Nnnnna, megint vagyok egy szusszra....
Igen, műtét után, az akutban voltam....a köv nap reggel felkelni, kicsi kaja, aztán este hashajtás, ha volt produktum másnap le a gyerekágyra.
Gerincszuris voltam én is mindkétszer, ezt nem viseltem nehezebben most sem.Neked mi fájt nagyon? A seb maga, vagy a szuri miatt a fejed?
Az akutban változatlanul nagy figyelemmel vannak a betegre, és talán emiatt volt nagyon sivár a gyerekágyon a nővérek figyelme..vagyis figyelmetlensége velünk szemben.Biztos ez a normális, de nem nagyon volt velünk foglalkozva.A csecsemősök ugyanazok, akik cca 3éve voltak.akkor -mivel első baba volt, tele voltam görcsökkel és a szopi sem ment- nagyon nehezen éltem meg a bentlétet és alig találtam sebzett lelkemnek megfelelőt köztük
de most már nyugisabb voltam és majd' minddel beszélgettem és szimpatizáltam.
Végül is babamama szobában voltam, mert rengeteg hely volt, de a császár miatt első napokra nem is akartam kérni a kicsit, aztán meg besárgult
úgyhogy mintha simába kerültem volna.Mi 8 napig voltunk bent, de csak azért, mert kásőn sárgult be és várni kellett egy toxoplazmával kapcsolatos vérredményemre is (mivel arra szedtem gyógyszert az egész terhességem alatt).
A kaja változatlan...
a dokik változóak.Nekem a Bakó a műtét utáni napon elutazott és egy másik doki vette ki a csövet.....hát, fájt na!biztosan máshogy kezel, ha az ő betege vagyok....
Neked ki a dokid?Miért volt korábban a csaszi,Most is annak néz ki? Hova valósi vagy Paks mellett, Én Nagydorog....
A tengelici-hencsei kismama esete tényleg megdöbbentő
! Annyira sajnálom őket, hogy egy 4kiló fölötti, makk egészséges babának meg kellett halnia a főorvos császár-visszaszorítási törekvései miatt
!
majd még jövök, csak most cikket is kéne írnom, míg anyu sétál a nagyfiammal és a kicsi békésen szuszog a hasamon a kendőben
!
sziasztok!