Új privát üzeneted érkezett!

Viol!Azt mondták anno nekem,hogy 10-nap,de Levinél 3-nap után előjött a kötőhártya meg a láz.
Vendég

Kriszti,
na, akkor mindjárt nézem a képet!! :) Ugye milyen gyorsan rá lehet cuppanni! Igaz én sem küldtem be még olyan sokat, de eddig még mindegyik bekerült, akkor meg miért ne lehetne akár gyakrabban?? :)
Tök jó a kép!! Hol vannak, csúszdán vhol? Vagy? Milyen szöveget írtál alá?
Nekünk mindegy, hol a tali, a többség úgyis soproni, sőőőt, :) szóval alkalmazkodunk. Nálatok nagggyon jó volt tavaly!! :wink:

Gabó,
na, ez akkor most jó hír is meg rossz. De akkor most abszolút nem is kell mennie többet?? :shock: :( Mondjuk lóvéban tényleg nem mindegy... És adminisztrátorira hova adod be?
Dorkánál láz még nem volt, tegnap éjjel volt egy órás fentlét, ebből fél óra ordítás, de a szó legszorosabb értelmében... Még levegővételre sem hagyta abba, akkor is sikogatott. Ringattam, vigasztaltam, öleltem, de semmi. Dentinox, Nurofen, semmi. Betettük a Süsü-t dvd-n, na arra lassan megnyugodott. Még könnyes volt a szeme, de a zenére már járt a kis segge...
Szal kötőhártyagyuszi is lehet ettől?? Brrr....

Ja, megvan a 4 copfos kép, de még a fényképezőn van, majd vmikor ráteszem sz.gépre is.

KépKép
viol81

Viol! Igen, csúszdán ülnek, még Tunéziában fényképeztem. Közös, tesós képet nehéz csinálni, külön-külön van róluk sokkal jobb.
Csak azt írtam oda, hogy Mira és Noel. Ez is volt az alcím.

Nagyon ari Dorkáról ez a vonalzós kép. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Viol!99%-ék,hogy már nem kell neki menni csak most még a kérdés az,hogy ezt a két hetet kifizeti-e vagy sem!De ha nem akkor már törjük a fejünket a bosszún!! :twisted: :twisted: :twisted:
Nem is baj én nagyon nem bánom meg a Balázs sem!Rohadt sztahanovista náci disznók! :x :x :x
Az Interspárba adom be+ még Telefonközpontosra is benyújtom az igényemet! :lol: :lol: :lol: Csak kéne holnap egy normi fényképet csinálni rólam az önéletrajzhoz! :( :( :(
Levinél kijött a kötő ez az egyik mellékhatása,de Dorkánál ne így legyen!Lehet előjött az élmény a szuriról aztán azért fakadt ki!!

Nálunk Levus beteg tegnap este óta hős ma estére viszont belázasodott.Hűtőfürdőzött apjával aztán már annyira hisztizett,hogy rakott egy rókamókát a vízbe!7-óra óta alszik,de már készülök az éjjelre bár apa azt mondta ő alszik kint Levi meg marad velem bent!Szerintem benyalt valami vírust!Ha nem javul elviszem a dokinőhöz holnap! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Jó reggelt!

Itt csúnya idő van esik az eső,fúj a szél aés olyan hideg van mint ősszel!!!! :( :( :( De legalább apa itthon!!! :D :D :D :D
Vendég

Hogy van Levi?
reagálni majd később...

KépKép
viol81

Szia Gabó!
Itthon sem különb az idő...
Levi biztosan valami kis gyors nyári betegséget kapott el, gyógyuljon meg hamar!!!!!!!!!!!!

Ágnes itt gyakorol mellettem, olyan ügyesen lépked már önállóan, mindig messzebre merészkedik, egész nap csak feláll, lépeget, lecsücsül :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Kriszti,
köszi! :) Igaz már nem a legújabb képet tettem fel a vonalzóra, csak változtatni akartam és ez tetszett.
pedig olyan jó képek vannak kettejükről! El se hiszem, hogy nehéz őket fényképezni, olyan sokat látni őket úgyí, hogy szeretik egymást, a nővérke öleli az öcsit! :wink:

Gabó,
na még csak az kéne, hogy nem fizetik ki!!! Minden melót ki kell fizetni, még ha nekik nem is tetszik, akkor is!!
És hova keresnek telefonközpontost?
Szegény Levike!!!! Remélem nem volt durva éjjeletek.... Most hogy van??

Én mostanában azon gondolkodom, hogy el kéne végeznem vmi sz.gépes tanfolyamot, hogy azért papírom is legyen róla. Az igaz, hogy vmit konyítok hozzá, de ez nem elég, meg hát ha papír van, az jó.

Kriszti, te milyet csináltál? Alapfokút, vagy magasabbat? Mennyi volt időben és pénzben és hol?

Andi,
de ügyes!!!! :) Olyan jó ilyenkor, amikor ügyeskednek!! Bár te nem most látsz ilyet először! :wink: Milyen gyakran szopizik még Ágnes?

KépKép
viol81

Na, 4 copfos kép! :) (a választék még hagy némi kívánnivalót maga után... :lol:)

Kép

Ilyen a kis fejformája Dodómnak! :)
Kép

Táncol:
Kép

És egyebek:
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Viol!Ez a lány egyre szebb!!Mindha nem is másfél éves lenne!!Csodaszép!!! :lol: :lol:
ez a telcsiközpontos is az Interbe lenne!Ma elküldtema mind a kettőre azt majd meglátjuk.Ha nem jön be akkor megyek vissza a lenti spárba! :( :( :(

Köszönjük Levinek semmi baja!Este felszökött a láza 39,5-re kapott kúpot azóta meg semmi hál isten semmi!
Lehet valami 1-2 napos vírus!!
Vendég

Viol!Elvileg nem tehetné meg,hogy nem fizet,de ott úgy mennek ezek a dolgok ha nem tetszik neki valami csak úgy röpködnek a 300-500 eurós levonások.Ha rajta kap,hogy telefonálsz 30eurót levon! :evil: :twisted: :twisted:
Vendég

Gabó,
köszi! :) És még tényleg nincs másfél éves!! :wink:
Telefonközpontos dolog is jól hangzik, jó a beszélőkéd, el lennél te ott!! :lol:
A kinti munkáltató meg rohadjon meg. Ami jár az jár! :evil:
Na, Levi stramm kis kölök, reméljük csak eddig tartott a dolog!! :)

KépKép
viol81

Többiek, hol vagytok??

Tök kíváncsi vok, mi van Erikáékkal az új lakásban!!! :shock: :D

Anikó, ti merre jártok ebben a fantasztikus :? időben?

KépKép
viol81

Viol!Nagyon szívesen!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Igen én is ezért gondoltam,mert úgy érzem jó a beszélőkém ha éppen az kéne! :) :)
Eddig semmi nem volt Levinél talán le is zajlott nála!!
Ha nem telefonál a csávó akkor a sóginőm majd felhívja őket aztán rákérdez mizu van a fizuval,mert azért az sem kevés pénz! :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Mondjuk ja. Két hét volt? Vagy egy? Bár kint egy heti pénz is jó!

KépKép
viol81

két hét volt,de az is jó lóvé!!
Vendég

Sziasztok!

Megvagyünk Viol, csak ebben a "szuper" időben átpakoltam-rendberaktam a könyveket itthon: most már szép rendben sorakoznak a hálóban, Kincsőnél, a nappaliban és a folyosón. Sőt, a WC-ben is berendezésre került egy kicsi polc :oops: :oops: ... Kincső élvezte a felfordulást: jött-ment, lapozgatott, kicsit tépegetett :twisted: :twisted: :twisted: .

Gabó-a Sangria csuda fini és csaló egy spanyol borocska:észre se veszed és a fejedbe száll :twisted: :twisted:

Andi-de ügyi Ágnes!!! Kincső még csak álldogál néhány percig mindent elengedve és nevet közben. Ma karalábot rágcsált közben :lol: :lol: .

Viol-a két óra alvás vagy délelőtt vagy délután van. Ringatom a kisasszonyt :oops: :oops: Viszont, legalább alszik!!! Dorka imádnivalóóóóó!!!!

Rikék átköltöztek, pakolnak-ennyit tudok. Szép a lakás, örülnek neki!

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol!
Azért egy suli jó, megtanítják az excel-t, word-öt, adatbázist.....és persze a papír is jó róla.
Hát én el sem merem mondani mennyi volt a sulim! Ez ilyen üzletkötőn keresztűl ment, jól bepaliztak minket. Persze a suli jó, könyvek is, csak nem hiszem, hogy máshol negyede ennyiért kevesebbet tanultam volna. 2F a suli neve, van honlapjuk is. Időben 10 hónap volt, heti egyszer 3 óra. Én szombaton 8-11-ig jártam.

Most tünt fel, hogy milyen hosszú már Dorka haja! Olyan nőcis. :-)

Gabó! Szerencsére akkor Levinek nincs semmi komoly baja!
Munka ügyben meg drukkolok, hogy olyat találj amit szeretsz. Én már előre félek ettől. Reggel úgy akarok elmenni dologozni, hogy szívesen menjek, kedvvel. Még van jó egy évem, nem tudom mi lesz.

KépKép
KépKép
mirama

Ja, ma kaptam fényképet Zsanett babájáról, Léna Bíborkáról.
Olyan édes, formás baba. Raknák fel képet csak nem tudom Zsani mit szólna, inkább megvárom Őt. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!
Bocsi a betolakodásért.

Sopron környékén keresek szállást. Lehetőleg panzióban, zöld övezetben, csendes helyen.

Tudnátok nekem ajánlani valamit, amiről tudjátok, hogy tényleg jó hely?

Előre is köszi a választ.

Kamilla

Kép

Kép
kamilla306

Jó reggelt!

Mirama!Kicsit én is félek és jó lenne ha az Interbe felvennének,mert a lenti Spárba nem szívesen megyek vissza!
Egyedül a lányok hiányoznak lentről semmi más!Meg az Inter 5-percre lenne tőlünk a lenti meg gyalog jó 20-perc!
Te a benzinkútról mentél GYED-re anno Mirával?
VAn valami érdeklődési kör ahová szívesen mennél?Olyan hamar eltelik az egy év! :( :( :( :(
Én is gondolkodtam számítógépes sulin,mert már 90%-ba oda van írva az érettségi mellett,hogy számítógépes ismeret és papírt is kérnek hozzá!Nehéz volt?
Vendég

Anikó,
hűűű, mennyi könyvetek van?? :shock: :D Aranyos lehet, ahogy álldogáll Kincső!! :) BÚtorok mellett kapaszkodva már lépeget?
Remélem összejön egy tali és ti is eljöttök, olyan kíváncsi vagyok Kincsőre is! A legutóbbin még csak hasalt a Drága és érdeklődve figyelt! :)

Kriszti,
á, ha le sem mered írni mennyi volt a tanfolyam, akkor el tudom képzelni... :? Hogy le tudják húzni az embert?! :? Azért én is kutakodok, mert tényleg érdekel. Pár éve Gábor csinált egyet, Fertődön, de nem tudja mennyi volt, meg nem is tudjuk, hogy egyáltalán indul-e. Jó lenne, mert a közelben van...
Ja, Dorkának tényleg nő a haja ezerrel, most már jó, mert hagyja is fésülni, igazítani, csatozni! :wink:
Tényleg, te hol dolgoztál előtte? Biztosan írtad már, de... :oops:

Léna Bíborka lett? De szééééép!!! :)

Kamilla,
pont Sopronban nem tudok, mert környékbeli lévén nem szoktunk ott megszállni. Mennyire legyen közel Sopronhoz? Ott üdültök, vagy mentek másfelé is? Mi Hegykőn lakunk, itt elég jó panziók vannak, és mivel falu, zöld és csendes.
De ha körbenézel soproni honlapokon, biztosan találsz sok mindent.
pl itt:
http://www.sopron.hu/sopron/main.php?param=178

vagy itt:
http://www.sopronhotels.hu/panzio.html

KépKép
viol81

Köszi Viol!
Szüleim mennének, Sopron környékét nézték ki maguknak. Nem ragaszkodnak a városhoz. Hegykőn tudsz mondani egy jó kis panziót?

Mindjárt megnézem a linkeket is, amit küldtél.

Kép

Kép
kamilla306

Gabó! Igen, onnan mentem gyedre, azóta ugye nem dolgozom.

Viol! A határnál lévő Mol kúton a shopban dolgoztam. Napi 12 óra, éjjel is, úgyhogy ide kizárt, hogy visszamenjek. Akkor jó volt, igaz, hogy 12 óra hosszú, viszont egy hónapban 15 napom szabad volt.

A tanfolyan 330e ft körül volt. Havonta kellett fizetni, csekken. Szerintem iszonyú összeg egy ilyen tanfolyamért, a Fény-Szoft úgy tudom 80e ft körül csinála. Utána kell érdedklődni. Lehet ez a 2F kicsit színvonalasabb suli, na de ennyiért?!

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok CAjok!!

Itt vagyok!!!!!És az új szép lakásunkbol!!De jóó csajok van 3 szobánk! :lol: :lol: :lol:
Minden szuper,Petra van velünk egyenlőre.Nem mondta még hogy "haza"(Heimler) haza akarna menni.És képzeljétek a saját szobájában alszik el a Petrus!!!!!!!Imád ott lenni,de persze mászkál egyik szobábol,másikba be.
Dobozolni is segitett :arrow: én ki a dobozbol ő meg vissza :D
Réka anyosnál van,még nem tom mikor jön haza.Jól érzi magát!

Cajok most nincs időm visszaolvasni,este igérem jövök!!!
Vendég

most meg nekem nincs sok időm, úszok a lakásban, du meg aerobik...

Erika,
sziiiiiiijjjjjjjaaaaaaaaaa!!! :) :) majd írok én is este!!! meg kérdezek!!! :)

Kriszti,
330? te jó ég!!!!! már én is utánakutakodtam, átlagosan vizsgadíjjal olyan 80. ahogy a fényszoftnál is. ez még bírható. viszont okj-s bizit adnak, az meg egységes, szal 330-at asszem nem adnék ki érte... :oops: :roll: :shock: :D

KépKép
viol81

Rik,
sarokszámlálás megvolt? :D
Jó munkát!!!!!!!!!!!! Nekem azért még van két kicsi dobozom személyes holmikkal amiket még ki sem nyitottam :lol: :lol: :lol:

Viol,
jó tornát! Majd strandolunk is :wink:

Kriszta,
köszönjük a meghívást, bár még senki sem ugrott rá, de ha lenne találkozó mi szívesen elmennénk :wink:
Ha eljönnek a lakásos rosszidők akkor meg szeretettel várunk mi is mindenkit hozzánk, majd összehozzuk!!!!!!!!!!!
Zsanettet pusziljuk, most már nem kérdés, lányos anyuka lett :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Rik-szia!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi-nekem is van még 3 dobozom :oops: :oops: , majd meg kellene ejteni vmikor a kipakolását.

A taliban mi is benne vagyunk, bárhol, bármikor!!! :lol: :lol: :lol:

Ma délután Kincső a Sörházdombi kilátó tetejéről szemlélte a környéket!

Anikó

Kép[/url]
quito

Andi,
torna elmaradt, szal most kicsit pihentem! :)

Anikó,
ma szép időtök volt akiránduláshoz! :)

Kamilla,
hegykői panziók:
http://www.hegyko.hu/panziokm/

hegykői vendégházak:
http://www.hegyko.hu/vendeghazakm/

KépKép
viol81

Vagy, Hegykő előtti falu Fertőhomok, ott is van panzió:
www.laszlopansio.hu

KépKép
viol81

Sopronhoz szintén közel van Nagycenk

http://www.nagycenk.hu/index.php?main=v ... &sub=hotel

KépKép
viol81

Húúúúúúúúúúúú Viol,
nagyon aranyos vagy, mennyi helyet találtál!!!!!!!!!!

Én is pihentem, nagyok nyaralnak...
Ágnes azért megmutatja magát ilyenkor rendesen :lol:
Annyiszor szopik még mint bébikorában, azzal kel, fekszik, éjjelezik, és ebédel...

Kép
Kép
Kép
amica

Andi,
de jóóó, ilyen sokszor szopizik Ágnes!! :)
Mit jelent, hogy megmuttaja magát rendesen? :) Eladja a házat? :wink:

KépKép
viol81

Gabó-freemailt küldtem!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

Hello!

rik!Sziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!De jó lehet már nektek!!!!!Végeztetek a kipakolással teljesen?

Viol!Ilyenkor mikor elmarad az aerobik ugrálj otthon! :D :D

Mirama!Elég húzós lehetett már akkor ez a meló!!Bár amíg az ember gyerek nélkül van addig tűrhető!!!
Én anno nem is gondoltam,hogy ennyi fejtörést fog okozni az újra munkába állás!De ez van majd csak lesz valahogy!
Vendég

sziazstok!!
mint látni a tegnap esti "nem bejelentkezésemet" :P ,nem vagyunk kész abszolut.Van doboz is,meg zsák is,meg sok-sok melo is.
Nem tom mikor jövök,bocsi CAjok!!!

Ábizsaninak nagy Gratula!!! :lol:
Vendég

rik!Akkor jössz amiko tudsz első a lakás!!!!Hurrááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!
Vendég

sziasztok!! :)

KépKép
viol81

Sziasztok!

ÁbiZsani engedélyével akkor a szépséges Léna. :-)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Istenem,de édes!!!!!!! :D :D :D És mennyire hasonlít Ábira!!! :shock: :shock:
Vendég

Nagyon szépek! Mégegyszer is gratulálunk :D

Kép
Kép
Kép
amica

Anikó!Ment privi! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Léna baba csodaszép, csak gyönyörködöm.....

Gabó-rögtön olvasom!

Anikó

Kép[/url]
quito

Ááá, de szépek!!!! :) Nagyon formás kis Csöpp!! :)

Cajok, miért van kötés a fején? :roll: :oops:

És te jó ég, Ábi is mennyit változott a tali óta!! :shock: :P Nagylegény!! :)

KépKép
viol81

Ja, és akkor csaszi volt? Beindult vagy megbeszélték? Tudtok vmit?

KépKép
viol81

Zsani,

nagyon gratula még egyszer!! Gyönyörűek vagytok!!

Mindenkinek üdv!!

KépKép
KépKép
esztermami

Ábizsani
olyan szépek vagytok(Te is !!),hogy nem tudok betelni veletek.Csoda hogy kedvet kap tőle az ember?? :lol:
Mégegyszer gratula!!
Miért is volt császármetszés ????

Viol
azért van a fején(szerintem)mert oda kapott infuziot bizti,és lekötötték azzal a rugalmas polyával,hogy ne tudja kikalimpálni a kis kezeivel a branült!! :shock:
HA erre jársz bekukkanthatsz ám nosztalgiázni!!! :lol:

Nem olvastam még vissza ,probálok...
Lesz tali CAjok,hol is???? :roll: :idea:

GAbó
Ti hol tartotok a felujitással??
Hogy tetszik Balázsnak a meló???
NA és hogy birod FÉRFI nélkül???Kiskütyü elől van?
:oops:

Szemizo
Mizujs a lakásfelujitással???
Mindjárt Ti is költöztök!!!!!!Meglátod szuper lesz!!!!!!A gyerekek élveuni fogják!

CAjok!
Petra még mindig nem mondta hogy " mikor megyünk haza?" :shock: Szerintetek már nem fogja mondani??
És még mindig a asaját szobájában alszik ügyesen.HA álmos szól és megyek csicsiztatni!(ez még mindig a privilégiuma! :oops: )

Jó éjt!!!
Vendég

NA mégegyszer itt vagyok....
Olvasgattam vissza :arrow:
ÉS Gabó most olvasom,hogy apa itthon van?????Hát ezek a nácik tényleg ilyenek ahogy irod!!!A pénzt ne hagyjátok ám!!Azért kenik rá,mert biztos nem akarnak fizetni,hülye magyar,menj haza felkiáltással,és nevetnek rajtunk!De ne hagyjátok!!!!Ami jár az jár!!!
A jó persze hogy otthon van veletek,de egy kis gyüjtögetés is jó lett volna!!! :(
Mi ez a telefonközpontos melo??Mit kell ott csinálni???
Mindjárt kezdődik a böli???

HAjnus
neked is most kezd egy honap mulva a Bence??Képben vagyok??

Kriszti
néztem a képet.Gyerkőcök helyesek mint mindig!!!!Csak küldözgesd őket!! :D Én bent vagyok a taliban!!!!

Andi
ügyike kiscsajod van!!!!Igy 3. .szorra is ugyanolyan öröm,igaz???
VAn már ovi??

Jaj és csajok nálunk van rossz hir is sajnos.Egyik nap anyumnál voltam(jajaj,minden nap vagyok most ott hisz itt lakik közel :oops: )
és a barátja olyan sáőadt volt,szédült hidegverejtékezett.Mondom anyámnak ne hagyd ezt annyiban bármitől lehet ez,hivj orvost hozzá.Mi elmentünk,jött a doki,és beutalta a korházba.
Sajna megnt agyi infarktusa volt.Két hónappal ezelőtt is.
A bátyám meg ma követte,mert a végtagjaiban nincs erő,nem tud fogni,lábai rogyadoznak.Szegény nem tudott segiteni se nekünk a költözéskor cipekedni,pedig probálta.NAgyon maga alatt van.Nem tudják mitől van,most kivizsgálják.MA lelket kellett öntenem bele,mert inni se akart,azt mondja biztos valami rákja van,vagy sclerozis multiplexe.Tisztára bepánikolt,csak sirdogál.AZ ÉN ERŐS BÁTYÁM!!!Ez olyan furi.

NA tényleg megyek pihizni.CAjok,jó éjt!!!
Vendég

Sziasztok!

Rik! Apukámnak is hasonló promblémája van mint a bátyádnak. Rogyadozik a lába, nincs benne erő, már párszor össze is esett-rogyott váratlanul. És akkor nem is tud lábra állni, pihenni kell. De nem ment ám vele orvoshoz! Most szánta rá magát, csak pechére a körzeti szabin van, beutalni meg csak ő tud. De jövő héten elmegy, én is mert nekem is van problémám. Na nem nagy de kiakarom vizsgáltatni. Vateromnál szerintem nagyobb baj van, nem tudom miért nem ment eddig orvoshoz.

Zsaninál császár volt mint Ábinál. Pontosan én sem tudom, még személyesen nem beszéltünk. Úgy tudom nem volt fix a császár, ha úgy alakult volna mehetett volna simán. Asszem. :roll:

Tali akkor lehet nálunk ha mindenkinel jó. Már csak egy időpont kéne. Egy pénteki vagy szombati nap nem ideális?

Holnap elutazunk hétvégére nagyszülőkhöz, vasárnap este jövünk.

Így játszottak egyik nap, Noel beleült a talicskába, Mira meg betakarta és tologatta. Mi nem láttuk csak a végeredményt, szétröhögtük a fejünket mikor megláttuk. :D

Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

sziasztok!!

erika,
ó, de sajnálom anyud barátját meg tesódat!!!!! :( :( :( egyik esetben ugye tudjátok, hogy mi a baj, igaz attól nem könnyebb... tesódnál meg.... az olyan rossz, amikor az ember nem tudja, hogy mi van.... "sclerozis multiplex" ezt már hallottam, de mit jelent?? és ő miből gondolja, hogy ez az?
természetesen ha arra járok vmikor, benézek hozzátok nosztalgiázni! :)
szomszédokkal mi újság? összeismerkedtetek már vkivel? ki most a közös képviselő? zsóka nénivel beszéltél már? :)

kriszti,
de jó képek!!!! :) olyan jó nézni a gyerekeidet, olyan jól elvannak, olyan jól tudnak játszani!! :) de ugye abban a kis vödörben nem noelt leönteni való víz volt?
és veled mi van? :shock: persze csak ha publikus...
és apukádnak mióta van ez a baja? mióta érzi?

zsaninál olyan gond volt, hogy kevsebb volt a magzatvíz, nem? én ilyenre emlékszem. lehet, hogy emiatt volt szó a császárról... lehet. nemtom.

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?