Sziasztok!
Adél! Szomorúan olvastam, amit Alag3-ról írtál. Nekünk még egészen mást mondott az építtető kb 2-3 hete.
Bár eredetileg csak Alag2 összekötő járdáiról érdeklődtünk (
www.alaglakopark.hu), mivel itt a Babicz-on úgy döntött az egyik telektulajdonos, hogy elfoglalja a közterületet - még a villanyoszlopot is belül vette a kerítésen - s gyalogosan nem lehet kijutni a Babicz-ból.
Emese! Örülök, hogy Hanna azért jól viselte. Hát mi ezért nem mertünk IC-vel menni. A fülkés kocsikban elfér összecsukva a kocsi.
Anita! Az én fiam csak akkor emelte a fejét ülésbehúzva, mikor a védőnéni megfenyegette, hogy el kéne menni megvizsgáltatni
Ez úgy 3-4 hónapos kora fele lehetett. Nem vagyok benne biztos. Egyébként hason
már 2 hónaposan a feje felett lévő forgót nézte a kiságyban. Mi különben nem gyakoroltuk az ülésbehúzást.
A Gyógyszertárral kapcsolatban: én majd hanyatt vágódtam, mikor megláttam a számlán, hogy a popsikenőcs kikeverés és mérés vmi 6-700 Ft volt. Szerintem eddig max 200 Ft-ot fizettünk az egész anyagért összesen. Ekkora emelés nem lehetett mióta utoljára voltam gyógyszertárban.
Eszter! Virágnak jobbulást kívánok!
Mi a Sparba a Fóti-Egressy-Rákóczi-Erkel utakon megyünk babakocsival. Csak addig problémás, míg a Fótiig eljut az ember, mert ugye a Reptérin nincs jráda. S én máshogy nem tudok kijutni a Babiczból.
Még annyi, hogy az én fiam már napjába 2-3x is pancsol a kádban, bár így is nyugtalanul tűri. De legalább előbujt 2 foga.