Na most már olyan sokszor írtatok erről a vanilia pudingos gyümilevesről, hogy ki kell próbálnom!!!
még nem is hallottam, hogy így is lehet sűríteni... de jól hangzik nagyon!!!
Cleo
hurrá költözés!!! akárhogy is!!!!
a mi lakásunk már teljesen költözhető lenne, csak éppen a gázt nem indították még el..
Hajrá Gázművek!!!!
addig ugye nem tudunk ott lakni, mert se melegvíz, se főzés...
viszont már néha átjárunk medencézni a teraszra, de most épp elhagytuk a medencét, mert lefújta a teraszról a szél, és nem látom sehol a bokrok között...
jó nagy szél lehetett...
vagy átfújta a szomszédba, és lenyúlták...
egyénként van köztetek fűszakértő???? ugyanis a kertben teljesen kiszáradt a fű, senki nem locsolta, hiszen nem lakott most ott sokáig senki. szerintetek meg lehet menteni??? azért mi esténként átmegyünk locsolni, ha nem is minden nap, de olyan mint halottnak a csók... ugyanolyan sárga. de azt nézem, hogy a köztereken is sárga most mindenhol a fű a nagy szárazságtól, kivéve ahol egész nap locsolják. dehát azt nem lehet bírni anyagilag, meg vízileg sem...
Bilitéma
most teljesen beparáztam, mert olvastam egy könyvben (Kabainé Huszka Antónia: Tanuljunk meg gyereknyelven), hogy már 12 hónapos korban el kéne kezdeni ráültetni a bilire a gyereket, hogy szokja... hát én még bilit sem vettem... szerintetek már nekem is kéne ezzel foglalkoznom??? Fanni ugye még másfél éves sincs. de írja, hogy az sem jó, ha túl korán, és az sem, ha túl későn kezdjük el a bilireszoktatást. mondjuk azt is írja a könyv, hogy ha már látom, hogy mikor szokott kakilni, abban az időben ültessem rá, de Fanninál nincs ilyen rendszer.
mindig máskor kakil...
és egyébként lehet rögtön a wc szűkítővel kezdeni??? nekem valahogy az szimpatikusabb lenne, pláne, hogy Fanni mostanában nem valami keményet kakil... már bocsánat..
Hajni
Szerintem se foglalkozz a rosszalló fejekkel, csak irigyek! a posta előtt bilizés tetszik!!!
itt tényleg érdekes lenne elképzelni...
Fanninak is van második neve, de nem használjuk, csak apa kedvéért van, mert ő azt akarta az igazi nevének, csak én mondtam, hogy azt túl gyakori mostanában, (Lili) bár nekem is nagyon tetszik. így lett Fanni Lili
And
Meddig szegedezel még? végig nyomod a terhesség alatt???
jaj, olyan sok kismami van itt, hogy már lassan kezdek én is kedvet kapni hozzá... sokat segít, hogy Fanni teljesen odavan a kisgyerekekért, itatja, simogatja őket, buc-col velük, mondjuk azt most mindenkivel...
, ha cumiznak, ki-be huzogatja a cumit a szájukból..
és ha egyedül vagyunk otthon, folyamatosan a szandiját, meg a papucsomat hozza, hogy menjünk programozni! hozzászokott a gyerektársasághoz nagyon!!! úgyhogy jó lenne már egy megatali megint!!!