Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntést!
Annyira jol esett!
És én is kivánok Annácskának és Pupynak nagyon boldog névnapot! Kép

És persze Kingának és Kristofnak is!!! Kép

Nem tudtam sajnos mostanában jönni mert sajnos szegény Marcikám nagyon beteg volt!
Úszotáborban volt (hazajövös) és ott összeszedett "gyönyörü" dolgokat!Azt sem tudtuk mivel kezdjük hirtelen az egész kezelését a gyereknek persze orvostol orvosig rohangáltunk!De majd feltétélenül jövök és mesélek meg persze visszaolvasok!!!!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Óh, szegény kisfiad!Mit szedett össze?Vírus, bőrbaj?Mielőbbi jobbulást kívánok neki!Remélem Ágostont nem fenyegeti semmi kórság!

Emilinek tegnap megvolt a 2. átaludt éjszakája is! :D Persze előtte jól bezabált, megevett tejpépből 180-at, majd 1 óra múlva tápiból 140-et! :shock: Ez volt most éjjel is, de 1kor csak felébredt, és evetett 140-et, majd fél 5kor 120-at.Ki érti ezt a gyereket? :) De talán jön a front, mert velem meg egész éjjel forgott az ágy, a vérnyomim is kicsit alacsony volt, talán ezért.
Ma készülünk Tokajba kirándulni, remélem jó lesz.
Ja, és Emili mostmár forog rendszeresen a hasáról a hátára! :D
Csak még mindig kell porszivattyúzni az orrmányát, ami nagyon hálátlan feladat, szegénykém olyan csúnyán néz rám utánna. :( De majdcsak elmúlik már ez a takonykór.(amit tőlem kapott el szegénykém :evil: )
Szép napot!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Pupy: nagyon köszi, hogy így drukkolsz nekünk! Ha esetleg szeretnél találkozni, csak szólj! Amúgy aug 8- aug 18 ig még férj uram sem lesz, így Óbudán fogok tartózkodni a szüleimnél :)

Pankaa: nagyon kellemes kirándulósdis vasárnapot Nektek!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Zsuzs!
Én másfél év sikertelenség után azonnal orvoshoz fordulnék! De ti tudjátok, hogy van-e még türelmetek kipróbálni a hőmérőzést és egyéb apróságokat. Én az orvost javaslom inkább, nehogy addig is elvesztegetett idő legyen.

Fleur
1800 gr a lányka, ez tök jó! :) Na és ha majd megszületik, akkor lesz ám igazán gyönyörű, a szemed is alig tudod majd levenni róla :) Pihizz sokat, gyűjtsd az erőt :)

Pupy
Sikerült beszélni pároddal? Drukkolok nagyon! A részlet csak rád tartozik, ha gondolod, az eredmény nekem bőven elég.

Lányok
Roli ma 1970 gr!!!!!!!! Szuper, 70 gr-ot hízott 1 nap alatt, ennyit még sosem :)
Sajnos nem felhőtlen mostanság az élete odabenn, de ez van sajnos. Sokat sír, mert nem lakik jól. És mert sokat sír, kifárad, ezután nem tud cumisüvegből sokat enni, és még kell neki a szonda. Most emelték a kaja adagját, talán ez kicsit javít a helyzeten. Tegnap 1,5 órát sírt, mire kapott teát, hülye anyja (aki majd' minden nap "csak" kétszer látogatja) hiába mondta a nővérnek, hogy éhes maradt még, illetve kevés a kajája, teát előbb is kaphatott volna... Irtóra sajnáltam szegény babát, a végén már én sem tudtam megnyugtatni. Szívszaggató volt, el is tört a mécses este itthon.
KÉrdezem ma, milyen teát kap, gondoltam, én is olyan gyerekteát veszek akkor. Ja, NEM gyerekteát kap!!! Hát nem kaptam szikrát.
Várom a tapasztalataitokat, ajánlásotokat gyerektea ügyben, hátha itthon is kelleni fog neki.
Meg tápszer ügyben is ha van tanácsotok, szívesen venném. Bár azt felírja majd a gyerekorvos. A tápszert hogy kell elkészíteni, és előre is el lehet, pl az éjszakai adagot, vagy mindig frissen kell?
Köszike :)

Tündi
tündi30

Sziasztok!!!

Először is (bocsi, hogy késve) Istenke éltesse Kristófot, Pupyt, Anikót, Annácskát!!!

Tündi!
Tüneményes a kisfiad!!! Megzabálnivaló a mosolygós képeken, látszik, hogy sokat nőtt!! Nagyon gratulálok a hízáshoz!!! Nemsokára hazavihetitek! Ez a kaja-dolog… A nővérnek nincs szíve??? Az egy dolog, hogy esetleg nem volt ideje, na de könyörgöm… Ha éhes a baba, nem igaz, hogy nem tud rá vmelyik nővér időt szánni, hogy megetesse…Tápszer-ügyben épp egy másik fórumon volt róla szó, hogy egy anyuka elkészíti és hűtőben tárolja steril üvegben. Más pedig azt mondta, hogy frissen készíti el, csak a vizet forralja az összeset fel, azt meg csak melegíteni kell mikróban. De állítólag a tápszeres dobozra rá van írva, hogy mindig frisset kell csinálni. Én a helyedben biztos így tenném, attól biztos nem lehet baja Rolikának, a hűtő azért nem igazán egy steril hely… A kórházban hogy csinálják? Teáról nem tudok írni, mert nem nagyon adtam Kendének, de gyógyszertárban biztos tudnak segíteni…

Angie!
Jaaaj, de édes Szilárd ezzel a komoly tekintetével! :D

Syry!
Elvileg egy hónap múlva megyek újra, az szeptember elején lesz.

Évi!
A csudába… :( Pedig nagyon bíztam a tüsződben…

Pupy!
Sajnálom, hogy ilyen nehéz heteken mentetek át… :cry: Remélem, hogy anyukád is jobban lesz most már, és rendeződnek a dolgaid a férjeddel is.

Tina!
Juj, de jó ez a kép a babádról!!! Nagyon formás ő is, hozzuk a topikformát… ;)

Anikó!
Jaj, szegény Marcid… :( Jobbulást kívánok Neki!

Mi jól vagyunk, de pihengetnem nem sikerül annyit, amennyit kéne… De hát nem is voltak illúzióim, hogy fogok… :twisted: :D Kendének készülődnek az alsó szemfogai, így megint nyáltenger van. Jaj, és végre elkészültek a szülinapi képek (némi késéssel :P)! Íme:

Fúúúúúú, már egy éves vagyok??? Atyaég, asszem, öregszem...
Kép

Anyaaaaaaa, ebbe most tényleg belenyúlhatok???
Kép

Látjátok, milyen szép virágot kaptam?
Kép

Így kell megszagolni: haaaapci! :D
Kép

És a végén egy meglepi-kép:
Kép
(Ez volt 12 hetesen, mi lesz később??? :shock: ;) )

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Kacsa!
Kérdeztél Nárciszról. Valamelyik nap beszéltem vele. Nagyon jól vannak, szeretik az új lakásukban. A lányok is nagyon ügyesen csinálnak már mindenfélét a koruknak megfelelően. Nincs netjük, ezért nem ir. Ja és:

Nárcisz puszil MINDENKIT!!!

Pupykám!
Annyira sajnállak, hogy ennyi gondod akadt. Szegénykém, remélem, nagyon hamar megoldódnak a gondok. Megszakadna a szivem, ha boldogtalannak látnálak. Legyél türelmes Lacival, mert a pasik mindent másképp éllnek meg, és eddig nagyon állta a sarat. Most egy kicsit leengedett, de ha türelmes vagy vele, vissza fog billenni a régi énjébe. Ne provokáld, inkább légy kedves hozzá. Tudom, nagyon nehéz ilyen állapotban még több kedvességet csikarni magadból, de mi nők erősek vagyunk, és vannak vésztartalékain. Most kell elővenned, és használnod a rejtett erődet. Szivemben gondolok rátok.

Tündi!
Én rákérdeztem a korházban, hogy milyen teát adnak nekik és miért. Nagyon gyenge feketeteát kicsit megcukrozva. A feketetea abban az erősségben nem árt a kicsiknek. Nincs mellékhatásuk (hascsikarás kialakulása pl.), a cukrot pedig nem feltétlenül az ize miatt teszik bele, hanem mivel az első napokban nincs még igazi teje az anyának, igy a vércukorszintjüket szinten tartják (remélem, nem irok hülyeséget, de igy emlékszem). Gyerekteát azért nem adnék, mert azok nagyon el vannak cukrozva, és hamar hozzászoknak a babák, és nem akarják később a sima vizet meginni. Én mindenképp azt javasolnám neked, hogy kérdezd meg bent, hogy adhatsz-e babavizet Rolinak. Szerintem igen lesz a válaszuk. Én azt tapasztaltam, hogy ha egyből vizzel szoktatod, akkor elfogadják, és meg is isszák később is. Én vizet adok Szilárdnak az első pillanattól, és sosem volt gond. Mai napig szivesen megissza semmi cukor vagy citrom nélkül.

Anikó!
Hogy legyen a talival? Priviben megbeszélhetjük. Marcika jól van már? Szegényke, előszőr volt táborban?

Ezen a hétvégén vendégjárás volt nálunk. Kicsit elfáradtam, nem tudok most másnak irni. Bocsika ezért mindenkitől.

Puszó!
Vendég

Kacsa! Panka!
Bocsi, Panka kérdezett Nárciszról :oops:
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a névnapit jókívánságokat a kis ünnepelt nevében! Én is utólag kívánok minden jót Pupynak, Anikónak és Annácskának!

Tündi :) Írtam neked a babás topikba!

Évi :) Nagyon sajnálom az eltűnt tüszőt, jól ki is akadtam rajta :shock: :shock: De legalább tudjátok, mi lehet a probléma és a Closty remélhetőleg tényleg helyreteszi a dolgokat!

Anikó :) Jobbulást kívánok Marcinak!

Norwell :) Nagyon édes a kis Kende, no meg a pocid is!!! :lol: :lol: :lol:

Tina :) Gyönyörű a kismanód, bakker hihetetlen, hogy repül az idő, hogy már túl vagy az első trimeszteren! :shock:

Jó éjt mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Lányok!

Újra itthon vagyok!
Nagyon fárasztó volt kint ! Hulla vagyok! Kb 1 órája értünk haza, de meg kellett nézzem, mi van veletek!

SZUPIK A BAUCI FOTÓK!!! :D :lol: :D :lol:

Angie!

Hová valósi vagy?
Sajnálom, hogy nem tudsz haza menni!
Mi most vittük volna magunkkal Lac anyukáját és a nagyobbik lányát, de anyós rosszul lett indulás előtt 1 órával, így maradtak itthon! :?

Maci!

Azért még nem kizárt, hogy nektek egy hónap is elég lesz… :lol:
mikor is derül ki????
Miért is nem válaszolsz Juca kérdésére??? Szóval, titkolsz valamit??? :wink: :lol:

Jajjj Fleur!

Nagyon izgi lehet már…. :D Annyira kíváncsi vagyok rátok!
Tök jó, hogy tudod, hogy mikor milyen részével tapos…
:D Ti milyen házban laktok? Azoknak a több emeleteseknek valamelyikében??? Tetőtér?!?!? Durva lehet a meleg…
Nagyon csini vagy! Már mekkorát nőtt a pocid… :D

Juca!

Mennnyire szupik a képek… :D :D :D

Andy!

Hááát, nem az igazi a válasz, de tudjátok, szerintem semmi sem véletlen… Egyébként pedig mint azt Unique is írta a kiszállós módszer nem 100%! Lac 2 lánya is így lett… :wink: :D

Pupy!!!! :lol: :lol: :lol:

Na végre! Ez tök jó, hogy mire haza jöttünk Erdélyből, Te is ide értél!!!
Hurrrrá-hurrrá!!!!! :D :D :D
Nagyon boldog névnapot kívánok!
Sajna bunkó volt a telcsim kint, így nem tudtam írni Neked! :? :(
De a többit majd szóban!!! :wink: :D
Lac helyre jött már?
Tarts ki, és legyél erős addig is!!!
Beszélgetés: Tudod, én mondtam neked, hogy én Lacom sem az a lelkizős tipus, de sokat segít ha levelet írok neki! Ha gond van, leírom mit gondolok! Ettől megnyugszom, és tudatom is az álláspontomat, és ráadásul az esetek 99%-ban úgy végződik a dolog, hogy odajön a 2 nap szótlanság után, és elmondja, mit gondol, és odabújik, hogy ne haragudjak…
:D
Mikor látlak???? :D :D :D

Évi!!!

Nagyon sajnálom a tüsződet! :cry:
De talán sinen vagy már, és nem kell sokáig várj a pocakra
:lol: :D :D

Most alszom egy picit!

Puszi és jó éjt mindenkinek!!! :D

eszter82
Budapest

Kicsit bedillósodott a vonalzóm, és mivel örökre összevesztem a hőmérővel és a görbe készítéssel, fogalmam sincs, hogy most hol tartok a cikluson belül :oops: :? :( :oops: :? :shock:

eszter82
Budapest

Tündi!

Hihetlen min kell átmennetek a kisfiaddal. Nagyon szorítok nektek, hogy tényleg hamarosan együtt lehessetek. Nagyon megérdemelnéd már.

Évi!
Sajnálom az eltűnt tüsződ. :(

Norwell!
Tényleg jó nagy a pocakod.

Pupy!
Ezek az otthoni gondok nem egyszerűek... Anyukádnak jobbulást kívánok.
Párod meg csak észhez tér hamarosan. Mindenkinél vannak hullámvölgyek. :cry:

Timika!
Sajnálom hogy Kristóf eredményei sem letttek megnyugtatók.
Ja és egy régi kérdés ha Billings van akkor kell belehúzni. Ha lehet aznap.

sziasztok
Vendég

Maci
mi újság? remélem menzi sehol? mára tervezted a tesztet, igaz? :wink: :D jelentkezz!!

Norwell
szupi a pocakos kép, meg Kende szülinaposai is aranyosak. :lol:

Tündi
kívánom, hogy minden rendben legyen Rolival és hamarosan hazamehet veletek. Teakérdés: beszéld meg a gyerekorvossal, ő mit ajánl. mi nem teáztunk. Máté vizet iszik, azt is kb. 1 hónapja rendszeresen (pohárból :lol: ).

Most nem írok többet, mert Máté a kezemben. (ezt a sok szünetet ő

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok Lányok!
Ne haragudjatok de igéretemmel ellentétben most egy darabig nem tudok jönni!
Sajnos a nagymamám ma reggel meghalt! :cry: :cry:
Még tegnap elvittem hozzá Ágostont,hogy elbucsuzzunk töle! :cry:
Körülötte ültünk mindannyian hogy mellette lehessünk az utolso pillanatokban!De végül ma reggel adta fel a szive a harcot! :cry:
Majd jelentkezem! :cry: :cry: :cry:

KépKépKépKép
aniko24

Anikó
nagyon-nagyon sajnálom :cry: és részvétem. Akkor ezek szerint még látta a dédunokáját. Hosszan betegeskedett?

Kép

Kép
syrynx

Anikó :cry:

Őszinte részvétem... :cry:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Anikó!
Őszinte részvétem! :( Én is nagyon aggódok a nagyim miatt, ő sincs a legjobb formában. :(

Angie!
Köszi az infót Nárciszékról!

Norwell!
Húha, mekkora poci!Csak szépen növesztgesd tovább!
Aranyosak a szülinapos képek!Most én is megennék egy kis tortát :D

Hát én azt gondoltam, hogy ha majd Emili tud maga forgolódni, akkor nem kell éjjel ezért bemennem hozzá.Hát nagyon tévedtem, mert hasról hátrafordul, de vissza már nemmegy, így mehetek be hozzá, míg el nem alszik.Ráadásul mostmár ha hason van, állandóan gyakorolni akarja az új tudományát, és akkor is megfordul, ha aludna, csak éppen erre nemjön rá. :?
Szóval most pörgünk mint a riglispill.

Kép
pankaa

Sziasztok!

Anikó! Részvétem... :cry: :cry: :cry:

Junko :) Az gáz, mert nekem most a 28. cn-on volt :shock: :shock: :shock: Akkor most mi van???
Magatokról nem írsz egy kicsit?

KépKép

KépKép
timika

Tjuca
elolvastam az Apehes ügyedet. Ha tényleg tévedés és önellenőriztél, nem lehet gond. Hívd fel őket és tisztázd mielőbb mi a gond. (bemenni gondolom most Kindzsével nem fogsz.)
Névnapodat most tartod, vagy. decemberben? Mindenesetre Boldog névnapot. :lol: (inkább kétszer mint egyszer se. :wink: Engem Júliának hívnak és Julianna napkor is sokszor köszöntenek, de nem bánom :wink: .) Láz ügyet remélem már elfelejtette Kinga. Kiderült mi volt az ok?

Panka
tök jó hogy felvetetted ezt a folt témát. Ha lehet én is azonnal kézzel kimosom, az a leghatásosabb módszer. sok örökölt ruhát kaptunk és csodálkoztam, hogy a legtöbbön semmi folt, hogy csinálják mások? :roll: . de a napokban megint kaptunk rucikat, azokon már biztony volt egy-két pötty...úgyhogy megnyugodtam :wink: :oops:
tök jó, hogy Emili is forgolódik már. Hát innentől fogva felköthetjük a gatyánkat, mert ez még csak fokozódni fog. :wink:

akkor én is kérdeznék egyet: kinek mi a véleménye a járókáról. Ti használtátok? mikor és kb. meddig? Mi most szeretnénk "bevezetni". Fa rácsos van, a régi hagyományos. (egyrészt ezt örököltük, másrészt hálósat semmiképp nem szerettem volna.)

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Anikó!

Nagyon sajnálom, de legalább mellette voltatok. :cry:

Syry!

Hát én is így gondolom. Kinga azután szépen be is pöttyösödött, de már az is elmúlt, kipipálhatjuk a 3 napos lázat. Most tartom köszi.
Járóka: fa rácsos van 1,2m*1,2m -es. Most már ritkán kéredzkedik bele, de ugye ott van az összes játéka. Amit, ha lehetne másat vennénk, olyat, aminek kiszedhető pálcái vannak. Erre nem gondoltunk, és most hasznos lenne. Szerintem jó a járóka, bár ne legyen benne egész nap. A fontos, hogy ő is úgy érezze, hogy az egy jó kis vacok, tehát soha nem rakd le büntiből oda, ne passzold le gyorsan, mondjuk, ha csenget a postás, hanem mondjad, hogy most te mész egy kicsit főzni, és most van lehetősége bemenni a járókába játszani. Ez meghozza a gyümölcsét. Kingának volt időszaka, mikor alig volt benne, mostanában megint sokat elmolyol ott. Egy ismerősünk viszont mindig akkor tette be a járókába, mikor már felment az agyvize, vagy büntetésből. Na a gyerek kezdettől ordít benne. Valamint, ha kikéredzkedik, akkor vedd ki. Ez is fontos, hogy amikor már te kellesz neki, akkor kijöhessen. Ez saját tapasztalat. De miért kérdezted, hogy jó vagy rossz???

tjuca

Tjuca
köszi a tippeket. Kivehető pálcásról nem is hallottam :shock: ,pedig tényleg praktikus lehet, főleg nagyobb korában. Szerintem könnyen bele fog szokni, az ágyában is jól el van, csak úgy vettem észre több hely kell már neki a forgolódáshoz, gyakorláshoz. A földre csak úgy még egyenlőre nem akarom lerakni. Azért kérdeztem, mert sokan ellenzik, hogy nem jó a járóka, mert be van korlátozva a gyerek. Persze ha el kezd majd mászni, ki kell engedni, hogy had próbálkozzon, gyakoroljon, ismerkedjen a környezettel. (akkor már kicsi lesz a járóka.)

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Végre kicsit utolértem magam a házimunkában :) Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a melegben semmihez nem volt kedvem... Így most volt mit pótolni :oops: Az ablakaim ragyognak, szőnyegek tiszták, padló fényes, vasalnivaló nincs :) Nagyon meg vagyok magammal elégedve :)

Juca, Jucmuc!

Boldog névnapot kívánok!

Maci!

Ne lapíts husom, teszteltél?

Tündi!

Nagyon ügyes nagyfiú Roli, mindjárt megvan a két kiló! Ez a tea kérdés kicsit meglepett, nem tudtam, hogy fekete teát kapnak :shock:

Norwell!

Tündériek a szülinapos képek! A pocakos miatt meg olyan sárga vagyok, mint a naposcsibe :wink: Nagyon csini vagy!

Eszter!

Üdv újra itt :)

Panka!

Nálunk is ugyanígy volt, mikor a Dóri megtanult forogni. Mondjuk ő hátról hasra kezdte az ipart. Forogni szeretett, de hason lenni nagyon utált, ezért állandóan ugrálhattunk "megmenteni", és visszafordítottuk. Persze éjszaka is. Volt, hogy vissza se értem az ágyamba, már megit sírt. Kb 1-2 hét alatt rájött, hogy nem olyan rossz dolog hason aludni, és nem vonyított többet, hogy fordítsuk vissza, azóta is hason alszik. Úgyhogy elmúlik ez az éjszakai program is :)

Syry!

Nekünk is volt járókánk (ill. a Dórinak :)). A három hónapos szülinapjára kapta. Túl sokáig nem használta, mert miután megkapta, pár nap múlva megtanult forogni, és ahogy Pankának írtam, mindig hasrafordult, és vissza kellett fordítani. Nekem meg könnyebb volt a padlóra lehajolni hozzá forgatni, mint be a járókába (nem volt emelhető az alja), így inkább bele se tettem. A mienk egyébként 100*100 cm-es, sima fa, hálósat én se vettem volna.

Juca!

Örülök, hogy jobban van Kinga :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Aniko,

Nagyon sajnalom, reszvetem! :cry: :cry: :cry:

Pupy,

Köszönöm en jol vagyok, es Te? Hogy telt a hetvege? Jobb egy kicsit a helyzet? Nagyon szoritok nektek! :D

Fleur,

Köszönöm szepen, nagyon ari vagy! Es megnyugtattal az AFP-vel kapcsolatban is! Azt mondta az orvos is es a neten is utanaolvastam, hogy az ultrahang sokkal többet nyom a latba. Köszi megegyszer! :D

Angie,

Köszi a hireket Narciszrol, en is puszilom O"t! Akkor probalj meg most pihenni egy kicsit! :D

Kép
Kép
jucmuc

Timika!
Ha jól emlékszem Kristóf is egy kései pé-ből nőtte ki magát. :)
És meg is jött utána?
Ha meg későn van ilyesmi dolog az lehet a terhesség jele is.
Velem semmi extrém. Házfelújítunk, kutyákat nevelünk.

Anikó!
Részvétem, és sajnálom a nagyid. Szép, hogy a család együtt el tudott tőle köszönni.

Jucmuckám!
Láttam ám a bébid, csodaszép.
Vendég

Anikó!

Szívből sajnálom! Hidd el, az nagyon sokat jelenthetett nagymamádnak, hogy ott voltatok vele!

Maci!!!!!!!??????

Azt hiszed, nem sejtjük, hogy miben mesterkedsz???? :lol: :lol: :lol:
tessék tájékoztatni az aggódó népséget itten!!!!!!!!! :lol:

eszter82
Budapest

Juca!Jucmuc!
Sok boldog névnapot kívánok Nektek!
Kép

Évi!
Sajnálom, hogy te sem tudsz jönni, de megértem, én is készülök lelépni itthonról több napra anyáékhoz. :wink:
Én is tervezem már is a házimunkát, de ablakot jó hogy nem mostam 7végén, mert ma esik.
Emili már régóta csak hason alszik, így nálunk ez fordítva van.Remélem hamar megoldódik ez a problema is!

Syry!
Én is gondolkodtam már rajta, de most úgy vagyok vele, hogy a földön van hely pörögni, .Egy vastagabb pléd van alatta, a padló sem hideg.Később úgy tervezem, hogy nem lesz járóka, ha gond van(pl, wc-re kell menni), addig megteszi a kiságy is.De ha vennénk, én is csak faléceset.De van műanyag is, szép színes rácsokkal.

Kép
pankaa

Junko, Jucmuc
Nektek is Boldog Névnapot!

Pupy
születésnap milyen volt? Szent a béke? Meg tudtátok beszélni a problémákat? Anyukád eredménye megjött már? Azt írtad 3 hete vártok rá.

Andy
veletek mi újság? Kiderült már Apa miért változtatta meg a véleményét?

Évi
szorgalmas háziasszony vagy. példát vehetünk rólad. (rám két mosásnyi vasalni való vár. :oops: )

Képzeljétek szombaton volt unokatestvér találkozó az egyik uncsitesóméknál. Minden évben tartunk. (4-esben.) Ott voltunk, ahol 13 éves koromig laktunk. Átmentünk a szomszéd nénikhez, akik már 83-88 évesek. Annyira jó volt látni őket, előjöttek a gyerekkori élmények. Az egyikük unokájával sokat játszottunk anno. Kiderült most ő is Csepelen lakik és három éves iker lányai vannak. :lol: Aztán este Martonvásáron művelődtünk. Kocsis Z + Örömóda volt. Klassz volt. És az eső is csak a koncert után eredt el. :wink:

Kép

Kép
syrynx

Evi, Panka, Syry,

Nagyon szepen köszönöm a köszöntest! :D Igaz en decemberben tartom de nagyon jol esett köszi! Kép

Junko,

Köszönöm nagyon rendi vagy! :D Sokszor eszembe jutsz, hamarosan kezdhettek ujra! Puszi

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Szerencsésen hazaérkeztünk a hétvégi kiruccanásból, de iszonyatosan elfáradtam. Sok volt ebben a melegben ez a Győr-Öttevény-Répcelak-Balartonudvari-Nagykarácsony túra.
Bár sokat most nem tudok pihenni, mert Anyukám is elutazott és most én járok fel a Papámhoz, hogy megnézzem mi van vele. Majd próbálok korán lefeküdni.

Köszönöm mindenkinek a képdícséretet! :)

Maci!
Nem ér ezt csinálni velünk! :wink:

Norwell!
Nagyon jók a képek és hát a pocak.... :) Szépen növöget! :) Ma már tőlem is megkérdezte 2 anyuka is, hogy csak nem kismama vagyok. Reggel mikor vettem fel a farmert hamar rájöttem, hogy bizony bővíteni kell a ruhatárat. :)

Pupy!
Tudtatok beszélni hétvégén? Sokszor eszembe jutottál.

Jucmuc!
AFP-ről már csak annyit, amennyit a többiek is írtak. (Ha nálam a körzetben gond volt, akkor elküldték a kismamát egy alapos UH vizsgálatra. Ott mindegyik esetben rendben volt minden és megszületés után sem volt semmi gond.)

Anikó!
Őszinte részvétem. :cry:

Panka!
Most néztem csak a képeket. Jók azok a víz alatti felvételek.

Közben most hívott Anyu, hogy a Papát majd csak holnap engedik haza a kórházból, mert még várnak egy vizsgálati eredményt, úgyhogy ma oda megyek be.

Ja és képzeljétek!
Tegnap, hosszas keresés után sikerült megtalálnom Picúrnak a szívhangját! Úgy örültem neki. Fel is vettem a telefonomomra! :)

Na, de most már tényleg megyek, mert nem akarok túl későn beérni a kórházba.

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Tina
ezt a kiruccanást egy hétvége alatt tettétek meg? Győr- Nagykarácsony szép kis távolság, még ha közte meg is álltatok. azért pihengessél is. ha jól értem a hozzászólásból, csak nem védőnéni vagy????

Unique
visszanéztem az utcsó hozzászolásod. A vonalzód a mai napon a 30 napos ciklus utolsó napját mutatja. Akkor most mi újság??????

Kép

Kép
syrynx

Tina,

Köszönöm szepen Neked is! Hogy talaltad meg a szivhangot??? Mi probaltuk sztetoszkoppal de nem talaltuk... :(

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

De nagy a csend!

Most nagyon csúnyát fogok írni, de megint elszakadt a cérna nálam!

Képzeljétek, milyen szemét vagyok!
Felhívott a barátnőm, hogy megint terhes...
szívből örültem, és gratuláltam neki, de miután letettük a telefont belém költözött az irígység, féltékenység! Annyira nem bírom felfogni, hogy nekünk 1 év alatt semmi nem jött össze, míg ők első próbélkozásra produkálják a babákat-és már másodszor!!!

Tudom, hogy egy rohadék vagyok, de ezt érzem... :oops:
teljesen bele vagyok keseredve megint ebbe az egészbe... :cry:

De ne értsetek félre! Tényleg nagyon örülök az ő boldogságuknak, meg sikerüknek, de annyira nem értem, hogy nekünk miért nem... :cry: :cry: :cry:

Most megint kilátástalannak tűnik minden!
És Lac azt mondta, hogy ne akarjam görcsösen! Szerintem nem vagyok rágörcsölve! Azaz délutánig nem voltam!!!!

Hülye vagyok? Félek, hogy lemaradok????
Nem !!!!!Csak babát szeretnék!!!!!!! :oops:

........... :oops: :oops: :cry: :cry: :oops: :cry: :evil: :evil:

Kérek pici vígaszt, vagy agy-helyrebillentést.....! Kérlek titeket... :cry: :cry: :oops:

szégyenlem magam! :oops: :oops: :oops: :cry:

eszter82
Budapest

Maci!!!!!

Apropó terhesek......
hogy állsz? :lol: :lol: :lol:

Nagyon drukkolok nektek, és szerintem jó jelek vannak, pláne, hogy nem jelentkezel.....

Miért vagy eltűnve?
Mikor tesztelsz???? :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Sziasztok,

Na hivatalosan is vége van a szabinak. Legalábbis egy ideig, mert aug-ban még Apa vesz ki majd 1-2 hét szabit, akkor is kicsit együtt lesz a család (melóhelyet vált, most kicsit lazábban veszi a régi helyen a dolgokat...).

Pupy, Annácska, Anikó :)
Utólag is boldog névnapot kívánok!

Anikó :( :( :(
Ez egy tragédia, de ahogy olvastam soraid, már számítottatok rá, ugye? Nagyon sajnálom... :(

Timika :)
Nincs kedved feltenni friss képet Kristófról? Jó nagy fiú lehet már! :)

Évi :)
Ez a tüsző-dolog... :( Áááááááááááááááááááááááááááááááá :( Ilyen nincs. :( Mondjuk én sem vagyok valami nagy Closty-párti, de ha csak ez segít.. :) Sok babó fogant már így. :) Szóval nem aggódni!!! :) Irigyellek a lakás-tisztatásg miatt! Nem akarsz átugrani hozzánk is? Csak 1-2 napra!!!! Vagy cseréljünk gyereket és megtudod, mit lehet csinálni 1-1,5 órás alvások alatt
:shock: Horror. De ha elmegyünk valahova (pl. nyaraláskor, anyuéknál), ott mindig alszik 2 órákat, cska itthon nem. Hogy van ez? :twisted:

Juca :)
Hívtalak is, de ki voltál kapcsolva :( Szóval apeh tipp: én Kindzsével együtt mennék be, nagy boci szemmekkel (előtte egyeztess időpontot, ne az ügyfélszolira menj, hanem egyből a bevallásosokhoz, akik a levelet küldték - ha telefonálsz, ki tudod nyomozni, kihez kell menni), hogy mindent úgy csináltál, ahogy kellett (önellenőrzés, stb-stb), de hogy Te nem értesz hozzá, de úgy gondolod, minden rendben van és hogy ezt Te nem is érted, mi ez a bírság, és trallallallalallala. Gyerekkel a kézben nehezebben küldenek el a ---ba. :)

Maci :)
Mizujs????????????????????????????

Norwell :)
Nagyon édi Kende! :) Gratula még 1x! Szép a pocid nagyon! Télleg jó nagy! :) :) :)

Ennyi voltam, egyébként 1 cn. :) Vonalzót majd később, most Apa jön a géphez :)

Puszi

KépKép
unique

Eszter
teljesen megértem a bánatodat. Nagyon sokan voltunk így, mint te (nálunk 9. hónapban fogant Máté, már épp terveztük a dokihoz menést, miközben pl. a Húgoméknál mindkét babó 3-4 hónap próbálkozás után összejött.). Egy ismerősömről most tudtam meg, hogy 12 hetes terhes, egy másik ismerős pár már másfél éve próbálkozik, és SEHOL SEMMI. Nagyon sajnálom őket, és neked is drukkolok. Szerintem ha elindul a kivizsgálás (ugye augusztusban) akkor tudni fogjátok, hogy van-e bibi és ha igen, mi az. Kitartás, már nem sok van hátra. :!: :!: :wink: Van akinek hamarabb adatig meg a baba, és van akinek rengeteget kell küzdeni érte. És nincs igazság a földön, mert sokszor olyannak "becsúszik" a baba könnyen, aki esetleg nem is akarja. Bár tudom, ez most nem vígasztal téged. De hidd el, tuti hogy már nem kell sokat várnod. :D

Kép

Kép
syrynx

Anikó!
Nagyon sajnálom a nagyidat :cry: Őszinte részvétem!

Eszter!
Szegénykém! Teljesen megértem, hogy most mit érzel. Én is átmentem ezeken. Ez teljesen normális dolog. Én azt gondolom, hogy akármennyire is legyünk görcsösek, elég egyszer tudatalatt elengedni magad (ahogy én is tettem), és jön a baba.

Brill??

Pupykám!
Hogy vagytok Lacival? Rendeződött valamennyire a helyzet a hétvégén?

Maci!
Bújj elő!!!
Vendég

Syry! Angie!

Köszönöm!!! :D :D :D

Tudom, hogy egyszer ugyis sikerül :lol:
Ti adtok erőt ebben, mert tudom, hogy hányan éltétek át ugyanezt, és ennél még sokkal rosszabbat is, és most boldog anyukák vagytok!
Egyszer én is az leszek, remélem!!!

Mégegyszer köszönöm nektek :D

Puszi és jó éjt! :D

eszter82
Budapest

Eszter!

1000 %-ig értem, amit érzel :oops: Istenem, de sokáig voltam én is így... Én se vagyok erre büszke, de két év alatt nagyon sok csalódás ért. Sorra mindenkinek sikerült körülöttem, amitől egy rakás tudodminek éreztem magam :(
Ne halogassátok a kivizsgálást, biztos csak valami kis gubanc van, kipofozzák, és már jöhet is a baba :) Azt mondják az okosok, hogy csak annak nem lehet gyereke, akinek nics méhe.
Nemsokára mi fogunk irigykedni rád, mikor hozod a jó kis zebrás tesztedet, meg a csini pocifotóidat! :wink: És egy év múlva meg adjuk a tanácsokat, ha az ebadta kölke teszem azt nem eszik :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Syry!
Köszönöm a köszöntést. Igaz én május 24-én tartom, :wink: de azért aranyos vagy. :)

Eszter!
Türelem.

Jucmuc!
Igen, szeptemberben.
Vendég

Köszi, köszi! :lol:

Ma már egy kicsit jobb a kedvem... :D

Évi!

Remélem igazad lesz, és majd nyavalyoghatok itt nektek, hogy nem tudom mit tegyek a lurkómmal!!!

Kb 10 nap míg megjön, és akkor indul a kivizsgálás!!!!
Egy percet sem várok tovább!!!!!! :!:

Junkó!

Igyekszem!!!Mármint türelmesnek lenni, de hónap közepén erről valahogy hajlamos vagyok megfeledkezni... :oops:

:D

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Maci!

Gyeremááááááááááááááááá :) Meséjjéééééééé :)

Unique!

Jobb ötletem van: inkább add kölcsön Laurát, addig nyugodtan tevékenykedhetsz otthon :)
Nekem sincs bajom a Clostival, ha segítene, én bármit megennék :) De nem biztos, hogy fog :( Biztos emlékszel, Dóri előtt hat cikluson át ettem eredmény nélkül... Most csak két dolgban bízom:
1. Annak idején, mire a Clostira került a sor, már pszichésen annyira rágörcsöltem, hogy ezért se jött össze, meg a dokim is elég bunkó volt
2. Dokinéninek van egy ötlete, miszerint ad a ciklus második felére valami olyan gyogyót, ami picit takarékra teszi az immunrendszert a beágyazódás idejére, és talán így ha tényleg összeférhetetlenség van köztünk apjukkal, akkor talán így kicselezhető.

Olyan rossz már most tudni, hogy ez a ciklus ugrott :( Tüsző nélkül ugye nehezen fogan meg az ember :(

Ráadásul tegnap hívtak a munkahelyemről, hogy egy munkatársnőm haldoklik. Tudtam, hogy előbb-utóbb sor fog kerülni erre a telefonra, mert nagyon beteg már egy ideje, de nagyon megrendített :( Annyira jó fej nőci :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Anikó!: rettentően sajnálom, hogy ilyen szomorú dolgo történt a családotokban!! Őszinte részvétem!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Nincs nagy pörgés :? Hol vagytok?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Na, én is ismét vagyok...

Anikó!
Őszinte részvétem! Ez olyan szörnyű... Az én nagypapám is igen leépült az utóbbi időben. Rossz belegondolni, hogy ő is hamarosan elmegy közülünk! :cry:

Norwell!
Nagyon szupik a képek! Édes a kis Kende! Na és a pocak! Nem semmi!!!!

Panka!
Gratula Emilinek a forduláshoz!!!

Jucmuc!

Ne legyél "elkeseredve"! Annó én is kerestem a szívhangot sztetoszkóppal és semmi! A barátnőm meg megtalálta! Ez sokmindentől is függ ám! Hogy helyezkedik, hol van a méhlepény stb... Ha a védőnéninél halljátok majd, meg a NST-n az leszz az igazi! Azt én is felvettem a telefonomra és a mai napig megvan, pegig Tököske már 14 hónapos.

Maci!
TÉNYLEG JÓL ELTŰNTÉL!!!! MERRE VAGY????

Syry!
Azóta nem beszéltünk apával, de egy kicsit talán bele is nyugodtam a dologba. Szerintem a következő kiborulásom a következő hónapban lesz, ha még akkor sem szeretné!
:roll:

Pusz mindenkinek!

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Végre van egy kis időm, a főnököm nemrég elment, így picit vissza tudok olvasni. És elvileg este már otthon is lesz net. :lol:

Anikó!
Őszinte részvétem a nagymamád miatt. :( Teljesen érthető,hogy a családoddl leszel.

Juca, Jucmuc!
Tegnap nem tudtam jönni, de utólag is nagyon Boldog névnapot szeretnék Nektek kívánni!!! :lol:
Vendég

Pupy,

Köszönöm, kedves vagy! :D

Andy,

Köszi, hogy leirtad! :D Most, hogy belegondolok az en placentam elöl van talan ezert nem lehet hallani. De amugy annyira nem fontos am ez nekem csak kiprobaltuk hatha... :wink:

Evi,

Sajnalom a munkatarsnödet ez szörnyü! :(

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Ismételten itt vagyunk! :) Sajnos most sem olvasta igazán vissza, mivel az elmúlt 2-3 hónapban jó nagy volt a termés, és már a látszattól is húha! :)

De egy dolog nagyon megrázott, hogy Anikónak meghalt a nagyija! Nagyon sajnálom, és őszinte részvétem hozzá! Mikor nekem meghalt a nagymamám, mi (szerencsére vagy sem) végig vele voltunk, mert itthon halt meg. És még búcsúzóul intett nekünk egyet! Szörnyű votl látni hogy elmegy, de neki ez volt a legjobb megoldás, mert sokáig betegeskedett, 1 évig feküdt! :cry:

Évi :)
Dóri egy gyönyörű szép kis hölgy büszke lehetsz rá!

Tündi :)
Megnztem a képeket Roliról, még így inkubátoron keresztül is csodaszép! :) azok a hatalmas szemek neki!!! Azt megkérdezhetem hgoy miért van még mindig kórházban, koraszülött volt?
Tea: Nekem a Hipp-es gyermektea jött be, igaz azt 4 hóstól lehet adni, de ajánlották a Mecsek teát is, amit már egész pici kortól lehet kínálni, ha muszály.
Tápszer: nekem szerencsére nem volt rá szükségem, mert 6 hó s koráig szinte végig szoptattam, és még mindig szopizik napi2x. Kb. 3 hós lehetett mikor - a szakkönyvek szerint - megnő a babák étvágya, hát ez nálunk is így volt, és sajnos nem tudta betartani még az áltag 3 órát sem, - holott az igény szerinti szoponak vagyok a híve - a védőnénink akkor írta fel a BEBA HA tápszert a környénkünkön élő kismamák ezt nagyn dicsérik, igaz akkor még 1300 körül volt dogoza. Szóval visszatérve, szerencsére én nem tapasztaltam meg milyen tápszerezni a babócát, de azt úgy hallottam, hogy nem igazán lehet előre elkészíteni az adagokat. De kérdem én nagy kómásan ordító pici mellett ki tudja pontosan precízen megcsinálni éjszaka, ja és még gyorsan is???????
Bocsi egy kicsit sok lettem! :oops: Mikor hozhatjátok haza Roland babát?

Norwell :)
Gyönyörű Kende, és már ő is lemúlt 1 éves, hát hogy rohan az idő! ÉS minden elismerésem a következő babóca vállalásához! :)

Egyelőre ennyit, képet most nem tudok feltenni, mert a párom telepíteni fogja a gépet, és mindent letisztított róla! ha kész akkor teszek fel Benedekről egy pár képet! Vannak elég brutálisak!!!! :twisted:

Pusza mindenkinek:

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!

Jucmuc!
A szívhangot a Baby-dopplerrel találtam meg, de annyira lent, hogy a kismamáknál annyira lent nem is szoktam keresni, meg általában csak a 16-17.héttől kezdem el nézni, akkor se 100%, hogy sikerül megtalálni. Csak a kiváncsiság vitt rá, hogy hátha, de annyira nem is mertem benne reménykedni.

Syry!
Igen, védőnő vagyok.

Eszter!
Kitartás! Tudom milyen érzés, de hidd el sikerülni fog! :)

Röviden ennyi.

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Eszter!

Mindennek ideje van. Olyan nehéz ezt elfogadni, de így van. Nekem sem esnek jól a bejelentések a környezetemben, de ideje van a tesóbabának is. Ki tudja, lehet nem tudtam volna normálisan kihordani. Nem bírtuk volna a túl kicsi korkülömbséget. Stb.
Az első gyerek jött, aztán Kinga nem. Dühös voltam. A környezetünkben is jöttek. Pont ugyanilyeneket gondoltam. Aztán mikor jött örültem piszkosul, és akkor meg hallottam, hogy akiknek az örömhírét hasonlóan fogadtam mint te, már több babát is szült halva, egy másik lány azóta pedig válik, mert két gyerek csak úgy besikerült egy friss kapcsolatba, és nem bírták. Aztán persze ilyenkor jön, hogy de nálunk helye lenne, és ideje lenne. Sosem tudhatod előre, hogy mi miért van. Talán később rájön az ember, de még erre sincs garancia.
Most már jönnek a vizsgálatok. Innentől egyenesben vagytok, előbb/utóbb jönni fog a gyerek is, addig meg próbáld nem az elmúlt időket számolni, hanem előre nézni. Máshogyan nem megy.
Én pl. tudom, hogy már csak egy piri, és újra "próbálkozhatunk", újra jöhet a bizonytalan szakasz, de legalább már egyet előrébb léptünk. Néha úgy látszik, mintha Isten packázna velem, holott nem, csak meg akar tanítani a türelemre, én meg egy konok kis dög vagyok.

Évi!

Sajnálom a kolléganődet. Gondolom még nem idős. Amikor az unokatesómnál kiderült, hogy agydaganata van (ott volt a pár hónapos fia) hát azóta sem tudtam feldolgozni. Pedig már kb. 4 éve, hogy eltemettük. Két évvel volt idősebb, mint én. Ilyenkor mélyen befogom a csőröm, és megpróbálok egy percet nem hőzöngeni.

Dina!

Üdv!

tjuca

Jó reggelt!

Még mindig utálok korán kelni!!!!!!

Kicsit megkésve, de annál boldogabb névnapot minden Juditnak!

Tünde
Hűha, akkor Roli baba nemsokára otthon lesz. Talán még a héten?

Anikó
Marcinak jobbulást kívánok!
Nagyon sajnálom a nagymamád! :( Részvétem!

Norwell
Kende mekkora fiú már!
Nagyon szép pocid van. :)

Eszter
Nem titkolok semmit. Olyannak ismersz? :D
Hosszú hétvégém volt, nem jártam netközelben. Voltam vérvételen a pajzsmirigy miatt, tökkéletesen jó lett. :)
Te mikor is mész orvoshoz?

Syry
Nagggggyon álmos vagyok, néha kicsit émelygek. Amúgy más semmi nincs.

Évi, Unique
Tegnap reggel csináltam egy - tesztet. De Piroska még sehol sincs és nem is érzem úgy, mintha készülődne.... Ki érti ezt? :?
:roll:
Vendég

Eszter!

Egy nő mindent kibír! Sajnos nem lehet tudni, hogy kit éppen miért Ver az élet, vagy legalábbis állít nehezebb próbatétel elé, de ezen nem is szabad gondolkozni! Csak előre nézzél és sose azon filózzál miért kapom ezt, mi lett volna ha....

Nagyon jó, hogy mész orvosokhoz, de a lelkedet hozd előbb rendbe! Én hiszek abban, hogy a babák tényleg megérzik mikor kell jönniük...

Mi az első babára 1,5 évet vártunk...Aztán jött egy szívfejlődési rendellenesség és meg kellett szülnöm...Azt mondták 6 hónapot várjuk...Kegyetlen időszak volt..Viszont az agyamat átformáltam, és csak annak éltem, hogy a testemet és lelkemet minél jobban felkészítsem egy következő babára...Ekkor lett a méhen kívüli...Mély mélyebbre vitt, de erősnek tartottam magamat és mindig azt mondogattam, hogy packázhatnak velem fent, akkor is lesz egy egészséges gyönyörű kisfiam...Hiszem, hogy szeptemberben még várnom kellett valami miatt.. Közben én is állandóan értesültem az új babákról, környezetemben...Szerintem ez is próbatétel....Ne ess bele a csapdába! Neked is lesz gyönyörű kisbabád hamarosan!!

Nagyon drukkolok!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?