könnyű,mint gondoltam, vagyis nem veszem olyan könnyedén....
Szeptember 10 is hamar ittlesz :( .

Balim, már épp kérdezni akartam,h merre vagy!

Kazi,hekk :lol: , hát szóljál Apának :wink: , bár akkor sokára érne haza. Különben azt én is imádom....

Kattic, hogyhogy tanítod Nándit? Mindennap,vagy amikor eszedbe jut vagy hogyan?

Pille, azt hiszem már a Balcsin vagytok, remélem nem hűlt le nagyon a víz!

Nana, elfelejtettem válaszolni, jól vannak Minoék, olyan havonta 1x bizti beszélünk telefonon(de akkor vagy 1órát.....), és azt hiszem 2-3x már találkoztunk is az idén. Bálcsi hatalmas legény lett, gyönyörű szemei vannak, most kezdett el szavakat mondani, eddig csak "arabul" mondta a magáét, csak senki nem értette. Megy majd bölcsibe az ősszel,ha készen lesz a felújítás. ino most kicsit jobban van, tavasszal kivették a manduláját, hátha az volt a góc,és ezért voltaka a nagy ízületi fájdalmai, aztán pár napig-hétig jobb volt, most az derült ki,h iszonyú vashiányos, szedi a vasat és megint jobban van.Remélem,h tényleg ez az oka,és végre elfeljtheti a szenvedést!

Kép
seriff

Na jól indul a reggelünk, Lili a változatosság kedvéért lázas. Na most gondolkodhatom, hogy nézessek pisit. Remélem a doki nincs szabadságon.

Seriff,
hát igen, biztos egy-két Pestre vezető utat végig fogok sírni...
Főleg így, hogy mi Pesten, Lili meg itt. És nem tudok alvás után érte menni, mindig ő lesz az utolsó. Remélem tesó hamar összejön, és csak ezt az évet kell így kihúzni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nem tudtam még elolvasni, de talán lesz rá időm...

Lina,
sajnálom Lili lázát, szerintem mindenképpen nézess pisit. Én ma vittem a kontrollpisit, holnapra kiderül, hogy rendbe jött-e Eszter teljesen. Munka - nem lesz könnyű, de talán mire bejön a nagy tél, már nem is lesz szükség rá, hogy menned kelljen...

Ser,
biztos furcsa lesz először, de gyorsan belejössz a munkába, meglásd. Nekem is elfacsarodik a szívem, mert lehet, hogy tavasztól dolgozom, bár még csak szóban ajánlottak munkát, amire ugye nem lehet alapozni...

Bátyámék kislánya szerencsére gyorsan meggyógyult, csütörtökön mentek haza, holnap megyünk Pestre, meglátogatni őket.

Ausztria nagyon klassz volt, voltunk nyári bobozni, sóbányában, kalandparkban, meseerdőben, vízesést néztünk, uszodáztunk, bicóztunk sokat, és hazafelé egy gyönyörű szurdokot másztunk meg (5 órás túra volt, Milánt néha az apja cipelte). Majd teszek fel képeket. Nekem a legnagyobb pihenés a teljes ellátás volt, egy hétig nem főztem, nem mosogattam...és még könyvet is tudtam olvasni :) :).
balim

Sziasztok!

Lina
Én is nagyooon sajnálom kicsi Lilit! :(
Ez lehet hülye kérdés :oops: :roll: de ilyenkor nem valahol valami góc pont (genny, gyulladás stb) - Seriff ne sikíts a hajad tépve, hogy mekkora hülyeségeket írok.. :D :oops: :roll: -
Sok ilyet hallottam és hogy a sok antibigyoval mennyire félrekezelik...nem jó szó...szóval hogy nem a probléma legmélyebb okát, hanem csak a felszínt kezelik... :shock:

Balim
Nagyon szépen kérlek írd meg nekem priviben pontosan hol voltatok, Hotelt mindent. :) persze ha majd lesz rá időd.
Régóta vágyunk már egy ilyen ausztriai pihire.
Sok ilyet néztem már, de a kínálatban elvesztem.

KépKép
KépKép
nana09

Balim,
szerencsére pisi negatív. És minden más is, fogalma sincs a dokinak, mitől lázas. Még a torka sem piros. Megnézettem vele a fülét is, azt mondta talán az egyikben mintha a külső hallójárat kicsit lobosabb lenne, de ennyi. Kapott rá fülcsöppet, nehogy komolyabb gond legyen belőle. Két foga viszont nagyon gyulladt, most törtek át, tényleg nagyon csúnyán pirosak, lehet, hogy az okozza a lázat. Nem magas, csak 37,7-37,9, de hát ugye nekünk ezzel sem lehet szórakozni.

Nana,
mi egyszer (vagyis nászúton) voltunk egy nagyon szupi helyen Ausztriában, 3000 m magas hegyek között egy zsákfaluban. Csak bele ment út, onnan ki nem. A hotel is nagyon klassz, családias volt.
www.alpengarten.at

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nana
szerintem nem írtál hülyeséget,van benne igazság.

Lina
a fogtól is lehet láz,reméljük csak az.

Balim
kalandos utatokról biztos készült kép,teszel fel?Biztos jó lehetett.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nana, dehogy tépem a hajam :lol: ! Mindig gondolkozom, de sehogyan sem jövök rá,h miért beteg ilyen sűrűn Lilike...

Balim, facsarodik-facsarodik...Hol lenne a munka?

Kép
seriff

Lina,
ez jó hír, legalább megnyugodharsz, hogy nem húgyuti megint...

Ser,
majd alakul, fel a fejjel :). A volt munkahelyemen, ill. a Kft., ami alakult belőle. Ugyanaz mint eddig, csak részmunkaidőben (4 óra), jó lenne. Majd kialakul...

Hajni,
teszek képeket, csak le kell tölteni azt a pár százat :lol: .

Nana,
pü ment
balim

Tegnap este 100képet töltöttem fel és rendeltem belőle papírképet a photohallnál,azt hittem megőszülök,mire elment......
Balim,az ideális munkaidő lenne :D ! Mit olvastál? Per pill. elfogytaka könyveim....kénytelen elszek tanulni mostmár....... :oops:

Kép
seriff

meg meg kéne tanulni írni is....bocsánat

Kép
seriff

Sziasztok,

Először bejelentkezem, mert nem tudom mennyi időm van még. Gergő alszik, de ha ébren van, nem tudok netezni, mert rajtam lóg. Balatoni pancsiból kecskeméti betegség lett, sajna. péntek reggelre felment a láza, rohantam a vizeletével a dokinkhoz, mert semmi más tünete nem volt. Viz. neg. volt, kicsit megnyugodtam. Estére elkezdett menni a hasa, másnap egész nap ment a hasa, és ráfejelt 3szori hányással. szegény, még sohesem hányt így nem értette mi van, csak sírt közben. Vas.nap kicsit jobban volt. Hétfőn este újra sűrűsödtek a hasmenések, hőemelkedése is volt. Ma reggel meg már apró vércsíkokat is láttam a pelusában. dokihoz vissza, most kapott ab-t, normaflore-t, azt már adtam az első naptól kezdve, és vinnem kellett székletmintát a köjálhoz, eredmény csütre.
Most megpróbálok olvasni, nem tudom sikerült-e, mert nyöszörög megint.

geli08

Seriff,
tudod mi a legborzasztóbb ezekbe a betegségekben? Mármint Liliébe? Hogy azt a két hugyútit leszámítva igazán soha nincs komoly baja, de valami apróság születése óta mindig közbejön. Egy kis tejallergia, az is csak enyhe, de diétázni kell vele, egy kis gégefedőprobléma, igaz kinőtte, de nem tudott rendesen szopni. Megmagyarázhatatlan lázak..., mert ugye bajt most sem találtak. Tiszta tüdő, szép torok, még a füle is ok.
Most dél óta alszik, de csak azt veszem észre, hogy újra tiszta láz, és zihálva (hú, így kell ezt írni?) veszi a levegőt.
A foga tényleg nagyon csúnya, mondhatni ronda, de azzal sem tudok mit csinálni, mind így jött, de lázas még nem volt tőle.

Balim,
hát az tényleg megnyugtató, hogy nem a hugyúti. Szegény Lili így is végig ordította még megvizsgálták. Most felébredt, és dobálja magát az ágyba... valami csak fáj neki....

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bakker, 39,9 a láza. Most mi a túró lehet vele??????????
Pl. egy vakbélgyulladást mondjuk hogy vesznek észre egy gyereknél?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,

Csak ötletelés, de ki tudja....

Középfülgyulladás? Arcüreggyulladás? nekünk fél éven át az volt, havonta egy magas lázzal, (piros torokkal). Tünet más nem volt, mert elméletileg a középfülgyulladás nem is fáj. (nem tudom, mivel Ádám nem beszél nem panaszkodott rá, illetve nem is mutatta).
Ha nincs MRI akkor nem is tudunk róla. Mindig a torkára lett fogva a láz.
Azt nem tudom, hogy egy középfülgyulladást mivel tudnak megállapítani, azon kívül hogy a fül-orr-gégész timpanométerrel megnézi. Gyerekorvos meg tudja állapítani?
Serr, ebben te vagy otthon.... Hogy lehet megállapítani?

Kép

Kép
nyhk

Nyhk,
ha minden igaz, Mino épp intézi nekünk, hogy el tudjunk menni megnézetni a fülét. A gyerekorvos visszahívott, azt mondta, hogy a fül tud ilyet csinálni. Ő reggel ugyan belekukkolt, tök jó kis nézőkéje volt hozzá, azt mondta talán a külső fülében van valami, de nem nagy valami.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
óh, ti szegények! Szerintem a foga nem okozhat ekkora lázat, itt biztos, hogy tovább kell kutakodni. Itt bent az ügyeleten megnézik a fülét is a fül-orr-gégén. Este 6-tól van ügyelet! Próbáld csillapítani a lázát valahogy.

Ser,
anyóséknál kaptam le a polcról a Da Vinci kódot, eddig még nem volt időm rá, most meg nem tudtam letenni. Egyébként nekem is tanulni kéne már ezerrel a nyelveket...
balim

Balim,
voltunk bent a fülészeten, megnézték, semmi baja a fülének. Fogalmam sincs most már mi lehet akkor. Megint 39.7 volt a láza, csak sír, szenved...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina
sajnálom,ez már naon nem jó.Hátha meglesz most már a baj forrása.

Balim
én is azt kezdtem el olvasni egy hete,de hát nincs mindig idöm rá.És hát vastag.

Geli
mindjárt két éves Gergö,jól látom?
Sajnálom a betegséget,jobbulást.Annát is ki kellett vinni múlt héten az ügyeletre,ment a hasija,hányt,piros volt a torka.Vírus tombol.azt mondták.A szomszédban is elég sok most a beteg.
Gyógyuljatok gyorsan!

Ser
a legjobbakat holnapra,Hannának kitartás,ne aggódj,jó kezekben lesz.Kivel lesz?Holnap kezdesz egyáltalán?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Lina, ez a laz :( :( :( Mi a turo lehet ez? :?
Jobbulast kicsi Lilinek!

Geli, gyogyuljon meg gyorsan Gergo is!

Lili, mi ujsag a dokiddal? Hallottam ezt-azt... :roll:
Gyerekek?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?