Új privát üzeneted érkezett!

Chesti!
Hát ez a csaj csodaszép!
Zsókuci!
Jó kis túráitok voltak csodaszép helyeken!te hol vagy a képeken?
Vendég

Benszikém,

A fotómasina mögött! :lol: :lol: Jobb ez így mindenkinek! :wink:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

És az ígért táblácska!

Lippa, Chesti, Agnese, Szuszi,
Nagyon boldogságos hófordulót a gyerkőcöknek!! :D:D:D

Ha valami nem stimm, szóljatok!

Puszi!

Kép Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Lányok!

Csak gyorsan rakok fel egy pocakképet rólunk, aztán este majd még jövök!

Kellemes hűsölést mindenkinek!
Kép

Gica[/img]

Kép
gica1

Zsókuci!

Nagyon szépek a képek, de én is hiányollak róla. Köszi, hogy betettél a táblicskuba, ez volt egyébként az 5. beültetésünk!
ballagyo

Gica,
Ez aztán a poci!!! :shock: :shock: És milyen vékony vagy!! :D

Ballagyo,
Köszi! :D A táblában kiegészítettem.

Nnaaa jóóó egy schönbrunni kép, amin én is rajta vagyok (ti akartátok :wink: úgyis nemsokára megláttok a talin, tudjátok mire számítsatok 8) ) :oops: :oops: :oops:
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
örülök hogy jo volt a nyaralásotok :lol: :lol: nagyon szépek a képek és az is ahol te is rajta vagy :P :P ,ne rejtegesd magad,nincs miért :lol: :lol:

Chesti
tündéri a csajszi még mindig :lol: :lol:

Gica
hu ez a megaméretü pocak nem semmi :lol: :lol:

Benszikém
tudom sajna
a szülés 135.000 a csecsemöápolás 15.000,tehát 150.000,plussz az orvosnak ami jár :oops: :oops: :oops: ez van,de a magánrendelésen nem kell fizetnem :oops: :oops:

bibar

Bibar,
Köszönöm, aranyos vagy :oops: :oops: :lol:
Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Chest:
Gyönyörű lánykád van, annyira édes, zabálnivaló. :D
Zsókuci:
Üdv. újra itt. A másik topikban már írtam neked, de most írok ide is, mert a képet rólad nem láttam ott, és az is nagyon jó, annyira aranyos vagy rajta.

Egyébként jól elvoltunk a Balcsin, félig árnyékban voltunk, a vízbe is bementem combig (nem is tudtam volna jobban) :) este meg bedőltem az ágyba aztán alvás. Annyira jó volt az a szél, azt élveztem a legjobban. Tudjátok egész héten feküdtem a 40 fokban itthon a panelben, és az a szél, hát alig tudtam betelni vele. :)

Mindenkinek jó melegátvészelést kívánok!
Szép napot!
Estrella
Vendég

Zsókuci!
Nagyon felszabadult vagy a képen!Tök jó!A két gólya nem véletlenül kószált arra!!!!!
Bibar!
Én egy kicsit többről hallottam,220-300 közöttiről!A 135 az godolom csak a kórház pénze!És a doki?Vagy ebbe bele van számolva ő is?
Estrella!
Örülök,hogy csak combig hűsöltél!Ha minden ok lesz akkor beleugorhatsz ezerrel!

Szombaton voltam Földváron és kicsit mozgott a víz,de mindig háttal kellet állnom a vízmozgásnak,mert a hasamnak nem esett jól és az állandó ellentartás miatt feszített a hasam!Akkor nagyon jó volt,amikor a párom húzott a vízben én meg hason.CSajok az nagyon király volt!Gumimatracos fíling szintén nem esett jól mert dobált a víz!
Tegnap egésznap kemény volt a hasam!Mostmár néha beszéd közben elfáradok és dártvéderként veszem a levegőt!Szőrnyű és hol a vége?

Gica!
Azt a mindenit nem semmi!És nem borulsz fel!??Csak a vegyesben vannak a kilók,rajtad semmi nincs!Ügyi vagy és csini!
Vendég

Zsókuci, nagyon klasszak a képek :lol:

Gica, nem semmi pocak :wink: hogy bírod el ilyen gebén :?: :lol:

Szombat este a koncert előtt a többiek is fürcsiztek Siófokon, de nem mertem belemenni, nem is vittem fürdőrucit, ne is érezzek késztetést :D

Szép napot, nálunk még mindig van egy kis szél :lol:

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Zsókuci, üdv.újra itt!szuperek a képek, és egyetértek Bibarral, az a jó, ahol te is rajta vagy, a cuki mosolyoddal:)gondoltam ám rátok, milyen lehet ebben a hőségben, hogy bírjátok... :wink:

Chesti, drága Niki baba :wink:

Benszi, lesz ez még rosszabb is :wink:

Gica, ámulok-bámulok itt is :lol: :lol:

Lányok, ma megyek nőgyógyászhoz, remélem megtudom mi a másik babónk neme :wink:

küldök nektek egy tegnapi, tehát friss fotót [img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 435.69.jpg[/img]

puszi

Numa

Kép
numato

Kép

Kép
numato

Benszi
igen az csak a korház pénze,és még amennyit az orvosnak adok.nekem a Jánosban is ennyi lett volna,130.000 a szülés plussz 7000 egy magánrendelés,ugyanott vagyok,és ez egy magánkorház,plussz az orvosom egy elég elismert szaktekintély.ugyhogy nekem ennyit megér hogy a legjobb kezekben vagyok :oops: :oops: :oops: ja és az orvosnak kb 40-50et adunk,igy az egész lesz max 200.000

Numa
nagyon szép a pocakod :lol: :lol:

bibar

Bibar!
Akkor annyira jön ki amennyit mondtak!A legfontosabb,hogy jó kezekben legyél!
Vendég

Sziasztok!

Mi is megérkeztünk a nyaralásból(nagyon jó volt,csak apa hiányzott nagyon)!!
Máté továbbra sem hagy időt a lazulásra!Hihetetlen mennyire eleven lett,fél pillanat alatt felmászik mindenre még az asztalra is.

Látom sok szép helyen jártatok ti is!Nagyon jók a képek!

Zsókuci,ugyan már,Téged így szeretünk ahogy vagy!Csak Te tudsz ilyen huncutul mosolyogni!És egy szuper csajszi vagy!!!!!!!!
:D

Kismamák,nagyon szépen növögetnek ezek a pocakok!

Anyukák,hihetetlen mennyit nőttek megint a gyerkőcök.Puszi nekik!És milyen szépek,egytől-egyig.

És,nem utolsó sorban!
Nagyon-nagy gratuláció az újdonsült Anyukának,Apukának és kislányuknak Bettikének!Nagyon jó egészséget,és sok-sok tejcsit kívánunk neki!

Dobok néhány képet az elevenségről!!!!!

Puszi nektek:Andi Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
taptau

Sharon Niki nem homokban alszik :) egy nagy szürke takarón. :)
Nincs piercingem. :) a fürdőruci mintája ilyen. :) Dokidat kérdezd meg, hogy Ő mit mond, mikor érdemes kivenni.

Zsókuci drága pussazntalak, örülök Én is, h beszéltünk közben. :) Szép heyeken voltatok. :)

Gica a giga pocival. :) Vicces ahogy a babó kihúzódott jobb oldalra. :)

Taptau hogy be vannak dőlve a gyerekek. :) Kicsit kifáradtak. :)

Benszi drága köszönöm, hogy addig is raktad a talisat,de miért változtattál a felbontásán? :)

Na mennem kell :) Mindenkinek további szép napot. :)

Ja igen és a kis Lencsilányom magától megállt 2 mp-ig, és már halad az asztalban kapaszkodva, vagy járókában. :)
Imádom amikor leakar ülni, kidugja a popsiját, és huppan, majd ezerrel mászik tovább. :)

Kép

chesti

Sziasztok Lányok!

A tegnap esti netezés elmaradt, mert élveztük a szelecskét, ami az erkélyen fújdogált. Végre volt egy olyan éjszakánk, ami kicsit hüsibb volt, így aludni is tudtunk.
Köszönjük szépen mindenkinek a gratulát a vegyespároshoz és a pocakdícséreteket. :)

Zsókuci, Chesti!
Nyaralós Lányok, örülök, hogy újra itt vagytok és jól éreztétek magatokat!

Zsókuci!
Nagyon szép képeket készítettél és a Rólad készül is aranyos. Olyan kedves vagy rajta! Kívánom, hogy a gólyafiak minél hamarabb tegyenek valamit az érdeketekben! :wink:

Chesti!
Hát ez a leányka egy csudapofa! Annyira édes! Imádom! :) És ezek szerint nemsokára menni fog? Ez igen!

Taptau!
Húha Máté mekkora nagyfiú már! Úgy látom élvezte a nyaralást! :)

Numa!
Aranyos a pocid! És kiváncsian várom a helyzetjelentést pocaklakó-nem ügyben! :)

Benszi!
:lol: :lol: :lol: Igyekszem nem felborulni, húzom visszafele őket! :wink:
Vigyázz a pocakodra, ezek utám már csak Apa húzgáljon a vízben!
A dartvéderfiling nálam is előforul egy ideje... :?

Juci!
Ne irigykedj, rajtad sincs felesleg, mint tudjuk... :)

Sharon!
Azért vigyázz magadra a Balcsin! Bár mint balatoni lányka akkor hozzá vagy szokva a vizéhez és ha enyhít a pocakkeményedésen, akkor az már szuper!

Estrella!
Ezek szerint jobban vagy? Örülök neki! Pihengess csak szépen, most ez a dolgod!

Puszi Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Chesti!
Nagyon szívesen máskor is!
Képzeld nekem valami miatt nem engedte feldobni ilyen nagyban csak ha kicsinyítettem rajta!Nem tudom miért!Még az uramat is hívtam jöjjön ne ewgyedül szenvedjek vele,de neki is ugyanazt írta ki!Nem értettük!Tini is jön a talira!Azt üzeni!
Taptau!
Nagyon helyes Máté,amikor aléltan alszik!
Vendég

gica!
Nem fáj a derekad?
Vendég

Gica
Azt a mindenit mekkora pocid van :shock: Gratulálok a kislányhoz is!

Chesti,Taptau
Nagyon édi-bédik a gyerkőcök

Sharon
Megy pü!
gabicsibe

Benszi!
Mázlim van, mert nem fáj. De volt egy időszak kb. a 20. hét körül, amikor fájdogált, és akkoriban döntöttem úgy, hogy ideje mozognom valamit. Utánna kezdtem valahogy jógázni. De, hogy az segített, vagy egyébként is hozzászokott a terheléshez a derekam, nem tudom. :roll: Nekem a lapockám környéke szokott inkább fájni, de ez teljesen független a babáktól, mert előtte is problémám volt mindig vele.
Tudod, hogy mi a rossz? A térdem nem annyira bírja a plussz kilóimat. Ha le kell ülnöm, akkor mindig érzem.
És a Te hátad, lábad? Sikerül karban tartanod a tornával?

Gabi!
Köszi a gratulát a leányzó nevében is! :) Hát igen, növekednek odabenn... :)

Gica

Kép
gica1

Sziasztok,

Na, túl vagyok az első, nyaralás utáni munkanapon… Nem is volt olyan szörnyűűű :? :wink: De már jó itthon lenni! :lol:
Köszönöm még egyszer a dicséreteket, aranyosak vagytok nagyon :D És tudom jól, hogy ti aztán tényleg nem a habtestemért szerettek :wink: :lol: :oops:

Estrella,
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat Balcsin!!!

Benszi,
Édi vagy, remélem tényleg szerencsét hoznak ezek a kis tollas tünemények :wink:

Numa,
Jelentkezz majd, hogy mi volt a dokinál! Remélem kiderül!! :D Nagyon szép a pocid!!!

Taptau,
Teljesen elpirulok azon, amit írtál :oops: :oops: :wink:
Örülök, hogy jó volt a nyaralás, látom, Máté is nagyon élvezte!!! Milyen szép, nagyfiú már!!! :D

Chesti,
Tündéri lehet Niki ahogy mászkál!! Nagyon ügyi kiscsajszi!!! :wink:

Gica,
Örülök, hogy tudtál egy jót aludni. Szerencsére ma már talán nincs annyira meleg, és most is fújdogál a szél! :D Puszi!

Puszi mindenkinek! További szép napot! :D

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Lányok! :lol:

Bocsi, de most nemtudok külön írni mindenkinek, viszont jelentkezni akartam, nehogy elfelejtsetek :wink:

Tegnap voltunk 4d-n, képet most nem tudok még tenni, mert nem otthon vagyunk, de majd igyekszem.
Most először kicsit kisebbnek mérték a koránál, de remélem, ez nem jelent semmi különösebbet.
1300 gramm,és nagyon szép kiscsaj szerintem :wink:

Gica, hogy neked milyen nagy a pocid :shock:
Ez nekem azért is érdekesebb, mert ugye nekünk 3 nap eltéréssel volt a beülti, így egyidősek vagyunk, de hát persze, neked sokkal nagyobb :D
Hiába, két baba, az két baba :wink:
Különben, ha mész holnap jógázni, lehet, hogy személyesen is megkuksizom, mert ma még úgy néz ki, hogy holnap én is el tudnék menni, csak ez nálunk elég változékony dolog :oops: :?
Mindenesetre, ha mennék, akkor hogy érdemes megközelíteni ezt a jóga stúdiót?
Én 3-as villamossal mennék. Az Örsnél kell leszállnom?
Onnan sokat kell még gyalog menni?

Ja, még annyit, hogy nagyon jó képeket tettetek föl megint, babásak, és nyaralósok egyaránt jók, de én is arra szavazok különben, aminZsókuci is rajta mosolyog :wink:
Kell az a plussz derű- Zsóka- ami belőled sugárzik, nem elég csak a többi napsütéses kép :wink: :wink:

KépKép
naposoldal

Gica!
Szerintem a torna sokat segít a hátadnak,de a térden nagyon nagy a teher!A derekam meg a lábam zsibbad,de nekem is már előtte is voltak problémáim vele!Apa majd minden esete maszírozza!Édes egy ember!Holnap megyek bálna balettr.Az jó lesz,ha nem lesz kemény a hidegfront,mert akkor még pisilni is szar felkelni,nemhogy mozogni!
Napcsi!
Minden ok lesz a kiscsajjal!
Vendég

Napcsi
mindig máshogy mérnek,ne aggodj :oops: :oops: biztos szép mert az anyucija is szép :lol: :lol: kérünk képet :lol: :lol:

mi tegnap voltunk dokinál,kép nincs sajna,soha nem kapok :cry: :cry: ezért gyorsan jövö hét péntekre bejelentkeztem 4d-re,hogy tudjunk mit nézegetni már :lol: :lol: a baba nagyon jol van,korának megfelelö méretekkel :lol: :lol: de megint alukált,nem akart nekem integetni :oops: :oops: nagyon kis lustika :lol: :lol: amikor egyszer elnevettem magam és rázkodott a hasam akkor megmozdult,de épphogy :oops: :oops: remélem ilyen kis alvósbaba lesz késöbb is :oops:

Benszi
holnap mész uszikálni de jóóóó neked :lol: :lol:

bibar

Kép
Kép Kép
Kép
chesti

Sziasztok!!!

Gyönyörüek a babák és a pocakok!!!

Chesti
Mindenképpen megyünk a talira a Karcsival!!!
Annyira szép Niki baba, nagyon jók a képek!!!
Mi lett az eredmény?

Olyan jó lesz találkozni Veletek, Mindenkivel, már nagyon várom!!!! :lol:

manda

Köszi Bibar, Benszi :lol:

A legfontosabbat elis felejtettem írni, tiszta zizi vagyok :roll: :twisted:
Hát befordult a kisbabám :lol:
Ha emlékeztek még, a múltkor írtam, hogy faros, és a doki már a császárral ijesztgetett.
Én meg mondtam neki, hogy nem eszik olyan forrón a kását- na nem így, mer amúgy tisztelettudó kislány vagyok :oops:
Szóval a lényeg a lényeg, megdumáltam vele, hogy be kellene fordulni. Éljen az agykontroll!!!!
Most már csak így kellene maradni :roll: :shock:

Bibarci :D
Az én dokim sem osztogatja a fotókat,így nekem sem túl sok van.
De azért valamikell, amit lehet nézegetni, meg mutogatni :lol:

KépKép
naposoldal

Napcsi!
Hát ez nagyon jó,hogy befordult!Ügyes!
Vendég

Sziasztok!

Napcsi, ez ám a jó hír, már most megértitek egymást a kiscsajjal :wink:

Lányok, sajnos nem mutatta magát megint a másik tündérke, azt mondta az orvos,majd visszatérünk rá legközelebb...
viszont, fekvésre ítélt, mert sokat fáj a hasam, és feszít is, erre azt mondta, hogy az nem jó, és nehogy idő előtt kinyíljon a méhszáj, ne menjek már dolgozni, próbáljak meg otthon maradni...
tehát most pihire vagyok fogva....

mindenkit puszilok

Numm

Kép
numato

Chesti nagyon jók a képek,nekem is az alvós a kedvencem(egyébként én is azt hittem,hogy homok :oops: ) :D .Gratulálok az egyedül álláshoz :wink: .

Zsókuci gyönyörű helyeken jártatok,de akkor is az a legszebb amin Te is rajta vagy!Köszönjük a hófordulós megemlékezést :D !Kívánom,hogy a gólyák mihamarabb szerencsét hozzanak :wink: !

Gica gyönyörű szép formás a pocakod és mekkora :shock: .Csoda tényleg,hogy nem borulsz fel mert a pocakodon kívűl egy deka felesleg sincs rajtad!

Numa nagyon szép a Te pocid is :wink: .Sajnálom,hogy nem tudtátok meg a másik Baba nemét,de ha ennyire szégyenlős tuti kislány.Ha meg nem,úgysincs még itt a fórumon iker fiú pár :wink: !

Taptau nagyon jók a képek,főleg amikor alszanak a kocsiban :D .

Manda örülök,hogy jöttök Ti is a talira :D .Apukádnak további jobbulást kívánok!Már nemsokára kezdtek,ugye jól emlékszem?

Napcsi gratulálok a beforduláshoz :D .Várjuk majd a képet!

Én most elköszönök,mert egy pár napra megyünk a Balcsira :D !

Mindenki nagyon vigyázzon Magára és a Babákra!
Hétfőn jövök.

Puszi
Lippa

lippa

Bibarci!
De jó,hogy minden ok volt az UH-n!Nagyon klassz lesz a 4D!Reméljük kinn is nyugis lesz a babád!Ma megyek bálnáskodni!Már várom,mert a múlt héten elmaradt!
lippa!
Jó pihit nektek!
Vendég

Chesti!

Bocsi, se homok, se piercing :oops: :oops: :oops:

Naposoldal!

De jó hír! Szófogadó kisbaba!

Numató!

Mekkora poci! Hihetelen!

Zsókuci!

Jók a képek, szép helyen voltatok! Kifogtátok a kánikulát!

Lexi!

Izgulok érted, remélem jó híreket kapsz a genetikán!

Most gyorsan ennyi, igyekszem rendesen visszaolvasni. Rossz volt a gépünk már megint és most bunyózunk a gépért.

Kép

Kép
sharon

Benszi, jó bálnáskodást! :lol: Irigy-birigy, ahogy Chesti mondaná :roll: :oops:

Numa, ne aggódj, legalább legközelebbre is lesz egy kis izgalom :wink:
Bár szerintem is vegyespáros.
Fogadj szót a dokinak, pihengessél, és akkor minden rendben lesz.

Lippa :D Nagyon jó Balcsizást nektek!
Most még jobb időtök lesz,mintha múlt héten mentetek volna, mert a víz fincsi meleg lesz, de talán a parton sem kell majd hőgutát kapni :D
Jó pihit! Már ha létezik ilyen a csajszik mellett :roll: :D

Sharon, mizu? Hogy vagytok? Magadról nem írtál. Fáj még sokat a poci?
Ja, és azt akartam még a múltkor írni, hogy először én is a derékvonal eltűnését vettem észre, úgyhogy biztos nem képzelődsz :wink:

KépKép
naposoldal

Naposoldal!

Most már kevesebbet fáj a pocim, de hogy ne érezzem túl jól magam 1 hete sokat keményedik. Elég kellemetlen érzés és én azt hittem ez csak később lesz. Hát tévedtem. A pocim még mindig nem látszik! Csütörtökön megyek védőnőhöz és vérvételre. Dokihoz 2 hét múlva. Hát röviden ennyi.
Te jól vagy?

Kép

Kép
sharon

Sziasztok Lányok!

Eddig nem jelentkeztem túl sokszor, mert nagyon paragép voltam, de most úgy tűnik, hogy végre egy kicsit megnyugodhatok! :D
Ma voltam doki bácsinál, a mi kis Törpikénk már 55mm-es, mindene megvan, ami kell, és a tarkóredő mérete is normális. Nagyon boldogok vagyunk!!! :D :D :D

Ezután minden nap olvasni foglak benneteket és igyekszem aktívan bekapcsolódni a beszélgetésbe, jó? :wink:
Most pedig megyek, és megpróbálok vonalzót készíteni, kiváncsi vagyok, mennyit fogok bénázni vele... :o :D :D

Mamm
mamm

Mamm!

Örülök, hogy minden rendben! Nálam többet nem fogsz bénázni a vonalzóddal... tudnék mesélni, biztosan klassz lesz!

Lexi!

Mi volt ma Pesten?

Kép

Kép
sharon

Sharon,

hogy ne terheljem ezzel a többieket, leírnád nekem priviben, hogyan is kell ezt a vonalzó dolgot csinálni? :oops: :oops: :oops:

Köszönöm! :wink:
mamm

Sziasztok
Megjöttünk a Balcsiról. Végre jó időnk volt (talán túl jó is :) ) Mondjuk a kikapcsolódásomat teljességgel beárnyékolta valami, ami miatt ismét lehet aggódni. Nem értem miért nem kapok egy-két hetet, amikor élvezhetem a terhességemet??!!!!
Kedd este mentünk le Balcsira és szerdán már meg is kaptam az idegbajra okot adó újabb rossz hírt. Nem is értem, hogy miért ért váratlanul. Valahogy azt hittem vége a rossz dolgoknak.
257.35 lett az AFP-m, MOM 6.22, és korr MOM 6.48
Na, ez padlóra küldött rendesen, de gondolom érthető.
Ma voltunk az Istenhegyin 18. heti genetikai uh-n. A doki semmi rendellenességet nem talált, de valahogy bennem maradt a frász. Bevállaltuk a magzatvíz vizsgálatot. Ráadásul a dokinak is ezer baja lehetett, mert valahogy nem volt beszédes és kedves formában. Persze mindenkinek lehet rossz napja, csak történetesen nekem is az volt, így elég szar az időzítés. 40 percig uh-zott, de alig mondta mit lát. Lehívott egy másik dokit is, gondoltam valami idős, szakember. Na, tévedtem! Bejött egy fiatal, jóképű orvos. Mondjuk Ő kedvesen elbeszélgetett velem. Megkérdezte, hogy első baba-e. erre kiakadt, hogy mindjárt magas AFP-vel kezdődik. MOndtam neki, hogy "nem, lombikkal kezdődött. Utána egy hónap vérzéssel folytatódott, majd következett egy mellső falon tapadó, méhszájat fedő méhlepény. Erre totál kiakadt szegény. Nagyon aranyos volt. A saját dokimban viszont most nem találtam meg azt a támaszt, amire szükségem lett volna. Párom is így érzi. MOndjuk ma tényleg mindhárman éreztük a frontot, egyikünk se volt könnyű eset.
Csajok! Ti bevállaltátok volna a vizsgálatot??? Én nem akarok beteg babát. Szemét vagyok, de már elfogyott az erőm. Ápoltuk a mamámat több, mint 20 évig. Ápolom a genetikai apámat lassan 10 éve. Nincs erőm egy beteg babához!! Neki se lenne jó!! És senkinek.
Vendég

Sharon
Nagyon örülök, hogy taliztunk. Kár, hogy a férjed tegnap nem tudott jönni. Kíváncsi lennék rá, hogy a fiúk beszéltek volna a babákról, vagy maradtak volna a pasis témák.
Visszaolvastam, és láttam a piercinggel kapcsolatos dilemmádat. Én már régen kivettem, mert félek, hogy megnő a pocim és szétreped a lyuknál. Lehet, hogy ez hülyeség, de én inkább kivettem, mert ha reped a has, azon még a plasztikai sebész sem nagyon tud segíteni.
Estrellával és Krisztivel megdumáltuk és jövőre megyünk, gyerekestől.a Balcsira..... Mondjuk én ezer %, hogy megyek. :)
Nagyon kár, hogy ennyire távol lakunk egymástól.

Gabicsibe
Vártuk ám nagyon, hogy jelentkezz! Mi történt? Gyorsan repült az idő????

Drága Bibike
Tiszta szívből gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!!! És a körülményekhez képest sok alvást. :wink:
Vendég

Lexi, nagyon sajnálom, hogy nem lett jó az eredményed... Viszont az nagyon bíztató, hogy a genetikai uh-n nem találtak rendellenességet. Erős babád van, annyi mindenen keresztül mentetek már, muszáj, hogy rendben legyen!!!

Kép

Kép
mamm

CHESTIKE!!!

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
Látod, már sikerült is!!! :D :D :D

Kép

Kép
mamm

Sziasztok

Sok sok emberke ismerős nekem innen :lol:

Örülök hogy ilyen szép babákat "csináltak" a Bmc ben :D
És hogy van remény :lol:

Minden jót

üdv. minyuu
minyuu

Mamm
Köszi, aranyos vagy. Soha nem volt könnyű életem, de ez már nekem is sok. Nem tudom élvezni a babavárás időszakát, mert egyfolytában halálra kell aggódnom magam. Ráadásul annak idején, amikor a vérzés volt és bementem a kórházba, a főorvos egyfolytában azzal tömte a fejem, hogy" ha egy baba meg akar halni, akkor hagyni kell meghalni. Vagy egy beteg babától boldogabb leszek??? "
Soha nem felejtem el ezeket a mondatokat!!! Akkor azt gondoltam, hogy "anyád, majd beviszem a gyönyörű egészséges babát és a pofádba röhögök." Most viszont nagyon megijedtem.
HOnnan fogja tudni ez a baba, hogy rám számíthat, ha nem érzi, hogy közel vagyok hozzá???? Mert őszintén szólva nem ilyennek képzeltem ezt a dolgot. Erről Benszivel már beszéltem, Ő próbált nyugtatni, de a helyzet mindig csak romlik. Már utálom magam, amiért ekkora rakás szerencsétlenség vagyok. Esküszöm, ha az én életemben valami simán menne, akkor nem hinném el. Olyan még soha nem volt. Ennek az egésznek a levét ez a kisbaba issza meg, mert már félek minden újabb naptól. Félek, hogy már megint milyen rossz következik. (Bocsi, ez most nagyon kijött.)
Vendég

Sziasztok,

Napcsi,
Szerintem se aggódj, hogy kisebbet mértek, ha bármi gond lett volna, úgyis szóltak volna. Én sem kételkedem abban, hogy már most nagyon szép a kislányod, olyan lesz, mint az anyukája! :D Képet kapunk végre?? :wink: Nagyon gratulálok, hogy Nóri befordult, jó kislány! :D
Neked is köszönöm a bókot, olyan drágák vagytok tényleg! :oops: :D

Bibar,
Szuper, hogy minden rendben volt az UH-n! :D

Manda,
Nagyon örülök, hogy Ti is jöttök a talira!!! :D:D:D:D

Numa,
Sajnálom, hogy fekvésre ítéltek. Remélem, hogy azért kapsz egy kis kimenőt a tali idejére. De első a baba, úgyhogy ha úgy érzed, akkor ne gyere. Vigyi magatokra!

Lippa,
Drága vagy, köszönöm. Én is nagyon bízom benne, hogy a gólyák majd szerencsét hoznak! Ha addig nem is, de jövő tavasszal biztosan :wink:
Jó balcsizást! :)

Chesti,
Milyen lett Niki pisi-eredménye? Remélem minden oké!!! Puszi neked!

Sharon,
Az jó, hogy nem fáj már a pocid, a keményedés viszont tényleg nem kellemes… :?

Mamm,
Vééégre :D Örülök Nektek! :D És nagyon szépséges a vonalzód :wink:

Jaj Lexi drága,
Már megint valami… Igen, én is bevállalnám a helyedben a vizsgálatot. De nincs olyan vérvizsgálat az Istenhegyin, ahol vérből is kimutatják, ha gond van? Mert annak nincs semmi kockázata, neked pedig most nincs szükséged újabb kockázatokra. Teljesen megértem az aggályaidat, nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi baj, és az azért nagyon jó jel, hogy az UH-n renben találtak mindent.

Puszi lányok, szép álmokat!

Kép

Kép
zsókuci

Drága Lexi!
Az azért jó,hogy az Uh-n okés volt minden!És igen vállald be a másik vizsgálatot!Ha bármi történik,akkor azt jobb előbb megtudni és tenni ellene!Ja és ezért az vesse rád az első követ,aki ezttudván bevállalná!Az,hogy szar a lelked elhiszem,mert már nehéz mibe kapaszkodni!De nézd milyen qrva nagy élni akarás van abban a gyerökben!Én úgy gondolom,hogy ha jó volt a genetikai és ott vérprofik ülnek a gép előtt,nemcsak nőgyógyik,akik látnak kezeket és lábakat,hanem sokkal jobbak,tehát reméljük nem lesz gond!
Mi van,ha pont az ellenkezőjét teszed és most nem foglalkozol a terhességgel agyben!Tudom,nehéz!Én tudod mit csinálok,amikor az élet bármely területén nagyon elbizonytalanodom?Mindennap betettem egy meditációs cd-t,no nem alfáztam,csak arra,hogy üres legyen a fejem és utána is legalább pár óra az enyém volt,ami önfeledt lett és a pár óra egyre több lett!Nálam ez bevált!De tudom nem könnyű most elvonatkoztatni a babától!

Sharon!
De jó,hogy már jobban vagy!
Mamm!
Gratula a babóhoz!

Ma lesz genetikai UH-m!8 és 11 között bent a Jánosban!Szerintetek ez milyen hülye időpont?Na mindegy!
Ma hajnali 3-kor keltem és nem tudtam aludni!Dög leszek délutánra!
Bocs,hogy ilyen hosszú lettem!
Vendég

Mamm
jó hogy itt vagy :lol: :lol:

Lexi
én is bevállalnám,ha az orvosom mondaná hogy kell,és ez sokkal biztosabb mint a vérvétel.ne érezd e miatt hülyén magad,énsem szeretnék beteg babát :cry: :cry: de nem is lesz,és neked sem!mennyire rossz az afp-éd?csak azért kérdezem mert én nem értek hozzá,hogy mennyinek kéne lennie :oops: :oops:
mikor csinálják meg neked ezt a vizsgálatot,a sogornöm most ugyanannyi idös terhes mint én,34 éves és az orvos javasolta neki is ezt,jövö héten meglesz :oops: :oops:

Benszi
drukkolok mára,legalább nincs olyan meleg,szerencséd van :lol: :lol:

bibar

Sziasztok!

Drága Lexi!

Megértem az aggodalmadat,és én is bevállalnám, szerintem helyesen döntesz, de ez a babuci tényleg hihetetlenül élni szeretne.További kitartást kívánok neked, nektek, te vagy még csak igazán erős csajszi!!!

Zsókuci, szerintem megyek a talira, azért nem leszek ágyhoz kötve, csak többet fogok pihenni, és jóval, de jóval kevesebbet dolgozni...

Sharon, nőni fog az a poci nemsokára, meglátod, majd egyszercsak hirtelen megnő :wink:

puszi

Numa

Kép
numato

Mamm!

Látom már van is vonalzód! Valaki megelőzött! Nagyon klassz lett!

Brigi, Gabicsibe, Numato!

Megtaláltalak titeket Lexi ismerősei között az iwiwen, bejelöltelek! Másokat sajnos nem ismertem fel.

Lexi!

Tényleg kár, hogy nem lakunk közelebb egymáshoz! Mennyit tudtunk pofázni már elsőre is! Ha legközelebb jöttök készülj az újabb randira!
A férjemet aznap este fél tizig győzködte a beléptetős nő! :lol: nem is tudom szegény hogy bírta ki.
Az nagyon jó, hogy a genetikai uh mindent rendben talált. Szerintem a magas afp-re utaló jeleket, ha lennének látniuk kellett volna. De nem láttak, mert rendben van minden! A méhlepényedről mondtak valamit? Jobb helyen van már? Nagyon szorítok, hogy kibírd ezeket a megpróbáltatásokat, de meglesz a gyümölcse karácsonykor! És jövőre a homokos strandra megyünk a gyerkőcökkel!!!!

Kép

Kép
sharon

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?