Új privát üzeneted érkezett!

Szia Nóri! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

babszika

Csöves család vagytok, jót nevettem rajtatok, elképzeltelek titeket... :lol:
Tegnap voltam UH-n, 19-esre nőtt a tüszőm és megkaptam a szurit!
Vendég

Én is jót röhögtem ám magunkon. :lol: De tegnap éjjel visszasírtam az erkélyünket, emrt itt Pesten a szobában 2 ventillátor mellett is szakadt a víz rólam. :roll:

A tüsződhöz gratula!!!!!!! Tessék rádolgozni ezerrel!!!!!!!!! :wink: :lol:

babszika

Hogy áll a házatok?Sokmindnet el tudtatok intézni múlt héten?
Vendég

A házunk lábazata van készen. A nagy meleg miatt áll a munka és talán szerdán újra nekiállhatnak (falazni).

Egy csomó burkolóanyagot megvettünk.

Viszont lassan le kell lépnem.... :cry:
Legyen szép napotok!!!!

babszika

Jó reggelt!

Babszika,
én is jót nevettem az erkélyes jeleneten, el tudom képzelni, de a lényeg, hogy jót aludtatok... :D

Nóri,
gratula a tüsződhöz, akkor mostmár hajrá!!!

Andi,
hol vagy? Görbe? Hőjelentés? Zebrás teszt?
sirkici

Szép napot Babszi! Majdcsak lehül már ez a levegő, és akkor a ház is haladni fog. Ilyen melegben nem is lehet dolgozni...
sirkici

Andi sztem még nem ért haza. mert Velencén vannak és mondta, h csak ma jönnek...

Örülök, h mindenkinek tetszett a sztori. :lol: Nekem is :oops: :D
Jó kis élmény volt :roll:

babszika

Szia Sirkici!

Én is hiányolom Andit, kíváncsi vagyok, hogy mizu nála!

Hanna:nagyon jót röhögtem a térképeden!Remélem kipihentétek magatokat! :wink:

Babszi:jó munkát!
Vendég

Nóri!
Aa a baj, h a jó munkát nem ismerem.... :lol: :lol:

Na, tényleg lelépek!
Puszka!!!!!!!!!

babszika

Na itt is vagyok, jó reggelt!

Velencén maradtunk,majd csak ma megyünk haza.

Babszika:de jó,hogy megjöttél,hiányoztál.Gondolom nem volt könnyű ma újra dolgozni menni.majd hívlak.

Sztem a görbém sunyi módon mára lement 37,04re.Holnap reggel innen követi majd el az ugrást a halálba.Nem teszteltem péntek óta.

Kép
vedresandi

Andi!

Minimális az esés, én mint főszakértő mondom. :lol: Szerintem még ne írd le a hónapot, de még ne is tesztelj!Tutira menj.
:wink: Írok privit nemsoká, véleménykikérés céljából.
Vendég

Oks Nóri,várom.
vedresandi

Andi,
szerintem se ird le még ezt a hónapot, még minden lehet, végül is harminc napra szokott megjönni, és ma nem jött meg, ez már lehet jó hir, úgyhogy szoritok nagyon holnapra!!! Meg az esés is minimális!!!

Képzeljétek tegnap nem birtam megmérni a hőmet, mert szombat este eltörtem a hőmérőt, a frász kitört, de mindegy. Vettem tegnap délelőtt másikat, és délután 1-kor megmértem kiváncsiságból, akkor 36.7 volt, ma meg 36.5 a szokott időben (reggel 6-kor). Szerintetek mennyit kell levonnom, ha a tegnapi reggeli hőmre vagyok kiváncsi, vagy mit csináljak? Ez azért fontos, mert érdekes a görbém, ma megőrülök úgy fájnak a melleim, de elvileg még nem ovuláltam, meg meg sem kell, hogy jöjjön, meg semmi... Na, de felrakom a görbém, talán úgy többet láttok:

Kép [/i]
sirkici

Sirkici:nekem mindig 16 napra jön meg PÉ után,azaz holnap.Reggel kiderül.... :wink: :lol:
vedresandi

Andi,
értem, nagyon drukkolok holnapra!!!
sirkici

Jóóóóóó reggelt Vietnám!

Gondolhatjátok, az erkélyes alvás nekünk is megvolt, csak a szúnyoginvázió tett be nekem, egyszerűen imádnak és felfalnak. Barátaim azt mondák, nekik nem kell szúnyogriasztó, elég, ha én ott vagyok, őket már nem eszik. Azért nekem is van egy ilyen riasztóm, a lovam, amikor vele vagyok, engem nem csípnek, ő meg már hólyagos. Há így élünk mi, édes vérűek...

Andi, szerintem sem gáz még HŐ, de én a megérzésekben hiszek...

(Ja, és ma már 6 napos terhes vagyok:))))))
Vendég

Van itt valaki?
sirkici

Szia Sirkici, én vagyogatok...
Vendég

Szia!
Látom vagy a Leós fórumon is, én is regisztráltam, csak még nem irtam a falra, mert olvasgatom a fórumokat, hátha választ kapok a kérdésemre...
sirkici

Hát nem egyszerű a kérdésed, a múlt hónapban én is így jártam, pont egy lényeges napon nem tudtam mérni, próbálgattam én is kozmetikázgatni az adatokat, de végül inkább kihagytam azt a napot, nem akartam jól kitalált értékekkel ámítgatnom magam :lol:
Vendég

Mindent bele Nóri!!! :D

Andi,
ne add fel!!!! Nagyon szorítok neked!!

Babszika,
jó munkát!

Én most lépek, mert bontás van a javából!!!!
Izgulok mindenkiért!
Megpróbálom felrakni a vonalzót.

Puszi Mindenkinek
gabi82

na lássuk...

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Az szép eredmény Nóri, akkor most mindent bele.
Milyen injekciót kaptál? Choragont?
Én azt a 14. napon egy 19 mm és egy 15 mm tüsző mellett.
Ma a 26.napon vagyok, most utrot szedek, ezzel van egy kis problémám.
Amíg szedem-vagyis bedugom ,mert kúp, nem jön meg.
Viszont ha nem vagyok terhes felesleg használni.
Hiszen ez a terhesség támogatására van.
Talán lassan tesztelek, igaz ma nég csak a 26.napon vagyok.
k.vanda

Nem tudom felrakni a vonalzómat.... :(

Segítsetek..........kérlek........
gabi82

Vanda:én pregnyl-t kaptam, amit csak 19 mm -től lehet adni, ez tüszőrepesztő.Előtte nem kaptam és eztuán sem fogok.UH-n néz meg pár nap múlva, hogy megrepedt e.
Vendég

Miért nem kaphatsz többet?
Érdekes mindkettő tüszőrepesztésre van ,de mégis komoly különbségek vannak köztük.
k.vanda

Mert ebből egy kell egy ciklusban.Tulajdonképpen örülök is neki, hogy nem lesz tűpárna a hátsómból, nem kell az a sok hormon feleslegesen.
Én nem tudom mi a különbség ezek közt. :shock:
Majd ő mondja, hogy mi a köv.lépés.
Ez amúgyis az első clostis-UH-s hónapom.
Vendég

Gabi:megvan a BBC Code?Azt másold be a profilodba ott fent!!!
Vendég

ahol az van kiírva, hogy segédletek----azt nyisd le és ott a profil.
Vendég

Biborlány,
azt hiszem én is kihagyom azt a napot, én sem szeretném szépitgetni a görbét, csak nem értem ma miért ilyen magas? :shock: Na, de mindegy, bejelöltem, hogy discarded, ami nem tudom pontosan mit jelent, de azt tette a ferty, amire gondoltam... :D
sirkici

Sirkici: A discarded dolgot akkor jelöld be, ha tudod, hoyg valamiért nem optimális a méricskélés.. Előtte való este buli volt, és megittál 1-2 pohár bort (az alkohol felnyomja a jőt reggelre), vagy repülőn utaztál, vagy beteg vagy és gyógyszert szedsz... Ilyenkor feldobja a hőt, de nem köti össze a többivel, pont azért, hogy az a teljes görbét ne befolyásolja.
Legalábbis én így tudom...
Vendég

sziasztok!

Asszem sikerült!!!!!!!!

Köszi Nóri!

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!

Hol vagytok????

Kép
Kép
gabi82

Jó reggelt!

Andi mi a hőhelyzet???????????????????????

KépKépKép
bambika

Jó reggelt!

Andi,
hol vagy? Hőjelentés?

Pöttye,
azért jelöltem be a discarded-et, mert igaz, hogy nem ittam alkoholt meg ilyenek, de mivel pontban 6-kor szoktam mérni a hőmet, akkor meg 1-kor mértem délután ebéd, meg minden után, igy biztos, hogy nem reális az érték, és igy legalább nem veszi figyelembe a ferty azt az értéket, mert akkor már peteérésem lett volna azon a napon.

Gabi,
ügyes vagy, szép lett a vonalzód! :)
sirkici

Kép
vedresandi

:( :( :( :(

KépKépKép
bambika

Andi:B.....a meg.... :cry:

Gabi:szép lett a vonalzód!

Jó reggelt mindnekinek!!!
Vendég

Andi,
a fenébe, ez nem lehet igaz! :(
Bocs, hogy ezt irom, de szerintem neked tényleg el kellene dobod a hőmérődet, mert már nem az első eset, hogy megtréfálnak a görbéjeid, mert gyönyörűek, kivéve a végüket. Egy ilyen görbe nem lehetne nem babás... :(

Szia Nóri!
sirkici

Sziasztok!

Andi.... én már nem is reagálok itt erre ....

Ha érdekel titeket, itt az én görbém:
Kép

babszika

Andi:ez nekem sem fér a fejembe...Leonak elküldöd?

Sirkici:van melód vagy tengi-lengi van?
Nálam van, tegnap azért is nem voltam annyira aktív.Na majd hátha ma!

Babszi:dógózózól???
Vendég

ÓÓÓ, hát megjelentél! :wink:
Vendég

nincs kedvem ma sem dógozni. 8) :lol:
de ma nem is lesz főnököm, úgyhogy lébecolni fogok :lol: :lol: :lol:
kár, h nincs net, mert akkor trécselhetnénk. :cry:

babszika

de legalább olvashatom Andi könyvét :wink: :lol: :lol: :lol:

babszika

Andiiiiiiiiii :(
Hihetetlen.... :(

Sicirki: Ha más időpontban méred, akkor csak az órát írd át, akkor nem teli pöttyel jelzi a mértéket... Bár lehet, hogy így is jó.
Vendég

Nóri,
nincs meló még mindig csak ilyen tengi-lengi, de még jóóóó, hogy van internet!!! Habár egy idő után már a monitort sem birom nézni... :(

Babszika,
szerintem ez most szép görbe, nem? Kezdessz bemelegedni? Te most kapsz valamilyen kezelést? Bocsika, de nem emlékszem tisztán, azt tudom, hogy kezelni fog a doki, de el is kezdte már? Na, de a lényeg, hogy mindenféleképpen haladsz! :)
A házzal hogy haladtok?
sirkici

El sem tudom képzelni, hogy milyen egész nap net nélkül...uncsi lehet. :shock:
Néztem az új képeteket az iwiw-en, tök jó! :wink:

Nekem most van kedvem dolgozni, elvagyok jól itt bent.De én is kiolvasom a könyvet ma, a végén járok.
Vendég

Köszi Nóri! Nekem is nagyon tetszik, ezt be kell vallanom. Kevés az értelmes kép rólunk, mert én nem vagyok fotogén, Bálint meg mindig piros szemű :lol:

Van kedved dolgozni????
Na, akkor nem is állok szóba veled :lol: :lol: :lol: :lol:

babszika

Képzeljétek!
Nem tudok bemenni a PCOS topikba :shock: :shock:
Egyszerűen kiírja, h nincs hozzászólás a témában :shock: :x :evil: :?: :?: :?: :?:

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?