Márti, kissé megkésve, de nagyon boldog névnapot kívánok!
Juditok, isten életessen benneteket is sokáig!
Petri, voltatok a Tiszánál? Két nap Miklóson voltam, legközelebb jó lenne telcsiszámot cserélni, mert Csongi szinte egész hónapban ott lesz, így én is sokat fogok menni.
Mondjuk, most csajos hétvége volt, szombat este traccsparti egy bárban, tegnap meg fagyizás, elvoltunk
Menni akartunk Túrkevére fürödni, de ez az arany betegségem még mindig megvan, így inkább lemondtam róla.
BBj, szerintem is a gyógyszertől lehet a kiütése Lettinek. Mindenképpen mond meg a dokinak, mert akkor legközelebb más hatóanyagú gyógyszert ír fel!
Katlina, higyj a védőnőnek! Vannak a gyerkőcöknél fejlődési ugrások, amikor gyakrabban kérik a cicit, de be fog állni a kereslet-kínálat egyensúly!!! Ne akarj hozzátáplálni, higyj magadban, Robikában és a természetben, rendben van minden!!!!!
Ildi, Olga, én is gyes mellett tanultam. Vagyis gyerek mellett. Csongi másfél éves volt, amikor elkezdtem a fősulit. Imádom a fiam, de nekem kellett valami mellette. Nagyon jó volt újra emberek között lenni, élveztem a tanulást (amit előtte nem tapasztaltam), szívtam magamba az információkat. Nem volt könnyű, ha anyu nem lett volna segítségként, nem tudom, hogy hogyan csinálom meg, de nagyon örülök, hogy megtettem!
A dúlaképzéssel mi újság???