Halihó!
Úgy látom ez az oldal is nehezen fog betelni, de majd ősszel beindulunk. Én is most kevesebbet jövök és láss csodát egész jól néz ki a lakás
, már csak vasalni kellene
Amúgy nálunk minden rendben Anna ügyesen elkezdett bilizni, de csak akkor, ha csupaszon van, nem tudom hogy lépjek tovább, akkor pelust ne adjak rá, de mindenképpen kihasználom ezt az időszakot, hátha most teljesen sikerülne.
Tegnap voltam belgyógyászaton, szerencsére most nem kellett vinni annát, mert jöttek férjem nővéréék és addig vigyáztak rá, nagyon el volt velük, eddig még csak anyu vigyázott rá az sem volt túl gyakran, de gondoltam csak túléli
nagyon szereti férjem testvéreit, de gondolom azért, mert kölcsönös a dolog
Én is felüdültem ettől a kis lehüléstől (végülis lett ventillátor, egész nap szinte alatta ültünk
), tiszta nyár végi hangulatom van.
Hétfőn elvittem Annát strandolni, nagyon jó volt, eddig féltem, hogy kettesben nagyon kifáradok vele, de nagyon ügyi volt és élvezte a dolgot, majd megint megyünk, ha melegebb lesz ott mégiscsak könnyebb elviselni.
Andi sajnálom a görbédet, pedig nagyon szép volt!!!de reméljük a következőnek már a vége is jól fog alakulni!!
Ancsa már félidő, de jó lesz majd szülés körül izgulni!és megtudni a 2.nagy hírt (a tehesség ténye az 1.)és világgá kürtölni
Kriszti mostmár rátok fér egy kis pihizés is ennyi munka után, nem semmi volt a nagy melegben ráadásul!
ja és még folytatódik. Most én is tele vagyok energiával és azon morfondírozok állandóan, hogy lehetne átrendezkedni, mit kellene kifesteni(semmi nem szorul festésre
)férjem kontójára
Na nem regélek többet!
Jó hűsölést mindenkinek!!
pusz