Sziasztok!
Mozgalmas napok jarnak erre, nomeg a joido ugye
Napirend folyt.:
valtozott a rend, ugy nez ki, Reka atallt a napi egy alvasra. Alszik kb. 2-ig, aztan ebed, majd 3-kor irany setalni. Eddig elaludt seta kozben, de most, hogy minden gyerek labdazik, keptelenseg elaltatni, ennyi latnivalo mellett
Szoval lenn vagyunk 1/2 6-ig kb, aztan haza, uzsonna, jatszas Apaval, 7-kor furdes es 1/2 8-8 korul alvas.
Szoval 8 utan jut ido magamra, Apara, akkor hobbizok /varras, uvegfestes, stb/, ugy kb. 10-ig, akkor bemerek jonni Reka szobajaba szamitogepezni, ugy ejfelig. Utana furdes, fogmosas, es zutty, beajulas. Napi 7 ora alvas jut, egy ebredessel, szerintem nem rossz
Kata,
en kerdeztem a zoknikemenyedest, mert ugye Reka erzekeny bore..
Tenyleg, mizujs az allergiaval nalatok? Jo ez a szuk letszam, mert igy tenyleg tudok mindenkire figyelni, az osztaly tul nagy lett szamomra.
Zsuzsa,
"üléssel is jól áll" - micsoda kepzavar
gratula, igen ugyi Lodi, ugye milyen gyorsan fejlodnek? Csak mi acsorgunk mar honapok ota egyhelyben
Koppanas ismeros, foleg az volt a remes, amikor lattam, hogy mindjart elzug, de eselyem se volt elkapni. Most ilyen gondok nincsenek, vannak ujabbak: pl. ne csukja ra a szekrenyajtot az ujjara, ajtonyitas kozben ne essen hanyatt, stb..
Lepcson szerencsere meg nem probalkoztunk, bar egyszer meglogott, de meg idoben utolertem
Uhh, ez a korankeles remes lehet, en ki nem birnam. Ezerszer inkabb fennmaradok ejjel, csak reggel vilagosban kelhessek. Es nem tudjatok visszaaltatni Oket olyan koran?!
Kepzeljetek, nemreg irtunk Mensa-tesztet a ferjemmel, azt igertek, 2 het mulva valaszolnak. Eddig semmi. Aggodunk, mert 75-os IQ alatt nem ertesitenek
Nomeg, mi lesz, ha nem egyformat irtunk, es kiderul, valamelyikunk okosabb?!
Holnap fodrasz, kifeherittetem a hajam, ugy tervezem. Csak hogy menjen az IQ-mhoz
Valamelyikotoknel lattam /es valaki irta is/, hogy Micimackos szonyeg van. Tegnap vettem Micimackos szalvétat, ha esetleg decoupage-olna, szivesen kuldok.
Errol jut eszembe: voltunk vasarnap vasarolni, Reka bevasarlokocsiban ult es hangosan rikoltozott a himbalodzo tojasdekoroknak
Aztan "babababa" felkialtassal ki akart esni a szekbol - en meg ugy tettem, mint akinek a gyerekenek nem ez lenne az ossz szokincse
,nem mindenre ezt mondana- es megkerdeztem, hol a baba? Es tenyleg ott volt egy kisfiu
Anyukaja kerdezte, mennyi idos Reka, mondtam, 10 honapos. Es azt valaszolta, hogy milyen nagy baba!!! MErt az ove egy eves volt, kisfiu, es tenyleg kisebb volt. Na jo, a fule viszont sokkal nagyobb
Aztan volt egy kislany is, ott is megkerdeztek, mennyi idos Reka, mondtam, nagyjabol tiz honapos. Megkerdeztek, hogy 10 lesz, vagy volt. Mondtam, meg csak lesz. Mire ok, hogy milyen mozgekony, nahat. Hat az a kislany 2 kiloval biztos nehezebb volt, az igaz, de csak beszorult oda az ulesbe
, mert meg se moccant, mig Reka majdnem atmaszott hozza
Mondtam is Apanak, jo ez a bolt, ide maskor is eljovunk egy kis megnyugtatasert
Na, ne aludjatok, koran van meg
-Afonya