Szia Vicuska,
még ne keseredj el, (tudom, könnyú mondani, én is a falra tudok mászni, mikor érzem, hogy meg fog jönni...), de nekem eddig az összes barátnőmnél megvoltak a mensis előfájások csak aztán kimaradt a mensijük. S én azért is nem szoktam már nagyon tesztelni, mert minden doki és a tapasztalat is azt mutatja, hogy akkor mutat először pozitívat, ha már meg kellett volna jönnie, vagy másnap... Szóval még ne add fel!!! A görbékhez nem értek, de én is tiszta depi szoktam lenni, ha kicsit leesik, de ez tényleg lehet mástól is!!!!
Szóval még van 4 nap reményed, addig mindenképp tarts ki, s ha aztán is negatív, akkor depizhetünk együtt (még a cicim se fáj, de a mensis előfájások már megvannak
), ráadásul most kaptam egy gyógyszert, ami vastagon tartja a méhnyálkahártyát s attól meg se jön, s az utolsó tüszörepim csütörtökön volt, de elvileg jövő vasárnap kellene megjönnie, de most ki tudja mit hogyan kavart be a dilibogyó
De amíg nem jön meg, addig reménykedek, eddig mindegyik kismama így tette!!!!
Ráérsz akkor elkeseredni, ha már tényleg teljesen megjött (az egyik bnőm, akinek tegnap reggel született a babyje, egyik pénteken elkezdett vérezgetni, azt hitte, akkor megint megjött, a hétvégén jóóóóóóóóóól megünnepelte a szülinapját, majd kedden tesztelt egyet, mert nem jött meg normálisan és pozítiv lett.. de minden mensis tünete megvolt. görcsölt, fájt a melle, hisztis volt és pecsételt..) Most lehet, hogy hülyének fogtok nézni, de én inkább mensi után szoktam tesztet csinálni, mert a jelekből sose vagyok biztos, hogy nem tréfált-e meg a természet... Hát eddig sajnos még nem, de várok
hátha egyszer sírhatok egyet örömömben
Ani és Vicuska kitartás, már csak tényleg pár nap és okosabbak lesztek!!!! Addig örüljünk, hogy kicsit lehült a levegő!!!
Jó éjt NEKTEK!!!