Új privát üzeneted érkezett!

Azt hittem hogy úgy hívják a lovat, hogy:pióca.Úgy olvastam.
:oops: :shock:

Hát nem szokványos gyereknév lesz, az tuti!De az nem baj!Én speckó szeretem a különleges neveket.
Vendég

Piócának hívják, jól értetted :lol:
Vendég

Különleges nevek alaltt nem a hozémánueleszperanzavinettu-t értem! :wink:
Vendég

Na, Nóri, pedig majdnem ihletet kaptam tőled! :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Nekem is az ősi magyar nevek tetszenek, volt egy tarsolylemezeket ábrázoLÓ naptárunk, amelyben a hónapokat még Fergeteg hava, Jégbontó hava stb.-nek hívták, abból lestem ki.
Vendég

Vagy luízzzhozéarmandorosalinda... :wink:
Jól hangzik!Főleg egy kis-nagy-kovács-szabó vagy hasonló vezetéknév mögött.(szerintem engem meg fognak verni a sorozathős-nevű gyermekek anyukái)
Vendég

Nekem nagy favoritom most a Levente vagy az Olivér.
Vendég

Nóri, ne fokozd! :lol: Tényleg, hogy kimentek a divatból ezek a szappanoperák, hála Istennek....Utoljára az Izaurát néztem még óvodás koromban....Ez is jelzi zsenge korom.

jaimee

Én meg a dallast néztem!Az izaura kimaradt... :wink:
Zsenge kor..hihihihi...
Jaimme:te jó ég, mindjár félidős vagy!
Vendég

Nóri: Azt érzi az orrom, hogy hamarosan újabb kismamáink lesznek a topikon, mert elég régen volt hír + tesztről, itt lesz az ideje.

jaimee

Sziasztok!

Én ma a 30.napon teszteltem egy negatívat.
Szerintetek most hagyjam abba az utorogestan kúp használatát?
Hiszen az a terhersség támogatására van...
Van olyan szerintetek ,hogy a 30.napon tök negatív, majd a 31.napon esetleg pozitív teszt?
Ha viaszont megjön kezdhetem szedni a clostil tablettát megint.
k.vanda

Vanda:mikor kaptad a szurit tüszőrepesztésre?
Vendég

14.napon kaptam a choragont
k.vanda

Akkor azt úgy számold, hogy a szuritól számítva 14 napra kell, hogy megjöjjön, függetlenül attól, hogy 28 vagy 30 napos a ciklusod.Ha a 14. napra nem jön meg(mivel ez több lesz, mint az átlagos ciklus), akkor jó, de a a pozitív teszre lehet, hogy még heteket kell várni, a hcg szint miatt...Szóval a negatív teszt még nem jelent semmit, de szerintem várnod kéne még egy hetet.
Tudom könnyű dumálni...de ha egy hét múlva sem jön meg, akkor már lehet kezdeni vigyorogni...inkább, mint mindnnap egy negatívat tesztelni.
De ez csak az én véleményem. :wink:
Vendég

Én pl a 18.napon kaptam meg a szurit, ezért nem is várom normál 28-ra, csak 32.-re.
Vendég

Jaimme:jó az új vonalzód!!! :wink:
Vendég

Babszika,
kitartást a kezeléshez!!!
És fél év múlva babára fel!!!!!

Nóri,
neked rögtön mondta az orvosod a gyógyszeres rásegíthetőségi lehetőségeket és elküldött vizsgálatra?

Csak azért kérdezem, mert én szerdán megyek a dokihoz és kiváncsi vagyok mit mond. Mert akkor lehet önállóan elmegyek valahová és kivizsgáltatom magam......

Isteni hétvégét mindenkinek!!!!

(És apára, mármint babára fel!!!)

:oops: :D :D :D :D

Kép
Kép
gabi82

Gabi:én magamtól indultam el a dokimhoz, hogy nézzen alaposan meg, mert babát szeretnénk.Majd myomát állapítottak meg ...és utána orvost váltottam, aki első körben gyógyszert írt fel, mert nem volt akkor PÉ-m.Ez volt az első ilyen ciklusom.De egyenlőre nem akarok többet.

Na puszi, lelépek, holnap jövök, mert DOLGOZOK! :cry:
Vendég

Vanda: szerintem is szedd tovább az utrot, amíg meg nem jön...Reggel pedig mérj hőt!! Ha 37 körül van, akkor ott tuti van baba és majd + lesz a teszt! Egyenlőre még ne izgulj szerintem!!Az már nagyon jó jel, hogy nem jött meg!!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Köszi lányok a tanácsokat:)
Én is még reménykedek.
Az utrogestonnal csak az a bajom,hogy azt mondta a doki akkor szedjem ,ha terhes vagyok.
Viszont több helyen olvastam ,hogy amíg szedi valaki nem jön meg a menstruáció.
Szóval akkor most a 30.napon vagyok, a teszt negatív, viszont amíg szedem nem jön meg..
bocsi ,hogy sok parázok itt :oops:
k.vanda

Sziasztok!

Köszi lányok a kedves szavakat! (Heni neked főleg) - bocsi többiek :)

Bíbor!
Sajnos, az inzulint nem nézik általánosan. Sőt, a házi orvosom még nem is hallott a terheléses inzulinról!!!! :shock:
Én már több hónapja próbálom kisajtolni vkiből, h nézzék meg az inzulinomat. És csak itt a magánban sikerült!

Ne haragudjatok, de a többi hozzászólásra nem tudok reagálni :?
Kép

babszika

No szép mosolygós napot Mindenkinek, bár nincs itt senki, azért hiányoztok! :lol:

Babszi, ügyes vagy, hogy kezedbe vetted az irányítást, drukkolok,hogy találjatok vmi megoldást, és akkor végre teljes gőzzel jöhet a babaprojekt, addig meg bevállalhatod azt az új meLÓt is!

Mi meg, most, így 12 napos terhesen lassacskán a napokban nekiállunk legyártani is a babót, húúúúúúúúúúú, de izgi!!!! :lol:
Vendég

Na de most látom, már megint elsiettem a dolgokat, most vagyok csak 11, de lesz ez még jobb is! :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy kicsit eltűntem, de nálunk nyaralt 2 hétig a lízingelt gyerekem, és tőle nem igazán tudtam gép mellé kerülni. Ez alatt a két hét alatt megkaptuk az építési engedélyünket, szerződét kötöttünk a múzeummal, és kitűztük a házat. Jövő héten kimarkolják, és ha minden jól megy, készül az alapunk is. :wink:
Babaproject terén is beleadtunk apait-anyait. Mivel most nem hőmérőzöm, ezért pontosan nem tudom pé-t, csak a tojcsi alapján, az pedig volt bőven. :wink: Remélem most összejött. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!

Chris: szuper hírekkel jöttél! Nagyon remélem, hogy most tényleg összejött a babó is :) Drukkolok!

Bíbi: mindent bele! :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Én ma a 32.napon teszteltem egy negatívat.
Menstruáció sehol, pedig a 14. napon Choragon injekciót , ami után állítólag 14-15 napra megjön a menstruáció.
Szóval akkor most várakozás, pedig ha nem vagyok terhes inkább jnne meg előbb ,hogy elkezdhessem az új clostilos hónapot...
k.vanda

SZiasztok!

Chris!
Tényleg nagyon régen jöttél... figyeltelek msn-en, h hátha ott tudunk dumcsizni, de ott sem voltál.... most már értem az okát :)
Tök jó, h végre nekieshettek a háznak! :wink: :lol:

Bíbor!
Ezerrel dolgozzatok!!! :wink:

Nálunk is halad az építkezés. Az első szint már meg is van, már csak az áthidalók hiányoznak.

babszika

Vanda!
Sztem is még várj egy kicsit.... hátjha pozitív lesz! :wink:

babszika

Szia Chris!
Így hogy mozgalmas hetek állnak mögöttetek, nem csoda, hogy nem volt időd jelentkezni. Remélem ügyesek voltatok 7 napja (vonalzó szerint) :wink:

Nóri: kÖSZI.

jaimee

Heni!
Hogy viselitek ezt a nagy meleget? Remélem jól vagytok! Mi is nagyon reméljük, hogy összejött a baba. Már nagyon várjuk. :lol:

Babszika!
Tényleg örülünk, hogy végre haladunk. Itt még sosem tartottunk! :lol: Ügyesek vagytok, hogy már kész az első szint. Hány szintes lesz?

Jaimee!
Én is nagyon remélem, hogy ügyesek voltunk. Beleadtunk apait-anyait. :lol: Hogy vagytok? Olvatam, hogy valószínűleg kislányotok lesz. De jó! Nagyon örülök neki. Mi is kicsi lányt szeretnénk. Remélem összejött. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok! Jó reggelt Mindenkinek!!!!

Kép
Kép
gabi82

Christell,
szorítok a babóhoz!!!!
Nekünk ma-holnap mérik ki a ház helyét, és remélem lassan mi is hozzáfogunk az alaphoz!!!! :)

Bíborlány,
kellemes babagyártást!!! :oops: :D

Biztos, ami biztos, mi is dolgozunk már rajta.... :D

Kép
Kép
gabi82

Jó reggelt!

Vanda,
még azért lehet reménykedni, hátha nem jön meg. :roll:

Chris,
tényleg rég jelentkeztél, de igy már érthető, hogy miért. Remélem összejött nektek a babó, majd pár nap múlva kiderül... :lol:
sirkici

Jó reggelt mindenkinek!
Vendég

Jóóóóó reggelt!

Chris!
2 szintes lesz.

babszika

Sziasztok!

Babszika,
akkor ti már nagyon jól haladhattok a házzal, ha már készen is van az első szint. Gratula! Mikor tudtok madj beköltözni?
sirkici

Babszi:megkaptad a cikkeket is?
Vendég

Nóri!
Megkaptam a cikkeket is. Köszi! :D

Sirki!
Födém még nincs az első szinten, úgyhogy egyenlőre a szabad ég alatt áll a ház. :roll: Nem tudom, h mikor lesz készen, de a karácsonyt már ott töltjük és kész! :wink:

babszika

Jó reggelt!

Chris: köszi kérdésed! A meleget még bírnánk, de a frontokat nagyon nem...ez egy kicsit aggaszt...Ma is fájdogál a derekam..Az nyugtat meg, hogy szerdánn megyünk uh-ra és akkor kiderül, hogy minden rendben van a bébikémmel... Hányadikán fogsz tesztelni?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Szép napokat csajkák!Mi hír?

Sajnos nélkülöznötök kell most majd két hétig- remélem, kibírjátok valahogy :twisted: - meglátogatom csodaszép paripámat, meg utána a Balcsit - na, éjjel ezzel álmodtam, összekombinálva, nem tudtam kihalászni lovamat a tóból, erős úszhatnékja támadt, szörnyű volt-aztán majd jövök egy csodaszép babás görbével, viszonzásul Tőletek is csak jót akarok hallani!!!

De jóóóó is 13 napos terhesnek lenni! :lol: :lol:
Na csók! :D
Vendég

Jaj, rosszul írtam, nem is paripa, hanem csődör a javából!!! :lol:
Vendég

bíbi:nyaralás lesz?merre mentek?
Vendég

Hát kikapcsoLÓdás lesz, az biztos: vizes vödrök hurcibálása, bálákkal való bírkózás, pacicsutakolás, istálLÓ takarítás...és remélem lesz ihletem is befejezni a lovas könyvemet- aztán meg B.fenyves, lovak nélkül, haverok, buli, stb :lol: De ha nem szakadok sürgősen el a nettől és nem pakolok be, lekésem a vonatot...

Minden jóóóóót Nektek!
Vendég

HAHÓÓÓ

Sehol senki?????

Kép
Kép
gabi82

Babszi,
akkor jó, ha a karácsonyt már ott fogjátok tölteni, de szép karácsonyotok lesz!

Biborlány,
jó nyaralást, vagy kikapcsolódást, akármi is lesz, érezzétek jól magatokat!

Na, én meg akkor elköszönök, habár látom sehol senki, de nem baj, akkor is üdv. mindenkinek!!!
sirkici

Gabika, Sirkici!
Köszi a drukkot! Remélem sikerült! :wink:

Heni!
Ezen még nem gondolkodtam, hogy mikor fogok tesztelni. Szerintem jövő hét előtt semmiképpen.

Nóri!
Mizu veled?

Babszika!
Hány centisek az alapok?

Megindult a házépítés! :lol: Végre! :lol: Szerdán ássák az alapot, csütörtöktől vasalják, ha minden jól megy, szombaton, vagy hétfőn betonozunk! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok, Jó reggelt!

Végre holnap szerda és rendel a doki. Most végre kiderül valami. Kicsit félek, hogy mit mond majd.

Christell,
Olyan jó nektek, hogy már kezditek. Mi még azt sem tudjuk, hogy mikor jönnek kimérni a pontos telekhatárokat. Remélem a jövő héten nekünk is beindul az alap gyártás!!!! :)

Kép
Kép
gabi82

Chris: Mindegy is mikor, csak a végén poz. legyen az a teszt! :wink:

jaimee

Helló csajok!

Christell:köszi, minden rendben, túlvagyok az első stimus hónapon, most várok.Vagy piri jön vagy a gólya! :lol:
Örülök, hogy haladtok, már emlegettelek, hogy olyan régen jártál erre!
És képzeld, jövőhéten megyünk nyaralni, már tűkön ülök!
Vendég

Jó reggelt!

Bíbor!
Jó pihit neked!!!!!

El vagyok veszve. kicsit.... nagyon :?

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?