Sziasztok!
Timi!
Hát nálunk sajnos még mindig éjszakázás van, és sajnos rosszabb mint régen! A multkori két hetes nagy meleg miatt rászokott, hogy éjjel felkelt, és kapott kis teát, mindig szomjas volt! Csak sajnos most ezt megszokta, és most is felkel, pedig nincs is meleg!
Jövőhéten párom itthon lesz szabin, na majd akkor lesz pár rossz éjszakánk, de erről leszoktatjuk! Az tuti biztos! Mert én már kivagyok! Régen 1x-2x kelt csak fel, most van olyan éjszaka, hogy 7x is fenn van!
Kyra imádja a sütőtököt! Eddig még csak Kecskemétit adtam neki, de volt olyan, hogy majdnem az egész üveggel megette! Szóval nem semmi bendője van a kis drágámnak
A szobába most már kész a villanyaszerelés! Vésni kellett csomót, ugyhogy tiszta por a lakás
Ki kellett építeni új konnektorokat, meg kapcsolót, meg falikarnak való helyet! Mert ugye ez régen konyha volt, és minden kapcsoló meg dugó konyhapult magasságba volt, na de a gyerekszobába mégse lehet olyan magason
Szóval ez most kész, most jön hétvégén a glettelés meg a festés! Még nem tudom pontosan milyen színű lesz, de valami halványsárgásra gondoltam! Hiszen ha a következő kisfiú lesz akkor nem lehet rózsaszín a szoba
Aztán meg sógornőm baromi ügyes, ő fog festeni mindenféle cuki dolgot a falra! Állandóan a netet böngészem aranyos képeket keresek
Sokféle eszembe jutott már, de lényeg, hogy nem Disney, mert attól rosszul lennék ha malacka meg micimackó meg ilyenek figyelnének a falról! Szóval a max. ami ilyen ismert és felkerülhet a falra az a Vuk! Meg a Kisvakond! De vannak tök jó kis figurák amik még nincsenek elcsépelve!
Szóval egyenlőre még csak ennyire konkrét az elképzelés, de ahogy megyünk előre, vesszük meg a hozzávalókat, majd kialakul! De lényeg, hogy sok élénk narancsos szín legyen benne, mert azt Kyra imádja
Na megyek is mert felkelt!
A talit akkor meg két hét múlvára majd megbeszéljük!