Sziasztok!
Olga, köszi az érdeklődést, végül ha jól tudom, a párjával elmentek. Én lemondtam, mert annyira rosszul éreztem ma magam, hogy haza kellett jönnöm. Leszakad a derekam, a hasam, fáj minden porcikám. Kínomban Cataflam-ot találtam itthon, azt kaptam be, és pihentem egy órát. De mondtam neki, hogy mivel nem tudom, hogy a huzattól van, vagy valami vírus, most inkább nem szeretném ha ő, vagy más elkapná tőlem. Most várom a hívását, ha végeznek megígérte, hogy rámcsörög.
Így azt hiszem a holnapi tali is ugrik, bacikat nem szeretnék terjeszteni...
Márti, én mindig leizzadtam a városi vezetéstől (na, ez sokszor megtörténik még most is). Nem semmi amit végigcsinálsz, honnan van ennyi energiád. Bocs, nem emlékszem, hogy konkrétan mivel is foglalkozol?
Na, ezen az oxigénes dolgon én is néztem nagyokat
Még jó, hogy Kati nem ijjedt meg!
Ja, Szilbee, akartam már írni, hogy a topicokkal nekem is az a tapasztalatom, hogy a végén egy pár ember megsértődik. Ez főleg szopi és nevelés ügyben szokott előfordulni. A másik az, hogy egy idő után elkezd klikkesedni a társaság. Illetve még az, hogy mindig van aki alapból (még úgy is, hogy személyesen sosem találkoztak) szimpatikusabb, a másik kevésbé.
Én nagyon remélem, hogy itt mindenki jó szívvel veszi a tanácsokat is. Szerintem ez egy nagyon klassz társaság!
Nekem mindig az volt a fejemben, hogy első gyermekes anyukaként annyira jó volt, hogy volt kikhez fordulni, több szem többet lát alapon. Nem biztos, hogy mindenki tanácsát megfogadtam, de legalább lehetett belőle mazsolázni