Sziasztok,
megjöttünk, már másodszor. Kedden jöttünk meg Háromfáról, ott voltunk pecázni. Csak én fogtam pár szép kárászt meg egy csomó kisebb keszeget. Apa nagy halra ment, de megijedtek tőlünk.
Ma meg Balcsiról jöttünk meg. Szabadi-Sóstón van nyaralónk, oda mentünk le.
Ma hazajöttünk, mert apának délután bulija volt, nekem meg a házidokimhoz kellett visszavinnem az ismételt vizeletvizsgálat eredményemet (mert az elsőben sok baktérium volt, és fehérje is kimutatható): minden oké. A dokim szerint vagy valami hirtelen lefolyású fertőzésem volt, ami pikk-pakk elmúlt, VAGY.... elcserélték a mintát... no comment. Azt mondta a dokim, előfordul az ilyen.
Judy,
én már túl vagyok a belgyógyászati vizsgálaton, voltam a kórházban ekg-n is. A dokimhoz (nőgyogyi) legközelebb aug. 8-n megyek
. Pedig szívem szerint minden nap megnézetném, dobog-e a szívecskéje, és megfelelően fejlődik-e? De nem tehetem..
Nekem 6 éves korom körül vették ki mindkét mandulámat, de a mai napig emlékszem rá, ahogy rámtettek egy (talán??) Ági kendőt, és arra csöpögtettek altatófolyadékot. Még ma is emlékszem az illatára... De gyorsan túlvoltam rajta. Utána fagyit kaptam, mert az jól hűtött. Gyorsan túl lesztek rajta ti is.
Fogorvosnál még nem voltam, az nálam mumus...
Nati,
én nem tudok mit mondani az átjárhatóságiról, nem került rá sor...
A harmadik clostis hónap után jött volna... Hál istennek nem kellett.
Ja, és a tesztelést ne siesd el! (bár én mindig azt mondtam, ha terhes vagyok, szeretném minél előbb tudni, a bizonytalanságnál nincs rosszabb... persze mindig nega volt, kivéve két alkalommal...) Szóval a 14. dpo előtt nem érdemes. Tudom, rohadt nehéz kivárni, de kell!!
De a hőd szép. Kitartás!
Jeges macika,
kíváncsi leszek a te tesztedre. Apa már most így viseledik veled?? Lehet, hogy tényleg érez valamit?? Te nem hőmérőzöl?? Ha már írtad, akkor bocs.
Csajok, zebrát várok valakitől!! Ki teljesíti a kérésemet??
Ani,
a ruháról (veled együtt) majd tegyél fel képeket!!
Vicuska,
nekem csak egy furcsa dolgom volt, ami a terhesség gyanúját keltette (de szépen fogalmaztam
): a mellbimbóim nagyon fájtak, és érzékenyek voltak a 11. dpo-n este, meg másnap. De semmi más. Ja, és z mindenkinél változó!! Szerintem a legtöbb terhességnél ennyire az elején semmi jele nincs!!
Megyek, mára ennyi.
Jó éjt