Új privát üzeneted érkezett!

Jajj!

Lizocska!
Üdv itt közöttünk! (Csak most olvastam vissza.)

Kép

Évi!
Köszi az infót! :)
Szerintem azért lehet, mert mikor Levente született, állandóra Jászboldogházára voltam bejelentkezve... az meg sajnos nem igen érdekli őket, hogy egy ideje már szolnoki vagyok ismét.
Megnézem akkor az ÁK honlapját is, hátha van letölthető nyomtatvány.
szilbee

Lizocska, üdv! :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Lizocska üdv itt a társalgóban:) Én sem rég érkeztem ide,de nagyon tetszik és a csajok is nagyon kedvesek,segítőkészek :)

Csongianya,remélem midnen ok lesz a bnőddel.Elég szomorú ha vki összetéveszti a köldökszinórt a nyitott hassal :( Mosonyi nekem is azt mondta afp-re hogy elavult dolog,és hogy teljesen feleslegesen csinálják!!És sztam ha gond lenne azt már Jakabnak is kellett volna látnia.Én azt hallottam,hogy neki jó szeme van az uh-hoz!

Szilbee,nekem ma van a szülinapom és majd szombaton tartjuk meg :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi! :D
Kép Kép
szilbee

ÓÓÓÓ, Tündi! Isten éltessen!!! :lol: :lol: És mindez pont a 30. héten.... :lol:

jaimee

Kati!

az sajnos nem ugy van az én lányom mint már nekem ez alatt a két és félév alatt kiderül ne egy egyszerű teremtés, most egint ott vagyunk mint amikor kezdtük néha könyörög a pelenkáért tegnap is kakilnia kellett és addig könyörgött mig adtam rá pelust és abba hopp persze hogy egyből bele kakál:-S

Aztán pisi mivel egésznap nics rajta pelus mert jó idő van igy néha el szokott menni wc-re a baj csak az hogy van hogy egésznap de ezt ugy értsétek hogy reggel 8-9től este 6-ig nem megy wc-re, majd akkor járunk vele ötpercenként. Akkor is először a pelusét könyörög, de ha meg van rajta pelenka akkor meg belepisil amikor kell.

Szóval nem tudom hogy lesz pedig nem sokára itt van augusztus aztán jön az ovi :?

Tündi boldog születésnapot!!!!!!!!!!
szép napot!

Kép
kbernadett

Tudom, sokakat nem dob fel a hír, (sőt, talán senkit...) de jelentem, a gyömbéres üdcsi tényleg jó hányingerre!!!! A 8. hét körül nem hatott, de most tök jól esik és jobban vagyok tőle. :lol: :lol: :lol:

Kati: Micsoda szülők vannak! :evil: :evil:

jaimee

Jaimee!

én örülök neki hogy használ és hogy még jól is esik:-D

Kép
kbernadett

Jaimee!
Itt nincsenek olyan csajok akiket ne érdekelne! :shock: Nem értem ezt honnan veszed...
Ugye megmondtam hogy műxik az a gyömbéres cucc! :lol: 8) Bár én már tényleg nem értem, miért vannak még mindig rosszulléteid. :shock: :? :( Nem irigyellek miatta... :cry:
szilbee

Szilbee: Vicc lett volna, te..... :oops: :oops: :oops: Azért írtam, mert hányós kismamáról nem tudok pillanatnyilag a topikon. :lol: :lol: Mármint rajtam kívül.

Hát még nem vagyok félidőnél...Ha akkor nem múlik el, akkor hányok a szülőágyig. :D :D Mondom a dokinak, hogy elfelejtett elmúlni a hányingerem...De ezen is csak mosolygott, mármint a kifejezésen, de nem mondott semmit. Aztán nyarvogtam, hogy van, hogy csak gyümölcsöt ennék egész nap és van hogy nem is megy le más, csak gyümi zöldség, hogy nő így a gyerek....válasz: Hát ő nem terhes, csak annak látszik, de ő is gyümölcsöt enne egész nap. :D Aztán valami fura okból a paradicsom saláta receptjét kezdte elmondani....meg hogy egyek barackot, dinnyét....

Igazából a szabadidős programokban zavar a hányinger, mert sehová nem tudunk elmenni (a Mekin kívül), semmi bográcsolás vagy grillezés, mert úgysem tudok enni, csak csorog a nyálam, mert a szemem ráadásul kívánná...Szóval ennyit a panaszról.

jaimee

Nem úgy értettem, hogy senkit nem érdekel a gyömbis hírem, no!!!
Nehogy vki megsértődjön!!!! :wink: Csak pozitív gondolataim vannak és semmi bántóra nem tudok gondolni. :wink:

jaimee

jaaaaaaaaaaaaaaaaa :oops: :lol: Kicsit kőagy vagyok! :oops:

Mosonyi receptet adott neked??? :shock: :shock:
Kép
szilbee

Ja, elkezdte mondani, hogy összevagdalom a paradicsomot, izé...tudok főzni, szóval egy kicsit elhúztam a szemöldököm gondolom a csodálkozástól, aztán valahogy abbahagyta, nem derült ki, hogy lilahagymával szereti vagy nem... :lol: :lol: :lol:

Apa majd kipukkadt, amikor összenéztünk.

jaimee

Köszönöm szépen a köszöntéseket,és hát igen ez pont egybeesik a 30ik héttel :)

Jaimee,nem irigyellek a rosszul létekért,én szerencsére egyszer sem hánytam.De ismerek olyat aki végig,nem elkeseríteni akarlak,remélem te nem fosz,mert nem lehet vmi kellemes dolog.

Nagyon mókás pasi ez a Mosonyi:)

Kép
Kép
tundi24

Milyen sokoldalú egy fickó! :lol: :lol: :lol:
Hát ez nem gondoltam volna róla. :D De kellemes csalódás volt. 8)
szilbee

Tündi: Á, már mindenre fel vagyok készülve...És végülis, legkésőbb decemberben ennek is vége lesz....

jaimee

Lizocska, üdv a csapatban. Kép

Tündi, sok boldog szülinapot! Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Tündi nagyon boldog szülinapot!
Most vettem csak észre,hogy csak 5 nap különbséggel vagyunk kiírva ... lehet,hogy együtt fogunk szülni? :lol:

Jaimee: én nagyon át tudom érezni a helyzeted mikor Emmával voltam terhes már az ennivaló gondolatától is hánytam. Annyit mondott csak a férjem: kérsz reggelit?-s én már szaladtam is a wc-re. A vége az lett,hogy be kellett feküdni a kóházba, s csöpögött naponta a 2 liter infúzió plusz meg kellett még mellé innom 3 liter folyadékot.
Persze ez a kóház dolog akkor jött mikor már a víz sem maradt meg bennem, akkor adtam fel, s mondtam a dokinak ,hogy most már csinálni kell valamit. De szerencsére pár nap alatt feltöltöttek, és mehettem haza.

Szerencsére a mostani kis pocaklakó nem kínzott ennyit az elején (kis émelygés volt..de az nem vészesen), bezzeg most a vége felé keményített be s úgy döntött jól megfájdítgatja a pocakot, úgyhogy most szedhetem 3×2-sével a magnéziumot, de legalább használ.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

És persze köszönöm szépen a sok-sok kedves üdvözlést :lol:

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Liz: Igen, a doki is azt mondta, hogy ha már 2. napja semmi nem marad meg bennem, na akkor telefonáljak. De ilyen nem volt szerencsére.

Emma...milyen szép neve van! :D

jaimee

jaimee: az a jó ha legalább pár dolog bent marad, a kis manó úgyis összeszedi magának a dolgokat amikre szüksége van. Az Emma névhez én ragaszkodtam a dédnagymamámat hívták így.

Hát ami most történt velünk az olyan bosszantó,hogy ki kell magamból írnom:
a férjem tegnap hazajött a munkából azzal,hogy fáj a füle. Szegény aludni sem tudott tőle, mondtam is neki telefonáljon a főnöknek ,hogy beteg aztán irány az orvos. Felhívtam a háziorvost hova menjünk vizsgálatra. Azt mondta az SZTK-ban van a szakrendelés. Felhívtam az SZTK- t kell-e időpontot kérni, azt mondták nem kell menjünk nyugodtan. Odaértünk kb. fél órával a rendelés megkezdése után, ott közölték ,hogy időpontot kellett volna kérni de egyébként is mára már 73-an vannak bejelentkezve. Erre szegény drágám mondta,hogy dehát fáj a füle hova menjen? Azt mondták délután három után van a kórházban ügyelet ők majd fogadják. Elment a kórházba, kérdezi a dokit hol van a fül-orr-gége ügyelet. Itt van , mi a panasz? -mondja a doki. A párom elmondta,hogy fáj nagyon a füle. Erre közli a doki ,hogy ez nem sürgős eset, mert biztos már régóta fáj, különben is ha nagyon fájt volna akkor az SZTK-ban megvizsgálták volna, fizessen be 1000 Ft-ot majd aztán megvizsgálja.
Szegénykém most ment bankautomatához, mert nem vitt magával elég pénzt,de azt mondta nem érdekli csak az hogy végre már megvizsgálja valaki.

Most mondjátok meg érdemes ma betegen elmenni az orvoshoz? :(

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Liz: Igen, mindenhová kell időpont, kivéve a laborba. Na, az lenne még szép, ha oda is kellene....

Egyébént csak némi emberség kellett volna...elküldeni egy embert a francba, amikor annak fájdalma van?! :twisted: 73 vagy 74 már nem mindegy? Talán ha a földön fetreng kínjában vagy üvölt, az súlyos esetnek minősül?

Kérdésedre válaszolva: Nem, nagyon nem szabad betegnek lenni...

Egy dolog mindent elmond, volumen korlát van a koraszülőtt ellátáson. Magyarán egy fix számú koraszülőttet látnak el az OEP kasszából, a többi a kórház ktg-e. Kell ennél többet mondani, ha jellemezni akarjuk a magyar eü-t???? Sztem nem. Bár a szívbetegek volumenkorlátja sem semmi....

Ukrajnában a 70 éven felülieket már nem nagyon kezelik egyes kórházban. Mi is efelé tartunk, de persze a reformokat semmiképpen abba ne hagyják! :evil: Még visszafelé fejlődünk...

jaimee

jaimee: ezt a dolgot a koraszülöttekkel én is hallottam és felháborító.

Egyébként szerintem arra hajtanak az új reformok,hogy ne is juss el a kórházig...mire rád kerülne a sor már annyi. Most láttam egy riportot a helikopteres mentőkről, hiába vitték kórházba a súlyos sérültet, még mentőbe kellett rakni,hogy átvigyék egy másik kórházba, mert az új rendszer miatt ott ahova eredetileg érkezett nem kezelhetik.. :cry:

most hívott a drágám,hogy megvizsgálta a doki és rakott is valamit a fülébe, de azért mondta,hogy komolyabb baj van mindkét fülével (valószínűleg műteni kell őket) úgyhogy menjen el az SZTK-ba kivizsgáltatni..

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Üdv Lizocska! Kép

Tündi Boldog Szülcsinapot! Kép

Szilbee!

Letudod töletni az ÁK oldaláról a szükséges papírokat én is így csináltam itthon kitöltöttem Robival meg bekültem!

Ez a Mosonyi egyre szimpibb már így láttatlanban is lehet hogy orvost válltok :?: :D

Kép

Kép
katlina

Én is voltam tavasszal az ügyeleten, amikor felfáztam és pokoli kínok árán tudtam pisilni. Bocsi.... :oops: :oops: Szóval otthon fetrengtem, úgy fájt a hasam. Na irány az ügyelet. Doki: "Bocs, de csak 7-től van ügyelet. Menjen a körzetihez!" Dehát az 1-ig rendelt- mondom én. Vállvonás. Oké, 7-kor vissza, 1000 Ft. KÉrdezem, hogy miért kell fizetni, nem indokolt az ellátás? Azt mondja a doktornő, hogy nem, ezzel várhattam volna reggelig, amikor rendel a körzeti. :shock: :shock: (Ugyanis a pisiben nem volt genny vagy fehérje, így gondolom, csak szórakozásból mentem az ügyeletre...) Kifizettem, azt mondja az asszisztens: Elnézést kérünk! Ó, mondtam fogcsikorgatva, nem az Ön hibája....

jaimee

Katlina: Új fotókat nem teszel fel Robikáról?

jaimee

jaimee: most mondja a párom,hogy az ügyeleten ki van írva,hogy csak a közvetlen életveszély esetén számít indokoltnak az ügyeleti ellátás (tehát csak akkor nem kell fizetni), egyébként bármi más bajod van, fizethetsz

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Katlina!
Nem találtak meg az MÁK oldalán a letölthetős cuccokat. De majd még keresem, mert csak van annyi eszük hogy tesznek fel, csak én vagyok ilyen béna, hogy nem találom. :x :oops:

Lizocska!
Há ez nem semmi. :shock:
Nekem mikor a terhesség elején voltam, pecsételtem egy kicsit és görcsöltem... (azt hittem, hogy vetélés forog fent) rohantam be Mosonyihoz a kórházba, hogy gyorsan megvizsgáljon. Merő ideg voltam, mire közölte a nő hogy fizessem be a vizitdíjjat, majd utána ellátnak. Mondtam, hogy "ez most baromi sürgős és Mosonyi rendelt be", erre nagy duzzogva visszament a nő ... aztán közölte vele Mosonyi, hogy nehogy már befizettessen velem egy csekket, mikor korai terhességvan vagyok, ráadásul nincs is semmi bajom (mint kiredült a vizsgálat után... csak egy ér pattanhatott meg).

Jaimee!
Mi ebből a tanulság? Úgy kell menni orvoshoz, hogy otthon már csinálsz egy teljes labort, hogy tudd mikor indokolt a sürgősségi ellátás... Hát ez felháborító!! :evil: Még jó hogy fizetjük a TB-t... de minek?? :roll: :x
szilbee

Sziasztok!

Nagyon jó hírem van! A barátnőmnél minden rendben!!!!
Azt mondta, nem említette Mosonyinak, hogy ő az akinek a barátnője telefonált, de pár perc múlva egyből vette a lapot! És megkérzdezte tőle, hogy legalább a Plázában volt ultrahangon
Teljesen rendben van minden, egészséges, fejlett, nincs semmi baja. Úgyhogy megnyugodott végre, és én is, mert már nagyon izgultam érte!

Tündi, Isten éltessen sokáig! A kollégámnak is ma van a szülinapja :wink:

Lizocska én még nem üdvözöltelek! Érezd itt jól magad! Hú szegény párod! Egyébként azért megjegyzem a vizitdíj előtt sem volt jobb a fülészeten a helyzet. Miért kell megműteni szegényt???

Az egészségügyről annyi a véleményem, hogy ahogy eddig működött sem volt jó, én remélem, hogy a reformok hosszú távon változást hoznak. De nem szeretnék itt politizálni, mert mindkét oldal mondja a magáét. Ezek olyan dolgok, amik tuti összeveszést szülnek!

Jamiee, éljen a gyömbéres üdítő! Meglátod, mehetsz Te még grillezni, csak győzzenek neked elég husit sütni :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Szilbee: ez azért nem semmi, mintha az a 300 FT mentené meg a dolgokat..de az a szerencse,hogy semmi baj nem volt. A terhesség elején én is véreztem egy kicsit, (bár egy kicsit segítettem megemelni egy új könyvespolcot a páromnak :oops: ) jól meg is ijedtem, hál'istennek nem lett belőle baj, csak a doki egy picit "megdorgált".

Évi: tudom ,hogy a vizitdíj előtt is szörnyű volt az fülészeten, voltunk már akkor is a párommal, igaz,hogy sokat vártunk, de legalább megvizsgálták és nem küldték el...
A műtét oka: a bal fülén: még valamikor tini korában strandon összeszedett valami gombás fertőzést és elkezdett folyni a fülcsijéből valami, évekig néha kezelgették neki, de sose mondtak semmit, miután megismerkedtünk én elvittem egy jó fül-orr-gégészhez (a nővérem orvos ő dolgozott vele, nekem felnőttként ő vette ki a mandulám) aki végre megmondta mi a baj:egy pici lyuk van a dobhártyáján , s ha belemegy a piszok vagy víz arra ez a fülfolyás a válasz. A jobb füléről eddig nem tudtuk,hogy baj van ma mondta a doki a kórházban ,hogy le van tapadva a dobhártyája és ez sem valami jó dolog. De az biztos,hogy nem küldöm vissza az SZTK-ba, kedden jön haza a nővérem (akit szinté Évinek hívnak) a nyaralásból , majd megkérem beszéljen azzal a dokival, mert nekem nincs meg a száma és naná ,hogy most van külföldön a nővérem és így nem tudom felhívni.. :cry:

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok Lányok!

Tündi! Sok-sok boldogságot kívánok Neked!

Évi!Szerintem nem csak a barátnőd nyugodott meg, hanem így ismeretlenül mi is ezen a fórumon. Szóval nagy kő esett le a szívemről.

Vizitdíjról nekem is van fájó történetem. Nemrég vesztettem el pocakbabámat, sajnos műteni is kellett. Mikor mentem a szövettani leletért, mondták, hogy csak vizitdíj ellenében adják ki, mert orvosnak kell láttamoznia és ez orvos-beteg találkozónak számít. Aztán az ambulancián az ajtóban megnézte egy orvos a papíromat (az a karbantartó küllemű, nem jut eszembe a neve) és ott az ajtóban közölte velem, mindenki füle hallatára, hogy mi áll benne, házaséletet mikor élhetünk, és mikor próbálkozhatunk újra. Így, összesen 3 mondatban, publikusan, és vizitdíjért.

Lizocska! Szia. Tetszik a neved. Apa fülének jobbulást.

Nándinak ma már jobb volt a kedve, ivott is rendesen, de ennie még mindig nem akaródzik neki.
Szisztok.Kati
ducimami

Betti!
Az első szobatisztaságra szoktatási kísérlet Nándinál is ellenállásba ütközött.Mielőtt elkezdtük, akkor ha pucér volt, mindig szólt, ha pisilnie kellett. Na mikor elhagytuk a pelust, akkor meg sose szólt. Volt, hogy kérdeztem, hogy kell-e pisilni, azt mondta nem, aztán két perc múlva pisiben úszott a konyha.Egy hét sikertelenség után pihentettem a dolgot, visszakapta a pelenkáját, és szóba sem hoztam a kaki-pisi témát. Egy hét múlva maga kérte, hogy ne pelust adjak, hanem gatyókát. Dackorszakukat élik. Lehet, ha Bettike azt látná, hogy neked ez már nem olyan fontos, akkor számára válna azzá. De hallottam már olyat is, hogy tudta a kisgyerek, hogy az ovisok már wc-be pisilnek, és attól a naptól lett szobatiszta, mikor elkezdett oviba járni. Bárhogy is, de drukkolok, hogy mielőbb megoldódjon a dolog.
ducimami

jaimee!
Még a héten nem készült sztárfotó,de igyekszünk! :D

Vizitdíj!
Ahogy bejött a rendszer nekem még a védőnőnélis fizetnem kellett egyszer,aztán közöltem hogy jó nem vág földhöz ez a 300forint de tudom hogy vannak olyan anyukák akiket igen és felháborítonak tartottam az egészet!Azzal magyarázták hogy még nem teljesen jó a rendszer ezért dobja ki hogy kismamiknak is fizetni kell!
Következő védőnőlátogatásra vittem a papírt hogy kineknem kell fizetni és közöltem hogy az én rendszerem jó,és utána már nem kellett!

Kép

Kép
katlina

Liz: :shock: :shock: Igen, tényleg ez van kiírva, csak én nem akartam elhinni, mert a hírekben "indokoltságról" volt szó....Nem életveszélyről. Menjenek már.... :evil:

Zavaros ez az egész ügyelet ügy, SZTK ügy, hiszen ha életveszélyről van szó, menjen az ember a kórházba, ha kisebb nyavalyája van, az ügyeletre. Hát nem ez a logikus? Én nem értem, komolyan..

Ducimami: Jó ég!!!! :evil: :evil:

Évi: Jól van akkor, ezzel ébredtem, hogy vajon a barátnőd elment e végül a dokihoz tegnap. :D :D Szupi, hogy jó híreket hoztál. TIszta megkönnyebbülés! :D

Nem volt jó az eü egyik sem, igazad van, azt aláírom, volt szerencsém az angol eühöz 2 évig -TB-s - hát ééééég és föld!!! A háziorvosi körzbetben lehetséges volt UH, labor, és még kisebb sebészeti beavatkozások is. És mindenki marha kedves volt, bármi nyűgöm volt, telefonálhattam a dokinak és segített. DE! Egy biztos, a volumen korlát nem helyes, az sem, hogy évekig kell várni pl. egy szemműtétre, a kórház bezárás sem megoldás, legalábbis ekkor számbn nem, főleg ha a szülészetekre gondolsz - most ez aktuális nekünk. Ebben sztem semmi politika nincs....

Szilbee: BOLDOG SZÜLINAPOT LEVENTÉNEK! :D

jaimee

Egyébként jó reggelt, bocsi! :oops: :D

jaimee

LIZOCSKA.ÉN IS SZERETETTEL ÜDVÖZÖLLEK KÖZÖTTÜNK.

TÜNDI.UTÓLAG IS SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szilvi.

Levinek nagyon sok boldog 2.szülinapot!!!!!!!! Kép

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

sziasztok csajok!

Mégegyszer köszönöm szépen a köszöntéseket,nagyon jól estek:)

jaimee,nagyon örülök,hogy minden rendben van a barátnőddel,amikor irtad mit mondtak neki,hát teljesen kiakadtam,és egyszerűen nem értem,hogy lehet ezt a2 dolgot összetéveszteni,na de örüljünk,hogy mindent rendben találtak nála,és ez igy is fog maradni :) Akkor ma utaztak nyaralni?Legalább nyugodtan élvezhetik a nyaralást :)

lizocska,hát elképzelhető,hogy együtt fogunk szülni.Én már nagyon várom,de olyan lassan telik az idő.Kihez jársz dokihoz?
Mi a baja a férjed fülének? Bprzalmas az ami ma az egészségügyben van :(

szilbee, Boldog szülinapot Leventének!!
Kép

Kép
Kép
tundi24

LEVENTE! Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Lányok!
Levente nevében is köszönjük a köszöntéseket! :D Ha felébredt, majd megmutatom neki a őket! :D

Pusz!
Menek pizzát sütni és gyimilcstortát pudingozni! 8)
szilbee

LEVENTE!!!!!! Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Tündi, az én barátnőmről volt szó, de értem ám, és köszi :lol:

Vali, pont most gondoltam rád, rég nem írtál.... egy pár szót magatokról plíííz! Elalvás, hiszti, szobatisztaság?

Ducimamival teljesen egyetértek szobatisztaság ügyben. Már írtam itt, hogy Csongi előtt két héttel még belerugott a bilibe, majd maga kérte, hogy bili és kisgatya. És egyik napról a másikra szobatiszta lett! Szerintem nem jó erőltetni, lehet, pont az ellenkező hatást érjük el vele!

Szilbee, jó sütikézést!

Évi és
Kép
csongianya

igen csongi,amikor visszaolvastam amit irtam rájöttem,hogy kevertem a dolgokat egy kicsit :) ugyhogy sorry :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok Ivett vagyok,Évi barátnője!
Tudna nekem valaki abban segíteni,hogy hétfőn reggel ki az ultrahangos a korházban?
Köszi.
ivett&fanni

Üdv itt Ivett!

Én sajnos nem tudom,pedig én is hétfőn megyek.Én csak abban reménykedem,hogy ne Balog.A legyen.

Kép
Kép
tundi24

Szia Tündi!
Az nekem se lenne jo ha Balogh A. lenne.
Nem szeretem azt az orvost.
ivett&fanni

Felköszöntöttünk Leventét. Nagyon imádta a gyertyákat, olyannyira, hogy el se akarta fújni. :lol: Pedig fújni már nagyon tud... mint a ventillátor.

Teszek képet, milyen volt 2 évvel ezelőtt. Én csak ámulok, hogy még mindig mennyire hasonlít akkori önmagára.

a legeslegelső kép Leventéről
itt már pólyában
a büszke apával
kicsomagolva pár naposan
Levente kétnaposan
már otthon, szopi után
édes a pihenés
szilbee

Mosonyi Attiláról mi a véleményetek?
ivett&fanni

Leventének nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!

Kép
Kép
mongi

Ivett!
Az előző jó pár oédalon kidmáltuk Mosonyit. :) Abbol sok mindent leszűrhetsz.
Alapvetően inkább alapos és óvatos orvosként jellemezném röviden. Nagyon profi a szakterületén, mindent maxi odafigyeléssel csinál.

Mongi!
Köszönjük! :D

Nem nagyon jövök szerintem ma se, mert nagytakarítok, hogy holnap már csak sütnüm kelljen a hamikat.

Pusz!
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?