Itt vagyok csak Bettike nyüfis volt s nem volt eddig erről írni időm!
szóval én is jól éreztem magam, és tudom hogy kb 13nak nézek ki de azért agyilag ugy gondolom hogy vagyok min 20.
de sajnos erről nem tehetek ilyen az adottságom tessék ilyennek elfogadni
majd 30 évesen meg majd nevetni fogok hogy hihi engem még csak 20nak néznek
. De amugy elin nem haragudtam meg ehhez már hozzászoktam kb mióta tudatára ébredtem hogy milyen gyerekes az arcom azóta ezt hallom s az ilyen már el suhan az ember füle mögött:-D
Én is nagyon jól éreztem magam mi meg olyan negyed nyolcra értünk haza, s a buszon már majdnem elalaudt bettike de aztán még sem s most aludt el kb 10 perce.Előtte még kajolt a drágám dinnyét meg sült krumplit is szóval el volt folglalva:D
Szerintem Bettike is jól érezte magát csak szerintem nagyon rámenősnek tarotta Imikét aki próbálta puszilgatni meg szeretgetni de Bettike az borzasztó szégyenlős volt és igy ez elmaradt de amjd legközelebb.
Jah igen természetemhez hívem most is ott hagytam a palust Ildiéknél meg a vizes üvegjét Bettikének ugy mondtam az apjának hogy hozzon már elénkvizet mert Bettike olyan borzasztó szomjas volt már a buszon
De nagyon szép és kedves mindegyik anyuka szóval mikor lesz a következő tali és hol lesz?