Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Szilbee: De jó, hogy tettél fel fotókat!!!!! Énisénisénis ilyen gyönyörű babát akarok karácsonyra!!!!!! :D :D

A gyertyafújás a keresztlányomnak sem ment, még 5 évesen is képes volt hosszan csodálni a tortáját. :D :D

Szia Ivett! Balogh A.-t nem ismerem, de én is Mosonyis vagyok. Nélküle még biztos nem tartanék itt, ahol most....De kinem melyik doki jön be.

Lányok, jövő héten vasárnaptól nyaralunk!!!!!!!!!!! Tegnap lefoglaltam, már most indulnék. :D :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Sziasztok csajok!

Szép napot mindenkinek :)

Ivett sajnos velem egyik uh-n,afp után nagyon bunkó volt Balogh,ezért sem szeretnék hozzá kerülni,mert kicsit tartok tőle.
Mosonyinál genetika miatt voltunk,nagyon normális volt,alaposan elmagyarázott mindent és megnyugtatott :) Amugy én Jakabhoz járok,eddig csak pozitívat tudok róla mondani.

szilbee,nagyon jók a képek Leventéről :) A gyertya nagyon érdekes dolog,nem is kell azt elfújni :)

jaimee,hova mentek nyaralni? Én is vártam a nyaralást és végig rossz időnk volt,2nap tudtam csak pancsizni a balcsiban.De azért jól éreztük magunkat :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Hihi, Csonginak meg többször meg kell gyújtani a gyertyákat, mert imádja elfújni :lol:

Jaimee, hová mentek nyaralni?

Évi és
Kép
csongianya

Tündi: Pedig Baloghról még nem hallottam rosszat. Én ugyan összetévesztettem egy beteghordóval a kórházban, de csak mert a fehér ruciján volt valami dzseki... :D :D He-he....

Sztem az a doki a jó doki, aki ismeretlenül is, TB-sen is flottul ellát. Van ilyen egy pár....Privin már könnyű kedveskedni a betegnek a pénzéért.

Füredre megyünk. Már voltunk ott, de most nem volt kedvem új helyre menni, biztosra megyünk. Fogalmam sincs, hogy merjek e belemenni a Balatonba, doki szabadságon 20áig...sztem maradok a parton, amíg meg nem párolódom. Tündi, ezek szerint te belemerészkedtél. :D

jaimee

Tündi!
Én is Jakabhoz járok ő a fogadott orvosom,de lehet hogy még se nála fogok szülni.Sokkal normálisabb és rendesebb volt velem Mosonyi szerdán voltam nála genetikai vizsgálaton..Rajta gondolkodok most nagyon.
Mikorra vagy kiírva?
ivett&fanni

Ivett: No, ha váltasz tarthatunk összeröffenést a várójában. Bár még Szilbeevel sem sikerült találkozni. :cry:

jaimee

jaimee,én ugy ismertem mag Jakabot,hogy egyik ismim adta meg a tel számát,mert én nem ismertem itt egy dokit sem.És elég sok problémám volt,és elég komolynak hittem én.Felhívtam és azt mondta menjek be a kórházba megnéz.Nem kért pénzt akkor amikor a kórházba mentem hozzá,azt mondta ugyis találkozunk még,de mindig adtam neki egy keveset.
Igen én belementem,azt hallottam,hogy a természetes vizekbe szabad,inkább strandra ne menjek.

Ivett én okt3-ra vagyok kiirva,de 2 héttel nagyobbak vagyunk :)

Kép
Kép
tundi24

Én eleve kizártam egy rakat orvost, akit volt "szerencsém" személyesen megismerni, no itt kiesett vagy 5-6 doki, aztán azt figyeltem, kiről mit hallani, kinek milyen a híre, végül azt választottam, akiről semmi rosszat nem hallottam. Ráadásul anyukám is ismeri őt. Kértem tőle második véleményt, de már az első alkalommal tudtam, hogy nem csak egy második vélemény lesz ebből, hanem dokiváltás az ő javára.

Ivett te hány hetes is vagy? Nem vagyunk egyidősek? Márcsak a genetikai UH-ból gondolom.

jaimee

Kép Kép Kép Kép Kép
Üdv minden új lánynak itt a topikban :)

Évi!
Köszi,hogy kérdezed mi ujság nálunk nagyon ari vagy.Hát nagyon sok változásról nem tudok beszámolni a hiszti terén semmit nem javult a helyzet sőőőt sztem még rosszabb már mint volt.Szinte minden kis dologért hisztizik legyen az játék vagy csak alap dolog....már pedig tényleg minden szakirodalmat elolvastam a hisztiről de okosabb nem lettem,sajnos.
Alvásról annyit,hogy délben visszatért az alvás hál'istennek igaz max 1 órát alszik de legalább nem lesz "annyira"nyűgös estig.Este meg velem alszik el a mi ágyunkban,ennyit tudtunk tenni azért hogy nyugodtabb legyenek az éjszakáink/egyedül apa nem díjazza mert így ő a nappaliban alszik/. :wink:
Szobatisztaság hát az jól megy igaz a kaki még nem megy wc-be ahhoz kéri a pelust de pisit nagyon ügyesen tudja tartani is meg szól ha wc-re szeretne menni. A múlthéten vidéken voltunk a hőségben anyósnál ott egy kicsit felborult neki a bioritmusa és szegénykém napokig nem kakilt :( Tartogatta mert mindig más "dolga" volt neki állandóan pancsizott meg rohangált.
Érte egy "kis" baleset is szegénykémet képzeld bekapta a bici a lábát és kettétört a lábán a köröm.....hát ne tudd meg,hogy ordított szegénykém.Most várjuk,hogy lenőljön vagy leessen a körme..nem valami szép neki.
Liliána Boldog névnapot!!!!!! Kép

KépKép
diÁcska

Jaimme!
Én 19 hetes terhes vagyok december 22-re vagyok kiirva.
Te?
ivett&fanni

:lol: :lol: Én 26-ra. A vonalzóból látod a többit.
Ciklus szerint Szenteste volt az eredeti dátum, de az UH eltolta 2 nappal.

jaimee

Szép hétvégét mindenkinek! Lehúzom a rolót, megyek hétvégézni.
Puszi mindenkinek! Hétfőn jövök!

jaimee

sziasztok.

Ivett.én is sok szeretettel üdvözöllek.

Vali.de jó,hogy írsz. :)
A hisztit ne is mondd,mi még most sem nőttünk ki belőle,van már javulás (elég sok)..de még messzemenően nem az igazi.majd az oviban kinevelik Szisziből...ha tudják :wink:
A körmöcske is meg fog szépen gyógyulni,csak elég sok időbe telik.az én lurkóimnak is volt hasonló,igaz nem tört el nekik.Sziszi téglát "tett"a lábujjára,Zsolti saját magának rácsukta a szobaajtót-lett egy "hajlás" is benne.Hamarosan bepirosodott az egész körmük,majd lilult-és nem esett le,hanem szépen lenőtt.

Mentek bölcsibe szeptembertől?És te dolizni?

Pusza mki.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

sziasztok

Tündi: nekem Úri-Szabó Károly a dokim, anno a nővéremék hozzá vittek tiniként (az egyik nővéremmel együtt is dolgozott, szülésznő volt, a doki rendszeresen az ő nevén szólit :lol: ) aztán mikor Emmával terhes lettem hozzá mentem, arcról nem ismert meg, de mikor mondtam a nevem rögtön emlékezett minden nyűgömre, ez nekem megnyugtató volt azóta sem csalódtam benne. A pénz dologról annyit,hogy én a kórházba járok hozzá, nem a magánrendelőbe, (felhívom mikor van bent és akkor megyek be) így nem szoktam neki adni, Emmával csak a szülés után adtam neki pénzt, azt is a hathetes kontrollon, mert mikor még kórházban voltunk nem jutott eszembe (Emma besárgult, elég ijesztő volt) . De látszott rajta ,hogy nem várja el nem amiatt kedves.

A férjem fülgondjáról már írtam részletesen kicsit visszalapozol és elolvashatod.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

apropó olvastam a picik betört körmeiről, és képzeljétek el ma én is pont így jártam. Az egyik nagylábujjamon mindig benő a köröm így még az esküvő előtt kivágattam, meg is gyógyult szépen. Erre ma eltoltam a fotelt belerúgtam a lábába és a tövéig visszatört a körmöm, és ömlött belőle a vér. Bekötöztem, de nem tudom aztán mit csináljak majd vele, le kell vágni az egészet, vagy majd szépen vissza gyógyul az eredetihez?

Kép

Kép

Kép
lizocska82

apropó olvastam a picik betört körmeiről, és képzeljétek el ma én is pont így jártam. Az egyik nagylábujjamon mindig benő a köröm így még az esküvő előtt kivágattam, meg is gyógyult szépen. Erre ma eltoltam a fotelt belerúgtam a lábába és a tövéig visszatört a körmöm, és ömlött belőle a vér. Bekötöztem, de nem tudom aztán mit csináljak majd vele, le kell vágni az egészet, vagy majd szépen vissza gyógyul az eredetihez?

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok!!

Megvagyunk ám mi is! Már egy hete megjöttünk Horvátországból, csak utána meg egyből lementünk Marcival a Balatonra. Ott sajna nincs internet :wink:
Most Anyuéknál vagyunk Fehérváron (jövünk-megyünk), innen tudok írni egy kicsit (napközben nem nagyon, mert az öcsém nemigen enged a géphez :roll: )
Még nem tudtam elolvasni az egészet, de üdv az új lányoknak és persze a régieknek is!
Évi beszámolóját azért elolvastam Horvátországról, nekünk szerencsére sokkal jobb tapasztalataink vannak!! Szuperül éreztük magunkat, persze Marci hiányzott, és azt tervezgettük, hogy amint lehet, őt is visszük magunkkal.
Ahol mi voltunk, abszolút nem voltunk gorombák a horvátok, egy-két kivételtől eltekintve. Egyetlen negatívum az volt, hogy a férjemnek el kellett mennie orvoshoz, mert begyulladt a füle, nahát azt nem ajánlom senkinek,hogy ott betegedjen meg, mert ilyen szempontból tiszta Balkán...
Ettől eltekintve nagyon jól éreztük magunkat. Mi Seget Vranjicában voltunk, ami egy kis halászfalu Trogir mellett. Rengeteg pici gyerek volt ott, a horvátok is járnak oda nyaralni. Meg persze sok magyar is volt. Trogir gyönyörű város, teljesen beleszerettünk.
A kaja az tényleg nagyon sokba kerül. Jó hogy vittünk ásványvizet, mert ott aranyárban mérik.
Mi szombat hajnalban értünk haza, és tényleg majdnem megfulladtunk a melegtől..
Marcival már voltunk a balatoni strandon, de nem rajong a vízért egyelőre, a játszóteret többre értékeli.
Igyekszem írni majd amikor tudok, addig is puszi, a nyaralóknak kellemes nyaralást!!
Leventének sok-sok boldog szülinapot!!!

Kép
judit_79

Lizocska
Kép
azt hiszem én még nem üdvözöltelek :oops:

A mi lányaink majdnem egyidősek. Timi febr 11-én született.
Nem semmi hogy Te már a második babócát várod. Én még egy darabig nem tudnám elképzelni a pocakosságot. Neked van segítséged?

köröm balesetek :cry: :cry: :cry: és már az enyém is sajog, pedig semmi nem érte. :roll:

Vali
Írhatnál sűrűbben is! Én is kíváncsi vaagyok ám rátok!!!
hiszti: Tegnap -ilyet még sose csinált Timi- a délutáni alváskor olyan hisztit vágott le a csajszi hogy csak röhögni tudtam :oops: Inkább röhögök, mert ha felidegesít akkor .... na akkor lenne mitől ordítani :wink: :wink:
Szóval hallottam hogy szólít: anya, anya. Mentem be hozzá de láttam hogy még fekszik, persze észrevett. Gonoltam kimegyek hátha visszaalszik. Na ezzel elvágtam a cérnát. Elkezdett ordítani és csapkodta magát a rácshoz is, fejét lábát mindent. :shock: :? Kivettem a kiságyból hoyg megnyugtassam. Na akkor lökte ki magát a kezeimből. Letettem ott folytatta a földhöz csapkodást, egyre jobban belelovalta magát.
Én látványosan elkezdtem tornyot építeni, rajzolni stb de nem igazán érdekelte. Kb 15 percig tartott a hiszti.
Szerintem elgurult a gyógyszere :wink: :lol:
Sokan azt mondják a pohár víz hatásos. Te próbáltad már?
Anyu mesélte hogy anno a bátyámnál 1x alkalamzta és többet nem kellett. Hát nem tudom..

JUdit
Örülök hogy jól éreztétek magatokat!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Lizócska!
Mi Dia körmét bhepanthen plusszal kenegettük és jó pár napig bevolt kötözve most már elég szép ...szerintem nem esik le csak majd lenől,de hát mondjuk eléggé kivan téve annak hogy megütődjön pláne ahogy az én Diusom közlekedik :lol:

Cleo!
Akkor nálatok is zajlik az élet rendesen,visszaolvastalak a múltkor írtad hogy voltatok felénk.Nagyon sajnálom,hogy nem találkoztunk,ha legközelebb jöttök szóljál ám!!!! :)
Te mit csinálsz Sziszivel mikor nagyon hisztis????

Petri!!
Látom Timi is próbálgatja a határokat meddig mehet el.Most olvasom a Suttogó titkai 2. című könyvet abban nagyon sok hasznos dolog van a hisztiről.Igaz nem nagyon tudom Diusnál kivitelezni sajnos mert szerintem én már túl belevagyok fáradva a hisztis minden napokba.Egyébként a vízzel való leöntést teljesen elutasítja a könyv.Ha nagyon hisztizik földhöz vágja magát kiabál akkor halkan kell hozzá beszélni megpróbálni vele leülni és simogatni vagy csak megnyugató szavakat mondani...../ez nálunk eddig még nem jött be/.Általában hagyon hagy tombolja ki magát utánna megnyugszik és az ölembe ül .
Ha jártok Szolnokon feljöhetnétek már régen jártatok nálunk!!
Kép

KépKép
diÁcska

Petri hát ez nem semmi hiszti volt akkor :cry:

Én nem nagyon emlékszem arra hogy Bettike ilyet csinált volna! de még sajna nem kizárt :?

szép napot

Kép
kbernadett

Vali
Megpróbáltam én simogatni Timit de ha hozzá értem mégjobban elkezdett fetrengeni. Halkan beszéltem is hozzá de az se hozta lázba :? Remélem nem akarja ezt sokszor előadni.
Ha kettesbe megyünk Szolnokra és Ti is ráértek megyünk ám!
Összeeresszük a lányokat hagy hisztizzenek, mi meg majd jót kávézunk és dumcsizunk :wink: :lol:

Betti
Nem hiszem hogy Bettike ilyen idősen elkezdi. Cleo is írta hogy Sziszi már "javulgat"

no, megyek mosogatni utána irány a Tiszapart :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri:
Sokáig én is így voltam ezzel , de egyszer csak belém és a páromba belebújt a kistesót szeretnénk érzés, ami tettekké fajult, s ripsz ropsz már itt is volt a kistesó a pocakban. Segítségem van szerencsére, alapból itt van a férjecském, aki már a kezdetektől Emmánál is sokat segített, aztán itt van a nagypapa(apukám) aki nyugdíjas és az összes unokája imádja, egyszerűen beszéli a nyelvüket, és kocsival 5 percnyire laknak tőlünk. Egyébként most is őt (nagypapit) kérem meg ha bárhova mennem kell, a kórházba el is visz, ha meg terhesgondozóba megyek vigyáz a lányra mig én oda vagyok.
Ezzel a hiszti sztorival "megnyugtattál", mármint azért mert egy ideje az én kis angyalom is átváltozott egy akaratos kis manóvá. Engem és az apját leginkább azzal hoz ki a sodrunkból ha csinál valamit, mi mondjuk neki: Emma nem szabad, nevet és csinálja tovább, szólunk mégegyszer és mégegyszer,a végén már hangosan, és ő csak mosolyog és csinálja. Na hát ezzel az őrületbe tud kergetni .
A hisztizve csapkodok, ütök , rúgok , földhöz vágom magam előfordul, de nálunk az válik be legjobban ha olyankor nem veszünk tudomást róla, így ripsz-ropsz rájön ,hogy nincs hatása és abbahagyja.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok!

Judit, de jó nektek, hogy nyaralni voltatok. Biztos nagyon jó volt Horvátországban. Gondolom, Marcika nagyon élvezte a Balatont.

Csajok, nálunk is tombol a hiszti, bár szerintem a kistesó érkezése is hozzájárult egy kicsit.
Kedden kapja Petike az oltást és mázsálás is lesz.

Vali, képzeld, Imike már szobatiszta, csak éjszakára szoktunk pelust tenni, de csak azért mert apa így érzi magát biztonságban. :lol:

Kistesó projekt:Sokan most biztosan teljesen zizinek néztek, de én még szívesen szülnék egy babucit. Szívem szerint egy kislányt, de még egy kissrác is jöhetne.
Szerintem pont ez a jó az emberi természetben, hogy valaki teljesen elégedett egy gyerekkel és mások meg akár többet is bevállalnak. Mondjuk azt nagyon útálom, hogy megcsinálják a sok gyereket, aztán meg sír a szájuk, hogy nem támogatja őket az Állam. Könyörgöm, nem az Államnak szül az ember lánya, különbem is nagyon sok anyagi támogatást kapnak a két ill. többgyermekes családok. Én örültem a legjobban, és meg is voltam lepődve, hogy három gyerek után, már az egy gyerekre jutó csal.pótlék összege is magasabb. Teljesen váratlanul ért, de eszembe nem jutna, hogy mind többet követeljek, mert három gyerek van a családban. Azért vállaltuk őket, mert nagy valószínűséggel gond nélkül útnak tudjuk indítani őket az életben, ha odakerülnek.És ne gondoljátok, hogy milliomosok vagyunk.
Na a litánia befejezve, szép napot mindenkinek.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Petri!

fenn vannak a gépen a cd-k most már jöhetsz msnre nyugodtan meg van :-D

amugy épp tegnap hisztiett Bettike olyat hogy nem hittem a szememnek. Biciklizésből jöttünk volna haz s nem akart kiszállni ordított meg mondta hogy ő nem akar kiszállni meg hogy menyjünk még meg kapaszkodott, így kénytelen voltam vele menni egy kört pluszba. :wink:

Ma meg egésznap nyügös volt délben nem is aéudt, szóval kész a mai nap

puszika mindenkinek

szép estét

Kép
kbernadett

Sziasztok!
Visszaolvasok, csak azt szerettem volna jelezni, hogy tettem fel fotókat az iwiw-re. Aki megnézné, és iwiw-es, annak priviben megadom a becsületes nevem. Pussz!

jaimee

Sziasztok!

Judit! :)
Boldog Névnapot!

Kép

Vali!
De jó hogy írsz!!!

Judit!
Jó hogy ti is hazaértetek! Tehetnél képeket, még ha Marci nem is volt veletek, azért kíváncsiak vagyunk rátok!

Majd még este felé jövök és reagálok a hsz-okra, csak most a terheléses cukorral küzd a gyomrom. Mindjárt megyek is vissza leadni a véremet.

Pusz!
szilbee

Judit Boldog Névnapot!!! Kép

KépKép
diÁcska

Judit!!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Judit boldog névnapot! Hiányoltalak már magamban, hogy vajon nektek hogy sikerült a nyaralás? Örülök, hogy Ti jobb helyen voltatok! Azért a miénk sem volt ám olyan rossz :lol:
Tudsz feltenni képeket?

Vali, hát ehhez a hisztihez már nem nagyon tudok hozzászólni. Semmivel nem tudott jobban Csongi kikészíteni,mint a hisztériával. A mai napig van, hogy elkezd "nyávogni", nekem meg egyből megy fel a vérnyomásom. Biztos, hogy próbálgatja a határait, aztán hogy Te meddig hagyod elmenni, az vérmérséklet függvénye.

Évi és
Kép
csongianya

Boldog névnapot Judit :lol:

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Judit, nagyon boldog névnapot kívánok!
:D :D :D :D :D

jaimee

Jaimee, nekem küldheteted priveben a "böcsületes" neved, mert nagyon kíváncsi vagyok már rád :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok csajok!

Megint lemaradtam 2 nappal,de amikor rohangálós napunk van,akkor nem igen tudok géphez jutni,meg otthon voltam és tesóm kirekesztett a géptől :(
Szombaton megtartottuk a szülinapom,jól sikerült és a tortácska is finom volt :)

Ma nem mentem uh-ra,majd holnap. :) szerdáig ráérek :) Igaz már nagyon kiváncsi vagyok,hogy milyen is már Luca,de ott ugysem mutataják meg :'( :'( , csak tudám,hogy miért nem.

szilbee,remélem hogy jó lesz a terhelésed eredménye :) szurkolok neked nagyon :)

Judit,
Kép

Kellemes napot mindenkinek :)

ui:kismamák örültök a hüsinek ? én nagyon :) :)

Kép
Kép
tundi24

JUDIT!

Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

JUDIT Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Jaimee.én is kérek pü.-ha lehet :lol:

ANDI ÉS

KépKép
KépKép
cleo27

Én is kérek privit!

[color=orange]JUDIT![/color]
Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Judit! Boldog névnapot Neked!

Kép
Kép
mongi

Jaimee én is akarok képet rólad!

milyen néven talállak meg?

előlre is köszike!

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Ha valakinek elfelejtettem megadni a nevem az iwiw-es képekhez, az szóljon, mert legnagyobb igyekezetem ellenére is, az agyam szita....

Szilbee: Hol vagy? Elemésztett a terheléses cukor? :lol:
Torta fotók nincsenek? Bulis fotók?

jaimee

Sziasztok!

Elfelejtettem nektek ezt bemásolni. Az LLL ligás barátnőm küldte, szerintem nyugodt szívvel hívhatjátok a hölgyet szopi ügyben!!!

"Évi, a szolnoki hölgy, akiről beszéltünk, időközben megkapta az akkredittálását, úgyhogy hivatalosan is LLL-vezető! (Vagyis ez azt jelenti, hogy LLL szoptatási tanácsadó. )

Íme az elérhetősége és a (most ár ) LLL-csoport találkozóinak helye és időpontja. Hadd keressék a szolnoki kismamák!

Szeptember 5.-én indul Szolnokon az Aba - Novák Kulturális Központban a La Leche Liga új szoptatós csoportja. Minden hónap első szerdáján 10.00-12.00 -ig. A telefonszám: 56/ 413 423 és 70/ 611 7790. Szatmári Dóra, LLL szoptatási tanácsadó. "
--------------------------------------------------------------------------------

Évi és
Kép
csongianya

Jaimee!
köszi magkaptam majd megkereslek csak legyen egy kis időm

puszika

Kép
kbernadett

szilbee

Sziasztok!!
Szilbbe!!!
Nagyon szupik a képek,Levente olyan nagyfiú már a képeken :)
A tortából én is megettem volna egy szeletet annyira fininek látszik :wink: Mikor Diussal kismama voltam állandóan diótorta után sóvárogtam amit persze előtte soha nem szerettem,hogy a terhesség mit hoz ki belőlünk?? :lol:

Petri!!!
Várunk benneteket tényleg nagy szeretettel!!!!!! :)

Ildi!!!
Gratulálok Imikének a szobatisztasághoz!!!!!!Remélem akkor nekünk is hamarosan már összejön a dolog és nem kell pelust vennünk legalább is csak éjjelre./Olvastam a Hetényis topikban a sztoridat a dokinál olyan jó volt olvasni/.Egyébként tényleg szülnél még 4.babát???Minden elismerésem a tiéd!!!!

Andi!
Dia most kezdi majd a bölcsit ősszel,igaz nekem még állásom nincs...de ha megőrülök sem találok semmit itt Szolnokon.Ez a város mintha teljesen visszafelé fejlődne,ha már gyerkőcöd van akkor kész pláne ha még 2 is.... :evil: Te találtál már valamit??
Ja az iwiwre küldtem neked egy üzit.
Kép

KépKép
diÁcska

Vali.

Még nem is kerestem munkát. :wink: .Majd szeptemberben kezdem el-dehát kicsit most elszomorítottál.én meg majd ha bejelentem,hogy 2ovis mellett akarok elhelyezkedni-szerintem engem is szemberöhögnek. :roll: .Majdcsak lesz valahogy,én még reménykedem,hogy találok valamit....
Akkor Te sem tudsz visszamenni a régi helyre?!

Pusz mki.

andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!
Valaki volt már Pesten genetikai vizsgálaton?
Az ultrahang után kötelező a magzatvíz vizsgálat is?
ivett&fanni

sziasztok!

Ivett, mi volt az uh-n?Ki volt a doki?Mi tegnap voltunk és Erdődi volt,a szokásos futószalagos uh volt :( De azt mondta minden okés,és hogy 2000-2100g körül van,szépen fejlődik:) Én csak azt nem értem,hogy hogy lehet az,hogy 2 hét alatt a BPD csak 1mm-t nőt?
Miért kell mennetek genetikára végülis?

szilbee,nagyon jók lettek a képek:) Jó nagy már Levente :) Milyen lett a terhelésed??

Kép
Kép
tundi24

Szia Tündi!
Az lehetetlen hogy 2 hét alatt egy mm-t nőljön én szerintem!
Én hétfőn voltam Dinya volt az ultrahangos elég normális.
3,3 lett az AFP-m az miatt kellene mennem de még nem tudom mit csináljak elmenjek-e.
3 orvosnál voltam ők azt mondták,hogy minden rendben van egészséges a baba.Ö szerintük felesleges elmenni.
És kisfiú vagy kislány lesz?
ivett&fanni

Tündi!
Ma délben párom hazajön a taj kártyámért, aztán elhozza az eredményt a laborból.
Nálunk volt olyan hogy egyik héten alig nőtt Levente (míg pocilakó volt) a köv. uh-n meg már egy héttel nagyobb volt a koránál. Ne aggódj miatta! :)
szilbee

Ivett: Hétfőnként Dinya van? No, lehet hogy megnézem magamnak legközelebb. Jókat hallottam róla.

jaimee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?