Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Rég nem írtam már tudom :oops: ,azért olvasni próbáltalak titeket,de most visszatérek,ha nem bánjátok :) .

Pille,Erszényes ,Hajny nagyon köszönöm Lencus nevében a köszöntést!!
Én is így utólag kívánok minden szüli-és névnaposnak sok boldogságot!!!!

Nem igazán tudok most sok mindenre reagálni,inkább majd innentől.Az előző oldali képek (Lili,Ser,Kazi,Lina,Bepa) csuda édesek :) .

Mi jól vagyunk,most jöttünk haza anyukáméktól,ott nyaraltunk két hétig,reméljük,hogy aug-ban eljutunk még a Balcsira is.Még annyit,hogy ma voltunk 15 hós oltáson,és végre elértük a bűvös 9 kg-t+78 cm a kisasszony :) .

Egy kérdés:utazóágyat szeretnénk venni,akinek van,hol érdemes megnézni (+matrac bele)?Köszi,jó éjt

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok! Jön közületek valaki a babanet talira most szombaton pl kocsival Kecskemétről? Sűrgős lenne a válasz köszi nektek előre is :)
babarajongó

Sziasztok!

Dettus
valóban régen voltál,szerencsére semmi bajotok,látom fejlödik Lencus,csak így tovább.Hogy viseli az oltást?

Lina
Anna is használ kicsinyítöképzöt elég sok szóhoz,anyucika,apucika és így tovább,most a papák mamák nevét tanítgatom neki,de ö kialakított magának egy elméletet és azt mondja.Az apukámra azt mondja szúrós Ágoston papa,mert bajuszos.Anyu férjére meg Sanykó papa.Semmi mást nem mond rá.Ö magára legtöbbször Kukás Annát mond.Remélem gyorsan elfelejti.

Bepa
csudi helyesek vagytok,szép a fiad.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok,

most csak egy pillanatra ugrottam be, hogy boldog névnapot kívánjak az Annáknak, Anikókank (ha van itt közöttünk)

Hajny,

Persze a te "Kukás" Annádat külön is Isten éltesse névnapján.

Dettus,

Az utazós kiságyakkal együtt adják a matracot is. Nézz körül, ha nem ragaszkodsz az újhoz a vaterán vagy a teszveszen. elég sok van fent. Újat, passzolom, talán baba boltok itthon vagy ha jól emlékszem Nanáéknak Pestről hozták Lináék.

Timci,

GRatula az államvizsgához. ügyi vagy. Fejvédő tényleg jó dolog. Mi is használjuk még mindig.

Lina,

Kicsinyítő képzős Lili édes. Mástól is hallottam uezt, a szomszédban, de csak rövid ideig tartott.

geli08

Hajny, Annának Nagyon Boldog Névnapot kívánunk! (kukás :lol: :lol: :lol: )
Tudom,h hiányzik, de jó is érezni,h mással is biztonságban van,és jól érzi magát,ugye?!

Dettus, hű a most volt vmelyik multi hirdetőjében, Auchan,Tesco? A matrac benne van, sztem az jobb,ha a vége kizippzárazható,mert akkor ki tud bújni/mászni belőle.

Lina, LiliKE édes lehet vaja és sajti :lol: ,majd belejönnek az óvónők is! :wink: :D Sztem a csúszda sokáig sláger lesz,Hannának Karácsony óta megvan,és nap mint nap használja. Hú a babakocsi meg, igaz,h már meg kelett varrnom,meg rozoga de imádja,és képesek összebalhézni Leonával(pedig mindekttőjüknek van) rajta,h melyik baba melyikbe üljön :wink: .

Kép
seriff

Bepa, szépek vagytok a képeken!

Kép
seriff

Tegnap mindent elintéztem,mostmár semmi akadálya a munkábaállásnak.......

Kép
seriff

Az előző oldalba csak beleolvastam.

Ser, Bepa/Gabi, Lili,

képek szuperek.

Adrienn,

SAjnálom, hogy így alakult a kapcsolatotok. Bizit nem volt könnyű döntés, de most már akkor fel a fejjel.

Lina,

Víz - :shock: :oops: :lol: . azért gondolhattak volna rá.

Bocsi a többiektől, rohanok, ma úszunk, tanítok és este pakolok, mert holnap végre megyünk a Balatonra.

Szép hétvégét és hetet mindenkinek.

Sziasztok!

geli08

Geli, jó pihenést!

Kép
seriff

Köszönöm szépen a gratulciókat! Geli már valóban ideje lenne közelebről is megismernünk egymást.Csak most nem én szabom a programot,hanem Atticy,ugyhogy nem tudom,h.találkozhatnánk,hány órakkkor,mert még nincs telyesen kialakulva nálla a program... :oops: :roll: De már nagyon kiváncsi vagyok rátok.

Kattic-mizus veled?Rég nem irtál.

Hajni-nállatok minden a legnagyobb rendben van?

Erszénykém-Mi van Janával?Gyogyulgat?

Thymi-mizus a pocaklakóval?Láttad már? 8)

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Ser
Ha van időd...amit írtam/kérdeztem várom válaszod :wink:
Nem tudom mikor tudom folytatni :(

Hajny
Annának nagyoooonnn Boldog Névnapot!!! :) :) :)

Dettus
tegnap láttalak benneteket

Bepa
Szuper Jók a képeitek!!! :D

Valaki tudja esetleg BE-BE-GO (lehet nem így írják :oops: ) babakocsit hol lehet kapni???

KépKép
KépKép
nana09

Nana, a Petőfi S utcai bababoltban, az Alföldben, sok helyen....
Oks majd írok, csak vártam a folytatást! :wink:

Kép
seriff

Megyek,mert a pincénk egy medence lett, a szomszéd szivattyúja megint bekrepált....mi meg átáztunk...

Kép
seriff

Sziasztok!

Hajni, Annádnak boldog névnapot kívánok!!

Bepa, gyönyörű fiaid vannak. Elolvadok Beni pilláitól :lol:

Dettus, O. is kb. 9 kg a hosszát nem tudom... Az oltás után egy héttel egy kicsit belázasodott, de egyébként nem volt gond.

Geli, mi szombaton megyünk Balcsira, úúúúgy várom. :D

Nana, közel leszünk Lelléhez, biztos átmegyünk, olyan lelkesen írtál róla :D Babakocsit nem tudom....

Seriff, mit tudsz ilyenkor csinálni? :shock: Szuper a csajos fotó! Hogy világít Leona szép kék szeme. :lol:

Babarajongó, nem megyek talira.

Lina, örülök, hogy szabad utat kaptatok a bébi gyártáshoz. :D

Nagymamim kórházban van, rendetlenkedett az epéje. :( Hétfőn került be, talán holnap hazajöhet, a mai vizsgálatoktól függ. Nagyon legyengült szegény. Kiderült, hogy tüdőgyulladása is van :(

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Hajny,
sok boldog névnapot kívánunk mi is Annának!!!

Pille,
szegény nagymamád, de legalább nem a nagy melegben volt bent!

Dettus, Pille,
akkor Lili 10,7 kilója nem is olyan kevés!!! Pedig milyen kis vékonynak látszik...

Dettus,
nézz szét a neten ágy ügyileg, ha kell, tudunk neked is hozni, ha Pesten találsz megfelelőt. Amúgy egy kis vékony valamit adnak hozzá, de rendes matracot mi is külön vettünk. Nanáéké és a mienk is Brendonos.

Seriff,
jó takarítást! Azért remélem nem volt nagy víz...

Délután jön hozzánk egy kislány, kíváncsi vagyok, hogy fog Lili viselkedni, hogy most az ő játékai lesznek veszélyben, és nem mi megyünk máshoz. Bár mikor Nándi itt volt, akkor sem tépte ki a kezéből vagy ilyesmi, csak ha valami nem tetszett, leült a földre. Ez nálunk a hiszti és 20 másodpercig tart.

Kattic,
egyszer, ha ráérsz a Play Alongot nem tudnád átírni még egyszer? Most már nagyon szaggat. Amúgy naponta vagy kétszer meg kell nézni, a Teletabi leszorult a dobogó második fokára :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok!

JÖN VALAKI HOLNAP A SZOPTATÁS VILÁGNAPJA RENDEZVÉNYRE AZ SZTK-BA?

Hajni:
Boldog névnapot Annának!!!Kukás- :lol: :lol: :lol:

Ser:
Fedett medence-nem rossz:Írd ki a kapura és szedj belépőt! :lol:
Viccet félretéve,remélem nem ment semmi tönkre!?

Babarajongó:
Én se megyek!

Pille:
Nagyinak jobbulást!

Lina:
Amúgy nemjártok össze senkivel?Milyen érdekes... :shock:
10,7 kg-nagyon jó!Mirabel nincs 13 se szerintem-de őse sovány

Bepa:
Tegnap írtam pü-t az újra.képek szupik.Pont ilyennek képzeltelek! :wink:

Geli:
Jó nyaralást!!!

Dettus:
Nagyon sok helyen van,olcsóbbakat a Tescoba,auchanba látni,mikor akció van.
Nem olyan kevés a 9kg,Lari is ilyesmi.Mi 6-án megyünk a 15h-ra.
Mirinek és Larinak is beadatom a bárányhimlő ellenit...ilyen se volt még,hogy egyszerre kapjanak szurit....brrrr :? :(
kazi

Kazi,megmondanád a bhimlő elleni oltás pontos nevét?.! Lusta vagyok felhívni emiatt a gyerekorvost, de így felírnám én, és csak beadatni kéne elmennünk....
Kazi,miért hittem,h az júniusban van? Nem tudok kik és miről beszélnek majd?

Lányok,köszi az együttérzést, nem ment tönkre semmi, a vadiúj felmosónk(az a madzagos fajta) persze jó koszos lett....már szárad. Csak utálom, h annyi limlom van lent,és minden a falhoz tolva,azt hiszem,ha kiszárad egy óriási nagy takarítás kell oda!!

Pille, mit tudok?Imádkozni, h tényleg onnan jöjjön és álljon el.Szegény szomsz, nyaral Olaszo-ban, klasszul elcsesztük az utolsó napjait, a bátyja és az apósáék jöttek,meg a vízvezetékszerelő....Már este gyanús volt, de csak nevettünk Syggel,h 3/4 8kor nem indult be az öntöző elől(ez az óránk :D ), este a férjem már hallgatta,h mi ez a zaj, erre reggel megyek tejért.....
Mamikádnak jobbulást!

Kép
seriff

tudok=tudod

Kép
seriff

Seriff,
nem engem kérdeztél, de elvileg Varilrix az oltás neve. Ha jól olvastam ki Lili kiskönyvéből :D

Kazi,
dehogynem, nagyon sokat járunk gyerekek közé, csak legtöbbször mi megyünk máshoz, és Lili játszik a más gyerek játékaival. Hozzánk kevesebbszer jön gyerek, azt nem annyira tudja Lili, milyen, ha az ő játékai vannak "veszélyben".

Tisztára kivagyok, a szembeszomszédunk olyan hangosan él, hogy egyszerűen nem lehet tőle pihenni. Le akartam feküdni Lilivel aludni, de először valami disznó sivított az udvarukon, most nekiálltak szegélynyírózni, amúgy mindig kiabálnak (nem veszekednek, csak hangosan beszélnek), és a 3 autójuk (trabant, lada, maruti) is olyan hangos, hogy az valami borzasztó. Mindjárt neki is állok házat nézni Kecskeméten :twisted:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mellettünk egy eladó :wink: ..Köszi az oltást!

Kép
seriff

Köszi Lina, még egy r van benne, de megvan!

Kép
seriff

Sziasztok!

Köszönöm Anna nevében a névnapi köszöntöket,holnap meg lesz köszöntve,bár még nem igazán tudja mi ez,csak a sok ajándék.

Ser
hát igen,jó helyen van,és tom hogy jól érzi magát,de ma már hiányolt naon.Bár ez addig tartott amíg el nem kezdtek pancsizni.
Azért jó volt tegnap,mert elmentünk moziba,megnéztük a Die Hards 4-et,jó film volt.Bruce Willis még mindig jó pasi,kora ellenére is.

Timci
minden ok velünk,csak most Anna anyumnál nyaral,és le vaok törve,meg itthon takarítok,meg dolgozom.

Lina
merre szeretnétek költözni?Rengeteg eladó ház van.Már mi is megtaláltuk ami tetszik,csak a vevöre várunk hogy jelentkezzen.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Seriff,
hol van benne még egy r? Én már ezt is olyan soknak találtam :D

Azért a költözés reális időpontja szerintem valamikor 2009-10 környékén lesz. Amíg Szláva is, meg én is Pestre járunk dolgozni, addig nem akarunk kiszúrni magunkkal, Kecskemét csak 20 km-rel messzebb van. De mire Lili iskolába megy, mindenképpen szeretnénk ott lakni. Persze a pénz lesz a meghatározó. Ha nyerünk a lottón, és nem kell dolgozni járni, vagy valami csoda folytán Szláva Kecskeméten találna megfelelő munkát, akkor már holnap mennénk.
Álmom: mind a ketten Kecskeméten dolgozunk, legkésőbb 5-kor otthon vagyunk mi is és a gyerekek is, és mehetünk együtt monjuk fagyizni a Jakóba, vagy bárhova. Esetleg ebédidőben együtt ebédelhetünk, vagy valami ilyesmi...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Hajni!

Megvagyok ám,olvasok mindig,csak időm nincs sok írni.
Nagyon Boldog Névnapot kívánunk Annának!!! :D

Dettus!

www.bambino.hu én sokszor rendelek tőlük,gyönyörű dolgaik vannak,másnap futárral itt a csomi,fizethesz utalással,vagy utánvéttel,a hölgy hihetetlen kedves!Kibújóablakos ágyuk most 11-12-ért láttam szuperül néz ki.Érdemes oda benéznie másnak is.Szekszárdi üzlet,minden jó megtalálható náluk.
Vendég

Ja,elfelejtettem a legfontosabbat,amiért feljöttem,néztem a ponthatárokat,s nevetve felvettek volna a GDF-re,ha tudok jelentkezni.Most esz a méreg,lecsúsztam a fősuliról:-(((((
Vendég

Sziasztok!

Don
köszi szépen,ari vagy,át fogom adni mindenki üdvözletét csajémnak,csak érjen haza.
Sajnálom hogy lemaradtál a suliról,miért nem adtad be a jelentkezést?Még emészteni akartad mi?Jövöre tutti sikerül majd.De hátha szeptemberben bemész és hátha felvesznek,mert valaki nem indul mégsem.Szokott ilyen lenni?

Lina
nem lehetetlen az amit leírtál,csak sok utána járás van elötte.Én kívánom sikerüljön,kitartás.
Gondolom Szlávának nem mindegy mit dolgozik,meg neked sem.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni!

Nem emészteni akartam,csak nem tudom kire hagyni törpéket minden szombaton,ezért nem adtam be.Most piszkosul sajnálom,hogy látom bőven felvettek volna.Jövőre már kicsúszok az ingyenes oktatásból,így 1 félév 130.000.- most ingyenes lett volna,mert gyesen vagyok.Nagyon sajnálom,de úgyis ledoktorálok egyszer,bármibe kerül. :D
Vendég

Hajny,
az a baj, hogy Szlávának olyan speciális foglalkozása van, amivel nem is hiszem, hogy Kecskeméten nagyon találna munkát. Mármint a szakmájában. Nekem valamivel könnyebb dolgom van, de szerintem jó, ha fele annyi pénzért találnék Kecskeméten, mint most Pesten.
Az lenne a legjobb, ha valamelyik T-Pont boltba áthelyeztethetném magam, csak ugye megint a pénz a gond, mert nálunk nem lehet fizetést csökkenteni, és ugye ez elég nagy ellentéteket szülne.

Donoé,
úgy tudom, megszűnt a GYES-esek ingyen oktatása, nem? Nekem már idén sem lett volna az.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Hajny Nagyon Boldog Névnapot Annának!!!Holnap már hazajön?Akkor már csak egyet kell aludni :) .Ezt a filmet mi is megnéztük,hát igen Bruce Willis hiába öregszik nem lesz csúnyább.Lenci az oltást egyenlőre jól viseli,nem lett lázas,remélem nem is lesz.

Geli jó nyaralást a Balcsin!

Seriff hú,azért ez bosszantó lehet.Ezért jár vmi kárpótlás (ha mástól nem a szomszédtól)?

Pille nagymamádnak jobbulást!

Lina és mi volt du a kislánnyal,volt nagy csihi-puhi :lol: ?Szomszéd :( .

Don minek a rövidítése a GDF :oops: ?

Kazi mi is beadattuk a bárányhimlő ellenit,bár nálunk tök mindegy miért megyünk a dokinőhöz Lencus mihelyst meglátja üvölteni kezd :( .

Köszi mindenkinek az utazóágyas ötleteket!!Mai nap felfedezése:dombra felmenni,majd a lejtőn leszaladni,ez kb. 500* :D .

Kép Kép

Kép
dettus

Ser:
Nem akarok hülyeséget mondani,hogy kik lesznek....gyertek el,mi Larival ott leszünk :D .10kor kezdődik!
az oltás pedig Varilrix!
kazi

Teszek egy-két képet (dátum az első háromnál kicsit nem passzol,nem lett beállítva és nem tudom átírni):

Mamáéknál pancsizunk:
Kép Kép

Csak úgy,mert olyan édesek:
Kép

Repülős napon rácsodálkozva a repülőkre :lol: :
Kép

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok! Jön valaki közületek Kecskemétről szombaton a Babanet talira Pestre? Előre is köszi a válaszokat :)
babarajongó

Linácska!

Annyit változtattak,ha 2007-es évben felvesznek valahová,akkor a gyes ideje alatt ingyenes az oktatás.

Dettus!

GDF a Gábor Dénes Főiskola,a Gamfon van kihelyezett kara,ott lett volna,illetve lesz de nélkülem a mérnök informatikus.Megnézted a linket,amit írtam ide neked utazóágy ügyben?
Vendég

Sziasztok!

Dettus
köszi szépen neked is,nagyon szépek a képeken a lányod,meg tudnám zabálni öket!Imádom a gyerekeket!
Ne értsd félre! :lol:

Don
de sokáig fent voltál.Ilyenkor van idöd?

Borsika
hogy vagy?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Donoé,
értem!

Dettus,
végül nem volt csihi-puhi, mert a kislány kicsit visszahúzódóbb, és ahogy Lili kicsit megemelte a hangját, vagy elindult a kislány felé, akkor le is tette a játékokat, meg arrébb ment.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bocs,Lina jól írtad, csak én olvastam rosszul :oops: :oops: , talán nem ártana odafigyelnem......
Klassz álmaid vannak, azt hiszem egy lottó ötös sokat lendíthetne :wink: :D !

Kazi, úgy tudom Mino(Noémi) is előad ma az SZTK-ban, a hosszú ideig tartó szoptatás kapcsán.

Dettus, hát nem direkt áztatott el a szomszéd, végül kiderült, h csőtörés volt nála, de szerencsére már kiszáradt a pincénk!(vagy legalábbis szárad)Édesek a képek!

Kép
seriff

Seriff,
én sem tiltakoznék egy lottó ötös ellen, de hát majd biztos 70 éves koromban jön össze, mikor már mindent megoldottunk önerőből...

Na megyünk nagymamázni, csak vasárnap jövünk haza. Hagyjuk apát dolgozni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina
lottózol egyáltalán?

:!: Kellene egy kis segítség!Gyerek börgyógyász kerestetik,azt is hol lehet megtalálni,vagy telószám,egy 4 hónapos kislánynak kellene,itt Kecskeméten.Köszi elöre is a segítséget!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

sziasztok!

kettesben vagyunk Larival!Mira egész nap a játszóban van "táborban" .Nagyon kiváncsi vagyok,hogy tetszik majd neki :roll: Ez amolyan ovipróba.

Ser:
Nem ismerem Minot.Azt tudom,hogy 2anyuka is beszélt a szoptatásról.Mi nemsokáig voltunk,mert a szervezés még a tavalyinál is ramatyabb volt :? Semmit nem lehetett hallani,a gyerekeknek a bejárat mellett volt egy szőnyeg leterítve,az előadás pedig egy másik teremben volt :shock:

Dettus:
Képek klasszak,összebújós nagyon cuki.szép nagy medence van a mamiéknál :)

Lina
Álmod nekem is tetszik,én is el tudnék ilyet viselni :wink:
kazi

Hajni
Szerintem sima bőrgyógyász is jó.Én is vittem Larit baba korában .Amúgy házidoki nem ajánlott?
kazi

Kazi
nem tok semmit,csak annyit kérdeztek tok e valami jó börgyógyászt babának.Gondoltam megkérdezlek benneteket,hátha van valami jó ötletetek.Én nem ismerek senkit.Te tudsz valami jót?
Mi van egy ilyen elöadáson?Még nem voltam,csak a szopiról meg ilyesmi?Sokan voltak?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Don megnéztem,találtam is közte jókat,már csak azt kéne eldönteni mennyit szánunk rá.Mérnök informatikus,hú,nem hangzik egyszerűnek (legalábbis nekem az info,matek... ilyenek nem nagyon feküdtek).

Hajny bőrgyógyász passz,gyerekdokijuk nem tud segíteni?

Kazi melyik játszóban van Mira?

Úgy emlékszem régen egyszer volt már szó bébiszitterről itt Kméten.Nem tudtok nekem segíteni,nem ismertek vkit,aki megbízható?

Kép Kép

Kép
dettus

Hajny, a Bőrgyógyászat a Nyíri úti kh-nál,ill. az SZTK -nál van, ott a mentőbejárattól nem messze-na ez aztán értelmes lett-szóval a Nagykőrösi u-ról odaköltözött, és Somogyi Tihamér a kifejezetten gyermekbőrgyógyász, de Török profot is jó szívvel ajánlom, mindjárt keresek egy tel.számot, az az információé,és ők már tudnak jobban segíteni,h ki mikor rendel vagy van szabin:06-76-519-830. Vagy a keresőbe írd be Török László prof nevét, és kiadja amagánrendelő számát, címét.

Kazi, kicsit volt lelkifurdalásom,h nem mentünk, de Hanna szokásától eltérően fél7kor kelt, a konyhában találtam Rá :shock: ,és tudtam,h ebből hamar alvás lesz, fél12kor már durmolt is, de így, h írod nem bánom,h nem mentünk.Mino a császár és koraszülött+intenzíven lévő baba szoptatásáról beszélt.

Kép
seriff

Köszi az infókat börgyógyász ügyben,már át is adtam az infókat,majd a többit intézik,remélem jó lesz .

Dettus
én is akartam írni hogy faja nagy medencében pancsiztatok a képen,csak lemaradt.Így ki lehetett bírni a nagy meleget.Mi holnap megyünk strandolni anyumékkal,de jó lesz a csajémmal pancsizni!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Kazi
A múltkor írtam Neked Lelléről. Olvastad? csak mert nem reagáltál rá :D :wink:

Ser
Minoékkal szoktál találkozni? Mizujs velük? Bálcsi? Mino jól van?

DÓRI, BEA
MIUJSAG VELETEK??? Rég nem jelentkeztetek. :( (vagy csak én nem olvastam? :oops: :roll: .... ha így van akkor sorry)

KépKép
KépKép
nana09

Hajny
Jó strandolást! :)

KépKép
KépKép
nana09

Hajny,
mi is a Török Lászlóhoz jártunk Lilivel. Csak egy info még: 8000 Ft a magánrendelése, de megéri szerintem

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nekem is lenne egy kérdésem:
Ismertek olyat aki ORIGAMIzik???

Köszi a választ, előre is :D

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nana
remélem jó lesz a fürdés,két hete naon élvezte ott Anna.
A kolléganöm origamizik,sok féle figurát állatot tud hajtani,Régen óvónéniként dolgozott.

Lina
nem semmi mani,de remélem tud segíteni nekik.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Dettus, de aranyos képek! :D Szuper az az óriási medence!

Seriff, mi dudáltunk rád este felé a fehér Opelből. Előtte meg a férjedre :D

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?