Új privát üzeneted érkezett!

Köszi mindenkinek, tegnap óta szerencsére kutya baja a leányzónak.

Anyapóc, szombaton hiába csináltam neki hűtőfürdőt talán 1-2 tizeddel, ha lejjebb vitte neki a lázát. Én ilyen még nem láttam. Nem semmi Villő sérója :lol:

Péntek helyett úgy néz ki, hogy már holnap itthon lesz apája :)

Kép
Kép
robcsi03

Anyapoc!
Egyik nyaralásból a másikba pottyantok?! :D Biztos élvezni fogják a srácok a hajókázást!Meddig mentek?

Athiz!
Akkor igazi kis pasi a fiad, cicifüggő! :lol: Szépen kikerekedhetett...
katica_75

Robcsi

Juhéjj,jön Apa :).Majd meséljen már Tonticáékról :wink: !
Akkor igen makacs vírust szedett össze,ha ennyire nem használt semmi :(.... Szerencse,hogy gyorsan levonult,nem maradt utána semmi....

Katica

Nürnbergig megy fel a hajó ,2 hét az út...hát majd drukkolhattok,hogy ép ésszel jöjjek haza :lol: :lol: !
Tény,hogy ennyit még nem nyaraltunk nyáron...Bár a hajózás mindig fix program volt... :roll:
Ha egyszer Apa elhatározza magát... :wink: Döntött,hogy márpedig nyaralunk és telelünk....hát mi tesszük :D!

anyapoc

Jo reggelt!

Pocifoto: Kép
Kép

Robcsi: hozzank jon az Urad?! :shock: Hu, akkor keszitjuk a vendegszobat! :lol:
Nalunk is nemreg volt ilyen lazas allapot, par napig tartott, nem lehet hogy a nagy melegtol van?

Anyapoc: irto edes Villo ezzel a hajzuhataggal! :lol: Hat kepzeld meg mindig nem jott a festo, spanyol munkas emberek, nagyon lehet rajuk szamitani! :evil: Viszont benyogte a telefonba hogy eloszor parkettazni kell es aztan festeni szoval most parkettazas lesz aztan festes aztan butorosszerakas.

Kriszti: mi van Veled? Aggodjunk? :roll:

Athiz: Te csak szoptasd renduletlenul a kis cicibajnokodat! :lol:

Moni: ket ora szopi? :shock:
Anyam! En ezt hogyan fogom megoldani?! :lol:

Lanyok, kepzeljetek, olyan furi alakokat olt a pocim, tiszta horror! :lol: Itt egy bub, ott egy, bub, es ha megnyomom az egyiket kijon a masik felen. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy kinél mennyi ideig tartott a reggeli hányinger, émelygés dolgog.
Nagyon rossz, hogy amikor reggel felkelek jóformán a banánon és vizen kívül semmi másra nem tudok ránézni sem. Ma reggel megpróbáltam leeröltetni egy fél szelet vajas kenyeret, de majdnem visszajött úgyhogy 3 falat után abbahagytam.
Ha a húsra gondolok kiráz a hideg és felfordul a gyomrom.

Köszi:
Cicuka

Kép
cicuka78

Sziasztok!

Tontica nagyon csinos vagy. Nem csodálom a púpokat, nekem is úgy ki tudja nyomni a könyökét, térdét, tényleg ha meglátja valak ájuldozik :lol: Neked meg két bébi csinálja a ramazurit.
Apjuk Madridba ment hétfőn, tegnap beszéltünk hogy ma hazaér, erre délelőtt jön az sms, hogy csütörtökön ér csak haza :cry:

Anyapoc, jó lesz az a hajókázás hidd el. Olyan jókat fognak a gyerekek aludni a ringatózó hajón hogy csak na.

Cicuka, a reggeli rosszullét egyénenként változik. Tény, hogy kb. ebben az időben kezdődik mint ahol te tartasz, de hogy mikor lesz vége :? Én az első terhességemmel a 16. hétig hánytam, 8 kg-tól szabadultam meg ez alatt az idő alatt, aztán volt egy terhességem ami a 14. hétben megszakadt, akkor talán 1* hánytam, viszont egész nap émelyegtem, most meg a betöltött 15. héten hánytam utoljára.
Az egyik Kismamában olvastam, hogy azok a nők akiknek az anyukájuk, lánytestvérük a terhességük alatt hánytak hajlamosabbak lesznek a terhesség alatt ők is a hányásra. Nekem anyukám szinte végighányta a terhességeit, szóval nálam bejött, de szerencsére nekem tényleg a baba mozgásának megérzésével együtt el is múlt.

Kép
Kép
robcsi03

Vegre kesz lett Anna baba himzese, most kezdem Alexet (az macis lesz).
Jo egy honapon keresztul csinaltam mert lusti voltam. :roll:

Kép

Ja, spanyolul egy N, nem helyesirasi hiba! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Húúúú Tontica!!!! Hatalmas a pocakod! :lol: nagyon sokat nőtt az uccsó képek óta! (Vagy én maradtam le pár képről, de kisebb rémlik :P )
Ügyes a hímzésed! Nehéz??

Anyapoc! bizos szupi lesz! Van a hajón net?? :wink:
katica_75

Tontica, gyönyörű lett! Nagyon-nagyon ügyi vagy!

Én ma 1-re megyek uh-ra, már nagyon kíváncsi vagyok mit fognak mondani. Majd utána jelentek :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi drukkolok ++++++++++++++++++++++++
Vendég

Tontica!
Nagyon szép a pocakod!

Mi most jöttünk csípőszűrésről. Minden rendben van és a kisfiam egy édes, jó baba!
zsazsóka73

... Készítettem egy új vonalzót. Ma 5 hetes a kisfiam :D

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok csajok!

Kokusz!
Én is mértem most pár napot a hőmet. 11-12-13 cn-en végig 36,5 volt. Ma 14 cn-en felment 36,8 ra. Na mondom szupcsi, akkor volt pém. Erre ma voltam UH-n és mondta a doki, hogy nem is ovulálok ebben a hónapban. Na hát ezért mondom hogy a hőgörbe nem szentírás sajnos/nem sajnos.
Úgyhoyg én tényleg feladom.
Te mikor is kedesz a Forgácsban? Elfelejtettem.

Ancsa!
Drukk a következőhöz!!!!!!!!!!!!

Tontica!
:shock: mekkora has!!!!! Szép a hímzés is. Ha látom miket csinálsz én is mindig kedvet kapok hozzá.
Köszi az együttérzést. :)

Anyapoc!
Tudom hogy szorítasz nekünk, tényleg. :wink:
Koleszterin problémát sajnálom. Engem is elkeserítene a folyamatos gyógyszerszedés...
Szuperek a nyaralásos képek!

Ja, igen. Foglalkozunk az örökbefogadás gondolatával. Egyenlőre csak vicceinkbe jön fel (ha 17 évest fogadunk örökbe, csak 1 évet kell fizetni a taníttatást utána kűdhetjük a gyárba dógozni), de ez már a szoktatás fázisa....szóval érted.

Katica!
Hát igen azt hiszem midnen gyermekért küzdő végigmegy ezeken a gondolatokon.

Angyal!
Tudom, hogy a miérteken nem érdemes gondolkodni. De néha sajnos azért eszembe jut...

Kriszta!
MI a baj?????????????????????????????

Zsazsó!
Köszi a drukkokat. Sokat gondolok rátok, hogy szépen összeszokjatok a kisfiaddal.

Robcsi!
Kivácsni vagyok az UH eredményre.

Monyó!
:) :)
Szervusz, szervusz! Én is örömmel látom mindig az írásaidat. Te sem vagy gyakran. Eszembe vagy sokszor. csak a legjobbakat kívánom neked.

Na egyenlőre ennyi voltam.

(tényleg lehetne nyitni egy száni topikot, két évnél hosszabban próbálkozóknak...)
Pussz
Vendég

( Junko :)
Én is mehetek a szánikhoz?..... :? )
Vendég

Na sziasztok :)

Junkokám na ez akkor tényleg érdekes .... mármint a hőmérőzés .... én még mérem de nem tudom minek :) Tegnap egész nap fájdogált a hasam illetve nem is hasam hanem valahol lejjebb benn ... na nemtom. Hétfőn úgyis megyünk a Forgácsba úgyhogy nem is idegelem magam :)

Ancsa én is sajnálom hogy nem sikerült most ... annyit gondolok rád és szurkolok.

Ja örökbefogadás: mi beszéltünk már róla, és mivel egyikünk sem zárkózik el tőle így ha sehogy nem jön össze a dolog akkor sor kerülhet rá.

Tontica a hasad fenomenális :) én is akarooooooooook :)

Zsazsóka :) az jó akkor :) képet nem tudsz rakni a kicsifiadról-?
kokusz

Sziasztok!

Tontica

Szuperek a képek!Kezd formás lenni a pocid :wink:!
Épp kérdezni akartam,hogy miért 1 N Anna neve,de aztán láttam :wink:!
Kész a parkettázás? :D:D:D Majd én számonkérek !Jófej festő :evil: !
Milyen volt Robcsi férje? :D

Katica

Van net,most nem szabadultok meg tőlem :twisted: :twisted: :twisted: !

Robcsi

Na nemsokára itthon Apa :).UH-hoz drukk :).
Az a baj,hogy ez a hajó nem ÚGY ringatózik... :? Viszont ha éjszaka meg,elég hangos...legalább is Apa kabinja :(....

Cicuska

Osztom Robcsi véleményét.A fiammal kb 5ször hánytam,de sokszor émelyegtem, a lányommal meg 6 hétig minden reggel hánytam( az 5. hét után),mert sok volt a savam.Nekem félidőig elég sokzsor volt hányingerem velük.Van olyan,aki a szülőágyon is hány...Szl ez abszolút adottság kérdése.
Vannak praktikák,olvass utána,mit lehet tenni az ügy érdekében.Ha nem esik jól valami,akkor ne egyél :).

Zsazsóka

Örülök,hogy minden OK :).És tuti a vonalzó! :)

Junko

Szánikám,persze,hogy veletek vagyok :wink:!Szt tuti első helyen lennétek az örökbefogadásnál,ha egy 17 évest akarnátok :wink:!Nagy eséllyel indultok és a feltételek is jók :D:D!persze gondolom,csak akkor,ha a fizuja nagy részét hazaadja :lol: :lol: !
Szoktatás,értem :wink:!
Szar ez a PÉ,akkor a hődet nem is mérted tovább???Mert hát a fene tudja.....Fent maradt a hőd????

anyapoc

Junkó a másik topikba Szilcsinek is azt mondta a doki, hogy nem volt PÉ, azóta ott ficánkol a pocijában a bébi! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Junkó, én életemben egyszer voltam petenézőben (pont ezzel a babával), de már a peteérést követően hívott a doki uh-ra. Én éreztem, hogy volt peteérés, de a doki kerek perec kijelentette az uh-n, hogy itt semmi nem volt. Na, ehhez képest nagyon remélem hogy 2 héten belül megszületik :lol:

Gyerekem ma délelőtt 1/2 10-kor 2 perc magára hagyás alatt sikeresen kiemelt a szekrényből egy babafürdetőt és kiborította a szőnyegre és a kanapéra. Na, mire én azt feltakarítottam :cry: majd leszakadt a derekam. Akkor elzavartam a helyére, elaludt és most ebben a percben ébredt fel, úgyhogy megyünk is, hogy odaérjek az uh-ra :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi tényleg bocsi, hoyg téged kifelejtettelek :oops:

EZa Réka.... :lol:
Vendég

Sziasztok!

De jokat rotyogok itt! :lol:

Robcsi: miert kell most uh? Hiszem mar mindjart lathatod eloben is! :D Reka csoda jo fej kis csajszi! :wink: Az enyem egesz de. a vonatait kereste, mar bogott nekem aztan kiderult hogy O dugdosta be oket elozo nap a rekame ala! :lol:

Junko: szegeny gyerok!!! :lol: :lol: :lol: En nagyon csodallom azokat akik orokbefogadnak hisz jobba tesznek egy eletet, szeretetet adnak egy gyereknek akit a szuleik eldobtak, szerintem ez egy csoda!

Anyapoc: Robcsi ferje szuper! :wink: De ezzel a nagy tank hassal ram se nezett! :lol: Ah, meg hogy kesz a parkettazas?! :shock: Meg csak most megyunk megvenni! Megint semmivel se leszunk kesz de sebaj! Mi van a hajo ringatozassal? Milyen romantikus, nem kell vibralo agy sem! :lol:

Kokusz: na, kuldom a pocit Neked is! Meg nagyobbat is ha akarod! :D

Zsazsoka szupi hogy minden rendben van! En is akarok ilyen vonalzot! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Robcsi! Köszi neked és Rékának is a "Réka sztorit" !

Kép
bettike
Eger

Anyapoc! neeeem azért kérdeztem ám :oops: :lol:

Kókusz azonnal számolj be hétfőn ok????
Én ma elmentem 1 magándokihoz (v.mit összeszedtem) és 1 nagyon tisztességeset sikerült kifognom! :D viszont az uh.-n pco-s tüszőket vélt látni, bár nagy valószínűséggel csak a Closty utóhatása (előző 2 hónapban szedtem) :cry: el is felejtettem kérdezni hogy mi lesz most ezekkel? Azt ígérte elküld hormonvizsgálatra (Forgácsban kimaradt) és ha úgy van a lapart is elvégzi :lol:
katica_75

Katica

Rendben mindenképpen :)
A Forgácsban nem néztek neked hormonokat? Nekem a laparom megvan szerencsére.

Csajok olyan erős folyásom van hogy még sosem volt ilyen .... mi a fenétől? :roll: :oops:
kokusz

Kokusz!
nem néztek mert szépek voltak a görbéim, akkor örültem de most már úgy gondolom bárcsak néztek volna. Lapar :shock: láthatóak a vágások? :shock:
Sajnos az uccsó mondatodban kezet foghatunk :oops: (holnapra meglesz az első keneteredmény)Használtál rá vmit?(én borax glicerint és tejsavat de sz@rt sem ért)
katica_75

Katica

Ja értem ....
Lapar: nekem 3 hegem van, mert a lapar alatt derült ki hogy pco-m van és egyúttal leszedték a cisztákat is. A köldökömben levő nem vészes, alig látszik. Nekem egy maradt meg ami eléggé látható de nem nagyon feltűnő és bikinivonal alatt van bőven. Szóval nem vészes.
Nem hiszem hogy összeszedtem volna valamit, nem viszket nem csíp nincs szaga sem, csak sok van. Még nem használtam rá semmit mert ma kezdte ... :roll: na majd holnap meglátjuk.
kokusz

sziasztok.

remelem nem haragusztok meg de megnyitottam a szani club-ot.

regiek gyertek beszelgetni.junko,gyugyi,angel,kokusz es a tobbiek.

Kép
monyo83

monyo kik a SZÁNi -k?
Vendég

boni akik tobb mint ket eve probalkoznak(a lanyok fogalmaztak meg igy)

Kép
monyo83

csatlakozom! :cry:
Vendég

gyere akkor a topikba es mesely.

Kép
monyo83

Robcsi, Kokusz, Boni!

Na igen vagyok én is olyan fafej, hogy ezek után is reménykedem. Igaz nekem most nem nagyon szurkált semmim, de volt már ugyanilyen semmilyen érzésem és akkor meg láttak tüszőt UH-n.
ÁÁ nem értem én eztet. De tényleg kár is ezen agyalni.

Robcsi!
Gyermeked csak azért csinálja hogy ne unatkozz.

Anyapoc!
Lehet hogy egy-két reggel még bedugom hogy megtekintsem mit mutat a hő.
Na ná hogy hazaadja a fizuját. Ez a minimum azért hogy felnevelem és az én kenyeremet eszi.

Kokusz!
A hasfájogatás ott belül-alul-lejjebb nem olyan rossz jel...

Gyugyi!
A Száni Tanács még nem döntött a tagfelvétel kritériumrendszeréről. Az esélyeid jók, de nehezíti a felvételedet hogy van már két porontyod.
Tudom ezt a dolgot biztos sokszor az orrod alá dörgölik, és azt is tudom hogy most nem sikerül a harmadik az annyira fájhat mint nekem az első. De mégsem egészen ugyanaz.
A te helyzetedet csak akkor tudnám igazán átérezni, ha én is megtapasztalnám, de azért egy picit más.
Vendég

Monyó!

Hááát jó, majd megyek oda is, bár továbbra sem tudok nagyon aktív lenni.
Vendég

Sziasztok!

Ma kezdem a szurit! :)

Katica,
hogyhogy nem néztek hormont egy meddőségiben? OK, hogy szép a görbéd, na de mégis kéne, mert alap... :wink:

A laparos luk túró! Ezt higgyétek el nekem! :D :oops:

Kókuszom,
olyan furákat produkálsz ebben a ciklusban, hogy egyáltalán nem csodálkoznék ha baba lenne a vége! :D

Junko,
Száni Tanács! :lol: Ez nagyon tetszik! :mrgreen:

Monyó,
megyek!!! :lol:
angel37

Sziasztok!

jelentem most beszéltem Kaálival!ezidáig minden vizsgálatom ok, apa katonái OK. Hajrá Átjárhatósági!

Junkó nem vagy fafej! :twisted: +++++++++++++++++

Kókusz++++++++++++++++++
Vendég

Junko :) nem tudom mit higgyek, de nem is akarok semmit hinni mert annak mindig csak pofáraesés a vége :) bár abban már van nagy tapasztalatom ....

Angel, de jóóóóóóóóó :) akkor lassan de biztosan neked is mehetnek a drukkok.
Ami engem illet ez a ciklus tényleg nem szokványos éppen ezért lepődnék meg ha tényleg baba lenne a vége :) de szép is lenne ... nem kéne menni Forgácsba .... de erre szoktam azt mondani hogy álmodik a nyomor :)

Na csajok én legközelebb vasárnap este leszek, megyünk egy kicsit lötyögni emberrel meg haverokkal.

Mindenkinek kellemes hétvégét!
kokusz

Kókusz,
bizony jöhetnek! Eljött az idő! :D

Jó lötyögést! A ciklusod végét meg csak várjuk ki... :wink:

Boni,
gratula! :)
Vhogy úgy érzem az átjárhatósággal sem lesz baj! :wink:
angel37

Jaj, lányok! Igazán nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek... :oops: :cry: :lol:
Továbbra is hajrá, hajráááááá!!!!

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

angel az a baj, hyog titokban annak örültem volna , ha valamit találnak(persze olyat, amit gyorsan lehet gyógyítani) mert így nem tudom mire fogani a sikertelenségünket! :oops: BUta vagyok?
Vendég

Boni,
dehogy vagy buta, valahol logikus ez a gondolkodás, de hidd el, jobb ha nincs semmi gond, mert úgy legalább van miben reménykedni két mesterséges ciklus között! :wink:

Bali,
nevess! :wink: :lol:
angel37

Akkor ne legyen semmi baj! :mrgreen:
Vendég

Boni!

Én is ezt gondoltam mint te. Aztán amikor közölték a párom rossz eredményét, menthetetlenül sírva fakadtam.

Balikám!
Hajrázunk ahogy bírunk. :)
Vendég

Sziasztok!

Lányok!

Azért én remélem,hogy néha itt is felbukkantok és hírt adtok magatokról... :roll:

Robcsi

Jaj,Te szegény...meddig habzott az az átkozott, :twisted: !
Lánykád jól elintézett,de sebaj...akár szülhetnél is :wink:!lehet,hogy már tesót akar? :roll:
És MI VOLT az UH-on????Vagy onnan mentél szülni? :shock:

Tontica

Te,én nem is értem Robcsi férjét :lol: :lol: !Méghogy rád sem nézett :wink:!
Teszek neked lejjebb kpet,most kereteztettem :).
Hajó: a folyami hajók nem úgy ringatóznak,mint a tengerjárók :D!Inkább nem is tudom,döcögnek :?...De azért élevzhető... :D
Parkettázás:azért igyekezzetek vele :D!Bár Villő is 3 hós volt,amikor felújítottuk a nagyszobát(tapéta levakar,új tapéta fel,parketta lerak stb....).Vagy párom cipelte magával midnenhová két etetés között,vagy rajtam lógott tapétatépkedés közben a kendőben :D!Szl már benne van a csaj a dologban :D!

Junko

Ha dugsz,akkor azért gyere informálni :D!Látod, a nőgyogyik sem mindenhatók :roll:...Ki mit lát,azt arat :D!

Boni

Jó hír,hogy jó hír :).Kíváncsi vagyok,hogy laparon találnak-e valamit... :roll:

Kokusz

Én is drukkolok ám :wink:!Sose lehessen tunni....
Jó bulizást :)!Most még megteheted :wink:!

Ilyen lett a MP Velencei ablakom kereteztetve :):

Kép

anyapoc

Anyapoc!
Te milyen ügyes vagy! Nekem semmi türelmem, kitartásom az ilyenhez... Sajnos.

Képet is teszek fel. Igyekszem...

Nem akarok vígasztalót írni, mert lehet, hogy okoskodásnak vagy elcsépeltnek tűnik. De azért ide is írjatok ám!Nem feledkeztem meg én sem arról a 1,5 ( tudom, hogy sokak szerint ez semmi.. ) évről, amikor hiába mértem a hőt.... stb., ott volt minden hónapban a csalódás.... És egyszer csak máshogy lett! :D

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni, látom, jópáran itt vannak a hőmérőzős topikból. Én is ott kezdtem, a vonalzómon látszik, milyen eredménnyel. :lol: A 10. hónapban jött össze, előtte a 7. hónapban volt egy biokémiaim, és igen, jól írta Boni, abban a bizonyos hónapban dokinéni szerint nem volt egy darab domináns tüsző sem, oszt most itt figyel a béjb.

Kép
szilcsi

Helló!

CSak röpke bekukk megint.

Tonti, nagyon szép a pocód, és gratu a 29. héthez. Látod, megy ez, mint az ágybavizelés. És mindjárt szülhetsz, atyaég, nem félsz?

Robcsi, szintúgy gratu, neked a 38-hoz, és te is mindjárt szülsz, de klassz. Aztán még többet bajlódhatsz, mert 2 gyerkőccel még nehezebb lesz (minő bölcsesség, mi? :lol: ), pláne, ha épp a pici a ciciden lóg, a nagy meg ilyeneket művel, mint pl. kiönt valamit, és fel kell takarítani. Élmény, ezt már most írom. :twisted:

Jó sokan és sokat írtatok, nagyon örülök, bár sajna nem tudok bekapcsolódni a témákba, és valszeg jódarabig így is lesz. Már az is csoda, ha magamat utolérem. :)

Kedves "Szánik"! Én még mindig csak annyit írok, hogy óriásdrukk nektek, bármelyikőtök legyen is, előbb-utóbb sikerülni fog, sikerülnie kell annak a babónak!!!

Mindenki másnak üzenem, hogy puszaözön, és jók legyetek, de ne annyira azért... :wink:

U.i.: 2 napig, amíg nem volt bazi meleg, hőemelkedésem sem volt, mára visszatért. Fene sem érti, hőfüggő lettem?? :roll: Éjjel meg Endinek nagyon fájt a pocója, úgyhogy szinte nem aludtam semmit, napközben most tehetném, de nem tudok. Jó, mi?
Vendég

Csajok! Nagyon faj a derekam :cry: :cry: :cry: es santitva megyek mert az egyik labam is oda van teljesen. Na, majdcsak tul leszek rajta elobb-utobb.

Szanikak: es mi lesz azzal akinek sikerul? Kizarjatok? :lol: Kulonben is csuppa jo hireket mondtok ma, igy akartok Ti szani-klubba menni?! :lol:
Angyal: tok jo, vegre valahara ossze-vissza szurkalhatod Magad! :D
Boniko: Nalatok meg minden rendben van! Ez szuper! Igy akarsz Te szani lenni? :lol:
Junko: szegeny Gyugyi, vegyetek mar be! Nezd, lehet hogy Neki ket egeszseges gyereke van de ket kis angyalkaja is es az meg a varakozasnal is borzalmasabb, hidd el! :(

Anyapoc: de gyonyoru ez a kep!!! Nagyon neheznek nez ki, ez mar halado! :lol: Honnan szeded Te ezeket a mintakat?
Latod, Robcsi ferje ilyen kegyetlen volt velem, minden ferfi tankent nez most ram. :roll: :lol:
Apanak is volt am hajoja (csak eladta :cry: ) de szeretnenk venni (csak penz kellene hozza :lol: ) hatalmas tengeri halakat fogott annak idejen.

Athiz: koszi a gratut a 29. hethez, mar hianyzott! :D Agybavizeles? :shock: (Az a fiamnak nagyon megy! :roll: )
(Most eppen sajtos-mezes kenyeret akar enni! :lol: )
Kitartas a bebihez es menj mar el dokihoz!!!

Kriszti HOVA TUNTEL? MINDEN RENDBEN VAN?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica :)
Kép
Vendég

Anyapoc!

Na ná hogy jövök ide is. Megkedveltelek ám titeket.
Ha meg dugok akkor azt mindenképpen elmesélem...:)
Szuper az újabb műved.

Tonti!
Én nem mondtam hogy Gyugyinak kevésbé fáj. De akkor sem ugyanaz.
Tudod van egy kedves barátnőm akinek nincs párja. Magányos mint az ujjam és nincs jövőképe ez a legborzasztóbb érzés lehet a szívem megszakad érte. Ez neki annyira fáj, mint nekem az hogy nem sikerül a gyerek. Pont annyira, a dolog mégis más.
Az is lehet hogy sokunknak esélye nincs arra hogy megtapasztalja milyen nem adtól gömbölyödni, hogy este telezabálta magát. No mindegy, én ezt máshogy látom.

Zsazsókám!
Dehogy feledjük. Tudom hogy te is megszenvedtél érte.
Jövők ám ide is, persze.

Athiz!
Mitől lehet ez a hőemelkedés? De roszul is vagy?

KRISZTA???
Vendég

Sziasztok!

Azt hittem,ma már jobb idő lesz,erre megint kutya meleg van :?...pedig tegnap este már szuper volt a játszótéren :D!

Pedig a strand is jó lenne,dikerkt vettem a angynak egy békatalpat... :roll:

Zsóka

Nyugi,majd lesz türelmed,ha annyira rá fogsz érni,mint én :lol: :lol: !Én ezt gyerekezés helyett csinálom,tetszik is maga,hogy produkálok vmit,nem is nehéz és dísznek sem utolsó :wink:!Amikor már nem akarok gyerektémával foglalkozni és dögleni sem(olvasni el sem merek kezdeni,plne év közben),akkor előkapom :).
Képeket várom ám :)!

Tontica

Ja,olvastam a tankot az ikres topikban :lol: :lol: !Szt merő kedvességből mondta a Zurad :).Csak kicsit olyanok tudnak lenni,mint az elefánt a porcelánboltban :?...
Ez haladó minta,van a neten is egy csomó belőle,de nem publikusak,mert fizetni kéne érte,ha nem lennének fenn titkos helyeken.Egyébként itt tudsz nézni ilyeneket:
http://www.michaelpowellart.co.uk/
én bele vagyok szerelmesedve,imádom a műveit :).Most végeztem megint eggyel,majd feldobom mindjárt... Egyébként ezek már kimondottan nehezek.Szt az enyémek sem tökéletesek(és mindegyiket elrontom,van benne hiba bőven),de legalább igazán dekoratív :D!
Mi is szeretnénk majd hajót ide a Balcsira,de előbb vmi kertes hűz kéne :D!De apának is vágya egy vitorlás...persze egyikünk sem tudja még vezetni :D!

Junko

Örülök,ha jössz még,annak meg méginkább,ha kedvelsz minket :wink:!
Nem lehet könnyű a barátnődnek sem :(:(.... Azért remélem,hogy majd nála is bevág a villám,mert ez már csak így szokott lenni :wink:!
Én megértem ,amit írsz.nehéz lehet Gyugyinak is elveszíteni két babát,neki ez a keresztje.Nektek meg,akik még ezt sem tapasztalhattátok meg,az a kereszt.És mindenkinek ugye a sajátja... :roll:
Szl mindenkinek szar,aki szeretne valamit és nem tudja elérni :?....
Azért én remélem,hogy előbb-utóbb mindegyikőtök megtapasztalja a kerekedést erről az oldalról is,sőőőőt,én kívánok még legalább annyi rosszullétet,amint nekem volt :lol: ( :oops: )...

Athiz

Remélem,csak a hőcseréddel van a gond :wink:!
Egyetek,igyatok,rosszalkodjatok és persze lehet néha dühöngeni is :).

anyapoc

Na ez meg lemaradt :roll:

Kép

anyapoc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?