Sziasztok!
Koszi a bokokat, meg is mondtam a KisZsarnoknak, hogy ha igy folytatja, a szulok majd nem engedik el vele a csajokat...
Myssnia, reszvetem a gyulladas miatt.
Remelem, hamarosan jobban leszel.
A P2 miatt ne izgulj, nekem vilageletemben P2 volt es mindig azt mondtak, hogy ez jo. Viktornak megmutattam Szilard fenykepet, tok edes a nagy szemeivel!
Andy, mennyi haja van a babadnak...irigy-irigy
Franyo, ird meg legyszi a kakieredmenyeteket holnap.
Ma beszeltem a vedonovel, aki egyeztetett az orvossal is, es azt mondtak, vigyek be egy kakis pelust megtekintesre csutortokon.
HA csak 1-1 napig lenne ilyen zold, az nem gond (allitolag sokszor van ilyen), de hogy 3 hete tart, szekrekedessel egyutt, az mar gyanus. Mikozben beszeltem a vedonovel, a gyerkoc a vallamra volt "dobva", es meghallottam, hogy rotyog az also fele. A kis huncut eppen ekkor kakilt teljesen MAGATOL, SARGAT...most majd megint hulyenek nez az orvos, amikor beallitok egy sarga pelussal...(harom hete azzal hivtam fel a dokit, hogy hoemelkedese van Zsombinak, mire leertem vele a rendelobe, mar nem volt semmi)...
Azert remenykedem, hogy holnap lesz sarga kakija, ha nincs, vagy zold lesz, akkor irany a pelusbemutato.
Regli, nekem tavaly derult ki a pajzsmirigy alulmukodes, meghozza ugy, hogy nem akart osszejonni a baba. Aztan a dokim (nemcsak szulesz-nogyogyasz, hanem endokrinologus is egyben) kert ilyen vizsgalatot is, es elkezdte szedetni velem az L-Thyroxin-t. Es meg abban a honapban megfogant Gombocka.
Aztan a terhessegem alatt 3X kellett duplazni a gyogyszeradagomat, most meg ugy tunik, tul sok lett. Azert remenykedem, hogy egyszer csak jol fogok mukodni...
Zsombi sohasem volt tul izgatott, sot, inkabb mindenki azon csodalkozik, hogy milyen nyugis. (Nem az apjara utott!)
Ketgyerekes anyukak, minden elismeresem a Tietek!
KAngi, kispapa nalunk is a sirast idonkent hisztinek minositi es nem veszi fel a gyereket. Nekem meg a hajam szala is egnek all, amikor kiderul, hogy nem ok nelkul sirt. Azt hiszem, a pasik kevesbe erzekenyek ezekre a baba-finomrezgesekre.
Sziasztok,
Gombóc