Új privát üzeneted érkezett!

Nóri: Akkor együtt megyünk nyaralni! :D Az idő csak jó lehet! 8) Már számolom nagyon a napokat....órákat.... :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimme:mi csütörtökön hajnalba indulunk!Egy hétre megyünk.Ti egész pontosan hol is lesztek?
Vendég

Ja, jövő csütörtökön indultok? Mi most vasárnap és péntek estére (sajnos) már itthon is leszünk. Balatonfüreden lesz a szállás. És ti?

jaimee

Jaimme:hát azért az is valami, ahoz képest, hogy alig tudtad megfűzni apát!(ha jól emlékszem)
Jó lesz nagyon, a víz is szuper és nem lesz 45 fok!
Hát igen, mi csak 9.-én jövőhéten megyünk, külföldiába!
(első repülőutam, már most be vagyok szarva... :oops: )
Vendég

Hűha, akkor nagy élmény lesz már maga az út is ! :lol:

Apát sikeresen megfűztem, öt éjszaka nem a világ. Addig tud élni szg. nélkül is talán... :D

jaimee

Nagy élmény lesz, ha egyszer hazaérünk!!! :lol: Ráadásul éjszaka jövünk haza, kintről éjfél körül indulunk, hajnal 3 körül vagyunk pesten, onnan még hazakocsikázni....brrrr.
De nem dumálok.Jó lesz és kész, max véresre szorongatom a kezét a drágámnak.
Nagyon csini a pocakod, nem tudom miért rejtegetted eddig!!! :lol:
Vendég

Ne izgulj, van azok a gépen robotpilóta, az az igazi elalszik vagy ilyenek.... :lol: És Pest gyönyörű éjszaka odafenntről.

jaimee

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ne már.Így is nézem a légikatasztrófák c.sorozatot!
Látom a te párod sem bírja kommunikációs eszköz nélkül sokáig, ha a szg számítógépet jelent.Az én párom a mobillal van így, azzal dolgozik, kíváncsi leszek, hogy bírja majd nélküle napközben. :wink:
Vendég

Nóri: mikor fogsz tesztelni? Remélem a gólya érkezett! Nagyon kellemes nyaralást!

Ne is mondjátok ezt az utazást!! Jövőhéten megy a férjem és tiszta hülye vagyok, de már most nagyon hiányzik!!! Sebaj, majd szeptemberben ketten is megyünk valahova megint...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni:csak viccből írtam, nem tesztelek, mert nincs miért.Meg fog jönni pár nap múlva, úgy, ahogy mindig is szokott. :wink:
Mikor kapunk új pocakfotót?
Ne izgulj, nem maradsz egyedül, apa meg hamar visszajön!!!Aztán annál jobb lesz kettecskén!(bocs hármacskán) :lol:
Vendég

Nóri: nahát, én meg itt izgulhatok.. :) Ha minden igaz, akkor holnap meg tudom fűzni apukámat, hogy fotózgasson...Bár 14-re megyünk uh-ra, így lehet, hogy csak csüt marad belőle...

Ajánlom is neki, hogy hamar jöjjön vissza...! :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaimee, Nóri,
de jó lesz nektek! Pihi ezerrel..... :)

Nóri,
ne félj a repüléstől. Gyönyörű odafenn. Nekem a férjem parázik, de nagyon. De csak a fel meg le szállástól. Odafenn meg már megnyugszik. :)
De tényleg csodálatos Budapest éjjel. Én már kétszer láttam éjjel landolás közben. Soha nem lehet ezzel betelni.....

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Megint csak gyorsan tudok irni egy pár sort, bocs, ha valakit vagy valamit kihagyok, de nagyon rohanok...

Nóri, Jaimee,
jó pihenést nektek és érezzétek nagyon jól magatokat!

Nóri,
ti lehet, hogy hármasban fogjátok jól érezni magatokat? De akkor hogy fogsz repülni? :lol:

Heni,
nekem is nagyon hiányozna apa, de ne szomorkodj, nagyon jó dolog miatt nem tudsz most velemenni, az megér egy kis magányoskodást, nem? :lol:

Na, akkor sziasztok, holnap jövök!
sirkici

Sziasztok!

Ma rendesen megszívattam magam. Reggel 5-kor kinyílt a szemem és elrohantam pisilni. Utána visszaaludtam és megint felébredtem. Azt hittem 6óra van és megmértem a hőmet. 36,1. Majd rápillantottam az órára és 5:45 volt. :evil:
Utána megint rögtön visszaaludtam. Majd 6:35-kor a férjem ébresztett. Akkor megint mértem: 36,4.
Természetesen most passz, hogy melyik hő a jó, de valszeg az utóbbit írom be..... :roll:

Kép
Kép
gabi82

Jó reggelt!

Gabi,
szerintem inkább az előző hődet kellene beirnod, mert az csak 15 perc csúszás, a második pedig 35 perc, de persze én nem vagyok valami okos ebben a kérdésben. Én sem tudnám eldönteni, de inkább a 6 óra előtti, mert a visszaalvás utáni már nem számit, ha jól tudom... :oops: :P
sirkici

Jó reggelt!

Sirkici: most már azt várom, hogy minél hamarabb menjen, mert akkor hamarabb jön haza...

Gabi: jó kérdés! Sajna ebben nem vagyok valami járatos! Talán inkább én is a közelebbi időpontos hőt írnám be.. Nem úgy van, hogy minden reggel +- 30 perc eltérés lehet?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Halihóóó!!!

Hol van mindenki elveszve? Sosem látok bejelentkezett fórumozókat, akárhányszor is járok erre!

Hol vagytok? Andi, Babszika, Nóri, Mirci, Biborlány, stb.?
sirkici

6-ramegyek dokihoz..... Már most egyben van a gyomrom, hogy mit mond.

Heni,
én is úgy tudtam, hogy +-30 perc. Amúgy én is mindig ahogy megébredek, úgy mérem: 6:20-6:30-6:10. Mikor hogy :)

Kép
Kép
gabi82

Szép jó reggelt Mindenkinek!!!!

Mindenki nyaral? :)

Végre melegszik az idő!!!

Már nagyon vároma következő 5 napot! Kiderül a hőmből, hogy van e pé.
Nagyon-nagyon remélem, hogy lesz!!!

Amúgy a doki annyit mondott, hogy ne izguljak, csak rosszalkodjak nagyon nagyon sokat!!!! :oops: :D

Kép
Kép
gabi82

Jó reggelt!!!!!

Gabi!
Amit a doktorbácsi mond, az szent és sérthetetlen!!!! :wink: :lol: :lol: :oops:

Sirki!
Én vagyok ám, csak ....

babszika

NA, akkor szép napot nektek!

babszika

Sziasztok!

Nem kellett sokat visszaolvasnom..úgy látom mindneki pihen-építkezik..stb.
Babszi:sajnálom, hogy rosszul viseled.... :cry: de tudod, a cél szentesíti az eszközt!
Gabi:ha a doki mindent rendben talált, akkor az tök jó!

Nálam semmi extra történés, elvileg ma kéne jönnie pirinek, de se híre se hamva...de 4 napot rá kell most számolnom a szuri miatt.És ha tényleg 32 napra jön, akkor jól fog indulni a nyaralás... :roll:
Vendég

Nóri: Bocsi, nem vagyok képben, de lehet, hogy meg sem jön, nem?

jaimee

Jaimee:igen, elvileg benne van.De nem hiszem, hogy az első gyógyis hónapban összejönne...Meg nem is érzek semmi különöset.
Vendég

Nóri, azért drukkolni lehet? :)

Kép
Kép
gabi82

Nóri: Hááááááát.... :lol:

Érezni meg nem is kell semmit.

jaimee

Sziasztok!

Itt vagyok,megjöttem.

Látom zajlanak az események,sok sok zebrás tesztet kívánok Mindenkinek!!!

Nálam semmi extra.Hőmérő a kukában.Most nézem a vonalzómon,hol tartok.
A filmnek vége...kicsit kevesebb lesz a munka,de nem unatkozom.Én zebrás teszttel október november környékén szolgálhatok majd :wink:
vedresandi

Hééé, ilyen erővel mindenkinek drukkolhatunk!!! :wink:
Pl neked is Gabikám! :lol:
Jaimee: :lol:

Tudom, tök rég volt zebrás teszt a topikban és én is szívesen látnék már egyet...úgy érzem, ez nem az én hónapom.
De azért aranyosak vagytok! :lol:
Vendég

Szia Andi:ezer éve nem láttalak...már azt hittem leléptél holywood-ba! :lol:
Vendég

Nóri:nem mentem ámerikába,itthon egyengetem rögö utamat :wink: :lol: :lol:
vedresandi

Sziasztok Lányok!

Visszatértem nyaralásból. Sajna visszaolvasni nem tudtam, úgyhogy most fogalmam sincs kivel mi történt az elmult hetekben, de mostantól próbálom ismét követni az eseményeket.

Végre meglettek a hormon eredményeim, minden ok, azt mondta a doki, türelem és előbb utóbb itt lesz a baba.

Bár ebben a hónapban szerintem kicsit talán túlontúl is igyekeztünk a párommal, (pé körül minden nap....). Szerintetek milyen gyakorisággal ideális az együttlét? Nekem a doki azt mondta pé elött 3 nap szünetet érdemes tartani, aztán minden másnap.....
szóval velem ez a helyzet.

lánykák mindenkinek drukk ezerrel, a babához, vagy a kezelések átvészeléséhez, meg mindenhez...........
mirci74

Mirci: Hali! Na ugye, gondoltam, hogy minden oké veled. Csak a türelmed kell kicsit növeszteni. :wink:

Egyetértek a dokiddal (én okos :oops: ) Mi pé előtt 5 nappal kezdtük, és aztán 2 naponta.

Olyat még nem hallottam, hogy valakinek a sok szextől ne lett volna gyereke előbb utóbb, úgyhogy bizton nem rontottatok el semmit! :wink:

Várunk mielőbb a babás topikban. Most vagyunk vagy 5-en, úgyhogy nagyon kell az erősítés. :wink:

jaimee

Szia Jaimee!

Nagyon sokat alakultam ám :wink: már nem vagyok olyan pesszimista, és beláttam, hogy tényleg türelmesnek kell lennem. Persze azért meg is nyugodtam, hogy minden ok.

Remélem hamarosan csatlakozhatom hozzátok!
mirci74

Az az igazság, hogy így a szabadásgom alatt csak be-be kukkantok... viszont szeretném megosztani a jóhírt a násznéppel, hogy karácsony tájékán lesz esküvő. Akkora várjátok az ovu teszteket;-)
Talán akörül kezdődik a babaproject is... viszont a lakás dolog lassan indul.. :)Olyan izgatott vagyok. Részletekről később beszámolok.
Tudom, totál off voltam..de bocsi:)

Hőméréssel kapcsolatban csak annyit, hogy én mindig beállítom egy bizonyos időre az órámat: 5:30...és ha más nem egy hőmérésre megpróbálom kinyitni a szemem, és visszaalszok. És akkor mindig ugyanakkor mérem. Még így szabi alatt is. (hál istennek gyorsan elpilledek ezután is.)
Persze néha van időbeli eltérés, de szerintem! az a lényeg, hogy ne kelj fel az ágyból mérés előtt,még csak pisire sem.
Na ez már topicba valló:))))

Puszi mindenkinek, holnap még megpróbálok jönni:))
Vendég

Pöttye!
Én is így mérem a hőmet. Minden nap 6:10kor kelek és mérek. :lol:

babszika

Hol jártok???? :cry:

babszika

Itten:)
Vendég

Jó reggelt!

Pöttye!
Már csak 3 nap és pihiztek! :wink:

babszika

Jó reggelt!

Gabi,
te csak hallgass a dokira, főleg ha rosszalkodásról van szó... :oops: :D

Mirci,
gratula a hormon eredményedhez!!!

Pöttye,
akkor szép karácsonyod lesz... :lol:

Babszika,
sajnálom, hogy igy viseled, de én is egyetértek Nórival, hogy a cél szentesiti az eszközt. Tudom, könnyű mondani, de fel a fejjel!!!

Andi,
még szerencse, hogy nem mentél el hollywoodba! A hőmérőd komolyan a kukába dobtad? De szerintem neked tényleg nem fontos mérned, mert látszik, hogy jól működsz, mesébe illőek a görbéid, meg persze Dani is bizonyiték,...

Van itt valaki?
sirkici

Apropó, Nóri,
a hődet te nem méred, ugye? De most látom, hogy még nem jött meg! Honnan veszed, hogy a 32. napon kell, hogy megjöjjön? Bocsika, de nem értettem tisztán.
sirkici

Én vagyok. :lol: 8)

Csajok!
Vmi hülyeséget írtam...
Nóri is meg te is Sirki arról írtok, h sajnáljátok, h rosszul viselem.... de most mit is?? :oops:

babszika

Na, én meg akkor dobok egy görbét:

Kép
sirkici

Szia Babszi!

Nekem irtad, hogy te vagy ám, csak...
sirkici

Jó reggelt!

Babszi:nem azt írtad, hogy megy a hasad a gyógyszertől??? :oops:

Sirkici:én sosem mértem... :wink:
A dokim azt mondta, hogy a tüszőrepesztő szuritól számított 14. napra várjam pirit.És az a 32.nap lesz, nem a normál 28.
Vendég

Hűűű, Sirki, szíííp a görbéd! :lol:
Vendég

Sirki!
ez naggyon izgi!!!!!!!!!!!!!!!

ja, azt nem azért írtam.... hanem, mert bejelentkeztem, de hiába. vagy nincs senki, vagy nem szólt senki hozzám

Nóri!
Szerencsére csak egy éjjel volt ilyen. és arról is én tehettem, mert brassóit ettem.

babszika

Nóri,
igen te nem méred a hődet, de most sem vagy rá kiváncsi? Hogy birod ki? És mi van akkor, ha csak tegyük fel, hogy nem jön a szuritól számitott 14 vagy 15 napon, akkor azt mondta a doki, hogy tesztelj, vagy mi?
sirkici

Jaaa, értem.Bocsi, akkor félreértettem. :shock:
Majd küldök ám még recepteket, csak kicsit el voltam veszve munkailag, de ma már lesz időm!
Vendég

Babszika,
akkor jó, örülök, ha minden rendben van veled, ezt jól összekevertük, de mindenesetre a lényeg, hogy jól vagy! Mi van a munkahellyel? Váltassz?
sirkici

Nóri,
kösz, nekem is tetszik, ha nem csak egy napot lettünk volna együtt "úgy", akkor még reménykednék is, de igy? :oops: :D
De mostmár semmi sem állhat a babaproject útjába, augusztus van, és mostantól már szabad az út, nem érdekel senki, meg semmilyen munka, gyereket akarok! Úgy örülök, hogy augusztus van!
sirkici

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?