Új privát üzeneted érkezett!

Ancsúr!

Ide is írom. email címem: latimi@chello.hu

Timi
latimi

Kajla!

Nagyon tündéri kiscsajszid van! :lol: :lol: :lol:
Mindig gyönyörködünk benne Zolival,a férjemmel!

Köszi szépen,hogy segíteni akartál,de az utolsó nekifutásra,végre csak sikerült!!! :lol: :lol: :lol:

Annyira örülünk neki,hogy sikerült,mert így mindig láthatjuk,hogy azért csak telik az idő,még ha lassan is,és egyre közeledünk a mi kis Drágánkhoz!!!! :lol: :lol: :lol:

Puszi nektek:Kriszti
kkriszi

Ancsúr!

Neked írtam privit,de azért én is leírom ide az e-mail címem: konczne.kriszti@dunaweb.hu

Puszi nektek,és nagyon jó babázást!Szinte érzem azt a jó kis baba illatot,ami most körülöttetek van!!! :lol: :lol: :lol:

Kriszti
kkriszi

Kizsó, Istenke éltessen névnapotokon téged és lánykádat!

A ti tiszteletetekre az én kis csillagom ma felállt. Rohantam a fényképezőgépért, s közben biztattam, le ne ülj, mert apád nem hiszi el! Persze leülni még nem tud, elkeseredtten ordít, ha elfáradt, hogy segítsek, de 2 perc múlva újra kezdi a műveletet.

Örökké emlékezetes Kinga nap :lol: :lol: :lol: Kép Igy kezdődött...

Kép majd így folytatódott...

Kép Végül....győzelem!

Kép
Kép
koko

Drága Kinga és Kingus!!! :lol: :lol: :lol:

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKTEK!!! :) :) :)

"Egy jó név a második legjobb örökség. " /német közmondás/

Kép

Napsi, Napsiférj és a kisCsibész Norisz ;)

KépKép
napsugaracska

Ancsúr!!!!

Nagyon szépen köszönjük a Ti Hercegnőtökről a fotókat!!!! :lol: :lol: :lol:
Nagyon-nagyon aranyos kis csajszika!!!Gyönyörű kisbaba!Elhiszem,hogy nem tudtok betelni vele,és ,hogy mindig babusgatjátok!!! :lol: :lol: :lol:
Mi is ezt csinálnánk,meg szerintem itt mindenki!!! :lol: :lol: :lol:
Mégegyszer gratulálok nektek,érdemes volt várni,mert megérte,hisz egy gyönyörű kis teremtést hozott a csőrében a gólya!!!!! :lol: :lol: :lol:

Koko!!!
Nagyon ügyes lánykád van,aki ilyen ügyesen álldogál a kiságyban!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon aranyos,és szép kislány ő is!!!De ezt mindenki gyerkőcéről el tudom mondani!!! :lol: :lol: :lol:

Őkértük érdemes várni,mégha 3 évet is kell!!! :lol: :lol: :lol:

Puszi mindeniknek:Kriszti
kkriszi

Sziasztok!

Most is rohanok...
Már vagy 4szer írtam hozzászólást ami az ünnepelteknek szól ill. kicsit bővebben írtam, de mindig történt valami, ami miatt nem ment el...
Kajla! Nektek is hosszabbat írtam... Ha hazaérek megpróbálom újra...

Most rohanok!
Pusza mindenkinek!!! ;)

KépKép
napsugaracska

Kép

Kép

Jó reggelt! Az előbb írtam egy hozzászólást és elszállt!

Kizsó: Így egy napos késéssel nagyon boldog névnapot kívánok Neked és Kingusnak!

Kajla, Koko: gyönyörűek a lánykák!

Ancsúr: kérhetek én is képeket a kis hercegnőről? emesesukosd@freemail.hu
sukmesi

Vajon most sikerült?

[url][url=http://babafalva.hu]Kép[/url]

[/url]Kép
sukmesi

Megpróbálom még egyszer! Bocsánat a próbálkozásért, de nagyon nem akar sikerülni! :cry:

Kép
Kép
sukmesi

Éljen!!! :D :D

Kép
Kép
sukmesi

Ancsur

Köszönöm a képeket. GYÖNYÖRŰ, és milyen szép neve van :lol:

Még egyszer gratulálok!

Kép
tviky

Drága Ancsúr!

Ildi_kó elküldte a képeket, köszönöm! Eszméletlenül gyönyörű kislány! Annyira édes pózban alszik. :lol: Teljesen érthető, hogy nem tudtok betelni Vele, én is már harmadszor néztem meg a képeket, annyira gyönyörű!! Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!

Kép
Kép
sukmesi

Ancsur!
Gratulálok a kis Vikihez, nagyon szép kislány. Látod érdemes volt annyit várni, mert ott szuszog az öledben az a gyönyörű pici lány.

Kizsó!
Nagyon boldog névnapot, neked és Kingusnak is!
simineni

Lányok!

Ha nem baj,akkor bejelöltelek titeket az iwiwen,akit sikerült megtalálnom!
Azért volt bátorságom ezt tenni,hogy Ti is megismerjetek engem!!
Sajna nem mindenkinek tudom a nevét,így nem is találtam meg az iwiwen!!!
Ha szeretnétek bejelölni,akkor konczne.kriszti@freemail.hu iwiw címen megtaláltok!!!

Szép napot mindenkinek!

Puszi mindenkinek:Kriszti :lol: :lol: :lol:
kkriszi

Kedves KINGÁK!BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!
Viktori csoda szÉP!Csabika csak azt hajtogatja baba baba es mar most csodalja!
Na levagtam a furtoket rovid a hajunk!Most mar igazi fius Csabibabank van.Mi nagyon jol vagyunk es nekunk is indul a testver varas!A nyar igazi joves menes es uszas uszas hatan.Mar nagyon nagyok vagyunk es ugy rohan az ido lanyok stop! stop!
Mindenkinek sok sok puszi.

Kép
móncsi+3

Halihó!

Kajla, gyönyörű a lánykád. :lol:

Koko, gratula a kicsi lányodnak, nagyon ügyeske :lol:

Ancsúrkám és Kanga_mama nem kap képeket??? HM??? E-mail cím a profilomban.

Kriszti, jól bejelöltelek az iwiw-en. :lol:
kanga_mama

Kanga_mama!

Köszi,hogy bejelöltél! :lol: :lol: :lol:
Megnéztem ott is a kis kericsajod képeit,nagyon cuki!!! :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek:Kriszti
kkriszi

Simineni!!!

Nagyon örülök neki,hogy ismerősnek jelöltél!!!
Így végre a nevekhez tudok arcokat is párosítani!!!

Puszi:Kriszti :lol: :lol: :lol:
kkriszi

Ancsúr,Kajla, és mindenki aki a napokban ünnepel!!!

Nagyon boldog névnapot kívánok nektek!!!Legyetek nagyon boldogok!!!! :lol: :lol: :lol:

Puszi:Kriszti
kkriszi

Kedves Kriszti! Válasz ment és még kaptál képeket!

Kedves Annák, és Anikók boldog névnapot kívánok. :lol:
kanga_mama

Kanga_mama!!!!

Megkaptam a képeket,nagyon-nagyon édi a kis csajszi!!!!
Látom nagyon szeret nálatok lenni!! :lol: :lol: :lol:
Pancsolni is szeret ,gondolom!!!

Látom nektek is olyan medencétek van,mint nekünk!! :lol: :lol: :lol:
Mekkora nagyságú?
Mi már régóta kerestük a medencét,mert a környékünkön hiánycikk volt ebben a nagy melegben!! :cry:

De hála az égnek,az elmúlt hétvégén nekünk is sikerült venni!!! :lol: :lol: :lol:

Nektek a Gólyahírnél van 10 hónapja a jelentkezésetek?
Mennyi most a sorszámotok?

kkriszi

Kanga!!!

Látom a képeken,hogy szép,zöld kertetek van.Ott bőven jut hely a kerti játékoknak!
Mi tavaly kezdtük a kert zöldövezetté varázsolását!!Ültettünk bokrokat,fákat,dísznövényeket!
Sajna,ez a nagy meleg nem jó neki,mert már a fű is kezd tönkre menni!! :oops: :cry: :oops: :cry:
Mire megszületik a babócánk addigra minden csodaszép lesz!!! :lol: :lol: :lol:

kkriszi

Kriszti!

A medencénk nem nagy, 3,60 átmérőjű és 70 centi mély. Nem akartunk egyenlőre nagyobbat azért, mert mivel tavaly vettük, tudatosan készültünk arra, hogy az Amanda lába idén nyáron már leérjen. De ez is elég bőven. A Ti medencétek a képek alapján szerintem kicsit nagyobb lehet. Majd lesz nagyobb medencénk is... de most még ez is jó.

Naná, hogy szeret pancsolni. Igazi gyerek! A pancsolóba is az az első dolga, hogy homok usgyi bele. De pancsol ő mindenhol, ahol vizet talál, vödör, slag, ami jön. :lol: És valóban imád itt lenni nálunk, mert itt azt csinál, amit akar, persze az ésszerű határokon belül.

A területünk 300 nm és csupa zöldövezet, fák és bokrok vannak benne, semmi konyhakert.

Sajnos a mi füvünk is kezd kiégni, no de mit tegyünk, képtelenek vagyunk annyit locsolni, ami elég lenne ahhoz, hogy zöld maradjon.

A jelentkezésünk a TEGYESZ-es jelentkezési időt mutatja, tavaly szeptember 21-én adtuk be a papírokat és hát ugyibár attól kezdve listán vagyunk. Ezért 10 hónap a jelenlegi idő, amit mutat a vonalzó. A Gólyahírhez május elején küldtük a papírokat, mert az én balesetem miatt idén áprilisban voltunk tanfolyamon. Most kb. 278 körül van a sorszámunk, ha jól tippelem. Az Alfánál 154-es a sorszámunk, a TEGYESZ-ünknél 37-es. :lol:
kanga_mama

Ancsúr!

Viktória Főhercegné gyönyörű és visszaszívom, hogy nem kaptam képet, bocsáss meg. Béna voltam, és nem vettem észre a leveledet. Bocsi! Szóval gyönyörűséges, szép, formás baba! :lol: :lol: :lol: Gratula hozzá!
kanga_mama

Kanga_mama!!!

Mi a Tegyeszhez március 2-án jelentkeztünk.De ott nem sok jóval biztatnak ,mivel újszülöttet ritkán adnak örökbe.Azt mondta a gyámügyis ügyintézőnk,hogy 1-2 éves gyerekre kb. két évet kellene várni.
Mi úgy vagyunk ezzel,hogy az első babánk az újszülött legyen,mert minden mozdulatát ismerni szeretnénk!
De szerintem a második babucinak is újszülöttre adjuk be a kérelmet!!! :lol: :lol: :lol:

A mi medencénk nem sokkal nagyobb mint a tietek,hisz 370 cm és 80 cm magas.Nekünk a hátsó teraszon van,és ott nem is férne el nagyobb.
Eddig csak 260-as medencénk volt,de az sajna mindig leeresztett.

A mi kertünk hatalmas!Kb. 2000 nm a nagysága.Ebből Kb. 1000 nm-t apu használ,lucerna van benne,kb.300 nm a konyhakert,a többi pedig a zöldzónánk.
Szeretnénk még ültetni fákat,mert sajna 2-3 fa kiszáradt az idén.
Szeretnénk egy nyársaló helyet is kialakítani,mert eddig hordozható bográcstartónk volt.
Majd,ha lesz gyerkőc, akkor játszóteret is szeretnénk kialakítani,homokozóval,csúzdával,hintával stb.
Elképzeléseink már vannak,de még van időnk megvalósítani!!!

kkriszi

Ancsúr!
Nagyon köszönöm a képeket (Ildinek is! :-)), gyönyörű a kislányotok!!!!!! A kedvencem az oldalfekvős kép, amikor a kezecskéje a fejecskéje alatt van! :-)

Puszi Nektek!!

KépKép
KépKép
marci_anyu

Kedves Ancsúr és minden Anikó, Anna! Nagyon boldog névnapot kívánok Nektek!

Kép
Kép
sukmesi

Ancsúr, Minden Anna és Anikó!

Boldog névnapot kívánok!

Timi Kép
latimi

Sziasztok!

Névnaposokat Isten éltesse sokáig!!! :D :D :D

Lányok: Tud valaki Míroszról? Remélem minden rendben velük :D
Mirosz,ha olvasol,jelentkezz légyszi! :D :D :D

Kép
csöpke

Köszönöm csajszik!
És én is kívánok minden önnepeltnek sok örömöt, boldogságot!

Kép
kajla

Kedves Naninga, Ancsúr, Kajla, Atan!

Nevetek napján sok szeretettel köszöntünk Titeket! (remélem nem hagytam ki senkit!) :D
Zsófi, Kingus, Kinga

Kép

kizsó

Köszi csajok a sok dicséretet, no meg a köszöntést! :lol: :lol: Hihetetlen, már több mint egy hete együtt vagyunk a drágámmal. Nagyon határozott kis egyéniség, igazi nőci. Minden mozdulata, hangja, nézése olyan kis finom. Tuti hercegnő volt! :lol: :P :lol: Este már tartja a fejét apának hogy adja a puszit. Tegnap délután hasonfekvés közben felemelte a fejét és kb egy percig megtartotta, de aztán se leejtette, hanem oldalra fordítva letette. :shock: Van benne erő. :lol:

Kajla: Nagyon vagány Regi! Tündéri nőci ő is! :lol:

Koko: De édi ez a felállás! Milyen ügyike! :lol: :P
ancsúr

most én felejtettem el beállítani a vonalzót. :roll:

KépKép
ancsúr

:lol:

KépKép
ancsúr

Te Ancsúr, tudod mi jutott eszembe?! Azért egy rossz szavad nem lehet, ilyen gyönyörű névnapi ajándékot kapni... :lol: :lol: :lol: Ja, és még valami: a levélben elfelejtettem megírni: Nagyon jól áll a kezedben a kis Hercegnő. :lol:
kanga_mama

Kedves Kizsóka és mindenki

köszönöm a névnapi jó kiviket, bár én nem most tartom :):)

Viszont..... nektek kicsit megkésve nagyon boldog Kinga napot kívánok. :lol: :lol:

Ancsúr

Vikike gyönyörűűű és naggggyon pici :):)

Bocsi hogy csak igy átrobogva vagyok itt de 2 napja olyan fejgörcsöm van hogy alig élek :(:(:(

Naninga
naninga

MINDEN ÜNNEPELTNEK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK
simineni

Minden Annát, Anikót Istenke éltessen sokáig!

Ancsúr, tényleg gyönyörű a hercegnő, legyetek nagyon boldogok!

Kép
Kép
koko

A névnaposoknak nagy-nagy gratula!!! :D :D :D :D
steiff

Ancsur Boldog Névnapot!!!!!!!Nagyon szepek vagytok!!
Kajla bocsi hogy megint utolag de annal nagyob szeretettel Boldog Névnapot kivanok!
Atan Probaltam nevnapi kepeslapot fel teni de hát én meg a gepem nem igazan vagyunk baratok ezert csak igy szoban Boldog Névnapot !
Tegnap a helyi toban uszva golyakat lattam na szoltam is a ferjemnek hogy matol az osszes telefont es mindent eamilt olvasni mert hat ha teso erkezik mivel nalunk ilyen uton jonn nem 2 csikos teszten.(érthetö volt?)

Kép
móncsi+3

Vivi1

Szabolcskának nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!! :D :D :D
Legyen mindig nagyon boldog és vidám! :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek:Kriszti

A gólyák remélem,hogy kisbabával a csőrükben szálldogálnak,és a Gólyahír Egyesülethez repülnek a kisbabucikkal!!!! :lol: :lol: :lol:
Ott pedig Gabika tárt karokkal várja Őket,hogy megkereshesse nekik az anyukájukat,és az apukájukat!!!
Nagyon köszönjük Gabika,hogy segít nekik ebben!!! :lol: :lol: :lol:
Köszönjük a Gólyahír Egyesület minden egyes dolgozójának a lelkiismeretes munkáját!!!
:lol: :lol: :lol: [/b]
kkriszi

Vivi1!

Isten éltesse Szabolcsodat a névnapján!

Kép

kizsó

Sziasztok

Végre mi is hazaértünk. Június végén pár napot a balatonnál töltöttünk, utána kiköltöztünk anyósékhoz, mert szünet volt az oviban. Ott sajna nincs internet ezért nem tudtam írni. Már elvonási tünetetim voltak. :D

Ancsúr, gratulálok és nagyon sok boldogságot kivánok a kis hercegnőhöz. Köszönöm a képeket. Tündéri a kislányotok. (pont a héten gondoltam rá, hogy mire hazaérünk lehet hogy már megérkezik hozzátok a gólya) :lol: :lol:
Kép

Köszönöm a névnapi köszöntést.

Jövő hét vége felé talán én is tudok egy pár képet feltenni, ha addigra feltelepítik a szkenert. Ugyanis folyton ledobja a gépünk és csak szakember segítségével tudjuk újra telepíteni.

Üdv az újaknak.

Jövő héten már én is sűrűbben jövök, remélem.
Most röviden csak ennyit, mert reggel a gyerkőcöknek hiába magyarázom, hogy anya internetezett, hagyják aludni, nem értik. :D

Kép
Kép
atan

Hercegnőm, mint mindig szunyókál. Olyan kis tündér, tegnap evett 20.15-kor, aztán hajnalban 2.45-kor ébredt, és reggel fél 8-kor. Hagyott bennünket aludni, ez főleg apa szempontjából mérvadó, hisz most vissza kell adnia a szabadságot amin oda volt, és minden nap dolgozik még jövő hét szombatig, aztán beáll minden a kerékvágásba, igaz az augusztus megint erős lesz neki, szinte itthon se lesz. Sajnálom, mert hiányzik a lánya neki nagyon, hajnalban azért megint elbeszélgettek a nagyágyban. Mindenki mondta a magáét, apa magyarázta neki, hogy nem kell sírni készül a kaja, de kicsi tücsök az ujjaival magyarázta, hogy nem értitek alatvalók, hát éhes vagyok! Ja, és az éjszaka végre leesett a köldökcsoknkunk.

[b]Szabolcskának mi is nagyon boldog névnapot kívánunk! [/bKép

KépKép
ancsúr

SZABOLCSKÁRA mi is Szeretettel gondolunk es BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNUNK!!!!!!
Na megyunk fagyizni ki tart velunk?

Kép
móncsi+3

Kkriszi 1 kutya 3 cica 2 papagaj?

Kép
móncsi+3

Moncsi+3!!!!

Köszi,hogy bejelöltél az iwiwen!!!

Pontosan úgy van,ahogy írtad!Van egy kutyánk Dorisz, 3 cica Mollyka, Cilike, és Lucifer(Luci kandúr macsek és csak néha jár haza enni).Két papagáj pedig Dóri és Gyuri.

Nekünk most ezek a kis állatok a "gyerekeink"!!! :lol: :lol: :lol:

Ha meglesz a mi kis pincurkánk ,akkor ők háttérbe szorulnak!!!
De addig még őket babusgatjuk,hisz még nagyon sok időnk van!!!!

Látom Ti is a várakozók között vagytok,várjátok a kistesót!!!!
Szorítok nektek,hogy a gólyák nektek is mihamarabb egy kis babucit hozzanak a csőrükben!!!
Fiút vagy lánykát szeretnétek?

Puszi nektek,és a gyönyörű kisfiadnak is! :lol: :lol: :lol:
Kriszti
kkriszi

Mi nalunk is van cica kutyus sikerult a szeretetunket meg ossztani na ez nem egeszen igaz de nem ereztetuk a 4 labu baratainkal hogy mar mas van eloterbe helyezve.Kislanyt szeretnenk de kitudja mitt hozz a sors,varni akarunk meg hogy a picurkank kicsit megnojon.Olyan 3 eves kora korul szeretnenk tesot.Olyan hamar megy az ido!!!Irom ezt most bezzeg mikor varakoztunk csak camogot ha nem allt!Na mgeyek mert ilyenkor van magamra idom mikor mar alszik a picurunk.Ja ma randizott velunk egy koru kislanyal ,nme lehet ellleg koran kezdeni.Mi szulok kifaradtunk nekik megse kotyant.

Kép
móncsi+3

Idusa!!!

Most néztem át a Gólyahírhez,és megláttam Lilikének az új képeit!!
Nagyon gyönyörű kislány!!! :lol: :lol: :lol:
A szemei csodálatosan szép kékek!!! :lol: :lol: :lol:
Na és az a hurkás combikák,elolvadok tőle!!!! :lol: :lol: :lol:

Puszi nektek!Kriszti
kkriszi

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?