Na itt vagyok, csak ma nincs kispapa, és egyedül fürdettem, roppant ügyesen egyébként
Köszönöm a magnóval kapcsolatos részvétnyilvánitásokat. A rendörségen kábé háromnegyed órát várni kellett a nyomszakértö technikusra, aki nem talált behatolásra utaló nyomot. Szóval vagy kulccsal nyitották ki, vagy én hagytam nyitva a kocsit
Igy vagy úgy, toll az illetö fülébe, hogy idegen kocsikban kotorászik!!! GRRR!!!
De Julcsi tök csöndes volt végig, gondolom, áthatotta a hely szelleme
Babamasszázs viszont SZUPER volt tegnap! Miszke Bekije is nagyon élvezte, és Julcsi is. És nem tudom, hogy a masszázs hatására-e, de
TRARARARÁÁÁÁÁ
Megvolt az elsö átaludt éjszaka!!! Fél kilenckor letettem (elötte fél nyolckor evettt), és reggel fél hét elött ébredt fel
Ma viszont éhes volt a masszázs idejében, igy mi csak szopiztunk, és néztük, hogyan masszálnak a többiek.
Gombóc
Képzelheted, a mai éjszaka után milyen jó már a kedvem! Ott egye a fene azt a nyomorult magnót … visszaszerezni úgysem tudom, és nem tudok már mérgelödni sem, olyan édes volt a kislányom
Virág
Akkor most biztosan irtó csini vagy
Apa megnyugodott azóta, igaz, hogy el is utazott %
Micsoda aljas emberek vannak … egyszerüen nem értem, hogy lehet valaki ilyen gusztustalan, gátlástalan gazember ...
Beu
Köszi a vuduzást, bejött! Sikerült összehozni a gombapörit? Ha igen, én is kérek!
Norka
Mint fentebb irtam, a du már igen jól telt. Meg a mai nap is.
A kocsinkban immobilizer van, de ezektöl minden kitelik.
Szegény kis szúrt Jázi! Ellenben gratuala a hizáshoz % A forgolódás meg egyenesen bámulatraméltó, na és, ma már tud járni is???!
Maci_2
Két hét múlva megint lesz egy tanfolyam! Arra már mehettek!!! Majd dobok egy mailt az adatokkal. A hbrt-s cimed él? Ha nem, irj egyet nekem a somlohegy-es cimre az aktuális cimedröl, hogy tudjam.
Zsurló
Gratulálok a korrekt fürdetéshez!
Baba hosszan alvása király, ha nem sárga, és eleget eszik!
Myssnia
Szilárd nagyon cuki! Alszik még?
Momo
Humoromra nem voltak vevök a rendörségen, mikor közölték, hogy nem tudják, mikor jön vissza a nyomszaki, lehet, hogy percek, lehet, hogy órák múlva, és erre én megérdeklödtem, hogy ugye most viccelnek velem és a 7 hetes gyerekemmel?!
Nem nevettek. Valszeg nem vicceltek.
Elég rémes, hogy Zsebi folyton csak ölbemanci akar lenni
Amúgy énekelhetsz szerintem Koncz Zsuzsát meg Illést is, meg ilyen retro cuccokat, mindegy, csak dallama legyen. Julcsi lelkesen hallgatja a Bordódi Kristófot is, pedig az igazi homályos ballada, de öt nem zavarja
Csucsuka
Áh, eszembe sem jutott benthagyni a gyerekülést (mondjuk ez a mostani igazából hordozó, plusz a bátyáméktól kaptuk kölcsön, ahol augusztusban jön a harmadik, úgyhogy nem kéne elveszejteni). A rendörségen meg a portán vették fel az adatokat, igy friss levegön ácsorogtunk, nem kellett idegeskedni, hogy juj, túlmelexik a gyerek. Meg a nyomszaki is normi fiatal hapek volt. Ja, és egy tündérszép fiúcimborám kisért el, igy az esztétikai igényeim is kielégitésre kerültek
Franyo
A hasmasszázs nagyon sokat segitene Csipetnek is! A következö tanfolyásra se tudnátok elmenni? Két hét múlva lesz! Vagy ird meg, hol laktok, és megkérdezem a védönömet, hogy nálatok ki a masszázsos védönéni, és majd öt megkeresheted. De komolyan, ma mondta a védönöm, hogy ilyet lehet.
Viszont örvendek, hogy kakiprobléma elmúlta magát
Miszike
Hazaért kispapid?
Nnna, irtó hosszú lettem. De megérte! Pedig áll a mosatlan a mosogatóban, meg a vasalás is félbahagyva ...
Pussz
Kangi és anyakimélö üzemmódra kapcsolt Julcsi