Kedves elégedett és "elégedetlen " kismamák !
Régóta figyelem az itt kialakuló "percvitákat" a vizsgálatokkal kapcsolatban.
Csatlakoznék pár mondattal...
Ritee!
Ha úgy érezted, hogy nem vagy megelégedve a vizsgálati idővel, miért nem akkor szóltál, amikor a rendelőben voltál?
Így utólag szerintem olyan hátbatámadós íze van a dolognak.
Az egyik sorodban azt írod, hogy teljesen elégedett vagy, kettővel lejebb pedig, hogy nem azt kaptad, amit kifizettél...
Szeretném elmondani , hogy a vizsgálati idő hosszúságát nagyon sokminden befolyásolja még, pl. a megbeszélt időpont PONTOS betartása, ha valaki késik, a többi kismamával szúr ki, tőlük veszi el az időt, miatta kell várnia a többieknek.
Sajnos az is előfordul, hogy beteg kisbabát látunk, ilyenkor a vizsgálati idő szintén elhúzódik.
Babicskó megjegyzéséhez csak annyit fűznék hozzá, hogy valóban érdeklődött a vizsgálat időtartamát illetően és azt valóban 20 percben adtam meg, de ez nem azt jelenti, hogy maga a videofelvétel 20 perc...
Ez a rendelőbe való belépéstől a vizsgálat befejezéséig és a lelet kézbeadásáig tartó időintervallumot foglalja magában.
Aki már járt nálunk tudja, hogy a vizsgálat az adatfelvétellel kezdődik, utána, ha panasza van azt is elmondhatja, sőt, ha szükséges nem CSAK a babája kerül megvizsgálásra...
Ez persze MIND idő.
Tehát én azt kérem, hogy ha valakinek problémája lenne vagy nincs megelégedve azzal a szolgáltatással amit mi nyújtunk, még ott a rendelőben szóljon, hogy korrigálni tudjuk.
A vizsgálati idő lehet akár 20 perc akár 10 vagy 30 a lényag az, hogy megbízható, pontos és élvezhető legyen.
Ezt igyekszünk nyújtani mindenkinek.
Ha valakinek még kérdése volna nyugodtan tegye fel, akár itt akár itt:
farago.andi@freemail.hu Köszönöm a figyelmet ,bocs, ha hosszú voltam
PRAXIS RENDELŐ (Faragó Andi)