Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jó reggelt!

Megérkezett a lehülés.
Tünde,
ezek tök jó helyek. Vicces, hogy hozzánk tök közel van, de még nem jártunk arra.
Lidke,
sikerült a fotó? Lidi is állt a széken a fülkében és másodszori próbálkozásra sikerült alkotni a néninek 1 képet. A fotóitok nagyon jók, Keve nagyon helyes!!!
Viol,
nyaralós képek? Hasonlít a kiscsaj nagyoooon rád. Hajrá aerobic!
Bartika,
jó nagyszülőzést. Mi most anyóséknak a Bricoban vettünk tisztitószereket a medencéhez. Muszáj szerintem tenni bele valamit.
Anita,
örülök, hogy jobban van már Boti. :) Fogacska? Nálunk is volt küzdés, de most szerintem már okés, kibújt a 3. szemfoga. Még 5...
Boscó,
pancsizós Fanni gyönyörű!!!
Nancsi,
hajrá bölcsi! Majd mesélj!
Livi,
jobbulást Tüncinek!

Mi jól vagyunk. Tegnap óta állandóan azt ismételgeti Lidi, hogy "csabi", ő egy kisfiú a játszin. Pár napja rákattant az építőkockákra, tök jól elvan velük.

Pussz.
angi79

Sziasztok Lányok

Mi a Balatonon töltöttük a dög meleget...

...nehezen jutottm nethez és mire döbbenettel vettem a hírt, hogy van egy blogunk, már meg is oldottátok!
Meli köszönöm,hogy felhívtad a figyelmet!...és Eszti neked a gyors intézkedést... Meli lementette nekem még a törlés előtt, hogy én is élvezhessem a dolgot de "sajnos" azon nem látszanak a képek... Csilla stílusára egyből ráismerte... különösen, hogy a becenevet is használja...

Elsőre nem tudtam, hogy ez is szülésznőbarátnőnk műve vagy ennyire sok sérült ember kószál a neten... de nekem is gyanús volt... úgylátszik nagy kedvencei vagyunk mert egyszer a szüléstörténetünket állította be sajátjaként.. :( szegény :(

...megint kicsit hazaugrottunk a Balatonról csütörtökön megyünk vissza... Ádám a dög meleget egy felálványozott hajó tetején töltötte... olyan forróság volt, hogy égettek a fém alkatrészek..

A hétvégén lejöttek Áron unokatestvérei is ... sajnos elég ritkán látják egymást ... nem volt surlódás mentes az együttlét... de a gyerekek miatt fontos szerintem, hogy elviseljük egymást... kell nekik a közös élmény...

Áron úgy élvezte a vitorlázást mint még semmit... én ennyire örülni még nem is láttam... tiszta apja... visítozott örömében, hol a lábaközé hajtotta a fejét, hol hátracsapta nagy örömében...
Ha lesz időm akkor teszek fel képeket... csak elég sok az elintéznivaló...

pussz
Marcsi

Kép
Kép
Kép
mamacka

Képzeljétek a telepen ahol nyaralunk három családnak is ilyen kocsija van...

Kép

szinte ingyé van... csupáncsak 225000!!!!

:shock: hova keveredtem... :(
Az egyikőjük használtan vette, úgy csak 140000 volt! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: pont tegnap este mutattam a páromnak ezt a fajta babakocsit(mert én már megint cserélni akarok! :oops: ), és nagyokat röhögtünk hogy biztos nincs olyan elmebeteg aki ennyi pénzt adna egy ilyen szarért! Már bocsánat de ez az én ízlésemnek nagyon nem felel meg! Főleg nem annyiért! De jó lehetett nektek!!!Biztos édes volt Áron ahogy örült a vitorlázáskor!Várjuk a képeket!!

Lidke:hát a Te pasijaid is nagyon helyesek ám!!!!Tényleg látszik a képeken mennyire szereti a vizet Keve is! És milyen szép a medencétek vize!!!Irigy vagok ám, én mindig ilyen kristálytiszta vízre vágytam volna, de ez errefelé azt mondák nem megoldható! :roll: :shock: Nem semmi feltételeket szabnak ám a képnek! Nem tudjátok máshol megoldani,hiszen nálunk is ölbe veheti az anyuka. Ott vajon miért nem? :roll:

Tünde:Fantasztikus helyeken jártatok! Ha lesz időd tegyél már föl képeket!!!Nekem is a ráckevei tetszett jobban így a képek alapján!Kikapcsolódtatok legalább!!

Angi: Hát nem lehet elég korán elkezdeni a pasizást! :lol: :lol: Fannika is szereti az építőket, de nagyokat tud neki hisztizni mikor nem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretné!!!

Viol:hajrá aerobik!Mától én is tornázom megint!A melegben nem volt egyszerűen erőm hozzá! Pedig akartam nagyon, de komolyan azt hittem megfulladok amikor egy nap elkezdtem!Nem ér annyit azért hogy kipúrcanjak! De mától nincs mentség, itt a hűvös(ebb) idő, lehet megint keményen tornázni! Én még mindig kapok "bókokat" hogy megasszonyosodtam!Főleg olyanoktól akik nem csak megasszonyosodtak, hanem el is folytak! :lol: :lol: :lol: :roll:

Cory: írj már egy kis élménybeszámolót ha van időd hogy milyen vezetni?

Vok:mire elküldtem a p.ü.-t utána esett le hogy Te már javában Bécsben vagy! Majd ha hazajöttél konzultálunk! :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek!
Vendég

Boscó
Szerintem nagyon jó a kocsi...nekem nagyon tetszik... kicsi könnyen kezelhető és könnyű... ezzel nincs baj... no de mi az autónkat 150-ért vettük...

viszont addig keresgéltem utánna a neten, amíg találtam egy hírdetést 98000-ért mindennel együtt + egy belecsatolható maxi cosi hordozó adapterrel... no erre egy kicsit bezsongtam, hogy ez így már nem hangzik annyira rosszul... nem mintha lenne rá pénzünk... de hordozóval, mózessel sportüléssel, esernyővel, eső és szúnyogvédővel lábzsákkal meg ezernyi bizgentyűvel együtt már azért nem is annyira drága... de persze már eladta...
Nekem nagyon tetszik a rendszere és nagyon könnyű...

A képeket nemtudom letölteni... nemtudom mi a baj,remélem csak az elemek, de igyekszem...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Tünde,
nem, nem az az, de erről is hallottam már. Itt a határhoz közelebb is van egy, nem tudom mekkora, csak hallottam ismerőstől, hogy jó, és nem is drága.

Angi,
köszi! :) Nyarlásról van pár kép, de nem sok, inkább a kamera pörgött... :) Itt a link:
http://www.enfio.com/?p=showalbums&uid=193
Hűű, Lidi már így mondogatja a magáét? :shock: :D De jó nektek! Dorka egyelőre leragadt a babánál és mamánál :roll: :D

Mamacka,
szia, látom nektek is kellemesen telik a nyár! :) És milyen vitroláson voltatok? :)
Az a 140 meg potom pénz volt az illetőnek... 8)
Én is kíváncsi vagyok a képekre!!
Visszatérve a babakocsira... Asszem én 100-at sem adnék egy babakocsiért... :oops: Mondjuk nekem nem fontos, hogy olyan nagyon könnyű legyen, nem pakolódok fel vele sehova. Vagy sétálunk, vagy bicajjal feszítek vele... :lol:

Bosco,
én is addig vártam az aerobiccal, amíg lement a hőmérséklet 30 alá... :D Én itthon nem tudnék, mert nincs ami hajtson. Kb 10 perc után azt mondanám, hogy ááááááááá, elfáradtam. Itt meg egy óra alatt megizzasztják rendesen az embert, és ciki lenne lazsálnom... :oops: :lol:

KépKép
viol81

Hát nem sikerült beszerezni az MMR-es bogyót... :? Sopron egyik legnagyobb patikájában - ahol homeos cuccokkal is foglalkoznak - azt mondták, hogy tudomásuk szerint Mo-on nincs ilyen forgalomban - no comment - itt Hegykőn megrendeltem, elvileg ma jött volna, de mondta a nő, hogy nem sikerült szereznie, mert ahonnan ők hozzák az árut, ott nincs. Szóval fantasztikus, mindegy, ez van, kihúzzuk e nélkül, marad a kúp és/vagy Nurofen.

KépKép
viol81

Dobok pár képet, ha nem baj... :oops: :D

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Viol, azért arra is számíts, hogy semmi baja nem lesz esetleg Dorkának. :wink: :wink:

Csajok, a fiam mégiscsak fog beszélni. :) Két nap alatt beindult, és hirtelen elkezdett minden utánozni, amit mi mondunk, így bővül a szókincs, ami eddig a baba, mama, anya volt. :oops:
bogyó-gyogyó, gyűrű-gyűgyű, cici-cici, néni, bácsi-dádi, apu. És ez két nap alatt. Olyan érdekes látni, ahogy kezdi formálni a szavakat. :) Megzabálom. :)
Vendég

Kedves Annácska & Nancsi,

boldog névnapot kívánunk Nektek!

A többi Annát, Anikót is Isten éltesse!
Kép
angi79

Kedves Anna, és Anikó!!!!
Nagyon boldog névnapot kívánok nektek :D :D :D
Kép

itt volt a középiskolai barátnőm 3 napig, nem értem rá netezni, de ma visszaolvasok, és jövök, puszika
vas

Annák és Anikók!!! Isten éltessen benneteket sokáig!!!

Éljen a beszélő Benyó!!! :D

Én is ezt akartam még írni múltkor, hogy behalok, napról napra mennyit változnak ezek a manók. Botival rendesen beszélgetünk. OK, tökéletesen csak én értem, de egyelőre ez bőven jó így! Most is össze-vissza zabáltam lefektetés előtt, mert annyira haláli jó volt vele délelőtt!

Keve és Dorka is nagyon drágák a képeken!

Tünde, köszi, Boti már jól van!

Angi, Boti is szeret tornyot építeni az építőkockából. Tök édesen meg tud lepődni, ha sikerül magasra építeni, és kb. 3-tól minden egyes újabb kockánál rohan mutatni, és meg kell tapsolni :D
Édes lehet Lidike is, ahogy beszél!

Ja, mit szólnátok, ha létrehoznánk egy tárhelyet (pl.kep.tar), ahova bármikor, bármelyikőnk tölthet fel képet?????
Pussz!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok,

Annácska, Nancsika: Nagyon Boldog Névnapot kívánok Nektek! :D

Kép

(Majd egyszer jövök én is bővebben, de mostanában nem megy sajnos :( Bocsikaaaaa :( )

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Anna, Anikó: Boldog névnapot !!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Kedves Anikók és Annák, boldog névnapot!
Vendég

Eszti, hirtelen azt hittem, hogy kistesós vonalzód van :shock: :lol:
De aztán jobban megnézve látom, hogy esküvős :wink:
édi lehet a beszélő Benyó :D
vas

Sziasztok!

Így a nap végén Mi is köszöntjük a névnaposokat!!!Boldog Névnapot Kívánunk!

Eszti: Édesek ezek a kis törpék ahogy mondják a magukét!Már tényleg jól nyomja Benyó! Akkor Fanni nincs lemaradva! Pedig megint megkaptam sógórnőmtől hogy Henike ekkor már miket mondott! De le van ejtve! Jó az új képe a vonalzón a nagyfiúnak!

Ildi:Hát a Natika képe is haláli jó!!!Akkor nem unatkoztál most sem!!!

Viol:Nagyon szép kislány Dorka.Igazi kis bájos!!!Tök jó a második képen hogy még lehet látni ilyen régi rádiót, meg butykosokat! Milyen kár hogy nekem már nincsenek meg a nagyszüleim ilyen régi cuccai!

Vok:minden szuper jó volt? Mesélj ha van időd hogy éreztétek magatokat?Babakocsiügyben meg ne izgasd magad, ráérek választani.Még a nyakamon az enyém!

Vali:hú biztos nagyon felgyorsultak nálatok az események! De azért ha van szusszanatnyi időd írj hogy hogy alakulnak a dolgok!

Ma kezdem el az eszperantó tanfolyamot! Úgyhogy mostantól én is ritkábban jövök, mert elég gyors tempóban haladunk! És nem is olyan egyszerű!
Vendég

Sziasztok

Ildi
Te aztán jól bírod a vendéglátást. :lol: :lol:

Anna
Nyaraltok? Nagyon régen írtál!!!!!
Boldog Névnapot!!!! :D

Boscó
Nagyon csini a lány! :D
És tényleg simán kígyónak lehetet nézni. :lol:
A víz azért olyan zöld, mert kevés benne az anyag. És persze a melegbe sokat kell forgatni.
:wink:
Era
Hogy bírsz ennyit dolgozni? Sikerült ügyvédet találni?

Lívi
Ez király, legalább nem leszel egyedül. :D
Nem lehet, hogy a buszon hűlt meg Tünci?

Viol
Húúú,de nagyon hasonlítotok!!! :shock: :shock: :lol:

Nancsi
Neked is Boldog Névnapot! :D
Nagyon kíváncsi leszek, hogy fog menni a be szoktatás. Majd írjál ám róla.

Levi is egyre több szót mond, :) és egyre többet szaladok utána. :lol: Hihetetlen mennyiségű energiája van.
Ja! Voltunk úsziba és egész jól ment a merülés, na persze csak kicsiket merült, mert a sok kihagyás után vissza kell szoktatni. De nem fuldoklik, mintha nem is hagytunk volna ki 10 hónapot. :lol:

Vali
Azért pá szót írjál hogy álltok. :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Annáknak és Anikóknak BOLDOG NÉVNAPOT!

Edit!
Kénytelen vagyok sokat melózni, szerencsére mindig van is mit ( babysitterkedés, internetes meló, rendezvények). Az internetes melóm szeptembertől megszűnik, úgyhogy most kell hajtanom amíg van. :?
Anyámat most nagy ívben le@@@rom, az ügyvéd szabira ment.

Martin:

Ő is nagyon sokat beszél. Annyira érthetően mondja, hogy nem csak mi értjük. :D Tegnap a szomszéd nénivel "beszélgetett" arról, hogy a repülő fent száll az égen és, hogy a szomszéd kutyák merről ugatnak.
Érthető szavak:
Autó, ajtó,ablak, anya, ad ide, várjál, elég, bácsi, néni, dédi, nem, igen, cici, másik(mámá), kölesgolyó(gogo) és persze az elmaradhatatlan állat és járműhangok!
Ha pisil, vagy pisilni kell szól, hogy pis-pis. Ilyenkor jön a bili, és néha sikerül is belecsurgatni :wink:
Kedvenc játéka a formabeillesztés. A kocka, téglalap, kör, háromszög, kicsi-nagy félkör, csillag már csukottszemmel is megy neki. Az újabb találmánya a rajzolás. Imád vonalakat húzogatni, az újságokba és a papírra amit adunk neki.
A háztartásban is sokat segít. :D
A könyveket, még mindig szereti nézegetni.

Néhány fotó:
Martin és a 6 éves Gabi (rá szoktam vigyázzni)
Kép
Martin és a 9 hetes Lilike(rá is felügyelek :D ):
Kép
Utazunk:
Kép
A "cicit kérek" nézés:
Kép
Esti locsolás:
Kép
Kerti mulatságok:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

A kertünk néhány lakója:
A legkisebb...
Kép
A legnagyobb, a legrondább és a főnök:
Kép
És SünBalázs:
Kép
Ők is velünk laktak, de nemrég megszüntettük a tavat:
Kép

Az őzeket még nem sikerült lekapni, de ami késik, nem múlik!

Holnapra, szép napot mindenkinek:
Era

KépKép

KépKép
lingelera

Sziasztok!

Nancsika! Annácska! Boldog névnapot nektek!

Te jó ég, Era! Hol laktok? Édesek a békák, akármit mondasz! A mieink nagyon rondák... :) Sün, őzek... szuper!

Viol, legközelebb a homeopatika.hu-ról rendelj, de már nem ismétlem magam, mert mindenki kívülről fújja szerintem. Lassan pénzt kérek tőlük... :lol: :lol: :lol: És a szép, hogy lehet, hogy tényleg semmi szükség rá! :)

Boscó! Én is babakocsi-csereberében vagyok! :) De nekem sem kellene ez. :shock:

Val! Neked ugye elkelt az ergod? Honnan volt? A speltától?

VOOOK! Holnap hívlak! Most is hívnálak :P , mert nem tudok aludni, de inkább megkíméllek.

Mi most el három hétre, de addig is vigyázzatok magatokra és mindenkinek szép nyarat abból, ami még hátravan.

Melitta

Kép
nyf

Köszi Mindenkinek! :)

Eszti,
de jó nektek, Bence már mondja a magáét! :) Dorka egyelőre leragadt a mama és baba szavaknál... :roll: Mindent megmagyarázamit meg akar, de meg nem szólalna a világért sem! Ha kakilt, azt is mutatja, szinte mindent meg is ért, és csinálja is, ha kérem, de beszélni, azt nem!! Aztán majd ha elkezdi!!!! :shock: :D

Annáknak és Anikóknak én is boldog névnapot kívánok!!

[quote="boscó"]T írta:boscóök jó a második képen hogy még lehet látni ilyen régi rádiót, meg butykosokat! Milyen kár hogy nekem már nincsenek meg a nagyszüleim ilyen régi cuccai!

ezek sem szüleimé ám! :wink: a mögöttükn lévő utcában nyílt egy borozó-étterem, megnéztük, Dorka meg kutakodott... :D
Eszperantóóóó???? :shock: Mihez kell neked? :P

Era,
Dorka is imád rajzolni, firkálni! :)
És Martin is milyen ügyes, hogy ennyi mindent mond és csinál!! :)
Nagyon édes a képeken!!! :) Az a cicit kérek nézés!!! :) Milyen gyakran szopizik még?

Melitta,
megnéztem a honlapjukat, de Budapesten kívül nem is szállítanak... :?
Ti hova mentek?

KépKép
viol81

Gyorsan jövök a nagy hírrel: Végre elkelt a kégli :) Hirtelen olyan kapós lett, hogy 2 nap alatt hárman is licitáltak egymásra :)

Holnap megyünk le a Balcsira, hétfőn Vince megy természetjáró táborba, és elvállaltuk, hogy elvisszük a gyerkőcök nagy csomagjait kocsival (ne kelljen szegényeknek cipekedniük a vonaton meg a távolsági buszon), de ha minden igaz, akkor kedden lesz egy kis szusszanásnyi időm, és ígérem, hogy jövök :)

Szép hétvégét mindenkinek! :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Annák, Anikók!
Utólag is boldog névnapot! :D

Vali!
Ez szuper hír! Gratulálok! :D

Viol!
Dorka nagyon édes a kis huncut pofijával! :D

Melitta!
Ha zárt topikba írnátok, én ide se találtam volna! :wink: Persze meglenne az előnye.
Jó nyaralást nektek!

Tünde, Boscó!
A képre azt mondták, hogy ez az új EU-szabvány. :roll: A nő csinált vagy 30 képet, de a program mindig visszadobta ilyen-olyan kifogással. Az állni nem tudó babát be kell oldalról lógatni a hónaljánál fogva. Végül kedden elfogadták a képet, amit vittünk, bár az előhivatott szabvány igazolványkép mérete túl nagy volt. :roll: Viszont tegnap már meg is érkezett az útlevél.

Boscó!
Nálunk kora reggeltől késő estig megy a vízforgató, meg Anyumék vettek tesztcsíkokat, ami mindenre jelzi, hogy elég van-e a vízben. Ezzel minden nap ellenőrzik a vízminőséget. Az alját párszor egy héten ki kell porszívózni, így júniustól szeptember végéig nem is kell cserélni a vizet.

Tünde!
Hogy áll az akvárium?

Angi!
Hú, az első szerelem...? 8)
Nálunk a barátnőm 19 hónapos kislánya, Anna (Keve szerint: Nanna) az aktuális nagy Ő. Ő az egyetlen baba, akivel Keve szóba áll.

Mamacka!
Balcsi szuper lehetett! :D
Babakocsi ára: :shock: :shock: :shock: ! Nekem sem tetszik, de hát mindenkinek mások az igényei.
Képeket várjuk!

Eszti!
Benyónak gratula az új szókincshez! :D
A vonalzóra én is azt hittem, hogy kistesós! :D

Edit!
Levinek gratula az úszáshoz! :D

Era!
Martin továbbra is nagyon gyönyörű pasi!
9 hetes Lilike felügyeletéért meg irigyellek! Olyan gyorsan elment a kisbaba-kor.

Rólunk:
Keve az MMR-től teljesen kikészült a kivezető ellenére. :roll: Múlt héten nem volt elég a 40 fok, még a lázát is alig tudtuk lenyomni. A kúp nem használt, így maradt a hűtőfürdő a medencében. Azt legalább élvezte.
Beszéd: Múlt hétvégén összeszámoltuk, Keve 28 szót használ, de azóta tanult újakat is.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Vali,
de jó hír!!!! :) Gratula

Lidke,
mekkora medencétek van? Dobnál róla képet?
Hűűű, és Keve ennyire nem bírta az oltást?? :( :( Szegénykém. És mikor volt láza? Közvetlen utána? Vagy később? Mennyi ennek az oltásnak az az ideje, ami alatt jöhet még valami?
Én is akartam kivezetőt, de nem tudtam beszerezni, így maradt a semmi. Az az igazság, még kúpot sem kapott, mert még hőem. sem volt. Mondjuk ez mind tegnap volt, még várható gondolom gáz.
Jah, férjem kérdezi, hogy Keve milyen eredetű név? :)

KépKép
viol81

Viol
1 hét után kell várni a lázat,de nem biztos ,hogy lesz.
Levi a 10.napon lázasodott be.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Viol!
Medence nem túl nagy, asszem 3,5 méter átmérőjű. Az biztos, hogy 16 m3 víz fér bele. Az egészről sajna nincs képem, de töredékek ennek az oldalnak a tetején vannak.
Nekünk azt mondta a doktornénink, hogy 7 és 14 nap között jöhetnek az oltási reakciók, és hogy kevés baba ússza meg. :cry: (Azért Dorka tartozhat a kevésbe). Én nem is számítottam rá, hogy lesz valami, mert homeo, meg eddig sem volt soha semmi, de most nem úsztuk meg. Nekünk vissza is kellett menni a doktornénihez, mert ő ilyenkor azért szereti megnézni a gyereket, hogy biztos legyen, hogy csak az oltás. Akkor mondta, hogy a legtöbb doki fel van háborodva, hogy miért kell egy 15 hónapos babának egyszerre ennyiféle legyengített vírust adni. :roll: :evil: Azt is mondta, hogy 3 napig tarthat a láz az oltástól, ha tovább tart, vissza kell vinni, és akkor kap antibiotikumot. :roll:
Férjednek: Régi magyar! Jelentése: kövecske. :wink:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Jó reggelt!

Vali,
gratula az eladáshoz!!!!
Viol,
nagyon cuki Dorka. Tök jók a nyaralós képek.
Era,
szép szál legényke a fiad. :)
Boscó,
hajrá eszperantó! Én szeptembertől ráhajtok az angolra, ez a nagy tervem.
Lidke,
igazából Dani a nagy szerelem, ő 2 éves, itt lakik a házban. Ha Dani ad neki puszit, vigyorog ezerrel. :) Ügyi Keve, hogy ilyen sokat beszél már. Lidinél most az i-re végződő szavak a slágerek. Meg amiket mi mondunk, pl. hogy "jó, jó". Megkérdezem, hogy milyen volt a strand és ez a válasz. :)
Eszti,
cuki Benyó a dumcsival!!!
Vok,
Bécs?
Annácska, Vas Ildi, Többiek,
merre vagytok???

Tegnap elindultunk ruhát és cipőt venni Lidinek. Kinőtte a szandiját, lelóg az ujja. Már 22-es kellene neki, de nem kaptunk. Ruha megvan a lagzira. Ma meg én is veszek magamnak valami csinit. 3 lagziba megyünk. :D

Pussz. Szép napot!
angi79

Babetta,
és magas láza volt Levinek?

Lidke,
á, igen megvannak a képek!! :) Így részletekben is nagyon jó lehet!! :) Én is szeretnék majd vmilyet, de az az igazság, hogy ami nem gagyi, az már elég húzós... Mondjuk vmit vmiért...

Itt a sima háziorvos adja be az oltást, ő nem mondott semmit... :? Nektek nagyon frankó dokitok van, jó is az, ha inkább visszahív, nehogy más legyen a baj... Az eddigi oltásoktól nem volt semmi, de ezek szerint, akkor még belecsöppenhetünk ebbe a bikába. Mondjuk én sem értem minek ekkora koktélt adni nekik... :?
Kövecske! :) Ja, akkor te is azért vagy Kövecske! :wink:
Párom is régi magyarra gondolt, de én nem akartam úgy kérdezni, mert én nem gondoltam rá, hogy az, és akkor meg ciki, ha hülyeséget kérdezek... :oops: :lol: De akkor legközelebb hallgatok okos férjre! :D

Angi,
3 lagzi? Ááá, de jó nektek! :) Rokonok, vagy ismerősök? Szandit hogyhogy nem kaptatok? Nem volt ami tetszett, vagy nem volt 22-es nyári??

KépKép
viol81

Helló

Angi, én csak egy lagziba megyek, de azt már várom. :wink: Én is most vettem szandit Benyónak, ez 20-as. :lol: 8) :wink: És milyen ruhát vettetek Lidinek? Én Bencének a C&A-ban találtam, zöld nadrág, kockás ing (hosszú ujjú, de ha meleg van, fel lehet hajtani) és ha hűvös van, van hozzá bebújós zöldalma színű mellény. Vagány nagyon. :)

Viol, Bencének pl. semmi baja nem volt az oltástól. Hajrá, hátha nálatok sem lesz.

Nem tudjátok, hogy a másfél éves oltásnál lehet utána valami? Mert Bence pont a lagzi előtt, és nyaralás előtt kellene, hogy kapja, de szerintem elhalasztjuk ezt majd a móka utánra. Semmi kedvem beteg gyerekkel nyaralni...

Vali, juhhéééé! Hajrá kégli. :)

Cory? Vezetés??? Mikor mész egyedül?
Vendég

Én meg 23-ast vettem Botinak, mert kinőtte a 22-est is :cool: :shock: :lol:

Angi, ti holnap akkor el? Hova is? Ja, és neten rendeltem a szandit B-nek, sokkal olcsóbban, úúúúúúúúúúúúj, Superfit :D

Viol, Boti a 9. napon lázasodott be. Asszem 2 napig volt 39 körül, majd 3. nap hőemelkedés, végül semmi. Meg vagy 2-3 pöttye volt.
Hajrá, hogy nem lesz semmi baj.

Eszti, én úgy tom, ettől elvileg nem várható, de nem 100. Boti is 20-i héten kapná, de sztem mi is toljuk. Tényleg nektek is kell még egy a pneumoból? Hívott dokinénink, hogy kell még egyet adni, mert olyan korban kapta B.

Vali, éljeeeeeeeeeeeen :D

Mindenki el van tűnve. Na, hátha a lehülés a gép elé csal Benneteket :lol:

Pááááá!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok

Viol
2 napig 39.8 volt lázcsillapítóval. :oops: De ne izgulj miatta, tuti nem lesz semmi. :)
Nálunk a banda tagok közül csak Levi lett lázas.

Vali
De jó hírek! :D
Mikor lesz a költözés???

Angi
Három esküvő, én életemben voltam annyin. :shock: :lol:

Eszti
Nem csodálom, hogy várod azt az egyet. :lol: Én is úgy tudom, hogy nem lesz semmi az oltástól, de biztos van kivétel.

Anita
Én spec estére teljesen kész vagyok, és nem bírom rávenni magam az írásra. Mi 22-es szandiba nyomjuk. :wink:

Nyaf
Ti tényleg csak karira költöztök ki. El 1 hét, el 3 hét, így nem lehet költözni. Ti aztán tudok nyaralni. :lol: :lol: :lol:

Eszter
Milyen messze van a hévtől anyud háza? Írjál róla bővebben. Mennyi a költsége 1 hónapra? :?:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Anita
Csak Levi nyomja 22-be, :D én sajna 39-be nyomom. :roll:

Era
Hihetetlen nagy Martín! Nagyon jók a képek! :D

Lidke
Tényleg jó barnák a fiúk. :) Mennyi áramot fogtok fizetni, ha egésznap megy a vízforgató? :shock: :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Editkém, teljesen megértelek, ezzel én is így vagyok vhogy. Te mutattál még régebben egy képet, mikor Levi bemászott egy kis méretű tárolókosárkába, ugye? Na, tegnap BohócBoti is bemutatta, de hogy hogy fért el benne??? :D
Hétvége??? :wink:

Na, még egy sztorit meg akartam osztani veletek. Tegnap este apa szabadnapos volt, így enyém volt a fürcsi is. Boti ül a fürdőkádban, játszik. Egyszer csak megszólal:
-Anya...
-Kérdem, tessék? ....Dob egy puszit. Mondom neki, én is nagyon szeretlek.
Játszik tovább. Megint:
-Anya,
-Tessék, Kicsim.

Magához húz, és ad egy puszit.

Háááát, ez a nem semmi, felülmúlhatatlan, kárpótolhatatlan érzés.... :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jah, Martin tényleg hatalmas. Pirinyóért én is irigykedem :oops:, de hogyhogy nem az Anyujával van még ilyenkor??? (bocsi, tudom, h semmi közöm hozzá)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, én is ezekért a pillanatokért élek. :) Meg amikor ugyanezt az apukájával csinálja.
(meg amikor az apukája velem, és én vele :wink: )

Homályos menyasszony, aki nem bír már magával. :)

Kép
Vendég

Sziasztok!

22-23-as lábak???? :shock: :shock: :shock: Én csak lesek. Liza még mindig a 18-as szandijában nyomja :D :oops:

Eszti: nagyon csinos vagy :) Remélem, láthatunk majd képeket az igaziról is :)
Vezetek, már túlv agyok az első egyedül megyek a három gyerekkel-címűn is, bár nem mentünk messzire. A héten viszont Óbuda lesz a cél :)

Annának és Anikónak boldog névnapot utólag is!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Füstjel...

Bécsben VOLTAM!!! :D:D

Lakás ELKELT!!! :D Legalábbis nőcike nagyon szeretné megvenni... :D

Annácska! Nancsi!
Nagyon boldog névnapot! :D

És rohanok is... Még nem tudtam utolérni magam... lakás szalad, anyám meg nemsokára költözik... komolyan nagyon örülök neki. :D:D

Remélem hamarosan tudok normálisan is jelentkezni...

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Vali! GRATU A LAKÁSELADÁSHOZ! :D:D

Puszi nektek

Eszter
Kép
Kép
vok

Vokinca, akkor nálatok is pörög az élet. JUhhééé. :)

Cory, hajrá Óbuda. Ha simán megy, akkor legközelebb jöhettek az Újlipótváros felé is. :)

Anita, Benyó holnap kapja a második pneumot. :) Én is rendeltem már a netről olcsó Superfit-et, szuper cipő, és 3800 pénz. Nem véletlenül megint egy helyről szereztük be????? :)
Vendég

Sziasztok!!!

Angi drága, kösz a hiányolást :wink: ,azért nem jöttem mostanában, mert ugye 2 hete 5 gyerekem volt, múlt hét hétfőtől-szerdáig vendégem volt, csütörtököm próbáltam kipihenni az elmúlt másfél hét fáradalmait, pénteken reggel meg mentünk le Balatonra Leventéért. :D
Most végre itthon, se vendég, se több számú gyerek, csak én meg a saját 3 csemetém :D

Minden kép szuper, amit felraktataok, Viol édes, látom mmr kivezető után kutattál(bakker, nekem van), de már késő volt, mire olvastam róla.
A gazdagréti egyébként uv.-vel kiküldi postán is(én is onnan vettem)
És tök izgultam 2 hétig a tünetek miatt,de NEM lett semmi!!!!!!!!
Szóval nekük ismét bejött(bár, lehet, hogy anélkül se lett volna semmi,de inkább bebiztosítottam)
Akinek MÉG kell, szóljon, odaadom ami megmaradt!!!
De ezt már írtem régebben is :wink: :wink:

Mi most vettünk egy 21-es félig nyitott kiscipőt(kicsit nagy, de zoknival, ősszel pont príma lesz-1 hónap múlva úgyis ősz van :roll: )
A mostani egyébként még 19-es :wink:

Eszti, én is várnám azt az egy esküvőt :wink:
csini szerkó :D

Basszus, voltam discóban a Balatonon :shock: :D
Húúúúúúúúúúúúúúú........................................
Átlagéletkor max. 18 :shock: :shock:
Mi meg öreg 30 feletti tyúkok ott roptuk a táncot(kicsit becsiccsentve) :wink: :wink:
És a discó fotósa meg lefotózott minket, így lehet, hogy fennt leszünk a honlapjukon :shock: :shock: :shock:

Vali, gratula :D :D :D :D :D
Akkor végre megnyugodhattok, és mehet lassan a költözés
Meló lesz ősztől????????

VokEszti, nektek is gratula a lakáseladáshoz, jó volt Bécs????

Cory, nagyon ügyi vagy!!!
És nem volt fura, hogy nem volt melletted oktató????

Édes kis anyába szerelmes Boti :D :D :D :D
Cukika :D
vas

ja, és repültem ezzel a kis ultrakönnyű repülővel Keszthelyen, ami egészen Sydney-ig elrepült pár éve :wink:

http://fly4rett.freeweb.hu/
vas

Sziasztok!

Na, hátha most már fogok tudni irni is egy kicsit...

Szóval Ádám még mindig beteg. Most már több mint 1 hete folyamatosan lázas. Elmentünk a dokijához a világ másiik végére, ahol a doki még csak meg se hallgatta a tüdejét, hanem elhitte Ádám okos ötletét, miszerint huzatot kapott a feje.... Péntek óta szedi az antibiotikumot, de még mindig lázas. Mehetünk ma vissza a helyettes dokihoz, mert az övé szabira ment. És hogy minden tuti legyen, az enyém is... szóval áááááááááááááááááááááááááá

Bécs naaaaaaaagyon jó volt. A barátnőm most a 19dik kerületben lakik, ami olyan Buda stilusú, csak nem épitették be annyira. Grinzingnek hivják. Aki már volt Bécsben Heurigenben, az tudja merre van. :D Szép, régi, fás, dombos, nagyon jó levegővel... Anyu is nagyon élvezte. Voltunk Schönbrunnban, végignéztük a Maria Hilfer Straßét, vettünk mindenkinek valami ajit. Az idő is sokkal kellemesebb volt, mint itt. Sétálni, nézelődni ideális. :D
Hanna nagyon hamar megszokta az új környezetet. Tesztett neki az őriási tükör a nagyszobában. Rendesen kipróbálta, hogy mikoet tud. :D Cuki volt. Aludni azt kicsit viccesebb volt vele. OLyan, mint egy sajtkukac... Az első éjjel szinte semmit se aludtam, mert nem voltam hozzászokva, hogy hol egy láb, hol egy fej nyomódik hozzám... :D:D
Itthon már nehezebb volt visszaszoktatni az ágyába... Kellett hozzá 3 nap.

Túl vagyunk a 15 hós oltáson. Vikónak hála, még kivezetőnk is volt. 2 napig voltak utána érdekes kiütései Hannának, de hogy ez most az oltástól volt, vagy a melegtől, nem tudom eldönteni. Még nem tellt el 1 hét se, szóval várakozó állásponton vagyok.

Lakás:
Tegnap visszament anyuhoz egy nőci, aki már egyszer megnézte a lakást. Mondtam anyunak,h ogy ajánlatot fog tenni... és igy is lett. Igaz, 500 ezerrel kevesebbért mint azt szerettük volna, de megveszi a lakást. Viszont még augusztusban költözni kell. Ami nekünk jó, anyóséknak kevésbbé...

Na, megyek, mert már túl nagy az élet itt...

puszi nektek

Eszter
Kép
Kép
vok

Helló!

Eszti, Anita,
honnan rendeltetek cipőt???
Anita,
csak szerdán utazunk, mert ugye elromlott az idő és átetettem. Tapolcára megyünk a Pelionba. Cuki nagyon Boti. :) :) :)
Eszti,
a ruhát majd meglátod Lidin. :wink: Benyó nagyon vagány lesz ebben a szerkóban. Én kérdezgettem anyukákat a játszin, hogy volt e valami a 18 hós oltás után. Egy mondta csak, hogy 2 napig utána lázas volt a kislánya. Lidinek is csak 27-én adatom be.
Naaaagyon csini menyasszonyka vagy!!! :D
Viol,
baráti lagzikba megyünk. Egy lesz itt Pesten, 2 vidéken. A szeptemberire nem visszük Lidit, mert Hévízen lesz.
Szandi meg nem volt 22es és olyan, amilyent elképzeltem. De holnap még megnézzük 1 helyen.
Cory,
hajrá vezetés!
Vok,
milyen volt Bécs???? Hurrá, hogy elkel a lakás! :)

Puszi.
angi79

Sziasztok!

Most nem írok senkinek, bocsesz.
Most is csak azért, mert voltunk bölcsibe.
1,5 órát voltunk az 1 óra helyett. :)

Alex megállt az ajtóban, én már bent a szobában. A 2 dadus, vagy ki, csalogatják, h jöjjön be. Az a pár gyerkőc, azok közül is amelyik már tud beszélni, ők is. :) Hát halál aranyosak voltak.
Alex csak nem akar bejönni. Megkérdeztem a bölcsivezetőt, h behozzam, vagy itt csalogatjuk estig, amíg méltóztat befáradni a fiatalúr. :) De aztán csak beszaladt hozzám. Vagy 5 percig ölelgetett, és nem akart elengedni, de aztán kiszúrt valami játékot, és onnantól pont leszarta a fejem. Néha felnézett, h ott vagyok-e, de aztán buzgón játszott tovább. Egy szava sem volt. Aztán indultunk haza, vagyis majdnem, mert nem hiszitek el, de nem akart eljönni. :D:D:D:D:D Holnap megint 9-re megyünk, aztán 11-ig ott leszünk. Szerdán már talán ott is fog ebédelni, meg akkor fognak elzavarni 1 órácskára. Arra leszek majd kíváncsi, h akkor mi lesz. Kacsa lesz a jele, kapott szekrényt. Első napra ennyi volt.

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok LÁnyok!

BOcsika, hogy nem voltam pár napig, de nagy volt a család, meg gyakszit írtam.

Annáknak és Anikóknak Nagyon sok Boldog Névnapot így utólag!

Anita!
Mi csak hasfogót kaptunk, semmi gyógyszert a náthára, vagy ilyesmire. Úgyhogy C-vitaminnal kúrálom. Már nem megy a hasa, csak egy kicsit lágyabb a dolog. Az orra fikis még, de már nem vészes. Viszont fél a porszívótól szegénykém.

Tünde!
Azt írja a férjem, hogy biztonságban van, egyébként valami folyó mellett laknak. De nem aggódik.

Kövecske!
Hát szerintem még a nagy EU-ban is az a szokás, hogy a gyereket az ölbe ültetve fényképezik.

Melitta!
Én utánaolvastam egyik éjszaka ennek a személynek amit tudtam. Én kíváncsi vagyok, főleg azért, hogy a későbbiekben mire számíthatunk. Hát tényleg nem lehet normális. A zárt topic jó ötlet!

Boscó!
Én is el akarom kezdeni az eszperantót, csak én az internetes változatot fogom. Nincs időm eljárni tanfolyásra.

Babetta!
HÁt a buszon nem volt azért annyira hideg, elég rendesen izzadtunk is. Egyébként meg kiderült utólag, hogy az egyik uncsitesóm férje volt a buszsofőr. Ismerős is volt nekem, de nem tudtam honnan.

Vanillka!
Grati a gyors lakáseladáshoz! Ügyesek vagytok!

Angi!
3 lagzi? Mi tavaly voltunk utoljára a 3 hónapos Tüncivel, ideje lenne az idén is valakinek házasodni! Nekünk is már 22-es szandi kell, mert hosszúak a lábujjacskák. Viszont olyan lapos a lábfeje, mint az enyém, úgyhogy mi mindig kapunk szandit. Bezzeg szegény Balázska haverunkra csak miinden tizedik szandi jó.

Vok!
Gratula az eladáshoz! És sajnálom a férjecskédet!

Nancsi!
Gratula a bölcsihez! Remélem a többi nap is ilyen könnyen megy majd! Balázska barátunk (két hétig ismerkedik a Margó nénivel, mert neki majd csak egy hét lesz a beszoktatás) a második héten már nem akaródzott nagyon barátkozni senkivel. Viszont utolsó nap reggelin is voltak és nagyon sokat evett.

Rólunk: Kész vagyok a gyakszival. A diákhitel-központnak is írtam egy levelecskét. Most egy hét pihi, aztán el kéne kezdenem a diplomát írni. Meg mellette nyelvet tanulni, meg a tételeket megnézni, meg a nemzetközi pénzügyre tanulni. Szóval programom van bőven.
Tüncikét ma faggattam, hogy miket ért már meg. Tudja, hogy melyik a keze, lába, szeme, orra, stb. Pedig nem is tanítottam neki. Egyébként rájöttem, hogy majdnem mindent ért, és a saját nyelvén válaszolgat is. Ha valamit nem ért, akkor ráncolja a homlokát és néma marad. Olyan édi.

Pussz mindenkinek!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Így aludt a buszon:
Kép

Strandon:
Kép

Margitszigeten:
Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Edit, nagyon boldog 22. szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
vas

Édi-bédi Tüncike!!! :D :D :D
Látom, ő is virágmániákus :D

Nancsi, hú, de ügyes gyerkőc Alex!! :shock:
meglátod, semmi gond nem lesz vele, imádni fogja a bölcsit.
Ez most a magán????
És mikor kezdesz melózni???
vas

Edit, Isten éltessen sokáig születésnapod alkalmából!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Edit!
Boldog 18. szülinapot! :P Ne maradj józan ma! ;)

Ildi!
Én sem gondoltam volna, h ilyen lesz. Ma megint hozta a formáját. Kint voltak a kölkök az udvaron, Ala bejárta az egészet. Ebéd előtt eljöttünk. De azért még úgy kellett elkapni, h jöjjön már. Megfogtam a kezét, h gyere Ala, erre kirángatja a kezét, és legugol, mondván, na én innen sehova nem megyek. Megint ölben kellett kihozzam. :D
Holnap már ott is fog ebédelni, csütörtökön pedig bepróbálkozunk az elalvással. Nah, most attól fosok egy kicsit.
Igen, magánbölcsi, de luxuskategóriás. De lehet éhen fog halni a fiam :D Tízraizott, de 1 üveg gyümit ettek meg ketten egy kislánnyal. :shock: Csóri kölköm, csak pislogott, h most mi történik :) Nah, majd mikor egész nap lesz, legalább kap rendes adag kajcsit, amikor haza hozom. :)
Augusztus 21.-én már jelenésem van a melóhelyemen. Szal most szabin vagyok, meg gyesen :)

Megyek főzni!
Pusza

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok

Köszi lányok :D :lol:

Ildi
Nagyon napra kész vagy!! :lol: :lol:

Ma már reggel 9-kor berúgtam, akkor volt az első köszöntés és lecsúszott 0.5dl unicum. :oops: :lol: :lol:
Na de mást még nem ittam ma ,és nem is fogok. Hétvégén ünneplünk Formai 1-el összekötve. :D
Pénteken itt alszik anyum, és ő vigyázz éjjel a Levire. :lol:

Anita
Én jeggyel nem megyek ki, mert jönnek ismerősök ,és persze ki is kell józanodni szombaton. :oops: :lol:
Vasárnap meg lehet ,hogy bepróbálkozom a futamra, majd meglátom milyen kedvem lesz. :wink: :D
Ti jöttök? :D

Livi
Meleg vízbe volt Tünci? :)
Egyébként szabad őket gyógyvízbe rakni? Na ez egy körkérdés mindenkihez!!!!!!! :?: :?:

Nancsi
Ez nagyon király ,hogy ilyen simán megy eddig. :D

Na ennyit sikerült írni, mert Levi már üti az ajtót, hogy menjünk ki. :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?