Kis kihagyás után újra itt
Málna, köszönöm a könyvtippet, ha már ki lehet mozdulni, beszerzek egyet magunknak. Talán találok benne mást is, mint a „száraz tónak nedves partjánt”
Meli, nálunk is a medence a nyerő, Maust alig bírom kiszedni belőle. Viszont hidd el, a minták nem rosszak Deni pancsolóján, Maus minden „vízreszállást” azzal kezd, hogy alaposan tanulmányozza a napocskát, a beazonosíthatatlan madarakat meg a többieket
Mamen, sajnálom a mellgyulladást, én is közel jártam hozzá, írtam is itt róla. De a kórházat megúsztam. Meddig voltál bent? Emese veled lehetett? Vagy hogy oldottátok meg a szopit? (Bocs, ha hülyéket kérdezek, csak a mellgyuszi nálam állandóan ugrásra készen figyel
)
Esztike, én is így számoltam a napokat, és be voltam tojva, hogy mi lesz, ha már nem fogok dolgozni. Hát, megnyugtatlak, annyira nem szörnyűűűűűűűű az élet munka nélkül
Ildi, én sem tudom, hogy mi a jobb, a klíma, a ventilátor, vagy a hőség
. Maus már be van rekedve. Nem tudom, hogy a babaúszás, a kerti medencézés, vagy a klíma miatt
Gabi, nem tudok annyira megőrülni a palacsintáért, hogy nekiálljak sütni
. Vasalnom viszont kéne, hogy Mausnak legyen mit felvennie – bár az is igaz, hogy ebben a hőségben pucéran a legkényelmesebb
Sziszi, üdvözlöm a kis tornászpalántát! A tigrisbukfenc az melyik?
Vvviki, jó ötlet a póló, nekem sem kell ötletekért a szomszédba menni, én még a kapaszkodót is próbáltam olyan helyen megfogni, ahol esetleg kevesebben nyúlhatnak hozzá – a 176 centimmel találtam is ilyen pontokat
Andi, jobban vagy már?
Kata, sajnos a bimbóvédő használata nem csak rajtad múlik. Nekem is volt, de Mausnak nem jött be, ahogy a cumisüveg sem – pedig van vagy 5 fajtánk
Szóval még a kórházban a csecsemősnővér ajánlotta, hogy bimbóvédővel szoptassak, be is hozattam apával, de szigorú elutasításra talált az egynapos lányomnál.
Amúgy nem lesz baja a cicidnek, ha a baba jól kap rá. Az elején elég kellemetlen (na jó, fáááj), de utána hozzászokik, tényleg. Amikor a kórházban majd besz-rt-m az elején, a szobatársam megnyugtatott, hogy elmúlik. És tényleg
És akkor magunkról: eseménydús volt a hét, Maus hétfőn viziszörnyet játszott, kétszer is volt a medencéjében, tök boldogan
, aztán kedden tök egyedül, tök ügyesen hasra fordult, majd ugyanúgy egyedül vissza, csak lestünk
, szerdán a reggelt a Szent János gyereksebészetén kezdtük egy kétoldali koponyaröntgennel
, mert Maus leesett az ágyunkról, ugyanis apa a küzdelmes éjszaka után bealudt mellette, ő meg a fejjel előre hátonkúszást gyakorolta
, de szerencsére nem történt baj – ezt az érzést nem kívánom senkinek
. Aztán ma együtt énekelt a nagynénémmel, az ő dala ugyan nem hasonlított a „hová mész te kisnyulacska” c. nótára, de egyértelműek próbált együtt énekelni
A meleg őt is kikészíti, napközben az anyuéknál bújunk meg a kertben, sűrű medencézésekkel, sűrű szopizásokkal, este meg a behűtött lakásba jövünk haza, apa előkészíti a terepet. De azért éjjel gyakran felébred, és nagyon nyugtalanul alszik. Alig várom, hogy véget érjen ez az őrült hőség