Sziasztok lányok!
Az igazság az, hogy már tegnap reggel hazajöttünk el is olvastalak titeket, de most van időm írni!
Mielőtt bárkinek írnék leírom mi történt a balcsin!
Szóval Jól éreztük magunkat, de azért voltak gondok...
Megérkeztünk(4anyuka 4 babával) a balatoni házba, ami egyébként nagyon csini volt.
Persze nem volt légkondi (engem nem zavar én bírom ezt a meleget a lányommal együtt), de sajna szúnyogháló sem volt egyetlen ablakon sem!
A part 1500méterre volt, de a séta sem volt gond.
Első délután elindultunk a partra barátnőm babakocsijának akereke defektes lett!
Vissza mentek ketten a házhoz be a kocsiba és irány a gumis!
Mi addig a másik barátnőmmel lementünk a partra helyet keresni!
Flórának nagggyon tetszett a balcsi, hangosan sikkantott, telipofival vigyirgott és mindenki megnézte, vagy megállt gyönyörködni! (roppant büszke voltam!
Másnap megbeszéltük, hogy amint felkelnek a lurkók összecsomagolunk és megyünk le, hogy legyen fa alatt hely!
Lányomat már bekapcsoltam a babakocsiba, cucc megvolt, csak egy rongyi hiányzott, de barátnőm a kezembe nyomta a lányát, hogy míg bemegy a csomagért tegyem be a babkocsiba és adjak rá sapi.
Szóval betettem a kocsiba átfűztem a két kezén a biztonsági ővet, de nemtaláltam a harmadikat, amivel alulról becsatolom.
Jött a barátnőm, mondta, majd ő...
Ott hagytam őket, szóltam, akkor,ha itt vagy megyek rongyiért.
Erre addig matatott a babakocsi körül, amíg elfelejtette bekapcsolni a lánykát és kiment az autóhoz.
Pont jöttem le a lépcsőn, mikor hallom valami puffan!
Szóval kiesett a betonra abébi én meg gyorsan felkaptam és kiabáltam, hogy hívjanak mentőt.
Jegeltük a fejét és ébresztgettük, mert az ájulás kerülgette.
Hála az égenk semmi baja nincs, de egy napi bent tartották őket a kórházba- és itt jön a folytatás- fertőző beteg gyerekek közé, akik hánytak és hasmenésük volt!
Vissszatérve a kieséshez kicsit okolatm magamat, mert jobban oda kellett volna figyelnem, mert a barátnőm kicsit szétszórt mostanában, de az nyugtat, hogy átadtam neki a babáját, hogy nem bírom bekapcsolni!
Szóval azért bőgtem én is!
Míg ők kórházban voltak, azért mi lementünk hárman a partra és jól éreztük magunkat, de folyamatosan hívtuk a kis sérültet!
Szerdán hazajöttek, de mivel ketten nem bírták a meleget hazajöttek és a kis sérültet és mamijával maradtunk, hogy nyaraljanak még egy kicsit és ne vesszen el a négy éjszakára kifizetett szállás!
De...
Éjjel fél kettőkor felébresztett a barátnőm ,hogy hívta a párját jöjjön értük, mert ő bizony mindent kihányt és hasmenése van.
Na elkezdtett remegni a gyomrom, hogy csak Flóra el ne kapja!
Így szegény páromat hajnali 3-kor ugrasztottam , hogy azonnal jöjjön, mert egyedül nem maradok egy ekkora házban és ha lehet szeretném megúszni a betegséget.
Így reggel hétkor már itthon voltunk, szinte átaludtuk az egész napot, mert én izgultam Flórát meg kiszívta anap,a levegő, a víz és a szél!
Hát ilyen volt...
Most befejezem a regényem és...
Zsusza!
Nagyon szurkolok, hogy ebből bébi legyen, vigyázz magadra a gyermekeid nagyon édesek!
Csilla!
Ne aggódj, mikor én is terhes lettem megfáztam és köhögőrohamaim voltak.
Azt hittem elmegy a baba a sok krákogástól, de hála az égnek ezt a természet jól kitalálta!
Móni!
Ricsibaba forgolódásához nagy-nagy gratuláció!
Szerintem ahol nincs légkondi (nektek van nem?) annak jobb, ha egy fa árnyékába megy sokkal elviselhetőbb!
Ja és Zsuzsának igaza van abban, hogy amikor csak tehetitek dobjátok vízbe a manókat, mert könnyebben átvészelik a meleget!
Ezt tapasztaltam a balcsin is én Flórát mindíg bevittem 5 percre én is megmártózam, megszáratkoztunk a napon és irány az árnyék, még egy izzadságcsepp sem volt a lányomon, ellenben a barátnőim babái végig kínlódták, met nem merték bevinni a vízbe, pedig a természetes víz sokkal jobb, mint a klórozott medence!
Niki!
Noel tündéri!
Alvás és evés terén hogy álltok?
Sikerült beállni valami napirendre?
Mert bevallom nekem hónapokig nem ment!
Anikó!
Ti hogy vagytok?
Most befejezem, mert kicsit sokat írtam!