Sziasztok,
Bocs, hogy nem jöttem pár napig, de a hétvégén Balcsin voltunk. Olyan vonzó volt, hogy nem tudtam megállni, hogy ne menjek bele a vízbe, remélem nem lesz belőle baj. Most hétvégén is akarunk menni.
Tegnap meg nem tudtam felmenni a nere, ma meg egész délelőtt a korházban ültünk.
Bazsinak megint begyulladt a mandulája. Január óta minden hónapban, és azt mondta a háziorvos, hogy ne halogassuk tovább a mandulaműtétet. Így reggel bevittem az orr-fül-gégészünkhöz, hogy megnézze. Azt mondta, hogy nincs értelme tényleg halogatni, nagyon nagyok, csúnyák és még gond is van velük. Aug végén kell telefonálnom, hogy mikorra kaptunk időpontot, mert 2 hónap a várakozási lista, mióta maximalizálták a műtétek számát. Szóval valamikor szeptemberben lesz a nagy nap, csak addigra nehogy megint begyulladjon neki, mert akkor uj időpontot kell kérnem.
Jó lenne még a szülés előtt túl lenni rajta.
Panny,
Neked még nem is volt alkalmam gratulálni a kicsi miatt. Mikor mész uh-ra???? Nagyon örülök, hogy ilyen hamar összejött.
Nyáriorgona,
Én amikor abbahagytam a fogigátlót rögtön elkezdtem szedni az E-vitamint a C-vitamint és a napi 2x folsavat. Végig szedtem a + tesztig, majd Elevitre váltottam + maradt napi 1x folsav.
Az E-vitamin vastagítja a méhnyálkahártyát és segíti a beágyazódást, a C-vitamin az E-vitamin hatását erősíti fel, a folsav pedig mindenféle fejlődési rendellenességre jó.
Kriszti,
Remélem már elmult a derékfájásod. Sajna nekem is kezd fájdogálni, ugy mint a másik kettővel.
A vércseppek pedig tényleg lehet a beágyazódá miatt. Nagyon szorítok, hogy most neked is összejöjjön.