Drága Ancsúr! Itt is hatalmas gratula! Nagyon-nagyon örülök nektek ANYUCI!
És igen, itt is pityeregtem, no!
Latimi, jön a gólya, nyugi. Észre sem veszed és már itt is lesz... látod Ancsúrékat sem hagyta ki.
Arra gondolj, hogy egyszer csak majd mi írjuk a lányoknak, hogy képzeljétek, nagy újság van nálunk, stb... Mit szólsz hozzá?
Mi jól vagyunk, a múlt héten kericsajoztam természetesen. Nem bírta a kisangyalom a panelban ezt a nagy meleget, hát elhozta az anyukája minden nap a keresztanyuhoz és ment ám a fürdés a medencében, a pocskolás a pancsolóban, a pacsálás a vödörben és mindenhol ahol vizet talált. Csinált egy kis saját tengerpartot is, úgy behordta a homokot a pancsolóba, mint a szél. Én meg jót nevettem rajta, hogy milyen okos kericsajom van, saját tengerpartot gyárt magának. Úgy mozog ez a csöppség a 70 centis vízben, hogy csak na, semmi félelme nincs. Jókat nevettünk.
Még olyan is volt, hogy ketten maradtunk egy órára, semmi gond nem volt, egyetlen egyszer kérdezett rá az anyukájára, de aztán válaszoltam neki, hogy elment pelust venni és kész. Ennyi, mosolygott egyet és kész. Jókat bírt enni is a friss levegőn. Szóval nagyon jól éreztük magunkat. Az 50 faktoros naptej mellett is egy kicsit megfogta a nap, de nem megégett, csak olyan barnácska lett. Nagyon jól áll neki. Azért igyekeztem mindenhol inkább az árnyékban tartani. Én viszont totál fekete lettem, épp az előbb tettek megjegyzést a barnaságomra.