Judit!
Az én voltam
, te köszöntél is, gondoltam is, hogy ismerős az arcod, mert mintha láttalak volna már a Sztakónál is, de gondoltam, hogy a Judit nem lehet, mert a fényképen sötétbarna volt a hajad színe, és mútkor a rendelőben is sötétbarnának tűnt, pedig volt egy tippem, hogy ki lehetsz, csak a hajszín összezavart. Most meg egy kicsit melírosnak tűnt, viszont párszor a Sztakónál volt utánam olyan kismama, akit a Györgyi Juditként szólított, egy esetünk is volt: amikor végeztem a rendelésen, te vártad, hogy sora kerüljél a bejelentkezésnél, nekem fizetnem kellett volna, ezért mondtad, hogy menjek, én tök szórakozott voltam, mondom á, ráérek, erre mondta a Györgyi, menjek ne várjam míg ti végeztek, te meg a györgyinek, én szóltam neki (nekem).
Mondjuk nem nagy dolog, lehet csak én emlékszem rád, meg nem nagy sztori, de benem megmaradt.
Azért tök jó, hogy végül is így összerakjuk a kockákat.
Köszi a pocakra a dicséretet!!!!
Én megint nem tudtalak, annyira megvizsgálni, minden olyan gyorsan történt.
Jövő hétfőn kell menni megint, akkor is 10.45 re, még csak ilyen lightosan nyomom.
Hozzád benézett a Sztakó? Hozzám igen, de szerintem tök véletlenül, nem hiszem, hogy tudta, hogy ott leszek, vagy lehet téged keresett. (Mert neked közel az idő.)Rá nézett a papíromra, kérdezi július vége.
Mondom mi?
Hát, az idő. mondja ő.
Mondom, dehogyis, csak augusztus.
Remélem csak félre nézte a szülésznő írását a 35 hét helyett 39- et olvasott (csúnya volt a kézírás)
Persze az épület elött már kombinálam, hogy biztos lassú volt a szíverés, és hogy jövőhéten baba lesz.
Aztán rájöttem, hogy tök hülye vagyok!!!
üdv: magdi