18 csaj!
Két héttel a közösülés után már érdemes tesztet csinálni, amit nem csak patikában kapsz, hanem drogériákban is (DM, Rossmann).
Tudom, hogy legkevésbé sem erre vágysz, DE. Nem az a megoldás, hogy eztán sem fogsz semmit csinálni. De igen. Szépen megjön a mensid, és utána védekezni fogsz, mint a kisangyal. Ha ahhoz volt bátorságod, hogy lefeküdj egy fiúval (análisan is, amihez nekem mai napig nem volt, és gyanítom eztán sem lesz), akkor ahhoz is lesz, hogy elmenj egy dokihoz, és gondoskodj a védekezésről. A szex jó dolog. 18 éves vagy, érett felnőtt nő. A nők többsége él szexuális életet, mert ez a normális, és aki nem szeretne gyereket védekezik. Ezért nem kell pironkodni a patikában. Egyébként meg senkinek semmi köze ehhez, szedhetsz te fogamzásgátlót nemi élet nélkül is, számos esetben javasolják. Mint ahogyan a többiek írták, ha már megkezded a szexet nem árt kicsit pontosabban odafigyelned a ciklusaidra, mert az semmiképpen nem jó jel, ha 3 havonta jelentkezik Piri, és az sem, hogy nem tudod mikor volt meg legutóbb.
Nem bántani szeretnélek, hanem segíteni.
És az olvasottakból az tűnik ki, hogy szerintem nem estél teherbe, ha változó a mensid, és még a Kelenföldön kiszállunk módszerrel éltetek, bár Anyapocnbak igaza van, de akkor is nagyon hangyányi az esély.
Sok szerencsét, és tanulj ebből az idegeskedésből. Ja és be tudsze menni egy nagyobb városba is, ahol aztán tényleg minden (orvos, patika) személytelenebb. Pusza:
Juca