Solya!
Én értem a zárókat, de Annamari fentebb már leírta a kérdéses pontokat
.
Esetleg még valami...
pp.gyógyult: post partum- szülés után gyógyult
jól involvált uterus: jól visszafejlõdött méh
A vénákat én sem tudom biztosan, hülyeséget meg nem akarok írni
. A perifériás nyirokcsomókat nem tudom, hogy tapizzák-e, de ha valami van, akkor azok megduzzadnak, szóval ember nincs, aki ne venné észre, ha valami baj van. Legalábbis szerintem.
Lisa!
Nekem még sosem fájt a rákszûrés, pedig én nem vagyok a Vermes Fan Club tagja
.
Remélem, minden rendben lesz a szülésnél! Majd számolj be róla, nem baj, hogy nem itt szülsz, azért érdekel
.
Nekem nincsenek rossz tapasztalataim, csak egyvalami. Úgy volt, hogy egy nappal korábban hazaengednek, de ez csak reggel derült ki, ezért elõzõ este nem tudtam megmondani a csecsemõsöknek, hogy hazamenõsök leszünk. Reggel szóltam, erre õk: mit képzelek én, a gyereknek nincs zárója, különben sincs orvos aki megvizsgálja(!). Mondtam a dokimnak, hogy mit mondtak, erre õ tök kiakadt, és közölte, hogy õ majd szerez gyerekorvost, mert nem igaz, hogy nincs, mivel ketten is vannak, és mi az, hogy nem tudnak megírni egy zárójelentést?! De az lett a vége, hogy maradtunk még egy napot, mert nem akartam cirkuszt
.
A gyerekágyon normális volt a vizit, de a terhespathológiáról inkább nem mondok semmit
. Az az egész osztály egy katasztrófa! Én nagy szerencsémre mindkét gyerekkel vendégeskesdtem 2 napot ott, túlhordás miatt
. Hát, soha többet, inkább itthon maradok.
Na, késõre jár, megyek aludni,
Panda