Új privát üzeneted érkezett!

Andi!

Jövő héten megyünk Mátéval nyaralni, úgyhogy utána való hét jó, vagy még hétfőn délután a strand, mi ma is megyünk, már 4 napja ott vagyunk estig, másképp nem lehet kibírni.

Anikó, te nem akarod kipróbálni Kincsővel a pancsit?

katus78

Reniékről tudtok valamit?
Ágiék meddig maradnak?

katus78

Katus-érdekel! Mikor, hol?

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!

Hétfőn 4 után a Lővérben?

katus78

halihó!!

igen, már tegnap megjöttünk, de majd holnap mesélek, most még pihegünk. iszonyat meleg volt, megdöglöttünk... van fénykép, de nem sok, ahhoz se volt erőm. :) a lenti élményfürdő iszonyat jóóó!! :)

katus,
naggggyon jó képek!!!! :)

KépKép
viol81

Katus,
akkor majd valamikor összehozzuk.
Én nem tudok 3gyerekkel strandra menni. A nagyokra is figyelni kell a vízben a kicsit meg nem lehet otthagyni.
Bevallom én nem is vagyok valami nagy strandolós fajta. A héten két este egy-egy órára mentünk le a Fertőre nekem annyi elég. Igaz olyan mintha kakaóban fürödtünk volna :lol: Gondolom az iszap nem szimpi mindenkinek de engem nem zavar. A gyerekek imádták lapátolni a kavicsokat, sározni a parton.
A soproni usziban utoljára 8éves koromban lehettem :lol: , Hegykőn meg vagy 18éve pedig ott nőttem fel :shock:

Gabó viszont az usziba készült Levivel, lehet, hogy összefuttok!!!!!!! :wink:

Reni újra dolgozik és biztosan nem jut ideje írni.
Ágiék mostantól megint a Balatonon, majd augusztusban lesz talán valami Erzsébet kerti találkozó.

Anikó, én már csak villával töröm össze az ennivalókat. Gyümölcsöket még reszelgetek :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Katus-oké, de nekünk 6ra haza kell érnünk, ha nem gond. :lol:

Viol-üdv itthon!

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!!!
Gyerekek anyumnál vannak a hétvégére-mától.Kicsit pihiztünk is ma,és csavarogtunk isd.e. a városban,egy kis biztositós üggyel összekapcsolva! :roll: Furcsa kettesben lenni,de jóóóó! :D

Amica
nagyon ügyi lánykád van.Még a multkor nem evett semmi "felnőttest",most meg már villával elég össetörni a kis mammiját!!Ügyeske!!Van még tejed?
Én se vagyok egy nagy fürdős fajta,de augisztisban Rékával most már tényleg elmegyünk az usziba.Anyum közel lesz hozzánk,csak átugrik Petráért! :wink: Azért jó lesz nekem!! :lol:

Anikó
hogy lehet kapni ezt a kölest?????Lehet hülye kérdés de mit csinálsz vele mielőtt odaadod Kincsőnek?? :shock: Milyen tápanyagnak számit ez?Fehérje forrás?? :shock: Tényleg bocsi a hülye kérdésért!
És dobozolunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem hiszed el,már a 3/4 lakás dobozban van,pedig 7 nap mulva költözünk csak.De ugy számitjuk Gyulával,hogy adig jövő héten takaritunk,meg szekrényeket szétszedjük.Gondolom ismerősek ezek!
Gyerekek szobája már szét van robbantva.Szegények ha látnák :( Réka azért kétkedve jön,de várja!Tegnap ment bicajjal itt a lakotelepen egy kört,elbucsuzott minden fűtől-fátol. :roll: :lol: :lol:

Katus
Mennél is tengerpartra nyaralni,vagy annyira nem vonz??Jövőre is ise mentek ahol most voltatok?Tavaly meleg volt ott is??

Esztermami
Üdv. Pesten!!Jó meleg lehet ott.Vigyázz a kis családodra!!
Vendég

Rik,
jó is kettesben :D
Ágnes szopik persze még ezerrel, tej van, csak ebben a melegben nem tud aludni :cry: . Felkelti Jankát, együtt bömböltek az előbb és itt csücsül megint velem :twisted:
Rékának meg már jár is a strand :P

Kép
Kép
Kép
amica

sziasztok!!

látom, mindenki strandról beszélget! :) mi is voltunk, hehe. szóval tök jó időnk volt, a szállás is jó volt, a kaja szuper és sok, a lenti gyógyfürdő nagggyon jó, sok medencével és igggen kellemes vízzel. hazafelé megálltunk sárváron, szintén iszonyat melegben ugyebár. de sztem nem kell ecsetelnem... vannak képek, de nem sok, nem nagyon jutott eszünkbe :oops: :D meg inkább kameráztunk. azért majd teszek fel párat.

ebben a melegben dorka alvásán nem látszik különbség, ugyanannyit sikerül aludnia, mint amúgy, pedig itt a tetőtérben... meg ott is emeleten voltunk, folyt rólunk a víz, dorkáról is, de aludt rendesen. az elalvással sem volt gond, ügyes volt. mi tv-ztünk mellette. :)

ja, reniék is asszem itthon vannak ám.... vagy nemsokára jönnek. úgy emlékszem mostanában... nemtom.

KépKép
viol81

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Sziasztok!

Viol-jó kis kirándulás volt! Dorka nagyon édes a kis kalapjában!
Tanácsot kérek tőled: te miket adtál ennyi idősen Dorkának reggeli, vacsira? Második este utasítja el a tejpépet, kis katonákat adtam neki pariból, sonkából, sajtból...Mit lehet még?

Rik-a kölest az Intersparban veszem, a biorészen. Rá van írva a főzés, iszonyú gyorsan elkészül, és nagyon sok lesz 1 csészéből. Semleges íze van, úgy ízesíted, ahogy gondolod.

Ma Kincsővel étteremben voltunk. Nagyon jó kislány volt, jókedvűen üldögélt az etetőszékben, kenyérhéjat rágcsált. Vittem neki babakaját, de nem volt éhes. Délután pedig hintaágyaztunk az udvaron, felkapaszkodott a felső rúdba és függeszkedett :shock: :shock: , húzta fel magát és vissza :shock: :shock: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Ja, és pocsék éjszakánk volt,most már eszméletlen meleg van a lakásban. Végül, kiköltöztem a kisasszonnyal a nappali szőnyegére, ott aludtunk, már, ha az az volt. Letúrt a konyhakőre :shock: , elmászott álmában a kanapéhoz, éjjel háromkor pedig arra ébredtem, hogy ott ül mellettem, piszkálja a hátamat, megittattam, erre visszadőlt és aludt tovább :shock: 8) .

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol-milyen pelus van Dorkán a vízben?

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó,
hú, asszem én is ilyesmiket adtam Dorkának, falatkákat. Váltogattam a kemény sajtot, Maci sajtot, elvágottakat, virslit, vajaskenyeret. Mondjuk nálunk annyi a különbség, hogy Dorka azért egy darabig elfogadta a tejpépeket, bármelyiket. Igaz korábban kezdtük, de elfogadta. És amikor ezt megunta - gondolom én, hogy megunta - akkor kezdtem neki ilyesmiket adni.

Ja, és Dorka is étteremben szintén szeret... :) Érdekes! :) Csak győznénk folyamatosan odajárni! :) :)

A vízben úszópelus van Dorkán, nemtom milyen fajta, olyan nevenincs. A buszvégi boltból hozattam, de egész jó. Kaki még sosem volt bent, hogy pisike kijön-e vagy sem, nem tudom. :roll: :D

El is hiszem, hogy a nappaliban hűsöltök!! Itt is iszonyat meleg van, tetőtér... Én pl nagyon szenvedek... Dorka is csak pelusban van itthon.

KépKép
viol81

sziasztok cajok!
beszéltem péntek este telefonon zsanival,jól van(csak melege volt,nem is értem miért,hogyan... :lol: :lol: :lol: :wink: :?: )sopronban hűvösebb van,hogy a bp-ieket sajnáljátok?mert az a pár fok különbség nem hiszem,hogy észrevehető lenne...?vagy?nálunk 30-31 fok van a lakásban(se klíma,se ventillátor),már két napja éjjel is csak pelenkában van zóra.no meg a többiek is,csak ők miskolcon.anyukámnál nyaralnak,mi majd lassan elkezdünk pakolni...reggel fél nyolckor már indulunk játszira,fél tíz körül meg haza,és akkor vége a napnak...és beszéltem eszterrel is,ők voltak akkor és ott a balcsin,jól vannak,sokat kirándulgatnak hétvégén.
anikó
nálunk is reggeli,vacsora mindig valami szendvicsféle volt.meg szerette csak úgy tej nélkül is ropogtatni a gyerekeknek való gabonapelyheket(főleg a chokapikot-talán így kell leírni...)most meg már tejjel kapja.
andi,anikó
és irigykedve olvasom,hogy mennyire szeretik a lányok a zöldségeket,gyümölcsöket.míra most kezd visszaszokni(már megeszi a barackot,dinnyét is),de zóra egyáltalán semmi gyümölcsöt.remélem a bölcsiben majd rászokik!
katus,viol
szép és jó helyek lehettek,mi még az idén sem megyünk nyaralni(de még strandra sem...),csak a városban kirándulgatunk,ha itthon vannak a nagyok is.még egy hajókirándulás hátra van,meg vidámpark(talán,ha anyagilag bírjuk majd)

szép napot,jó hűsölést mindenkinek!itt kicsit lengedez a szél,néha átjárja a lakást egy-eyg forró fuvallat

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

szia csilla!! :)
hűű, de jó, hogy hoztál híreket zsaniról!! :) szegénynek el is hiszem, hogy melege van... :?
jó is ha visszaszokik míra a gyümira, jó is az!! :) dorka is szerencsére odavan értük. paradicsom, dinnye, szőlő jöhet minden mennyiségben! :) mostanában a céklára is rá van cuppanva... :roll: :D

cajok, íme egy no comment-es kép... :wink:
Kép

KépKép
viol81

na, mégis egy kis kommentár: nem teszek mellé másikat, úgyis rájöttök ti, okosak vagytok! :wink: csak vessetek egy pillantást a szalag/vonalzó képére... :D

KépKép
viol81

Sziasztok Cajok!!
Viol
szuper nyaralásotok volt!!!Te ez a Gosztola tényleg nem dohányzó község?? :shock: Ilyenről még nem is hallottam!!!
Te nem is tudom mire célzol ezzel a képpel... :lol: ,csak nem anyósod kiskori képe??Na jó tényleg Te vagy és TISZTA DORKA!!!!!Ez nem semmi!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :wink: :lol: :shock: :D
Legalább tudni fogod hogy fog kinézni a lányod huszonév múlva!! :wink:

Csilla
üdv Nektek !!Itt is lengedez,sőt fúj a szél!!!!!!!!!!!!!!!!25 fok van árnyékban!!!! 8) Végre egy kis jóóó idő!!!Küldjek belőle?? 8)
Mentek Ti is Miskolcra???
Nem igen értettem,hogy :arrow: mész pakolni,mert reggel fél 8-tol-fél 10-ig játszin vagytok.Ezeket pedig irod d.u. fél 5-kor!!
Asszem elvitte az eszem a kánikula.Bocsi!!! :oops:
Ha beszélsz Zsanival mondd meg neki,hogy drukkolunk,és sokat gondolunk rá!!! :D

Rékát elvitték ma aposék.1 hétig nem is látjuk.Mindennap valami programot csinálnak.Ma Ausztriába mentek srandolni(hmm,remélem ott egy kicsit melegebb van),aztán holnap Fertő,keddtől vasárnapig pedig Zsámbék,ill Balaton.Vasárnap meg anyospajtihoz megy(viszik) két hétre.Remélem jól fogja érezni magát.(már most hiányzik,ilyen hülyét mint én.. :oops: )
Petra meg állatvédő lesz,mert épp azt nézi az Animal Planet-en,és nagyon alaposan megfigyeli a dolgokat,még meg se mozdul. :wink: :roll: :lol:
Vendég

Erika,
hát, hogy dohányzó-e vagy sem, passz, mi nem szívtuk! :D Az étterem ajtajára ki volt téve egy tábla, hogy dohányzásra csak az arra kijelölt helyeket/asztalokat használják, de az is, hogy reggeli, ebéd, és vacsiidőben még ott se! :shock: :D
Jah, kb ilyen lesz majd Dorka is! :D Csak esze legyen több!! :D

KépKép
viol81

Hűűűű, Rékádnak nagyon jó progjamjai lesznek!! :) Az meg hogy hiányzik, hát természetes! :)
Dorka az esti toráért van oda meg vissza, emelgeti ő is a lábát! :D

KépKép
viol81

toráért=TORNÁÉRT! :D

KépKép
viol81

ja, de had tegyem mégis mellé dodókámat... :)

Kép
Kép

KépKép
viol81

Sziasztok!

Végre nincs az a nagy meleg.Valamelyiktek kérdezte mi van a Renivel, ma este érnek haza és maradnak 2 hetet.Anyukájától tudom, mert egy utcába lakunk.Mindenki túl van a keresztelőkön ?
Pénteken a strandon találkoztam Katusékkal és Miramáékkal.
Én is a szívtelen szülőkhöz tartozom ,mert én is hagytam Alexandrát sírni bár majdnem a szívem szakadt meg, de hasznos volt másfél hónapos korától végigalussza az éjszakát.Azóta néhányszor előfordult, hogy este nem akart elaludni mindenfélét kitalált csak, hogy fennmaradhasson ezt játszotta egypár este aztán bedühödtem, hogy bolondot csinál belőlem és 11-kor ( este ) még nem akar aludni , hagytam egy kicsit sírni és most megint kb.5 perces kézfogás után kijövök tőle és elalszik.
Anikó, biztos, hogy Kincsőnek is jobb lesz ha hozzászokik, hogy ebéd után van az alvás Alexandra 1 éves korába szokott ehhez hozzá.Most már Ő mondja, hogy megy aludni.Nagyon jó a rendszeresség , mert lehet előre tervezni.Nagyon édes Kincső és ahogy áll hamarosan futhatsz utánna.
Katus, nagyon szép helyen voltatok gyönyörűek a képek.Pontosan hol voltatok?
Viol,nagyon édi lánykád és tiszta te vagy.
Rik,van még üres dobozod vagy már mindet elpakoltál? Hétvégétől meg jön a kidobozolás?Hétvégén már az új lakásba alszotok?Mennyivel lesz nagyobb az új lakásotok?
Ha lesz valamikor tali szívesen mennénk mi is Alexandrával, mert közbe azért olvaslak ám bennetek, csak vagy energiám vagy időm nincs írni.Alexandra egész jól vielte ezeket a nagy melegeket jól aludt mondjuk kicsit kevesebbet eszik de sokat iszik és sok gyümit is eszik.Egyre jobban beszél már kis mondatokat is mond.
Gabó, hogy álltok a szobatisztasággal,mert olvastam hogy milyen ügyi Levi.Sajnos Alexandra nem hajlandó se a WC-be se a bilibe pisilni és kakilni pedig tudja, hogy oda kéne.A nagy melegekbe az udvaron vagy egy kis bugyi volt rajta vagy az se. Amikor a bugyi volt rajta akkor akkor szólt, hogy csurr csurr amikor már folyt amikor nem volt rajta akkor legugolt és úgy pisilt.Ha pellusba van akkor szokta mondani, hogy csuur csurr és csere.
Na most mennem kell remélem nem untattalak bennetek nagyon akik kimaradtak azoktól elnézést kérek.Ha tudok akkor majd jelentkezem.
Mindenkinek szép napot!

Zília

Kép
kertész ákosné

Csajok még egy kérdés, hogy kell új vonalzót csinálni?

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Boldog szülinapot Alexandra! Mikor is volt? Levagyok maradva.
Zília! Kattins a vonalzódra, ott válaszd ki, hogy Baby & Kids Birthday, válaszd ki, hogy hány évbe menjen, Nálatok ugye a 3 évbe. Tehát válaszd a 3rd Birthday. Ott válassz mintát amelyik tetszik, menj a 2-es számra, ott válassz kis figurát ami a vonlzódon halad, ha ez is megvan menj a 3-ra. Itt állíts be pontosan mikor született Alexandra. Beírhatod a nevét is alatta. Utána meg a tallózásnál választhatsz képet.
Remélem érterhető volt, Viol profi az ilyenekben. :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Viol! Nagyon jóóó ez a hasonlóság! Nálunk egyik gyerek sem hasonlít semelyikünkre, legalábbis ennyire nem.

Kersztelő nagyon jó volt, szép kis napunk volt! Noel mondjuk a ceremóniát nem díjazta, se mikor keresztet vetettek a homlokára, se mikor szentelt vízzel öntötték le. :lol:
Ráadásul dög meleg volt a templomban, ez egy kis mellékhelységében volt, megszorult a levegő, folyt mindenkiről a víz.
Utána a keresztszülőknél volt kerti parti, ebéd, alvás, fürdés. Jó volt, mindjárt kicsinyítek képeket.

Gabó! Nektek, hogy sikerült a keresztelő? Levi bírta a procedúrát? :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Zília,
de jó, hogy jelentkeztél, örülök, hogy megvagytok és jól vagytok!! :) Jajj, Alexandra de sokat változhatott már és milyen jó, hogy már beszélget!! :) És előbb utóbb menni fog a wc vagy bili is. :)
Mi is benne lennénk egy taliban, mobilak vagyunk, be tudunk menni pl az Erzsébet-kertbe is - már szóba került az is - szóval hajrá! :)
[quote] írta:n is a szívtelen szülőkhöz tartozom ,mert én is hagytam Alexandrát sírni bár majdnem a szívem szakadt meg, de hasznos volt másfél hónapos korától végigalussza az éjszakát.

A szívtelen szülő kifejezéssel még most sem értek egyet, nem vagyunk mi szívtelenek, max következetesek, határozottak! :) Én is végigcsináltam és csak pár napig tartott. Nekünk nem az éjjeli felébredésben vagy nem ébredésben segített, hanem az elalvásban. És mivel ebből az estivel együtt 3 van, jobb ahogy most van. Szépen egyedül, csendben, szinte azonos időben! :)

Kriszti,
nagyon csinik voltatok, jól sikerülhetett! :) Azt a vízzel lekenést meg senki nem szereti! :wink:
Melyik strandon voltatok Katusékkal? Az usziban?

KépKép
viol81

Halihó!!Mi is itthon vagyunk szombat délután értünk haza csak hétvégén apáztunk ma meg kint voltunk egész nap!

Viol!Nagyon szuperek a képek olyan édes Dorka.Ott a medencébe balhé volt a játékért?Vagy rosszul látom?

Katus!Hát elámulva néztem a képeket milyen gyönyörű is ez a hely!Kikkel voltatok?Lehet írtad csak figyelmetlen vagyok!
Kettesben mentek Pécsre Mátéval nyaralni?Vagy hová is mentek?

Anikó!Nagy gratula Nyuszifülnek most kezdődnek csak a loholások utánna! :) :)

Zília!Csütörtök óta teljesen szobatiszták vagyunk már csak éjelre van pelus!Ez egyik hétről a másikra történt szal nem vagytok elkésve semmiről!Mikor elkezdtük 1*-2* bepisilt,de ennyi.Nagyon ügyi Levi és csodálkozom,hogy ilyen hamar leszokott!Már csak az ágytisztaság van hátra! :lol: :lol:

rik!Akkor a hétvégén költöztök?De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!
Úgy néz ki talán nekünk is összejön az aug. végi költözés! :) :) :)

Mirama!Tüneményesek a gyerekek és nagyon csinosak voltak!
Vendég

Nálunk a kurva szar volt a keresztelő!Először is a Husi nem hazuttolta meg önmagát nem lehetett vele bírni.Volt búj anyához-búj apához-búj Adriánhoz.Ezeket akkor kezdi el amikor le akar menni az ember öléből és rosszalkodni akar!Be nem állt a szája futkosott össze-vissza tiszta ideg voltam!
A másik!!:A pap úgy bevolt baszva,hogy alig bírt olvasni.
3/4 9-re értünk oda akkor már a barinőmék ott voltak nekik mondta a pap,hogy menjünk be ha mi odaérünk!9-re volt lebeszélve a kezdés!Szal nekiállt erre mondom,hogy még várunk jópár embert erre bunkón,hogy a gyerek kibírja addig?Mármint Levi,mert már akkor sem bírt magával!Naszóval a többiek ugye 9-re jöttek már javába ment az egész mikor megjelentek az ajtóba rájukförmedt a pap,hogy sürgősen üljenek már le senki nem beszél csak ő!Iszonyat volt alig voltunk idegesek!Na,de túl vagyunk rajta ez a lényeg aztán elvittük anyóst a városba körülnézni anyuéknál kajáltunk aztán fél 2-kor indultunk is haza!De azt már tudom,hogy ha másik gyerkőc csecsemő korában meg lesz keresztelve,mert egy ilyet mégegyszer tuti nem csinálok végig!Meg persze más pappal és az itt lesz Kanizsán
Hát röviden ennyi majd Violnak küldök képeket,de azok is szarok lettek olyan össze-visszaság volt még utánna is!
Vendég

Sziasztok!

Zília! Boldog szülinapot kívánok Alexandrának, utólag is sok szeretettel!!!

Gabó-sajnálom a keresztelőt! A papok pedig, nálunk apa temetésén nem volt százas, otthonhagyta a beszédét és semmit se tudott apáról mondani a ravatalnál, tiszta kín volt az egész....

Viol-döbbenetes a hasonlóság, nálunk nincs ilyen.

És most: SENKI SEM SZÍVTELEN ANYA!!!! MUSZÁJ MEGTENNÜNK KELLEMETLEN DOLGOKAT IS A GYEREKEK ÉRDEKÉBEN!!! AMI PEDIG SZERETETBŐL JÖN, AZ CSAK JÓ LEHET!!!

Ezt pedig nem tudom kihagyni:
Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

Zília!Boldog Szülinapot Alexandrának!

Anikó!Hát az meg még kínosabb lehetett!
Nagyon cuki ebben a kis ruhában!! :D :D :D
Én még nem is írtam (asszem),hogy én hagytam/hagyom sírni,de nálunk ez már hiszti!!!Azt meg főleg hagyom!!

Na lépek elaludta Husika megyek nyugalomban tv-nézni!

Jó éjt!
Vendég

Gabó,
halihó!! :) Na látom lezajlott ez is, de miért is ne, nem zökkenőmentesen... :? A lényeg, hogy megvan!! :wink: Mondjuk levitől nem is vártam mást, mint hogy hozza a formáját... :oops: :D Képzeld el, hogy csendben, szótlanul végigüli az egészet!! :D
A vízben nem volt harc a játékért, az a kisfiú csak úgy odajött. :) Annyi azért mégis volt, hogy amikor a kisfiú beült a bohócból kifolyó víz alá, Dorka finoman fejbekoppintotta a vödörrel :oops: :D , mert ő épp a csobogó vízzel játszott a kisfiú meg aláült ugye és nem volt csobogás... :roll: :D

Anikó,
ilyeneket ne is hagyj ki!!! :) És szórd továbbra is nyugodtan! Bár most lehet, hogy nehezebb lesz, mert kezedben a géppel utánakapni, ha esetleg eldől vagy elszalad... :lol:
Tündéri!!! :)

KépKép
viol81

Cajok,
Alexandra már rég elmúlt 2 éves, nem? Úgy rémlik, mintha Zília legutóbbi bejelentkezésekor is így lett volna a szalag, csak még akkor sem tudta megcsinálni. Asszem. Aztán lehet, hogy mostanában volt... :oops: :roll: :P

KépKép
viol81

Sziasztok!!
Én is élek ám,csak Petra ugyebár tesó nélkül van,és most kell rájönnöm,hogy nincs el egyedül.Nem tud egyedül játszani a szobában.Eszméletlen egy perc nyugodt pillanatom sincs.Lehet hozzászoktam,hogy Rékával eljátszanak,ha nem is csendben,na de hogy egy pill. se tudjon egyedül játszani.... :evil: Most "tanitgatom" erre.Ezt furcsa leirni is.... :shock:

Mirama
egyszerűen mesebeli,idilli képeket tettél fel.Keresztszülők bájosak,felkészültek voltak.Jól választottatok!!! :wink: És a lufis kert,pancsizás!!!Marha jó lehetett!!!

Gabó
én is Viollal értek egyet,nem is várhattunk Levitől mást!!Gabó!Hát eleven gyereked van,na! :wink: A pap részeg volt???Jesszusom!!!!!!!!!!!
Biztos sokat tanultál ebből a keresztelőből,és a legközelebbi szuper lesz,fel a fejjel!!

Zília
de jó,hogy jelentkeztél!!!!
Hogy birtad eddig nélkülünk?Nem is értem!!! :lol:
Szerintem a beszéd és a szobatisztaság egymást vonja magával.HA most indul be a beszédfejlődése Alexandrának,akkor lassan ezután lesz szobatiszta is.Ő fogja kezdeményezni.Te csak legyél megértő vele.Hamar eljön,hidd el!!!!
Mi jól vagyunk.Várjuk nagyon a költözést!!Most 40nm-ben (másfél szoba)laktunk,ahova megyünk az pedig 61nm,és 1+2 félszoba.És kevesebb hitel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

CSajok,épp festékkel ülök a fejemen itt,mahagóni hajú leszek!!! :D
Vendég

Anikó
lánykád tündéri!!Csak fényképezz és küld el!!!Mi gönyörködünk benne!!!
:wink:
Vendég

Erika,
mahagóni!! :) Na, ez igen! :)

KépKép
viol81

Viol
láttad hányorakor csináltam?? :lol: :oops:
Egy kicsit sötétebb lett a megszokottnál,de remélem megismertek az utcán! :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Mi is élünk, most kezdenek újra aludni a gyerekek. Ágnes nagyon pocsékul viselte a meleget.
Majd benézek :D

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Esik az eső :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kincső 2 órája durmol, kifáradt a délelőtti túrától.

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok,

tegnap éjjel megjöttünk. Végre itt. Már nagyon ki voltunk a melegtől és Budapesttől, de kicsit visszaolvastam és látom, itt sem lehetett sokkal könnyebb. Vincét annyira kicsapta a meleg, hogy tiszta ragya a feje és a nyaka... szegénykém, rettenetesen néz ki. Emellett a foga is jöhet, mert ömlik a nyál a szájából.

Anikó, ne haragudj, de erre nem bírok nem reagálni:
"És most: SENKI SEM SZÍVTELEN ANYA!!!! MUSZÁJ MEGTENNÜNK KELLEMETLEN DOLGOKAT IS A GYEREKEK ÉRDEKÉBEN!!! AMI PEDIG SZERETETBŐL JÖN, AZ CSAK JÓ LEHET!!!" - ezt írtad valahol korábban és alapvetően egyetértek, csak az utolsó mondattal nem teljesen, mert szerintem nagyon fontos a gondolkodás és a tudatos fegyelmezés, természetesen szeretve, csak néha úgy gondolom, hogy a szertet "ész nélkül" nem elég - ill. nem mindegy, hogy milyen szeretet... na jó, nem ragozom.

Lányok, esik... hurrá!!!!

KépKép
KépKép
esztermami

Kincső!!!! Boldog névnapot kivánunk!!!!!
Vendég

Kincső boldog névnapot!

Viol!Eltom képzelni képzelni ahogy Dorka fejbe kólintotta a kiscsávót! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

rik!Akkor most nincs egy szabad perced sem mi?Réka meddig marad?Megy még valakihez nyaralni?

Eszter!Szegény kis drága majd csak elmúlik neki!Kened valamivel?

Ja Levitől én sem vártam mást fel voltam készülve idegileg ez ellen most inkább az apja akadt ki jobban! :D :D :D
De vége és a következő tuti nem ilyen lesz!! :) :) :)
Vendég

Sziasztok!

Köszi :lol: :lol:

Eszter-nem haragszom,igazad van.

Anikó

Kép[/url]
quito

Erika,
ja, mikor bekapcsoltam a babanetet, láttam, hogy az uccsó hsz olyan későn jött és te voltál, el is gondolkodtam, hogy hogyan a rossebben tudsz addig fentmaradni?? :lol:

Eszter,
üdv újra itthon!! :) Szegény apróságok, a melegben... Dorka is pöttyös volt, igaz csak a múlt héten.

Cajok,
én ma aerobicon voltam!! :shock: :D Ééééééééén!!! Azért ez durva. kedden és csüt-ön van, valszeg elmegyek máskor is. De folyt rólam a víz, lángolt a fejem... :D

KépKép
viol81

Erika,
ja, mikor bekapcsoltam a babanetet, láttam, hogy az uccsó hsz olyan későn jött és te voltál, el is gondolkodtam, hogy hogyan a rossebben tudsz addig fentmaradni?? :lol:

Eszter,
üdv újra itthon!! :) Szegény apróságok, a melegben... Dorka is pöttyös volt, igaz csak a múlt héten.

Cajok,
én ma aerobicon voltam!! :shock: :D Ééééééééén!!! Azért ez durva. kedden és csüt-ön van, valszeg elmegyek máskor is. De folyt rólam a víz, lángolt a fejem... :D

KépKép
viol81

Viol!Hű ez olyan hír volt,hogy még 2* is átjött!Én tuti nem bírnám már túl elvagyok punnyadva!
Vendég

Tyű itt most akkorát villámlott kis is kapcsolom a gépet!

Jó éjt!!!
Vendég

Viol
mint most is mindig ilyen későn ülök ide(normálisan)elolvasni mindent.Éjfél előtt nem alszom,majd suli időben :?
Aerobic:Szuper!!!Ha birod menj minnél többször,karban tartja a testedet.Én sajna már futni se birok,nem tom mi lenne velem ott. :roll:
Olvastam az iwiw-en,hogy megnyilt a pancsolomedence nálatok!!Mondtátok hogy elmentek páran,ha megnyilik 8) Itt az idő!!!!Csak süssön ki a napocska.Ma borzasztoan hideg lett d.u. :(

Gabó
Gyula is el van csodálkozva,hogy nem bir rólam leszkadni a leány.Passz,hogy mi van vele.Nem marad el a szobában egydül,nem játszik egyedül,csak ha én is.Nem baj ám,ezért vagyok az anyucija,imádom!!! :)
Réka ezen a héten kivül még két hetet lesz el.Most héten aposékkal van,aztán vasárnap megy anyoshoz,ott is legyen tudod... :) :shock:
MA beszéltem vele,jól érti magát.MA a MAmmutban voltak VÁSÁROLNI.Szal ő vásároltatott magának ezt azt...Nem tud ebből a vásárlási lázábol kikecmeregni.igazi kiscsaj lett :P :roll:
Holnap meg BAlcsira mennek 2 napra,remélem lesz azért egy kis napocska a fürdéshez is,Szegénnyel nem tolhat ki ennyire.Eddig várta hogy mehessen,most meg szar idő van.. :evil:

Anikó
szívesen!!!Puszika az ünnepeltnek!! :D
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?