Sziasztok!
Végre vége a nyüszis napoknak!
Vagy szünetelnek.
Ma jó napunk volt, Lõrinc nyugis, megint eszik, alszik, nézeget, és alig sír. Kapja a cseppeket, jobb az idõ is, nem tudom melyik hatott a pocira. Így ma én is aktív voltam.
Mindig így járok! Ha a Babaneten felmerül valami probléma, amivel én nem találkoztam, mindig felsóhajtok, hogy de jó, hogy ez minket elkerül. Aztán egy-két napon belül nálunk is elõjön ugyanaz. Lásd: hasfájás. Így volt ez már a terhesség alatt is. Tegnap a pelenkás diskurzus alatt örömködtem, hogy nekünk nem szokott kifolyni, erre ma a lepedõ is kakis lett.
Leszter! Hatalmas gratula, és várunk mihamarabb!
Virág! Én is így vagyok a sörrel. Rá sem tudtam gondolni a terhesség alatt. Most téged olvasva elképzeltem, hogy sört iszok, de nem jó.
Norka! Te kora reggel ennyi mindent megcsináltál? Én még csak épp hogy ébredezem, legfeljebb a kajáig jutok. Ügyes vagy. Tejcsivel is hasonló ügyesen!!!
Norka, Myssnia, Virág! Ha nem elég a tej, akkor a bébi kaja után láthatóan éhes marad? Én is tartok tõle, hogy nem elég, de Lõrinc mindig addig szopizik, míg el nem alszik. Ebbõl én arra következtetek, hogy jól lakott. De lehet, hogy csak elfáradt. Délután egyébként mindig kevesebb a tej, legalábbis keveset eszik Lõrinc (idõnként mérem), nem is olyan nyugodt, folyton felébred.
Zsófi! Gratulálok a jó kislányodhoz! Csak így tovább. Te hamarabb felkelsz, mint a bébi? Én addig alszom, ameddig csak enged. Lusti vagyok!
Kangi! De rossz napod van! Vudu Beu segít.
A praktikákat ithon végzem, halk morgással kísérve : rontás távozz bánatos Kangitól!
Gombóc! Nekem a korházba egy boroskannánaba hozzott szopisteát a párom. Orvos: úgyis itt van a szomszédban a detoxikáló! (így kell ezt írni?)
Virág! De jó neked! Gondolom a lelked is megújult!
A friss kismamiknál olvastam, hogy Leszter kispapija tett fel képeket, de az az oldal eltûnt. Ti jártatok már így? Elõ lehet hozni az eltûnt hozzászólásokat?
Rohanok, hogy míg alszik a fiam, csináljak egy kis gombapörköltet. Elsõ fõzésem anyukaként!
Beu+Lõrinc