Új privát üzeneted érkezett!

Bibarci!
Balett kedd és csütörtökön van!Kamilla az nagyon bájos név és ritka,úgyhogy fűzd meg apát!
Ballagyó!
Sima B6 a terhességi hányinger ellen!!!!
Lexi!
De jó,hogy önmagad előtt van egy kis remény!Ez a legfontosabb!Örülök nagyon!Sajnálom,hogy nem jössz a talira,de a kiscsaj a legfontosabb!a baba mérete miatt meg ne aggódj,minden ok vele!
Lukrécia!
Hát jól emlékszel anyu sem bír a seggén maradni!

Hát a legjobb,hogy ma hívtak 3-kor,hogy útban vannak a kiságyakkal és átvehetnénk,ha gondoljuk!!!!Mindjárt jön az uram vele és már alig várom,bár felállítani még nem fogjuk,mert tele a gyerekszoba mindennel!
Vendég

Lexi:
Nem semmi, hogy Te mindig kifogod a hülyéket, én már nem is mondok semmit. :?
Azért a jóhírnek örülök amit az a másik doki mondott.
Azért nem hívtalak, mert nem voltam itthon és csak most olvastam mit írtál. (pihentem, de anyunál).
Benszi:Nagyon jó hírek, örülök.
Mot család:
Gyönyörű Krisztina továbbra is!

Rólam:Folyás még mindig van: sárgás, narancssárgás, halványbarnás...mikor milyen. Egyébként jól vagyok, csak mindig fáradt vagyok.
Vendég

Hűű de pörög a topic, ezt szeretem. :)
Csak követni is tudjam. :)

Most cak egy tábát dobok, de holnap írok is. :)

Kép
Kép Kép
Kép

chesti

Sziasztok,

Bár most nincs időm nagyon, mert késő van, és holnap reggel nagyon korán kelünk a balcsira indulás miatt :D de azért gondoltam írok pár sort :wink:

Lexi,
Én eddig nem láttam, hogy kislányod lesz :D:D:D:D Nagyon jó, gratulálok!!! És örülök, hogy újra bízol!!! Én hiszek abban, hogy sikerülnie fog neked, és a sok szenvedés meghozza a már régen várt gyümölcsét a kislányotok személyében! Aki egészséges lesz, és Te végre boldog anyuci leszel (bár kicsit aggódós, de ennyi belefér:wink: ). Kérlek, Te is higgy benne!!!
Szépséges lett a vonalzód! :D Én is nagyon várom, hogy megismerhesselek!!! :D
Jó kis eü-s sztory. Igen, ez nagyon a jelenben játszódik, és sajnos minden napos. Gáz, és utálom az egészet (tisztelet továbbra is a kivételeknek)!!! :evil:

Mot,
Csodás a nagylány! :D:D:D Milyen drága abban a napszemcsiben :wink:

Tini,
Nagyon gyönyörű a kisfiatok már most :D:D Nagyon jó lett a kép, tök jól látszik, hogy milyen kis formás! :D

Bibar,
Sajnálom ezt a fránya migrént! :roll: Nektek pedig jó szelidi-tavazást!! :D:D
Nagyon szép neveket választottatok!!! :D

Ballagyo,
Sajnálom, hogy 3x is meglátogatott rókakoma!! :?

Sharon,
Köszönöm a jelölést! :D:D Örültem Neked! :D

Gica,
Remélem, azért pihizel is a nagy pakolások ellenére!!! Puszi! :)

Mamm drága,
Köszönöm, nagyon jól esik amit írsz!!! :)
Dolgozz kevesebbet, ne feledd, kismami vagy, úgyhogy kicsit vedd lazábbra a munkát! :D

Lukrécia,
Jobbulást!!! Mézes tea? Annál szerintem nincs jobb – de túl forrón, csak melegen!!

Benszi,
Örülök, hogy minden rendben!!!!!! :D:D:D A kis örökmozgók :wink:

Estrella,
Vigyi magatokra!!!

Chesti drága,
Pusszantás, kergetjük egymást msn-en… :)

Na lányok, jól itt ragadtam. Puszi, jó éjt, vasárnap jövök!

Kép

Kép
zsókuci

Estrella,Zsókuci!
Köszönöm!

Lexi!
Lelkecskéd????
Vendég

Lexi!

De jó, hogy már a jövő héten mehetsz a konzultációra! Sok puszi a jótündérednek!!!! Nem lesz semmi baj, én tudom! A kis kerti törpéd meg nagyon szívós és meg fog nőni, nem kell minden babának 4 kilóval születnie! Ha szerdán lesz beavatkozás, akkor tessék pihenni és szigorúan feküdni, de nem úgy, mint a vizsgázáskor!!!!!!! Irgum-burgum!!!!! Még én sem biztos, hogy eljutok a talira, próbálom úgy szervezni a dolgokat, de ha a férjem dolgozik, akkor nem tudok menni! :cry:
Az egészségügy helyzetéhez már nem is akarok hozzászólni, mert csak felbosszantom magam! Pont ezért hagytam ott a pályát! Remélem az ágika (direkt a kisbetű) ...ezt inkább le sem írom, kitiltanának a fórumról!

Lukrécia!

Nálam a mézes meleg tea és a C vitaminos pezsgőtabletta a nyerő ilyenkor! Jobbulást! Vigyázz nagyon magadra és a lánykádra!

Benszi!

Gratulálok a kis örökmozgókhoz!!!! Ha most ennyit ficánkolnak odabent mi lesz ha már kint lesznek??? Ketten hat felé fognak szaladni! Képet nem kaptál? Szívesen megnézném őket!

Csak zárójelben megjegyzem, hogy még mindig nem nő a hasam!

Kép

Kép
sharon

Benszi
Ma megnéztem a DVD-t és gyönyörködtem a kis törpében. Volt itt a barátnőm, aki meglepődött a pocakom nagyságán. Meséltem neki, hogy nagyon picurka a babácska, úgyhogy nem tudom mi van ebben a nagy pocakban.
Bízom, mert nem tehetek mást. Ha én feladom, akkor ki bízzon benne. Apuka is bizakodó. Az nem lehet, hogy Őt is elvegyék tőlünk, az meg pláne nem, hogy nekünk kelljen ítélkezni. Az eddigi dolgaink is mindig úgy alakultak, hogy hosszas küzdelmek után értünk célba, de beértünk. Betudjuk ezt is egy ilyen próbatételnek. (Persze azért nagyon félek, de nagyon akarom ezt a babát.)

Sharon
Éppen rólad meséltem a barátnőmnek, hogy milyen jó volt talizni, meg a pocidról, amikor a fórumra beléptem, hogy megmutassam az új vonalzómat neki. Akkor szúrta ki az üzidet, melyet,mosolyogva olvastunk, hogy még mindig nem nő a pocid. Olyan aranyos vagy!!!!
Majd megnő, a lényeg, a baba fejlődik. Látod nekem mekkora, aztán egy törpike figyel bent. Nincs összefüggés, bár ezt én is érdekesnek találom. Az viszont tuti, hogy gyönyörű kismama vagy, akinek majd a szülés után egy deka feleslege sem marad. (őszintén szólva én irigyellek.)
Vendég

Sharon
A jótündér fórumlakó, csak nem egyeztettük, hogy beszélünk-e itt a dologról, azért vagyok ennyire titokzatos. Bár a hálám, amit érzek végtelen. Az ember nem is gondolná, hogy egy ilyen fórum által mennyi szeretetet és törődést kaphat. Én ezt már többször is tapasztaltam, hiszen amíg a kórházban voltam, addig is sok erőt kaptam tőletek. Pont ezért tartom fontosnak, hogy személyesen is találkozhassak minél több fórumlakóval. Annyira jó, amikor van egy arc is előttem, amikor üzit írok. Persze a fotók is sokat segítenek, de egy puszi mindenkinek jár.
Vendég

Lexi!

Sejtem a fórumlakó jótündér kilétét az üzenetekből, nagyon kedves tőle, hogy segít! Nagyon szorítok a jövő hétre! Remélem azt a részt is olvastad, amikor azt írtam, hogy ne úgy pihenj, mint amikor pihenés helyett vizsgázni mentél titokban! Őszintén szólva én is féltelek! Ez a fórum szinte a családommá válik, pedig még csak téged ismerlek személyesen! Szóval vigyázz nagyon magadra és a kislányodra! Megtaláltad a kisruhákat tegnap? Már én is annyira várom, hogy babaruhákat válogassak.

A pocimról: néha örülök, hogy nem vagyok viziló, de sokszor elszomorít, hogy még egy ici-picit sem látszik. Állandóan aggódom, hogy jól fejlődik-e meg ilyenek. Aztán megint örülök, hogy még jó rám szinte minden ruhám, megúszom a nyári kismamaruhák megvásárlását. Sokszor még magamat sem értem, kicsit dilis anyuka leszek...

Kép

Kép
sharon

Sharon
Remélem, hogy ez általános jelenség és minden kismama, aki tisztában van a felelősségével és a veszélyekkel, az is dilis, nemcsak mi. Bevallom a kisruhákat nem mertem megnézni, de nem tudom miért. Nekem viszont most vannak ruháim,mert egy pár nadrág derekát megcsinálta a sógornőm kismamagatyónak. Aranyosak lettek. Felsőket, meg évek óta úgy vettem, hogy jó legyen rám pocakosan. (olyasmik, amikben voltam, mikor taliztunk.) MOndjuk télen bonyolultabb öltözködni, szerintem. Próbálom nem elhagyni magam, bár a szemöldököm eléggé bozontos, de próbálok szépen öltözni, mert tudom,hogy a párom a csinos, igényes csajokat szereti és ugye most a tökéletes alakkal nem tudok versenyezni. Bár az új cicijeim egyértelmű sikert aratnak a család férfi tagjai körében. :oops: :lol: Alig várom, hogy jövőre a Balcsin kavarjunk, két vagy több dilis anyuka, a vasgyúró babákkal.

Lukrécia
Jönnek nálunk is a névválasztással kapcsolatos problémák. A páromnak az egyik név nem tetszik, amit választottam. Annyira szeretném meggyőzni!!!

Zsókuci
Irigyellek, hogy ilyen sokat kirándultok és buliztok a barátaitokkal. Nekünk igazából nincs baráti társaságunk és eléggé hiányzik is a dolog. Ez még a gyermektelenségünknek tudható be.
Vendég

Lexi!

Nagyon szép és igényes kismami vagy, a férjed büszke lehet rád! Nem csak a nagy cicik miatt! Amin keresztülmentél és kibírtál az nem mindennapi! És egy szó sem igaz abból, hogy viziló meg hájacska... szerintem rajtad sem lesz szinte semmi felesleg. Én meg ki tudja, lehet, hogy úgy meghízok, hogy csak na! Nem lehet tudni.

A névválasztást én úgy oldom meg, hogy két neve lesz a kicsinek. Az egyiket én a másikat a férjem választja. Így nem lesz vita, remélem. A kórházban pedig úgyis engem kérdeznek... kicsit feminista duma, de néha jólesik.

Kép

Kép
sharon

Lexi, jót mosolyogtam a soraidon, én is igyekszem csinosan öltözni, de egyre nehezebb :oops: .CSajok most már nőnek rendesen ( hála az égnek :D )
Ráadásul augusztus 19-én megyünk esküvőre, lagziba :roll:
Múlt héten bementem egy méteráruboltba, kiválasztottam egy jó lenge, nyári anyagot, aztán mondtam a kiscsajnak, hogy akkor legalább három métert adjon, mert ki tudja mi lesz még itt egy hónap múlva.
Szerencsére anyósom női szabó, így nem lesz gond, de mondtam, hogy csak előtte héten próbáljunk, mert most már tényleg napról-napra nagyobb a pocak :-)

Judit

jucicuki

Nyugi Sharon lesz még neked nagy pocid :lol:
Ez enyém sem nőtt az elején olyan látványosan, aztán egyik reggel félálomban a hátam mögé néztem a tükörnél, hogy ki ez a hatalmas nőci, de csak én voltam :shock:

Judit

jucicuki

Lányok
Hogy viseltétek a mai napot? Nekem nagy szenvedés volt a meleg miatt. Nem tudom miért pont ma, de egész délután aludtam a vizes törölközők alatt. Most keltem fel.

Juci
3m? Biztonsági tartalékkal? Voltam a múltkor kismama-ruházati boltban. Nagyon kemény árak vannak, azt hittem elájulok. Úgy döntöttem, én ennyiért nem veszek bálnarucit.
Úgy tűnik minden baba éjjel szeret murizni, mert Törpike kedvenc időpontja is 2 és 4 között van. Jó lesz, ha megszokom, mert nekem ez az időpont eddig az alvásra volt félretéve. :lol:
Irigyellek a lagzi miatt, mert imádok járni. Mi tavaly voltunk 1-en, de az egészen másmilyen volt, mint amit én szeretek. Igazi sznob buli, ahol éhes voltam, mert a libamájkrémtől nem igazán lett jobb. Rántott húst akartam. :oops: :lol:
Vendég

Lexi, én is szeretek járni, de sajnos szerintem már nem leszek túl aktív :cry:

Judit

jucicuki

Lexi,

én ma egész nap tiszta kóma voltam. Délelőtt elaludtam a hintaágyban, kint a jó levegőn, az mondjuk nagyon jó volt, de azóta olyan vagyok, mint akit fejbe kólintottak. Tutira az időváltozást érzem, mert most estére ideért valami vihar-féleség, fúj a szél, az idő is lehült, és némi eső is esett. Úgy volt, hogy megyünk sógornőmékhez a Balcsira, de ott is viharközeli állapot van (de azért remélem Zsókuciék jól szórakoznak :D ), talán jobb is hogy nem mentünk.

Lukrécia,

köszi szépen az utro-s tanácsot, azt hiszem meg is fogadom. Ma már csak egyet adtam, és pont úgy fogy el, ha még 4 napig egyet adok. Reméljük így is rendben leszünk.

Csajok,

úgy tűnik veszélybe került a talis részvételem... Az a helyzet, hogy előző nap lesz a szülinapom, és családi ünneplés lesz hétvégén, vidéken anyuméknál.
Pedig nagyon szerettem volna megismerkedni veletek, de bízom benne, hogy majd a képeken és az élménybeszámolóitokon keresztül értesülök mindenről!! :)

Mamm

Kép

Kép
mamm

Sziasztok!

Már régen volt ennyire rossz éjszakám. Folyamatosan kemény volt a hasam, csak ha oldalra fordultam, akkor volt egy kicsit jobb! Most már soha nem feküdhetek háton? Én szerettem háton aludni és álmomban ha a hátamra fordultam azonnal felébredtem, mert kemény lett a hasam! Alig aludtam egy kicsit! Olyan vagyok, mint akit fejbevágtak!

Mamm!

Tegnap este jó nagy vihar volt itt a Balcsinál, viharos szél és eső! Még jó, hogy délelőtt meg tudták tartani a Balaton átúszást.
Mielőtt még elfelejteném (mostanában mindent elfelejtek): NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok, a legnagyobb ajándékot már a szíved alatt hordod!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok Kismamik! :)

Remélem agusztus 13-tól írhatok hozzátok is!Akkor derül ki ,hogy sikerült e az inszem!Remélem nem baj ,hogy írtam ide hozzátok!? :roll: Csak gondoltam megleslek titeket!,mert nálunk a csajszik el vannak tünve!Bizti csicsiznek még! :wink: Szép napot nektek kismamik!Remélem hamarosan hozzátok is jöhetek! :wink: :) Addig is jó pocakosodást nektek!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi
dehogy baj,gyere bátran,szokjad ezt a topikot is :P :P drukkolok hogy sikerüljön,de addig is irjál bátran,én is elöbb irogattam ide,aztán össze is jött 8) 8)

Sharon
nem lehetett kellemes,én is imádok háton aludni,és még tudok is :oops: :oops: itt is esett az éjszaka,én már nagyon várom a lehülést :P :P

Mamm
boldog szülcsinapot :P :P nagyon sajnálom azért hogy nem jössz,jó lett volna megismerkedni :oops: :oops:

bibar

Mamm
Nagyon szép a vonalzód. Estére már gondoltam, hogy én is a front miatt szenvedtem annyira, de napközben nem értesültem róla, hogy lehülés várható, ezért álltam értetlenül a rosszullétem előtt. Ahhoz képest, hogy egész délután aludtam, 1-kor elaludtam és reggelig húztam a lóbőrt. Rossz, hogy az embern nem lehet két helyen...... Lehet én sem tudok menni a talira, amit nagyon sajnálok.

Sharon
Én meg soha nem tudtam háton aludni, de ez a Kistörpe csak úgy szeret lenni. Kényelmetlen is és minden mozdulatát lehet érezni. Hogy aludjak, ha arra figyelek vajon melyik a kis keze és melyik a lábacskája? Akkor már az jobb program. Az én pocim is keményedett, nagyon rossz volt, de talán ma már kicsit jobb lesz.
Vendég

Bibar Drága!Köszike ,a drukkot! :wink:Fogok jönni!Remélem hamarosan állandó tag leszek nálatok is!!!! :lol: :lol: :lol: Csak sikerüljön!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: Hogy irod ezt a jó időt?!Pocaklakó jól van??? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bibar!Nem iród ,hanem BÍROD!!! :oops: Bocsika!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lexi!
Végre visszatért hozzánk a pozitív oldalad!A soraidból egy kis megnyugvás árad!Hajnal 2-4 az én babáim kedvence is!
Sharon!
Te szeretsz háton aludni?Én soha,de oldalt a szopipárnával nagyokaz alszom max.2 órát,mert utána pisijárat van!

Olyan szar fullasztó meleg van!Ma jött a festő az egyik árajánlatot és időpontot adni,de okt. elején tudná csak csinálni és kb.2hétig!Utána takarítás és addig semmit nem tudok rámolni a babáknak,no meg mi van ha hamarabb jönnek?Én nem akarom az uccsó pillanatra hagyni a rámolást,mert akkor már moccanni sem tudok és mi van ha mondjuk befektetnek?Úgyhogy ez a festő kilőve!Van még 3,aki talonban van!
Vendég

Köszi a tanácsot a B6 vitaminra. Nem is értem, miért mondott Zeke Magne B6-ot. Egyébként ma már nem vettem be, semmi értelme. Képzeljétek, tegnap este színházba mentünk és még el sem kezdődött az első felvonás, én már fejvesztve rohantam a mosdóba. Szegény párom, nem tudta mi a baj.

Úgy döntöttem, jövő héten meglátogatom a fogorvost, fájdogál időnként a fogam. Nem szeretném, hogy komolyabb baj legyen. Csak az a kérdés, hogy vajon nem árt-e a kezelés a kicsinek? Nem baj-e, hogy még mindig kapom az Utrot, a Bromocriptint és a progi szurit? Ti mit tudtok erről? Nyugodtan elmehetek?

Lukrécia! Te hogy vagy? Elmúlt a torokfájás?
ballagyo

Sharon

Átérzem a "problémád" már jóideje nem tudok háton aludni,mert érzem,hogy nem jó....Állítólag egy bizonyos idő után már nem is szabad.Sokszor ébredek én is arra,hogy háton fekszem és fordulnom kell,mert reklamál a kis puncisom. :lol:

Nyunyi

Remélem hamarosan állandóan itt leszel :lol:

Ballagyo

ugye hogy nem ér semmit a b6?Aminek jönnie kell,az nem marad bennt... :wink: Mostanában,hogy már nem hányok(végre)de elég sokszor rámtör a hányinger,be szoktam kapni de még erre sem ér semmit. :?
A fogorvosi kezelés nem árt a babának,direkt megkérdeztem.Az injekció sem.
Köszönöm kérdésed,ma kicsit szarabbul vagyok,már az orrom is folyik... :cry: Mindegy,amíg nincs láz,addig nem gond.Kúrálom magam ezerrel.Viszont a férjem örül mert nem sokat pofáztam a hétvégén,mert akkor nagyon fájt a torkom. :shock: :D

Kép
lukrécia

Lukrécia!

Szegénykém! Kúráld magad! Sok méz és C vitamin! Vigyázz magadra!

Fogorvos ügyben egy kicsit elbizonytalanodtam, több helyen is azt olvastam a neten, hogy jobb a fogászati kezeléseket a 2. trimeszterre hagyni. Én viszont nem szívesen várnék addig lyukas fogakkal. Úgyhogy szerdán mindenképp elmegyek a dokihoz, jobb lesz, ha megnézi a fogaimat.
ballagyo

Sziasztok!

Ma délután láttam egy érdekes műsort a Spektrumon. Annak akartak utána járni, hogy hagyományos módszerrel meg lehet-e állapítani a születendő gyerek nemét. Többféle módszert kipróbáltak 6 kismamán és szülés után kiderült melyik vált be. Szóval az egyik minden kismamánál helyesen jelzett. Ez az inga módszer. A lényege, hogy cérnára karikagyűrűt(vagy egyéb gyűrűt) fűztök és a pocak fölé kell lógatni. Ha körkörösen mozog akkor kislány, ha egyenes vonalban akkor kisfiú.
Háát én kipróbáltam és mindkét babánál bejött, mindkétszer körkörösen mozgott.
Ha van kedvetek próbáljátok ki, olyan kíváncsi vagyok!
Kép

Kismoni
kismoni

Móni!

Nekem körkörösen mozgott! :lol:

Kép
lukrécia

Sharon, Bibar,

köszönöm az előzetes jókívánságokat, ebben az évben ti voltatok az elsők! :D :D :D

Lexi,

neked meg köszike a vonalzós dícséretet. :D Bratyóméknak 1 hónapos a kisfiúk, ő is nagyon megszenvedte a tegnapi napot... Senkinek nem lehetett kellemes, és én totál megértem, hogy a kismamák még nehezebben viselik...

Jut eszembe Sharon, ezt már régóta el akarom mesélni neked, de most először végre eszembe jut akkor is, amikor a gép előtt ülök. :)
Szal, van nekem egy nagyon jó barátnőm, akivel sajnos csak ritkán találkozunk, de azért nagyon jóban vagyunk. Tavalyelőtt nyáron volt az esüvője. Kicsit extravagáns a csaj, egy mélyen dekoltált, testhez simuló, fehér miniszoknya volt a menyasszonyi ruhája. Nagyon csinos volt, de nem is ez a lényeg. A szertartás után mentünk az étterembe kajálni, és már javában tartott a buli, amikor odajött hozzám a férje, és a fülembe súgta: "képzeld! 5 hónapos kismama"... Hát képzelheted, hogy majd leestem a székről. Az ég világon semmit nem vettem észre a dologból! :D Persze amikor már tudtam, hogy babát vár, és szándékosan figyeltem, akor már észrevettem, hogy kicsit jobban néz ki mint szokott, de az eszembe sem jutott, hogy talán terhes. Szóval nem kell aggódni a poci nem növekedés miatt, szépen be fog az indulni, ez tuti! Ő is, amikor már a vége felé közeledett, azt mondta, hogy meg sem ismerném, ha látnám, akkora pocit növesztett. Szóval türelem kismama, lesz majd poci is, a lényeg hogy szépen fejlődjön a kicsi! :D

Kép

Kép
mamm

Mamm!

Köszi a sztorit, olyan jó volt olvasni! Már mindenki macerál a családban, hogy miért nem nől a hasam, pedig nem tehetek róla, hogy még nincs semmi! A nagymamám amikor meglát mindig sopánkodik, hogy nem fejlődik rendesen, mert bezzeg az ő idejében... most 93 éves, de még mindig az élteti, hogy beledumál a dolgaimba, de remélem még sokáig így lesz! Hát Lexinek már írtam, csapongok a két véglet között, hol örülök, hol sírni tudnék a poci nemléte miatt! Ez van! Ha elkezdene nőni, rakok fel képet.

Lukrécia!

Még mindig szarul vagy? A mézes meleg tea sem segít? Jobbulást, gyógyulj meg hamar! Az én pasim kifejezetten örül, amikor fáj a torkom és nem tudok beszélni...

Benszi!

FÉLIDŐ!!!! HURRÁ!!!!

Kismóni!

Bár én nem hiszek az ilyen hókusz-pókuszokban, de kipróbálom. Egyre többen jönnek azzal, hogy fiam lesz, pedig én annyira kislánypárti vagyok...tudom, hogy mindegy csak egészséges legyen... de mégis!

Kép

Kép
sharon

Kismoni
Ezt a módszert 2001-ben próbáltam ki, akkor kisfiút mutatott. Mivel mindenki azt mondja, hogy ha a lepény ennyire lent tapadt meg, akkor ez a többi terhességemre is jellemző lesz (volt) így lehet, hogy bejött, mert 3 éve a kisbaba nem élte túl. A kisfiúk nem ilyen erősek, mint az én kis Csirkelábú Törpém. (Olyan hosszú, vékony kis lábacskái vannak.)

Sharon
Aranyos a szöveg, bár fura, hogy a család ahelyett, hogy erőt adna zrikál azzal, ami amúgy is aggaszt. Azt írtad, hogy tesódnál is hasonló volt a helyzet, nem? Ez annyira alkati. Lehet, hogy a Te babód már nagyobb, mint az enyém! Csak tudnám mi van a pocimban????? Mert nekem már egy kisebb dinnye.
Vendég

Lukrécia
Nem akarok vészjósló lenni, de nem lehet, hogy allergia? Sajnos a tünetek megegyeznek a megfázáséval, de makacsul ragaszkodnak az emberhez. Ebben az esetben pl. a méz többet árt, mint használ. Nekem is nehezen vették észre, hogy allergia, mert belázasodtam tőle és az orvos mindig antibiotikumot adott. Anyukám jött rá, pedig Ő nem orvos.
Vendég

Sziasztok megjöttünk a Balcsiról,majd holnap igyekszem visszaolvasni!

Mindenkinek jó éjszakát!

Lippa

lippa

Nyunyi
köszi mi jol vagyunk,ha éppen nem fáj a fejem,csütörtökön megyünk 4d re,akkor meglátjuk a baba hogy van :P :P de biztos jól,mert a pocak növekszik szépen :P :P

Benszi
hát megértelek,nem jó annyira elhúzni a pakolást :oops: :oops: mi szombaton tapétáztunk,tegnap pakolgattam hát rendesen elfáradtam,sürün le kellett feküdnöm,fájdogállt a derekam :oops: :oops: szóval jó ezt megcsinálni előbb :oops:

Lippa
üdv itthon,jó volt???

Ballagyó
menjél csak fogorvoshoz,az én nögyogyim is mondta hogy lehet már az elején is,jobb mintha begyullad vagy tályog alakul ki,mert akkor tönkrevághatja a terhességet/igy mondta nekem a doki/ :oops: :oops: szóval jobb ha elmész,én ma megyek mert nekem is gyanús egy fogam :oops: :oops:

LUkrécia
remélem nem lettél lázas éjszaka,hivjál ma :oops:

Kismoni
ezt nekem múlt héten csinálta meg a barinőm és kisfiút mutatott :oops:

bibar

Bibarci!
Muti a tapétás szobát!Mintás lesz?Hát igen én is szeptemberben tervezem festést!Mondjuk nem hiszem,hogy akkor már neki állok tkarítgatni,de majd megoldjuk!
Juci!
Boldog névnapot!!!!!!
Sharon!
Félidő??????Sajna azon a nem hivatalos félidőn már túlvagyunk,mert az ikrek hamarabb bújnak ki pár héttel!
Már nagyon kivánsi vagyok az arcocskájukra!
Bariném!
Nem jelentkeztél hétvégén?Minden rendben?
Vendég

Sziasztok,

Megjöttünk még tegnap Balcsiról, nagyon-nagyon jó volt :D :D Majd írok este, de most dolgozom, tegnap meg már nem volt energiám :wink:
A borús, hűvös idő ellenére nagyon szép napot kívánok mindenkinek!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Bibar
Hova mész 4D-re? Már próbáltam infot gyűjteni ezzel kapcsolatban, de nem válaszoltak túl sokan. Mennyibe kerül és hányadik héttől érdemes menni? Ez a fejfájás borzasztó lehet.
Már kifestettétek a gyerekszobát???!!!!!! Hogy Ti mennyire ügyesek vagytok!!! Mi még az ablakok megrendelésével kínlódunk, amiből kb. 1 hónap múlva lesz ablak. Addigra lehet, hogy én már a magyar egészségügy all inclusive ellátását fogom élvezni. Olyan hülye ez a szitu, mert eddig nem mertünk semmit se megvenni. MÉg most megyek genetikára, utána meg a 20. héttől várható az újabb vérzés. Bár őszintén szólva én nem várom.

Tini és akik voltak genetikán
A lombikos leleteket is kellene vinni? Nekem nincsenek meg az eredmények, csak a zárók a beültetésekről. Várom az infokat, mert holnap megyek. Nagyon félek ám.
Vendég

Sziasztok!

Juci, boldog névnapot kívánok!!! :wink:

Zsókuci, Lippa, irigyellek Titeket a Balcsi miatt, nagyon jó lehetett. :lol:

Benszi,örülök, hogy minden okés volt a genetikain. :lol:

puszi

Kép
numato

Lexi!
Én 4d-re az istenhegyire mentem,amit a genetikival kötöttem össze!Aszem ott a sima 4D 10.000Ft!A Jánosban is van 4D!
Numa!
DVD-ből lesz amjd kép a skacokról és akkor majd teszek fel!Jól vagy?Most már nem dolgozol többet,ugye?
Vendég

Benszi, Numa, köszi, aranyosak vagytok :lol:

Annyi édes gyerekcuccot kaptam :lol: ( mindenkitől azt kértem :wink: )

Puszi!

Judit

jucicuki

Szép jó reggelt kismamik!!! :D

Lukrécia!!!

Köszike,remélem igy lesz!!!!!!!!!! :D

Bibar Drága!De jó 4d!!!!Azon olyan jól látható!!!!!!!!Küldök fejfájás üzö musz muszt!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Jucicuki! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Benszi,Lexi
ja nem a gyerekszobát csináltuk :oops: :oops: csak a hálót :oops: :oops: ,mert tudjátok januárban költöztünk és a 40 nm2 ből jöttünk a 110 nm2 be,igy eddig csak a felét laktuk be :oops: :oops: most szépen haladunk a ház többi részébe :oops: :oops: a gyerekszoba fürészporos tapétával le van tapétázva,aztán majd kap egy kis szint :oops: :oops:

Lexi
én a Brendonba megyek 4d re,12000 ft,és a 16. héttöl már lehet látni valamit :oops: :oops: én ugy tervezem hogy most megyünk és majd mégegyszer a 26. hét környékén.
remélem egy hónap mulva azért még nem élvezed ezt a drága :evil: egészségügyi ellátást :oops: :oops: én is várom már a babaszoba rendezést,de babonából még jó sokat várok :lol: :lol:

Nyunyi
köszi :P :P

Juci
boldog névnapot :P :P de jó neked,sok édes babacucc :P :P

bibar

Jó reggelt Csajok!

:)

Kép
mot

Nyunyi, Bibar, köszi :lol: :lol: :lol:

Judit

jucicuki

Juci
Névnapod alkalmából szívből gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok! Boldogságaid minél nagyobbra nőjjenek!!!! :wink:

manda

Juci

Nagyon boldog névnapot kívánok! Kép

Lexi
Te mindíg vonzod a szemeteket,de miért?Jó olvasni,hogy kicsit jobb a kedved :D Nem lesz semmi gond,mert nagyon akarod ezt törpikét :D

Benszi
Kösd föl a gatyódat,mert ha bent ilyen virgoncak kint a duplája lesz :D

Lukrécia
Remélem már jobban vagy!Kívánom gyógyulj meg minél elöbb!

Mot
Édi-bédi Krisztina és milyen vagány a szemcsikben!
gabicsibe

Jó sokat írtatok,nem győztem visszaolvasni :D !

Juci nagyon boldog névnapot kívánok!

Lexi nagyon sajnálom,hogy megint rossz híreket kaptatok!Szerintem egy beteg baba nem lenne ilyen életerős mint a Ti Kislányotok,nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen!Nagyon aranyos a Jótündéred,hogy intézett egy korábbi időpontot!

Mamm,Sharon nagyon szép a vonalzótok :wink: !

Zsókuci örülök,hogy jól éreztétek Magatokat várunk az élménybeszámolóval!Egyébként meg 100%-ig biztos vagyok benne,hogy egy gólya már kiszemelt magának Téged :wink: !

Napcsi gyere légyszíves a talira,szerintem ügyesek a fiúk és megoldják egyedül a dolgokat.Különben is kora du-ra már otthon lennél!

Tinike nem semmi kis pasitok van már most :lol: ,jót nevette a sztorin.Nagyon édes a kép Róla!

Réka gratulálok a Kisfiúhoz!

Chesti ezek a képek :o ,annyira szép Niki,már alig várom,hogy személyesen is lássam :wink: !

Lucia gyönyörű Lucia és Zsombor,nem győzök betelni a képekkel!

Bibike nagyon szép a kis Bettina és milyen kis vasgyúró!Várunk a szülés történettel mihamarabb :wink: !

Mot milyen édes és nagy már Krisztina!Nagyon vagány a napszemüvegben :D !

Bibar szép neveket választottatok nagyon!

Lukrécia szerintem se foglalkozz anyukáddal,nagyon csini kismami vagy!Remélem már jobban vagy,jobbulást kívánok!

Benszi nem semmik a Gyerkőcök,de én is csak azt mondom,hogy volt kitől örökölni :lol: :wink: !

Nyunyi üdv itt ,reméljük hamarosan átköltözöl Te is ebbe a topikba :D :wink: !

Balcsi nagyon-nagyon jó volt,szuper időt fogtunk ki,a víz is isteni volt.Lányok élvezték nagyon,egész nap meg sem álltak(meg én sem :roll: :lol: ).A sok érdekességnek és környzetváltozásnak köszönhetően még enni sem akartak(amióta hazajöttünk azóta behozták az elmaradást :lol: )!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép [img]

Kép

Bocsi,egy kicsit hosszúra sikeredtem :oops: !

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Benszi!

Két barátnőmnek is ikrei vannak és mindketten a 38. hét közepén szültek, pedig nekik is mondták, hogy a 30.hét után már bármikor készülhetnek a kicsik kifelé. Lehet, hogy neked sem fognak korábban jönni! Kiváncsi vagyok, hogy Briginél, hogy lesz majd! Addig is kitartás!

Lexi!

Holnap mész? Nagyon fogok szorítani!
Te már érzed a kis Törpe mozgását?
Én a 18.héten megyek sima Uh-ra és ha nem látszik, hogy fiú vagy lány, akkor megyek 4D-re, Kaposvárra a Seffer Klinikára. Kb: 10000 Ft az ára. Aztán a 25. és a 30. hét körülre tervezek még egy-egy 4D-t, de csak a kiváncsiság miatt. Szerintem akkor mész amikor Te akarsz, nincs ajánlott időpont, csak a genetikai a12. és a 18. héten, de ezeken már túl vagy!

Bibar!

Olyan klassz ahogy változik a vonalzód! Mekkora pocid van már? Ha van képed szívesen megnézném!
Nekem is nagyon sokat fáj a fejem!

Kép

Kép
sharon

Lippa:
Gyönyörűek a lányok.
Mot:
Szintén. :D
Kismoni:
Én is próbálkoztam ezzel a gyűrűs dologgal, de nekem oldalra lengedezett. :? Pár hét aztán kiderül úgyis.

Csajok!
Jövőhéten megyünk 4D-re az Istenhegyire. Kromoszóma-rendellenességeket és Down-szűrést csinálnak és vérvételt. Mindezt 28. ezerért :shock: Kicsit húzós az ára. Remélem biztosan kiszűrhető minden.
Este megyek dokihoz vizsgálatra, és a héten lesz UH is. (a gagyi gépen) :? Majd jelentkezem.
Vendég

Sharon
köszi :P :P hú nekem most nagyon beindult a pocinövés,én most nagyon nagynak látom :P :P holnap lefotoztatom majd magam és rakok fel képet.te is rakhatnál megint,valami változás biztos van :P :P

Lippa
nagyon jók a képek,tündériek a csajszik :P kifogtátok a jó idöt,most elég hideg van/hála az égnek/én már nagyon utálom a meleget :oops: :oops:

bibar

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?