Sziasztok!
Végre kicsit összeszedtem a házat, kipakolásztam, lassan minden a helyére kerül.
Hogy bírjátok ezta rettenetes meleget? Mi egész nap ki sem mozdulunk a házból, csak korán reggel és lefekvés előtt, de akkor is nagyon meleg van. Ma voltam ultrahangon, 11,30-kor hazafele jövet majdnem elájultam. Szerencsére le tudtam ülni, és volt nálam mindenféle inni-rágnivaló. Egyébként a legifjabb családtag már kemény 3,5cm és midene megvan, aminek ebben a korban lennie kell.
Tüsike, nagyon örülök, hogy hallunk rólatok, és hogy jól vagytok. Miért költöztök haza? Valami gond van, vagy csak kikaocsolódni szeretnétek? Mi is minden nyáron hazamegyünk legalább egy hónapot.
Lilla, nagyon örülök, hogy pillanatnyi megoldást találtatok az emberi butaság kivédésére, a szüleid is bíztos nagyon örülnek nektek. Mint írtad is, a gyerekek is nagyon jól érzik magukat vidéken. Farkas mindig annyira lefárasztotta magát otthon, hogy visszaszokott a kétszeri alvásra
. Min. 2-szer két órát aludt minden nap. Mindig úgy nézett ki, mint egy kismalac
, de istenien érezte magát a sok háziállat között
. Sajnos előbb vissza kellett jönnünk, mert a sógornőm terhességével kisebb gondok adódtak.
Remélem, azért még akad időd írogatni néha.
Timcike, valószínű, hogy már otthon vagytok és nem fogod elolvasni, de azért sok sikert kívánok az államvizsgádhoz
Szia Maci!
Örülök, hogy ránktaláltál
. Sajnos a fogamzásgátlóval kapcsolatban nem tudok segíteni, de azért remélem, velünk maradsz.
Én Kolozsvár mellett születtem egy kis faluban, '98 óta élek Magyarországon. A férjem itt született, de jobban szívén viseli Erdély sorsát, mint én.
Jaj, már nagyon rángatnak, muszáj befejeznem. Farkas nem tudja elviselni, ha a gép előtt ülök.
Remélem, azért még jártok erre
Puszi
Enikő